teorizo Δημοσιεύτηκε April 7, 2005 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε April 7, 2005 Παιδία έχω σκεφτεί κάτι . Μιας και δεν έχω γρήγορη σύνδεση αντί να κατεβάζω κάποιο τραγούδι το κατεβάζω προσωρινά στον υπολογιστή μου και μετά το βάζω να παίξει αλλά ταυτόχρονα έχω βάλει κάποιο άλλο πρόγραμμα να ηχογραφεί , γίνετε; Αν ναι, κανένα πρόγραμμα που κυκλοφορεί; Έχω βρει ένα που λέγετε Freecorder, αυτό κάνει; και πώς λειτουργεί; Παράθεση only crossfit... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_wrx Δημ. April 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2005 και άλλη μια σχετική ερώτηση: έχω περάσει τραγούδια στον υπολογιστή από κασέτα και έχουν σχετικό θόρυβο... υπάρχει κάποιο πρόγραμμα για noise reduction?? Παράθεση http://antonis-wrx.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
architect_duth Δημ. April 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2005 και άλλη μια σχετική ερώτηση: έχω περάσει τραγούδια στον υπολογιστή από κασέτα και έχουν σχετικό θόρυβο... υπάρχει κάποιο πρόγραμμα για noise reduction?? Το nero δεν κάνει κάτι παρόμοιο? Παράθεση ...μία μέρα, ο Κινέζος Αυτοκράτορας διέταξε τον πρώτο ζωγράφο της αυλής να σβήσει τον καταρράκτη από μία τοιχογραφία του παλατιού, γιατί ο θόρυβος του νερού τον εμπόδιζε να κοιμηθεί... Regis Debray: Vie et Mort de l' Image Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. April 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2005 Παιδία έχω σκεφτεί κάτι . Μιας και δεν έχω γρήγορη σύνδεση αντί να κατεβάζω κάποιο τραγούδι το κατεβάζω προσωρινά στον υπολογιστή μου και μετά το βάζω να παίξει αλλά ταυτόχρονα έχω βάλει κάποιο άλλο πρόγραμμα να ηχογραφεί , γίνετε; Αν ναι, κανένα πρόγραμμα που κυκλοφορεί; Έχω βρει ένα που λέγετε Freecorder, αυτό κάνει; και πώς λειτουργεί; Μα έτσι ούτως ή άλλως το τραγούδι κατεβαίνει... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. April 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2005 Εγώ, να πω την αμαρτία μου, δεν κατάλαβα τι ακριβώς θέλει να κάνει. Τι θα πει "αντί να κατεβάζω κάποιο τραγούδι το κατεβάζω προσωρινά στον υπολογιστή μου και μετά το βάζω να παίξει"; Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amyntas Δημ. April 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2005 Παιδία έχω σκεφτεί κάτι . Μιας και δεν έχω γρήγορη σύνδεση αντί να κατεβάζω κάποιο τραγούδι το κατεβάζω προσωρινά στον υπολογιστή μου και μετά το βάζω να παίξει αλλά ταυτόχρονα έχω βάλει κάποιο άλλο πρόγραμμα να ηχογραφεί , γίνετε; Αν ναι, κανένα πρόγραμμα που κυκλοφορεί; Έχω βρει ένα που λέγετε Freecorder, αυτό κάνει; και πώς λειτουργεί; Αφού το έχεις ήδη στον σκληρό σου και μπορείς να το ακούσεις γιατί να το ηχογραφήσεις ξανά.Αν θέλεις να αλλάξεις bitrate ή format το κάνεις με κάποιο προγραμματάκι όπως musicmatch ,cool edit,wavepad,soundforge Παράθεση http://i30.photobucket.com/albums/c328/amyntas/astra123.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VaradeRo Δημ. April 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2005 και άλλη μια σχετική ερώτηση: έχω περάσει τραγούδια στον υπολογιστή από κασέτα και έχουν σχετικό θόρυβο... υπάρχει κάποιο πρόγραμμα για noise reduction?? Αγοράζεις το πρόγραμμα Adobe Audition (πρώην Cool Edit). Στα Effects υπάρχει το Noise Reduction. Επιλέγεις ένα κομμάτι του τραγουδιού που περιέχει μόνο θόρυβο (πχ στην αρχή ή το τέλος της κασσέτας) και το χαρακτηρίζεις ως θόρυβο επιλέγοντας Get profile from selection στο παράθυρο του Noise Reduction. Στη συνέχεια, επιλέγεις όλο το κομμάτι και: Effects, Noise Reduction, OK. Voila! Ο θόρυβος εκμηδενίζεται κατά το δυνατόν. Αυτό βέβαια θα έχει ως αποτέλεσμα να χαμηλώσει και η ένταση, οπότε ίσως θα πρέπει να το ανεβάσεις λίγο (Effects, Amplitude, Normalize). Δοκίμασε με τιμές γύρω στο 75-85%. Πειραματίσου λίγο μέχρι να καταφέρεις το επιθυμητό αποτέλεσμα. Παράθεση Γράφουμε όσα ζούμε: www.pella24.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teorizo Δημ. April 8, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2005 Εγώ, να πω την αμαρτία μου, δεν κατάλαβα τι ακριβώς θέλει να κάνει. Τι θα πει "αντί να κατεβάζω κάποιο τραγούδι το κατεβάζω προσωρινά στον υπολογιστή μου και μετά το βάζω να παίξει"; Θέλω να πω πως αντί να το κάνω το mp3 save στον σκληρό το κατεβάζω προσωρινά σε κάποιον φάκελο Παράθεση only crossfit... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
seventh_heaven Δημ. April 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2005 Αφού το κατεβάζεις προσωρινά, γιατί δεν το κατεβάζεις κανονικά να το αποθηκεύσεις? Το ίδιο πράγμα είναι... :confused: Παράθεση seventh_heaven http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. April 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2005 Nαι, προσπαθώ να καταλάβω τόση ώρα ποιά είναι η διαφορά. Δεν υπάρχει κατεβάζω "προσωρινά". Αφού το έχεις στον υπολογιστή σου, έχει κατέβει το αρχείο, end οf story. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teorizo Δημ. April 8, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2005 @find seventh_heaven όταν το κατεβάζεις προσωρινά κατεβαίνει πιο γρηγορα δες τι λέω : http://img94.exs.cx/img94/6357/problem4lw.jpg Παράθεση only crossfit... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_wrx Δημ. April 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2005 Αγοράζεις το πρόγραμμα Adobe Audition (πρώην Cool Edit). Στα Effects υπάρχει το Noise Reduction. Επιλέγεις ένα κομμάτι του τραγουδιού που περιέχει μόνο θόρυβο (πχ στην αρχή ή το τέλος της κασσέτας) και το χαρακτηρίζεις ως θόρυβο επιλέγοντας Get profile from selection στο παράθυρο του Noise Reduction. Στη συνέχεια, επιλέγεις όλο το κομμάτι και: Effects, Noise Reduction, OK. Voila! Ο θόρυβος εκμηδενίζεται κατά το δυνατόν. Αυτό βέβαια θα έχει ως αποτέλεσμα να χαμηλώσει και η ένταση, οπότε ίσως θα πρέπει να το ανεβάσεις λίγο (Effects, Amplitude, Normalize). Δοκίμασε με τιμές γύρω στο 75-85%. Πειραματίσου λίγο μέχρι να καταφέρεις το επιθυμητό αποτέλεσμα. κάτι λιγότερο ογκώδες? τα 47.5ΜΒ είναι πολλά για κατέβασμα με pstn.. δουλεύει με mp3?τα αρχεία στα όποια θέλω να φτιάξω τον θόρυβο είναι ήδη mp3. Παράθεση http://antonis-wrx.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. April 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2005 @find seventh_heaven όταν το κατεβάζεις προσωρινά κατεβαίνει πιο γρηγορα δες τι λέω : http://img94.exs.cx/img94/6357/problem4lw.jpg Παρδόν;;; Δεν γίνεται αυτό που λές!!!! Τι εννοείς κατεβαίνει πιο γρήγορα;;; Δηλαδή με τι ταχύτητες κατεβάζεις συνήθως;; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teorizo Δημ. April 8, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2005 κατεβάζω με 3,4 kb/δευτερόλεπτο Παράθεση only crossfit... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. April 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2005 Με την ίδια ταχύτητα κατεβαίνει όπου κι αν το κατεβάζεις. Απλά τα windows είναι λίγο ηλίθια στο μετρητή της ταχύτητας... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelopas Δημ. April 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2005 Καλα στο πρωτο δευτερολεπτο σε ολους λεει πολυ μεγαλυτερη ταχυτητα απο αυτην που θα επακολουθησει. Το thread παει για ντισκαλιφιε... Παράθεση Mutilator :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teorizo Δημ. April 9, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2005 ρε παιδια το θέμα δεν είναι αυτό! μπορεί να μου πει κάποιος κάνενα προγραμμα που να κάνει ηχογράφηση; Παράθεση only crossfit... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelopas Δημ. April 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2005 I ihografisi ton windows den sou kanei?? Παράθεση Mutilator :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amyntas Δημ. April 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2005 to arxeio pou katevases einai poli mikro giauto sou deixnei lathos taxutita,o prosorinos fakelos pou katevainoun ta arxeia o temporary internet files sinepos ekei tha vreis oti exeis katevasei "prosorina" Παράθεση http://i30.photobucket.com/albums/c328/amyntas/astra123.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ngelos Δημ. April 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2005 Κόντεψα να πάθω ένα σοκ με αυτό το θέμα. Πώς γίνετε να κατεβάζουμε κάτι προσωρινά και μάλιστα με τριπλάσια ταχύτητα :wacko: . Τεσπα! Για να κάνει ηχογράφηση καλύτερο είναι αυτό που σου προτείνει κι ένα παιδί παραπάνω, το Adobe Audition (πρώην Cool Edit). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts