anemsalok Δημ. December 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2017 Καλημέρα , οι ειδοποιησεις των μνμτων για fb,msg,Viber όταν έχεις μη ανάγνωσμενα δεν εμφανίζονται στην αρχική οθόνη πάνω απτό εικονιδιο της εφαρμογής με το σήμα 2,3 κλπ (αριθμός μη ανάγνωσμ)Υπάρχει τρόπος να εμφανίζεται γιατί δεν βρήκα κάτι στο μενού στις Ειδοποιησεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karamazof53 Δημ. December 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2017 Καλημέρα.οχι δεν υπάρχει τρόπος να εμφανίζονται οι ειδοποιήσεις στο εικονίδιο της εφαρμογής.ειναι default του pure android. Τώρα αν αλλάξεις launcher μπορεί να γίνει....κατεβάζεις πχ το nova και το δοκιμάζεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_21 Δημ. December 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2017 Καλημέρα, υπάρχει τρόπος κλείνοντας τις εφαρμογές να μας δείξει πόση ραμ απελευθερώθηκε??όπως κάνει το miui ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karamazof53 Δημ. December 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2017 Όχι μόνο αν βάλεις app. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_21 Δημ. December 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2017 Όχι μόνο αν βάλεις app. Όπως??ποιο το κάνει αυτό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsre Δημ. December 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2017 (edited) Καλημέρα και από μένα, μιας και έρχομαι από miui για χρόνια και έχω χάσει επαφή με stock, θελώ την βοήθεια σας για τα ακόλουθα: - προσπαθώ να απαινεργοποιήσω την οθόνη κλειδώματος και δεν βρισκω επιλογή. Την συσκευή την έχω ξεκλειδωτη και θέλω όταν πατάω το πλαινό πλήκτρο ενεργοποίσης να ανοιγει το κινητό χωρίς να χρειάζεται να σείρω την οθόνη προς τα πάνω. Παλιότερα θυμάμαι, υπήρχε επιλογή στις ρυθμίσεις "Επιλογές για προγραμματιστές", τώρα δε το βρίσκω. - Επίσης δε μπορώ να βρώ την ενεργοποίηση του κινητού με διπλό πάτημα στην οθόνη. Καμιά ιδέα για αυτά τα δύο - Τέλος υπάρχει συντόμευση για screen shot; ok το βρήκα αυτό πατάμε volume down + power button για 2sec Edited December 1, 2017 by mitsre Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotirisglns Δημ. December 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2017 Καλημέρα και από μένα, μιας και έρχομαι από miui για χρόνια και έχω χάσει επαφή με stock, θελώ την βοήθεια σας για τα ακόλουθα: - προσπαθώ να απαινεργοποιήσω την οθόνη κλειδώματος και δεν βρισκω επιλογή. Την συσκευή την έχω ξεκλειδωτη και θέλω όταν πατάω το πλαινό πλήκτρο ενεργοποίσης να ανοιγει το κινητό χωρίς να χρειάζεται να σείρω την οθόνη προς τα πάνω. Παλιότερα θυμάμαι, υπήρχε επιλογή στις ρυθμίσεις "Επιλογές για προγραμματιστές", τώρα δε το βρίσκω. - Επίσης δε μπορώ να βρώ την ενεργοποίηση του κινητού με διπλό πάτημα στην οθόνη. Καμιά ιδέα για αυτά τα δύο - Τέλος υπάρχει συντόμευση για screen shot; ok το βρήκα αυτό πατάμε volume down + power button για 2sec Ρυθμίσεις- ασφάλεια- κλείδωμα οθόνης - βάζεις κανένα. Double tap νομίζω δεν υποστηρίζει. Το λένε και τα παιδιά πιο πίσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsre Δημ. December 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2017 Ρυθμίσεις- ασφάλεια- κλείδωμα οθόνης - βάζεις κανένα. Double tap νομίζω δεν υποστηρίζει. Το λένε και τα παιδιά πιο πίσω. ΟΚ, σ'ευχαριστώ πολύ φιλε μου. Συγνώμη αν επαναλαμβάνομαι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotirisglns Δημ. December 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2017 ΟΚ, σ'ευχαριστώ πολύ φιλε μου. Συγνώμη αν επαναλαμβάνομαι! Αν και θα το ξαναπώ. Επειδή το κινητό έχει ξεκλείδωμα με δακτυλικό αποτύπωμα όπως και άλλα κινητά πλέον και ξεκλειδώνει απευθείας μόλις το ακουμπήσεις καλό θα ήταν να είναι κλειδωμένο. Στο κινητό πλέον έχουμε τα πάντα. Γνώμη μου πάντα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsre Δημ. December 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2017 Αν και θα το ξαναπώ. Επειδή το κινητό έχει ξεκλείδωμα με δακτυλικό αποτύπωμα όπως και άλλα κινητά πλέον και ξεκλειδώνει απευθείας μόλις το ακουμπήσεις καλό θα ήταν να είναι κλειδωμένο. Στο κινητό πλέον έχουμε τα πάντα. Γνώμη μου πάντα. δε λέω όχι και πράγματι δουλεύει πάρα πολυ καλά, αλλα δε με βολεύει στη πλάτη που είναι. Θα το ήθελα μπροστά στο home button. Άμα δουλεύεις σε γραφείο είναι πολυ πιο πρακτικο και διακριτικό να τσεκάρεις το κινητό σου χωρίς να χρειάζεται να το πάρεις στα χέρια σου ;) !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigreos Δημ. December 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2017 Το update σε oreo πότε είναι να γίνει ξέρει κάποιος;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. December 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2017 Το update σε oreo πότε είναι να γίνει ξέρει κάποιος;;Μέσα ή στο τέλος του μήνα λογικά. Για Android updates περίμενα πιο γρήγορα πράγματα προσωπικά. Δηλαδή όπως υποστηρίζουν όλοι οι κατασκευαστές τις ναυαρχίδες τους θα πάει το πράγμα. 2,5 χρόνια με μερικά security patches και τέλος. Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
batafoukos Δημ. December 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2017 Άμα δουλεύεις σε γραφείο είναι πολυ πιο πρακτικο και διακριτικό να τσεκάρεις το κινητό σου χωρίς να χρειάζεται να το πάρεις στα χέρια σου ;) !!! παράλληλα με το δακτυλικό μπορείς να το βάλεις να ανοίγει και με pin Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karamazof53 Δημ. December 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2017 Υπάρχει το smart lock το οποιο του ρυθμίζεις όταν βρίσκεται σε μια τοποθεσία το κινητό να μην κλειδώνει.ετσι αν είσαι στη δουλειά σου στο γραφείο δε θα κλειδώνει εκεί και θα κλειδώνει οπουδήποτε αλλού.βεβαια αυτο σου έχει ανοιχτή την τοποθεσία συνέχεια και προφανώς προσπαθεί να κλειδώσει την τοποθεσία σου όπου βρίσκεσαι.δηλαδη περισσότερη κατανάλωση μπαταρίας.απλα το αναφέρω σαν επιλογή Για τη διαχείριση της ραμ για το φίλο παραπάνω.οποιοδηποτε app τύπου es task manager, cache cleaner κλπ έχει τη δυνατότητα να σου κλείνει τις εφαρμογές και να βλέπεις πόση ραμ απελευθερώνεται.προσωπικα τα θεωρώ λίγο άχρηστα αυτά γιατί με το που πατάς καθαρισμό ραμ όλα τα apps που έτρεχαν πριν ξεκινάν και πάλι.αυτο ακριβώς γίνεται και με τη διαγραφή όλων που κανείς και στη default επιλογή του κινητού. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigreos Δημ. December 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2017 Μέσα ή στο τέλος του μήνα λογικά. Για Android updates περίμενα πιο γρήγορα πράγματα προσωπικά. Δηλαδή όπως υποστηρίζουν όλοι οι κατασκευαστές τις ναυαρχίδες τους θα πάει το πράγμα. 2,5 χρόνια με μερικά security patches και τέλος. Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΕίναι δυνατόν παράδειγμα να πήραν Oreo τα oneplus και η σειρά Android one να αργεί περισσότερο που υποτίθεται ότι θα αναβαθμίζονται πρώτα από όλα σύμφωνα με τα λόγια της google.... Από θεωρία καλά πάει στην πράξη τίποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikchris Δημ. December 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2017 Είναι δυνατόν παράδειγμα να πήραν Oreo τα oneplus και η σειρά Android one να αργεί περισσότερο που υποτίθεται ότι θα αναβαθμίζονται πρώτα από όλα σύμφωνα με τα λόγια της google.... Από θεωρία καλά πάει στην πράξη τίποτα. Παραπονακια επειδη το τηλεφωνο των 180€ δεν εχει παρει update ακομα; Και το συγκρινεις και με τα Oneplus με την υπερδιπλασια τιμη; Μαλιστα. ----- προσθήκη μηνύματος 18 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Κλεινει μια εβδομαδα χρησης με το τηλεφωνο. Το πηρα να αντικαταστησω το 1+3 που χαλασε (ασχετο αλλα τελικα δεν χαλασε :p και εχω 2 κινητα τωρα) H οθονη ειναι καλα ρυθμισμενη αν και λιγο σκοτεινη. Η μπαταρια ειναι θεική, πολυ καλυτερη απο 1+3, ειναι λες και φοραει 3500mah Το δαχτυλικο πισω ειναι αξιοπιστο και γρηγορο αλλα.... πισω, με εκνευριζει απιστευτα. Μπροστα επρεπε να ειναι. Σε ταχυτητα ειναι αρκετα καλο, κανενα ζορι (βοηθαει και η γρηγορη NAND που εχει πανω) Ο ηχος ειναι καλος, τα Xiaomi ακουστικα μου παιζουν καλυτερα εδω αποτι στο 1+3 H καμερα πισω ειναι ανεκτή, βελτιωνεται πολυ με gcam και το portrait mode αρκετα καλο για την τιμη του. Η δονηση ειναι ψιλοαθλια. Αν βαλεις στην συγκριση οτι θα παρει γρηγορα Oreo + Android P, το κινητο δεν παιζεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. December 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2017 Θα πρόσθετα ότι έχει και αρκετά καλή ποιότητα κατασκευής. Το πιάνεις και νομίζεις ότι ειναι υψηλότερου budget. Επιπλέον θα σταθω στο δαχτυλικό. Συνήθως σε αυτά τα χρήματα έχουν ενα ποσοστό επιτυχίας 80% αντε 85%. Εδώ πραγματικά, όσο γρήγορα και αν το σηκώσω το δάχτυλο... όσο στραβά ή στο περίπου και να το βάλω το δάχτυλικο θα το πιάσει!!! Από τα πιο αξιόπιστα δαχτυλικά που έχω δουλέψει. Πάρτε και ενα stock vs gcam. Και για να καταλάβετε την βελτίωση, πάρτε και μια stock από mi5s Ρυθμίσεις gcam (Nexus 6p, Nexus 6, Super High) IMG_20171201_192812_HHT by Andreas L., on Flickr IMG_20171201_192926 by Andreas L., on Flickr IMG_20170711_214034_HHT by Andreas L., on Flickr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. December 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2017 Είναι δυνατόν παράδειγμα να πήραν Oreo τα oneplus και η σειρά Android one να αργεί περισσότερο που υποτίθεται ότι θα αναβαθμίζονται πρώτα από όλα σύμφωνα με τα λόγια της google.... Από θεωρία καλά πάει στην πράξη τίποτα.Αυτό είναι το περίεργο, ότι είναι Android One συσκευή και θεωρητικά θα έπρεπε να παίρνει πιο γρήγορα τα updates. Η τιμή του που αναφέρθηκε πιο κάτω ως επιχείρημα, είναι εντελώς άκυρη και δεν στεκει. Οι Android one συσκευές εκτός ότι κυμαίνονται σε αυτα τα χρήματα και πολύ χαμηλότερα, συνήθως έχουν και κατωτερα specs. Παρόλαυτα, υποτίθεται πως στα updates είναι τα αμέσως επόμενα μετά τα nexus/pixels με σχετικά μικρή χρονική διαφορά. Αν δεν κάνω λάθος επίσης, ούτε η Xiaomi έχει μπει στο project trebble με το Mia1. Με λίγα λόγια, Oreo τώρα, Android P αργότερα, μερικά security patches ακόμα ενδιάμεσα αλλά και μετά και εκεί τελειώνει. 2+ χρόνια υποστήριξης όπως σχεδόν όλες οι ναυαρχίδες των επωνύμων. Καθόλου άσχημα αλλά και τίποτα το ιδιαίτερο. Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigreos Δημ. December 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2017 (edited) Παραπονακια επειδη το τηλεφωνο των 180€ δεν εχει παρει update ακομα; Και το συγκρινεις και με τα Oneplus με την υπερδιπλασια τιμη; Μαλιστα. Δεν τα συγκρίνω σαν συσκευή ούτε σαν χαρακτηριστικά ούτε σαν τιμή μάθετε να διαβάζετε αυτά που γράφει ο άλλος και όχι να τα λέτε όπως θέλετε και όπως σας βολεύει... Έκανα σύγκριση στο θέμα τον updates. Και ξανά λέω αναφέρθηκα στο one plus γιατί είμαι κάτοχος και ξέρω ότι πήγε σε Oreo και λέω ότι σύμφωνα με την google υποτίθεται ότι το Android one θα έπρεπε να πάρει αναβαθμίσεις πρώτα από όλες τις άλλες συσκευές και ακόμα δεν πήρε, ενώ πήρε το one plus όπως και άλλες συσκευές πριν από το Android one και το παράπονο μου είναι ότι από ότι φαίνεται μέχρι τώρα δεν βλέπω να κρατάει την υπόσχεση της η Google μακάρι να κάνω λάθος. Αυτό είναι το περίεργο, ότι είναι Android One συσκευή και θεωρητικά θα έπρεπε να παίρνει πιο γρήγορα τα updates. Η τιμή του που αναφέρθηκε πιο κάτω ως επιχείρημα, είναι εντελώς άκυρη και δεν στεκει. Οι Android one συσκευές εκτός ότι κυμαίνονται σε αυτα τα χρήματα και πολύ χαμηλότερα, συνήθως έχουν και κατωτερα specs. Παρόλαυτα, υποτίθεται πως στα updates είναι τα αμέσως επόμενα μετά τα nexus/pixels με σχετικά μικρή χρονική διαφορά. Αν δεν κάνω λάθος επίσης, ούτε η Xiaomi έχει μπει στο project trebble με το Mia1. Με λίγα λόγια, Oreo τώρα, Android P αργότερα, μερικά security patches ακόμα ενδιάμεσα αλλά και μετά και εκεί τελειώνει. 2+ χρόνια υποστήριξης όπως σχεδόν όλες οι ναυαρχίδες των επωνύμων. Καθόλου άσχημα αλλά και τίποτα το ιδιαίτερο. Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Συμφωνώ απόλυτα έχω ακριβώς την ίδια άποψη. Edited December 1, 2017 by tigreos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. December 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2017 Δεν τα συγκρίνω σαν συσκευή ούτε σαν χαρακτηριστικά ούτε σαν τιμή μάθετε να διαβάζετε αυτά που γράφει ο άλλος και όχι να τα λέτε όπως θέλετε και όπως σας βολεύει... Έκανα σύγκριση στο θέμα τον updates. Και ξανά λέω αναφέρθηκα στο one plus γιατί είμαι κάτοχος και ξέρω ότι πήγε σε Oreo και λέω ότι σύμφωνα με την google υποτίθεται ότι το Android one θα έπρεπε να πάρει αναβαθμίσεις πρώτα από όλες τις άλλες συσκευές και ακόμα δεν πήρε, ενώ πήρε το one plus όπως και άλλες συσκευές πριν από το Android one και το παράπονο μου είναι ότι από ότι φαίνεται μέχρι τώρα δεν βλέπω να κρατάει την υπόσχεση της η Google μακάρι να κάνω λάθος. Συμφωνώ απόλυτα έχω ακριβώς την ίδια άποψη.Το αστείο είναι ότι την συσκευή την απέκτησα (δεν την αγόρασα) ακριβώς για αυτό τον λογο. Για να δοκιμάζω τα νέα Αndroid updates και ότι καινούριο θα φέρνουν όλα αυτά μαζί στο παρασκήνιο. Πώς θα δουλεύει η συσκευή, αν θα είναι πιο ελαφριές οι νέες εκδοσεις, τι νέο θα προσφέρουν under the hood κλπ κλπ. Αλλά όπως το βλέπω, εκτός ότι δεν μου δίνει κάτι παραπάνω από το OP5 και είναι αρκετά κατώτερο παντού (κάτι που το παραβλέπω γιατί ξέρω τι πήρα), ακόμα και στα updates που ήταν ο βασικός λόγος, ταυτόχρονα θα τα έχω σχεδόν και στα δύο:) Το μόνο που μένει οπότε να παρατηρησω, είναι τι συμπεριφορά θα έχουν τα αντίστοιχα updates σε δυο διαφορετικες συσκευές. Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papafigos84 Δημ. December 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2017 Το gold ειναι προς ασημι η προς χρυσο; Γιατι στα βιντεο το βλεπω περισσοτερο ως ασημι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikchris Δημ. December 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2017 Ότι συγκρίνετε το Α1 με τηλέφωνα υπερδιπλασιας τιμής ( 1+5) με ξεπερνά. Το update από την αρχή υποσχέθηκαν μέχρι τέλος τους 2017, τα άλλα που λέτε είναι υπερβολές. Σιγά μην το δώσουν και μια βδομάδα μετά τα pixel. Εδώ ολόκληρη OnePlus με συσκευές διπλάσιας τιμής και πέρσι το έδωσε το update τελευταία μέρα του χρόνου στο 1+3 ΥΓ Η τιμή παίζει και παραπαιζει ρόλο. Και αυτά που θα δώσουν ει αι πολύ πολύ παραπάνω από την αξία του κινητού. ΥΓ2 Η OnePlus πως παράτησε το Χ? Έπαιξε ρόλο η τιμή ή όχι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rufous Δημ. December 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2017 Έχει πάρα πολύ δυνατό ακουστικό. Κατά τη διάρκεια κλήσης το min της έντασης δεν χαμηλώνει άλλο; Επίσης, με το sar του τι γίνεται; Δεν έχω δει μεγαλύτερο σε κινητό παιδιά. Για αυτό έχει και καμπάνα σήμα παντού. Παράθεση "Never make anyone a priority in your life when you're only an option in theirs..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsre Δημ. December 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2017 (edited) Η προεπισκόπηση από την μπάρα ειδοποιήσεων πως μπορεί να απενεργοποιηθεί όταν έχω ειδοποιήσεις για μηνύματα, mail, κλπ; Μετά από τρεις μέρες συμβίωσης με το κινητό έχω να πω ότι η δόνηση είναι από τις πιο χαμηλές που είχα σε κινητό και με ξάφνιασε αρνητικά γιατί ποτέ δεν είχα τέτοιο θέμα με xiaomi συσκευές. Το wifi είναι ένα κλικ πιο κάτω από του mi max που έχω. Το κινητό σας κατασκευή δείχνει πολύ καλό και πάρα πολύ ωραίο, ωστόσο δε κρύβω ότι μετά από 5χρονια με miui η stock με ξενίζει λίγο.. Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited December 2, 2017 by mitsre Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. December 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2017 Miui έβαλε κανείς για δοκιμή; Αν βρω χρόνο ισως δοκιμάσω σήμερα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts