ap1986 Δημ. October 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2018 Η απίστευτη κάμερα του πιξελ3 δουλεύει στο δικό μας. https://www.celsoazevedo.com/files/android/google-camera/f/MGC_6.1.009_MiMaxII_A8.1+_V0.apk Μόνο η μπροστινή στο πορτραίτο είδα δεν δουλεύει. Γενικά τα σπάει. Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Επανέρχομαι, απίστευτες φώτο, απίστευτο 4k video. Υπάρχει κάποια σελίδα ώστε να εχουμε το πιο πρόσφατο .apk απο την εν λόγω κάμερα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. October 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2018 Επανέρχομαι, απίστευτες φώτο, απίστευτο 4k video. Υπάρχει κάποια σελίδα ώστε να εχουμε το πιο πρόσφατο .apk απο την εν λόγω κάμερα;https://www.celsoazevedo.com/files/android/google-camera/ Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzome Δημ. October 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2018 παντως και στην τελευταια εκδοση παλι η μπροστινη καμερα βγαζει πρασινες τις φωτο!!!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ap1986 Δημ. October 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2018 παντως και στην τελευταια εκδοση παλι η μπροστινη καμερα βγαζει πρασινες τις φωτο!!!!!!!! Με κλειστό HDR η μπροστινή κάμερα βγάζει κανονικές φωτο (σε μετρια ποιότητα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. October 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2018 Κάντε υπομονή να πάρουμε την 9. Μετά θα είναι πιο εύκολο. Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LLLEFTERIS Δημ. October 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2018 Βρε παλικαρια αυτο δεν εχει dev rom μπηκα στην σελιδα με τις fastboot και δεν βρηκα τιποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos77 Δημ. October 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2018 Ηρεμία... Περίεργο... :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LLLEFTERIS Δημ. October 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2018 Ηρεμία... Περίεργο... :p Ειμαστε κατω στην πορτα περιμενουμε να ερθει το Android 9 :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos77 Δημ. October 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2018 Ειμαστε κατω στην πορτα περιμενουμε να ερθει το Android 9 :lol: Indeed... :X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanos85 Δημ. October 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2018 στο android 9 θα εχουμε navigation bar η θα ναι οπως τωρα με τα πληκτρα κατω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikchris Δημ. October 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2018 στο android 9 θα εχουμε navigation bar η θα ναι οπως τωρα με τα πληκτρα κατω? Γιατί να έχεις navigation bar? Δυστυχως το μι Α1 είναι το τελευταίο τηλέφωνο που ειχα με φυσικά πλήκτρα, δεν νομίζω ότι θα ξαναπάρω άλλο, δεν βγαίνουν πια. Στον βωμό της 'εξέλιξης' πάει το headphone jack, πάνε τα ωραιότατα capacitive, πάει η ωραιότατη 16:9 αναλογία. Και έχουμε notches. Αν όλα αυτά δεν είναι βήματα προς τα πίσω, δεν ξέρω τι είναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanos85 Δημ. October 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2018 τπτ δεν με ενοχλει απο τα 2 απλα ρωταω :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tifozi13 Δημ. October 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2018 Εγω παντως παιδες επειδή βαρεθηκα να προσπαθω να φτιαξω αυτη τη ριμαδα την καμερα, επειδη βαρεθηκα τα διαφορα ψιλοπροβληματα καθε ενημερωσης και επειδη ηθελα ενα κινητο χωρις θεματα, αγορασα ενα p20 lite και ησύχασα. Κλασεις ανωτερο και απο καμερα..... Θεριζει. Λιγο πιο ακριβο αλλα κλασεις ανωτερο. Α! Και σημερα πηρε και ενημέρωση ασφαλειας Οκτωβρίου. Αυτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vazos Δημ. October 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2018 (edited) Με βλέπω για αγορά pocophone μετα από σχεδόν ένα χρόνο με το a1 Edited October 31, 2018 by vazos Παράθεση Xiaomi Poco X5 Pro (HyperOS 1.0.2.0, Android 14) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikchris Δημ. November 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2018 Εγω παντως παιδες επειδή βαρεθηκα να προσπαθω να φτιαξω αυτη τη ριμαδα την καμερα, επειδη βαρεθηκα τα διαφορα ψιλοπροβληματα καθε ενημερωσης και επειδη ηθελα ενα κινητο χωρις θεματα, αγορασα ενα p20 lite και ησύχασα. Κλασεις ανωτερο και απο καμερα..... Θεριζει. Λιγο πιο ακριβο αλλα κλασεις ανωτερο. Α! Και σημερα πηρε και ενημέρωση ασφαλειας Οκτωβρίου. Αυτα. 'Λίγο πιο ακριβό ' 150 το ένα, 250 το άλλο, 66% πάνω. 'Λίγο πιο ακριβό' Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tifozi13 Δημ. November 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2018 Εγω πηρα το Α1 249€ και το Ρ20 260€ απο Ελλαδα.οπότε, ναι μου βγηκε "λιγο πιο ακριβό". Ξερω πολυ καλα τι λεω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikchris Δημ. November 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2018 Εγω πηρα το Α1 249€ και το Ρ20 260€ απο Ελλαδα.οπότε, ναι μου βγηκε "λιγο πιο ακριβό". Ξερω πολυ καλα τι λεω. Και εγώ πήρα 250 το LG gt540 το 2010. Τηλέφωνο 8 μήνες μετά είναι το p20 lite. Τρέχουσα τιμή, 66% πάνω το ένα με το άλλο, αλλά ο καθένας συγκρίνει ΌΤΙ ΝΑΝΑΙ, τιμές 2017 με τιμές 2018, τιμές αντιπροσωπείας με τιμές skroutz κλπ Καλορίζικο το p20 lite. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LLLEFTERIS Δημ. November 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2018 Το θεμα ειναι πως για να δωσει καποιος σημερα το δικο του mi A1 και να παρει το P20 πχ απο αγγελια θα πρεπει να βαλει βαθια το χερι στην τσεπη δηλαδη να δωσει και κανα κατοσταρικο οποτε ειναι ατυχης η συγκριση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qsis Δημ. November 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2018 μια χαρά είναι ένα χρόνο μετά το a1 , εγώ θα το κρατήσω άλλο ένα χρόνο και βλέπουμε security updates πάντως θα παίρνει και για 3ο χρόνο από ότι κατάλαβα και ας μην πάρει major update πέρα από την 9 ελπίζω μόνο στο a3 να κάνουν καλύτερη δουλειά από το χλιαρό και αδιάφορο a2, διαφορετικά θα κοιταχτώ και προς Nokia για one ή μπορεί και να στραφώ σε κάτι ανάλογο του poco κι εγώ θέλω όμως να πιστεύω ότι θα βγάλουν κάτι καλύτερο από το a2 την επόμενη φορά Παράθεση 3210/t29/6340/t68/ngage/p910/p1/optimus one/gnex/z1/g3/mi a1/mi a3/poco f3/xperia 5 iv Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikchris Δημ. November 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2018 μια χαρά είναι ένα χρόνο μετά το a1 , εγώ θα το κρατήσω άλλο ένα χρόνο και βλέπουμε security updates πάντως θα παίρνει και για 3ο χρόνο από ότι κατάλαβα και ας μην πάρει major update πέρα από την 9 ελπίζω μόνο στο a3 να κάνουν καλύτερη δουλειά από το χλιαρό και αδιάφορο a2, διαφορετικά θα κοιταχτώ και προς Nokia για one ή μπορεί και να στραφώ σε κάτι ανάλογο του poco κι εγώ θέλω όμως να πιστεύω ότι θα βγάλουν κάτι καλύτερο από το a2 την επόμενη φορά Καλύτερο=ακριβότερο. Καλό το pocofone αλλά κλασικά ελάχιστα σοβαρά review στην αγορά. Διαβάζω για πολύ χαμηλό ήχο και χάλια απόκριση στο Touch Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qsis Δημ. November 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2018 (edited) Καλύτερο=ακριβότερο. Καλό το pocofone αλλά κλασικά ελάχιστα σοβαρά review στην αγορά. Διαβάζω για πολύ χαμηλό ήχο και χάλια απόκριση στο Touch να μη βγούμε φοβερά off topic, αλλά από τη στιγμή που κάτι το έχουν πραγματικοί χρήστες μπορείς να πάρεις γνώμες που ίσως είναι αρκετά καλύτερες από διάφορους "reviewers" της κακιάς ώρας πληρωμένους και μη και για το δικό μας για παράδειγμα τα περισσότερα reviews είναι από υπερενθουσιώδεις ινδούς :lol: , αλλά όποιος ήθελε έμαθε και για τα καλά του και για τα αρνητικά του από threads σαν κι αυτό, δόξα το μεγαλοδύναμο δεν είμαστε χρήστες apple να λέμε ότι όλα είναι μέλι-γάλα τα αρνητικά τα έχουμε τονίσει και με το παραπάνω από την άλλη ένα κινητό σαν το pocο είναι άλλης κατηγορίας και τιμολογιακά αλλά και γενικά σε σχέση με το a1, ακόμα και στα πιο ακριβά του. και βασικά δεν υπάρχει σύγκριση.. απλά για πολλούς όπως και για μένα αυτά τα 100-150 ευρώ δε θα μου αλλάξουν τη ζωή αρκεί να το αξίζουν όταν πήρα το a1 ήμουν τόσο απογοητευμένος από τα πιο ακριβά μοντέλα που υπήρχαν τότε στην αγορά που είπα ε όχι ρε ****το δεν θα δώσω κερατιάτικα και να είμαι μισοξενερωμένος, θα δώσω όσο πιο λίγα γίνεται, φυσικά και θα έχω αρνητικά αλλά τουλάχιστον δε θα μου έχουν πιάσει το **** και πιστεύω ότι αρκετοί το σκέφτηκαν έτσι, πέρα από το ότι οι εποχές είναι και πιο ζόρικες γενικά για να κάνουμε το κέφι μας επίσης όπως έχω ξαναπεί πλέον ζούμε σε μια εποχή που ένα budget phone μπορεί να είναι ικανό ακόμα και για ψιλοζόρικη χρήση, όχι όπως τα προηγούμενα χρόνια που με λίγα χρήματα έπαιρνες απλά σαβούρα εγώ είμαι υπερευχαριστημένος με το a1 , πέρα από την ανοησία του proximity δεν έχει υπάρξει κάτι που να με προβλημάτισε ιδιαίτερα για αυτό και όντως θα το κρατήσω να βγάλει έστω και τα λίγα λεφτά του στο έπακρο, από τη στιγμή που έχω υποστήριξη σε software εγώ είμαι οκ (μιας και πάντα μου άρεσε να παρακολουθώ όλες τις εκδόσεις του android και δεν έχω χάσει ούτε μία από τη 2.1 που άρχισα να ασχολούμαι με αυτό το λειτουργικό, ακόμα και την honeycomb είχα.. ) το μόνο που μου λείπει από αυτή την εταιρεία γενικά είναι nfc.. είχα τόσα χρόνια nfc στις συσκευές μου (από το '11 στο gnex) και τώρα που όντως το χρειάζομαι δεν το έχω.. τη στιγμή που πήρα το a1 ίσως δεν το έβλεπα και τόσο σημαντικό και είπα άντε δε πάει στο διάολο.. αλλά πλέον θα ήθελα πολύ να έχω και nfc, όπως επίσης πλέον έχω καλομάθει και με δίκαρτο και δεν θα κοίταζα μη δίκαρτο.. και όλα αυτά τα κριτήρια μαζί κάνουν τις επιλογές λιγότερες ελπίζω η xiaomi να αναθεωρήσει το ζήτημα του nfc, διαφορετικά θα αναγκαστώ να κοιτάξω αλλού, δεν πιστεύω ότι θα έπαιρνα κι άλλο κινητό πλέον χωρίς αυτό Edited November 1, 2018 by qsis Παράθεση 3210/t29/6340/t68/ngage/p910/p1/optimus one/gnex/z1/g3/mi a1/mi a3/poco f3/xperia 5 iv Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. November 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2018 (edited) Γνωρίζει κανείς πώς μπορώ να απενεργοποιήσω τον φωτισμό στο capacitive buttons; Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Χωρίς root. Edited November 1, 2018 by skatzivas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LLLEFTERIS Δημ. November 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2018 Γιατι δεν σου δουλευουν δεν εχουν φωτισμο; Τωρα με το θεμα το τι να παρουμε και εγω ειμαι στην φαση οτι τα καινουρια εχουν την βλαμμενη αναλογια τηλεκοντρολ, εχουν τα κουμπια μεσα στην οθονη αρα μικροτερη οθονη και εχουν και την χαζομπανιερα το νοτς. :lol: Εγω που θελω μεγαλη οθονη εκει που ηθελα να παρω το mi max 3 λογω 800αρας με βλεπω στο τελος να βρισκω απο αγγελια το Zenfone ultra Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yansta Δημ. November 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2018 Τα κουμπιά στο poco τουλάχιστον απενεργοποιουνται. Και η πλοήγηση στα μενού γίνεται άψογα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. November 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2018 Απλά θέλω να τα σβήσω.μια χαρά δουλεύουν Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts