doukas77 Δημ. March 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2018 Βρε παιδιά το screen shot που τ βρίσκεται Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karamazof53 Δημ. March 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2018 Βρε παιδιά το screen shot που τ βρίσκεται Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Πατάς power button + volume down Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spdrosin Δημ. March 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2018 Σε "προστασία οθόνης" έχετε καταλήξει κάπου; Της Nilkin που έβαλα 2 φορές το κλασικό tempered glass, στα πλάγια δεν "πατάει" καλά, αλλά "δουλεύει". Επίσης το screen protector που ήταν δώρο στο κουτί πολύ καλό, καλύτερη αίσθηση κι αισθητική αλλά είναι απλά μια μεμβράνη. :shifty: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos77 Δημ. March 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2018 Σε "προστασία οθόνης" έχετε καταλήξει κάπου; Της Nilkin που έβαλα 2 φορές το κλασικό tempered glass, στα πλάγια δεν "πατάει" καλά, αλλά "δουλεύει". Επίσης το screen protector που ήταν δώρο στο κουτί πολύ καλό, καλύτερη αίσθηση κι αισθητική αλλά είναι απλά μια μεμβράνη. :shifty: Της Nillkin να φανταστώ οτι έβαλες το κανονικό και όχι το Pro? Εγώ έχω βάλει το κανονικό και πολύ προσεχτικά και ευθυγραμισμένα και περιμετρικά δεν εφαρμόζει με τίποτα, όχι οτι περίμενα κάτι διαφορετικό... Πρόσφατα έβαλα σε ένα φίλο το Pro σε ένα Huawei mate 10 light και έκατσε πολύ καλύτερα περιμετρικά, χωρίς να εφαρμόσει και εκεί 100% περιμετρικά αλλά πολύ καλύτερα!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kogos Δημ. March 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2018 Σε "προστασία οθόνης" έχετε καταλήξει κάπου; Της Nilkin που έβαλα 2 φορές το κλασικό tempered glass, στα πλάγια δεν "πατάει" καλά, αλλά "δουλεύει". Επίσης το screen protector που ήταν δώρο στο κουτί πολύ καλό, καλύτερη αίσθηση κι αισθητική αλλά είναι απλά μια μεμβράνη. :shifty:Γιατί δεν πατάει καλά? Έχει καμπύλες η πρόσοψη του κινητού στις άκρες? Εννοείς ότι το προστατευτικό είναι στον αέρα? Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση the story of a ressurected blade!!! >> soon to be released << Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. March 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2018 Εγώ με αυτό που είχε μέσα βολεύτηκα μια χαρά. Διάβασα στο miui hellas ότι βγήκε το update Φεβρουαρίου. Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spdrosin Δημ. March 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2018 Της Nillkin να φανταστώ οτι έβαλες το κανονικό και όχι το Pro? Εγώ έχω βάλει το κανονικό και πολύ προσεχτικά και ευθυγραμισμένα και περιμετρικά δεν εφαρμόζει με τίποτα, όχι οτι περίμενα κάτι διαφορετικό... Πρόσφατα έβαλα σε ένα φίλο το Pro σε ένα Huawei mate 10 light και έκατσε πολύ καλύτερα περιμετρικά, χωρίς να εφαρμόσει και εκεί 100% περιμετρικά αλλά πολύ καλύτερα!! Ναι , αφού το λέω κιόλας: "το κλασικό tempered glass". Αυτό ακριβώς έκανα κι εγώ, πολύ προσεκτικά και ευθυγραμμισμένα, αλλά γύρω-γύρω δεν. Γιατί δεν πατάει καλά? Έχει καμπύλες η πρόσοψη του κινητού στις άκρες? Εννοείς ότι το προστατευτικό είναι στον αέρα? Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ναι ακριβώς. Κι αυτό μου είπε και μια υπάλληλος σ' ένα κατάστημα με αξεσουάρ κινητών που ρώτησα, πως λόγω της κυρτής οθόνης τίποτα δεν κάθεται κανονικά. Εγώ με αυτό που είχε μέσα βολεύτηκα μια χαρά. Διάβασα στο miui hellas ότι βγήκε το update Φεβρουαρίου. Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Μάλλον εκεί θα ξαναπάω κι εγώ πιστεύω. Δεν φαίνεται καν (και το είχα βάλει και τέλεια γ@μώτο). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos77 Δημ. March 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2018 Ναι αλλά ρε παιδιά το ένα απλά μία ζελατίνα και το άλλο είναι tempered glass... Δεν προσφέρει πολύ περισσότερη προστασία σε περίπτωση χτυπήματος της οθόνης; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vazos Δημ. March 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2018 Εγώ με αυτό που είχε μέσα βολεύτηκα μια χαρά. Διάβασα στο miui hellas ότι βγήκε το update Φεβρουαρίου. Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ναι ήρθε και σε εμένα και την κατέβασα Παράθεση Xiaomi Poco X5 Pro (HyperOS 1.0.2.0, Android 14) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. March 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2018 Ναι αλλά ρε παιδιά το ένα απλά μία ζελατίνα και το άλλο είναι tempered glass... Δεν προσφέρει πολύ περισσότερη προστασία σε περίπτωση χτυπήματος της οθόνης; Κώστα έχει εξαιρετική αίσθηση. Όσον αφορα την προστασία σε περίπτωση χτυπήματος δεν ξέρω ακόμα. Ωστόσο η θήκη (απλή κλασική διαφανής sentio από Πλαίσιο) εξέχει ελάχιστα περιμετρικά και αυτό κάνει όλη την δουλειά. Την ίδια είχα και στο S7 που μου κλέψανε (ψόφος κακός), το οποίο είχα γυμνό στην οθόνη και είχε πέσει 3 φορές και ήταν αγρατζούνιστο μπροστά. Όποιος έβαλε αναβάθμιση Φεβρουαρίου ας πεί εντυπώσεις για κάπου διάβασα για "καταστροφές", "σεισμούς" και καταποντισμούς στο κινητό. :-) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karanti Δημ. March 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2018 να ρωτησω κατι; υπαρχει καποια αλλη εφαρμογη για τις τηλεφωνικες κλησεις, εκτος απο αυτη που εχει το τηλεφωνο; το ψαχνω γιατι οταν το σημα ειναι οριακο, μου κανει διακοπες. Παράθεση HTC Magic > Samsung Galaxy S2 > Samsung Galaxy S7 > Xiaomi Redmi Pro > Xiaomi Redmi Note 8Pro > Xiaomi Mi8 > Poco X3 pro > Xiaomi Mi10T > Google Pixel 6a 😄 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jannerman Δημ. March 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2018 https://play.google.com/store/apps/details?id=com.google.android.dialer&rdid=com.google.android.dialer Γιατί μου λέει πλέον ότι δεν είναι συμβατό με την συσκευή; Μέχρι και πριν κανά 2 εβδομάδες το έβλεπα μήπως βγει έκδοση μεγαλύτερη από 14 (που είχε πρόβλημα) για να το κάνω update. Υ.Γ. Δεν έχω κάνει root ούτε unlock τον bootloader. Παράθεση Current: Xiaomi Mi A1 History: Motorola Moto G 2nd GEN / Jiayu G4S / ZTE v967s / SE Neo V / ΖΤΕ Blade / Nokia N79 / SE k810 / SE k750 / Nokia 6600 / Panasonic GD67 / Ericsson T68s / Ericcson T10 / Ericcsson CH198 <- παντοφλα version :blink: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ili Δημ. March 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2018 (edited) να ρωτησω κατι; υπαρχει καποια αλλη εφαρμογη για τις τηλεφωνικες κλησεις, εκτος απο αυτη που εχει το τηλεφωνο; το ψαχνω γιατι οταν το σημα ειναι οριακο, μου κανει διακοπες. Έχω κι εγώ οριακά σήμα στο σπίτι μου και έχω και κλείσιμο της γραμμής συχνά και διακοπές και δε με ακούνε κ.α. Με το P9 lite δεν είχα τέτοια προβλήματα... Το έχω μόνιμα στο 2G όταν είμαι σπίτι και είναι αρκετά πιο σταθερό από ότι σε 3G και 4G. Κατά την διάρκεια των κλήσεων τη μεγαλύτερη σταθερότητα την έχω όταν συνδέω τα ακουστικά και το αφήνω κάπου δίπλα μου χωρίς να το αγγίζω... :P Να είναι όμως θέμα της εφαρμογής κλήσεων? Δύσκολο νομίζω αλλά πάλι όλα πιθανά... Εγώ πάντως το είχα από την αρχή το θέμα και έχω δοκιμάσει και μερικούς άλλους diallers αλλά καμία διαφορά.... https://play.google.com/store/apps/details?id=com.google.android.dialer&rdid=com.google.android.dialer Γιατί μου λέει πλέον ότι δεν είναι συμβατό με την συσκευή; Μέχρι και πριν κανά 2 εβδομάδες το έβλεπα μήπως βγει έκδοση μεγαλύτερη από 14 (που είχε πρόβλημα) για να το κάνω update. Υ.Γ. Δεν έχω κάνει root ούτε unlock τον bootloader. Εγώ κατεβάζω από εδώ: http://www.apkmirror.com/apk/google-inc/google-phone/ και έχω βάλει την τελευταία έκδοση για το δικό μας προχθές από εδώ: http://www.apkmirror.com/apk/google-inc/google-phone/google-phone-17-0-186697879-release/google-phone-17-0-186697879-14-android-apk-download/ Παίζει μια χαρά προς το παρόν... Edited March 2, 2018 by ili Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/5226DragonTiger.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karamazof53 Δημ. March 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2018 Κώστα έχει εξαιρετική αίσθηση. Όσον αφορα την προστασία σε περίπτωση χτυπήματος δεν ξέρω ακόμα. Ωστόσο η θήκη (απλή κλασική διαφανής sentio από Πλαίσιο) εξέχει ελάχιστα περιμετρικά και αυτό κάνει όλη την δουλειά. Την ίδια είχα και στο S7 που μου κλέψανε (ψόφος κακός), το οποίο είχα γυμνό στην οθόνη και είχε πέσει 3 φορές και ήταν αγρατζούνιστο μπροστά. Όποιος έβαλε αναβάθμιση Φεβρουαρίου ας πεί εντυπώσεις για κάπου διάβασα για "καταστροφές", "σεισμούς" και καταποντισμούς στο κινητό. :-) ρε παιδια διαβαζω εδω και καιρο για τη ζελατινα που ειχε μεσα....εμενα δεν ειχε τιποτα ούτε ζελατίνα ούτε θηκη.ψάχνω εδώ και μέρες μια απλή ζελατίνα να βάλω (έχω δοκιμάζει και full cover screen protector και tempered glass, δε μου αρεσει κανενα) και δε μπορώ να βρω πουθενά στο skroytz.....καμιά ιδέα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. March 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2018 Να διευκρινίσω φίλε μου: Μόνο ζελατίνα είχε όχι θήκη. Εμένα είναι αγορασμενο από πλαίσιο.μηπως παίζει ρόλο αν είναι ελληνικό ή όχι; Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karamazof53 Δημ. March 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2018 Να διευκρινίσω φίλε μου: Μόνο ζελατίνα είχε όχι θήκη. Εμένα είναι αγορασμενο από πλαίσιο.μηπως παίζει ρόλο αν είναι ελληνικό ή όχι; Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Θήκη έχω ακούσει από άλλους ότι είχε μέσα....κ εγώ από πλαίσιο το έχω αγοράσει και δεν είχε ζελατίνα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vazos Δημ. March 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2018 Θήκη έχω ακούσει από άλλους ότι είχε μέσα....κ εγώ από πλαίσιο το έχω αγοράσει και δεν είχε ζελατίνα! Σε μένα Πάντως δεν είχε μέσα ούτε θήκη ούτε ζελατίνα Παράθεση Xiaomi Poco X5 Pro (HyperOS 1.0.2.0, Android 14) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rackal Δημ. March 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2018 Σχετικά με την αναβάθμιση που ήρθε σε πολλούς είναι η προβληματική και είπαν θα την σταματήσουν. Για όσους την έβαλαν, είναι μια κακή αναβάθμιση και θα κολλάει το κινητό σας. Το ινδικό φόρουμ έχει λυσσάξει να μην την περάσουν οι χρήστες τους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vazos Δημ. March 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2018 Σχετικά με την αναβάθμιση που ήρθε σε πολλούς είναι η προβληματική και είπαν θα την σταματήσουν. Για όσους την έβαλαν, είναι μια κακή αναβάθμιση και θα κολλάει το κινητό σας. Το ινδικό φόρουμ έχει λυσσάξει να μην την περάσουν οι χρήστες τους. Εγώ από το μεσημέρι που την έχω ούτε κολλήματα ούτε αλλά προβλήματα Παράθεση Xiaomi Poco X5 Pro (HyperOS 1.0.2.0, Android 14) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos77 Δημ. March 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2018 Στο http://en.miui.com/thread-1933258-1-1.html αναφέρεται οτι είναι μόνο ένα safety update και όχι feature update, πως να δημιουργήσει προβλήματα ένα security update? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
milgr Δημ. March 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2018 Και σε μένα πάντως δεν είχε μέσα ούτε θήκη ούτε ζελατίνα, αγορασμένο απο Κωτσόβολο!!!:blink: :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karamazof53 Δημ. March 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2018 Ωραία.... Ξέρει κανείς που μπορώ να βρω μια ζαλατινα απλή? τι ζητάω? Χαχαχ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos77 Δημ. March 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2018 Κώστα έχει εξαιρετική αίσθηση. Όσον αφορα την προστασία σε περίπτωση χτυπήματος δεν ξέρω ακόμα. Ωστόσο η θήκη (απλή κλασική διαφανής sentio από Πλαίσιο) εξέχει ελάχιστα περιμετρικά και αυτό κάνει όλη την δουλειά. Την ίδια είχα και στο S7 που μου κλέψανε (ψόφος κακός), το οποίο είχα γυμνό στην οθόνη και είχε πέσει 3 φορές και ήταν αγρατζούνιστο μπροστά. Όποιος έβαλε αναβάθμιση Φεβρουαρίου ας πεί εντυπώσεις για κάπου διάβασα για "καταστροφές", "σεισμούς" και καταποντισμούς στο κινητό. :-) Τα γνωρίζω όλα αυτά που αναφέρεις φίλε μου, μιας και βλέπεις χρήστης κινητών τηλεφώνων από το '95, αλλά έχω και εγώ κάποιες αμφιβολίες σε περιπτώσεις που δεν είναι ομαλό το επίπεδο που θα πέσει και την προστασία που θα προσφέρει τότε η ζελατίνα, αν και φοράει και Gorilla το Mi A1, αν και πάλι έχω αμφιβολίες... :wacko: :p ;) Όσο για τα παιδιά που "φαγώνονται" για το ποια Α1 έχουν ζελατίνα μέσα στην συσκευασία, αυτό που γνώριζα προσωπικά πριν καν το αγοράσω από sites του εξωτερικού, η Special Red Edition έχει ζελατίνα μέσα, αυτό που έχω και εγώ αυτή την στιγμή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LotusEater Δημ. March 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2018 Φίλη μου που πήρε το rose gold από public είχε την μεμβράνη μέσα. Της την έβαλα (την μεμβράνη) και είναι όντως πολύ καλή. Ξέρει κανείς πως μπορούμε να βρούμε την ίδια? Sent from my MI MAX 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NiCkOs_gr Δημ. March 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2018 Φίλη μου που πήρε το rose gold από public είχε την μεμβράνη μέσα. Της την έβαλα (την μεμβράνη) και είναι όντως πολύ καλή. Ξέρει κανείς πως μπορούμε να βρούμε την ίδια? Sent from my MI MAX 2 using Tapatalk https://www.aliexpress.com/item/Xiaomi-Mi-5X-Texture-Hard-Case-Screen-Protector-Film-PET-for-Mi-5X-Mi-5X-Full/32830627606.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts