MAZ207 Δημ. January 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2019 Θέλω να ρωτήσω κάτι και μπορεί να είναι και χαζό βέβαια. Μπορούμε να απαιτήσουμε τα λεφτά μας πίσω από την xiaomi ή να μας τα αντικαταστήσει με το Α2; Στην ουσία η xiaomi χάλασε της συσκευές..... Ας πάρει την ευθύνη Παράθεση Nokia 5800,Nokia Lumia 930,Microsoft Lumia 535 DS,Vernee Apollo Lite,Nokia 6.1 , xiaomi mi 9T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. January 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2019 Ευχαριστώ πολύ για την καλοσύνη που είχες να μας τα δώσεις όλα αυτά Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bathan Δημ. January 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2019 Παιδιά απορώ με όλα αυτά τα προβλήματα που έχετε, εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα μετά το update σε 9:confused: Εντάξει χάθηκε η B20 αλλά μέχρι εκεί Παράθεση Xiaomi Poco X5 Pro (HyperOS 1.0.9.0, Android 14) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vazos Δημ. January 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2019 Μια χαρά άψογη ως τώρα η 9,όσο αν χάθηκε η Β20 ούτε που το έχω καταλάβει,4g είχα 4g έχω(Vodafone) Παράθεση Xiaomi Poco X5 Pro (HyperOS 1.0.2.0, Android 14) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ath156 Δημ. January 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2019 Μια χαρά άψογη ως τώρα η 9,όσο αν χάθηκε η Β20 ούτε που το έχω καταλάβει,4g είχα 4g έχω(Vodafone) Εάν όμως επειδή χάθηκε η Β20 είχες 3g ή Η+ και όχι 4G (όπως συμβαίνει σε πολλούς σε όλο τον κόσμο) και το internet σερνόταν, μάλλον θα είχες πρόβλημα, θα γκρίνιαζες και μάλλον θα περίμενες από μία σοβαρή εταιρία να διορθώσει άμεσα αυτό το σοβαρό πρόβλημα. Δεν πρόκειται για κάποιο επουσιώδες χαρακτηριστικό του κινητού. Παράθεση My TVboxes : H96 max X3 4/32 , HK1 Box 4/32 , X88 King 4/128 , Beelink GT1 2/16, TOX3, X96 max Plus 4/32 (2101w) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marras Δημ. January 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2019 Πρόβλημα με την Β20 θα έχουμε όσοι έχουμε wind κυρίως και αυτό το θεωρώ πολύ σημαντικότερο από το αν θα έχω android 8 η 9. Χαίρομαι λοιπόν που δεν αναβάθμισα σε 9 (δεν μου την έβγαλε ποτέ η απλά εγώ δεν το είδα). Τώρα δεν μου τη βγάζει διαθέσιμη και ευελπιστώ να αποσύρθηκε για να διορθωθεί. Παράθεση http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dante_100 Δημ. January 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2019 Πρόβλημα με την Β20 θα έχουμε όσοι έχουμε wind κυρίως και αυτό το θεωρώ πολύ σημαντικότερο από το αν θα έχω android 8 η 9. Χαίρομαι λοιπόν που δεν αναβάθμισα σε 9 (δεν μου την έβγαλε ποτέ η απλά εγώ δεν το είδα). Τώρα δεν μου τη βγάζει διαθέσιμη και ευελπιστώ να αποσύρθηκε για να διορθωθεί. Εγώ με Wind και με 9 έχω 4G στα μέρη που είχα και πριν με την 8αρα. Το μόνο πρόβλημα μου με την 9 είναι οτι έχω μεγαλύτερο battery drain από πριν.... Παράθεση Mobile: OnePlus 9 Pro & Realme Pad 10.4" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ath156 Δημ. January 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2019 Εγώ με Wind και με 9 έχω 4G στα μέρη που είχα και πριν με την 8αρα. Το μόνο πρόβλημα μου με την 9 είναι οτι έχω μεγαλύτερο battery drain από πριν.... Γιατί προφανώς εκεί που είσαι η Wind δεν χρησιμοποιεί την Β20. Αλλού όμως που η WIND χρησιμοποιεί Β20 για 4G υπάρχει πρόβλημα. Παράθεση My TVboxes : H96 max X3 4/32 , HK1 Box 4/32 , X88 King 4/128 , Beelink GT1 2/16, TOX3, X96 max Plus 4/32 (2101w) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotirisglns Δημ. January 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2019 Γιατί προφανώς εκεί που είσαι η Wind δεν χρησιμοποιεί την Β20. Αλλού όμως που η WIND χρησιμοποιεί Β20 για 4G υπάρχει πρόβλημα. Επειδή και εγώ με 9 άρα έχω δει μεγάλο battery draining ( από 100% πριν κοιμηθώ μετά από 8 ώρες χωρίς WiFi και τα δεδομένα κλειστά να έχει φτάσει στο 92%) αυτό που λες ισχύει και να έχω κλειστά τα δεδομένα; Και κάτι άλλο μήπως έβγαλαν την Β20 για να κατεβάσουν το sar;;; ( Μπορεί να είπα και βλακεία) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bathan Δημ. January 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2019 Και κάτι άλλο μήπως έβγαλαν την Β20 για να κατεβάσουν το sar;;; ( Μπορεί να είπα και βλακεία) Το πραγματικό sar δεν είναι ψηλό, δεν έχει σχέση με αυτό Παράθεση Xiaomi Poco X5 Pro (HyperOS 1.0.9.0, Android 14) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokpap Δημ. January 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2019 (edited) καλησπερα για οδηγο φλασαρισματος , καλυτερα να ψαχτει κανεις στο xda κατευθειαν μιας και εγω ειμαι noob σε αυτα. χρησιμοποιω παντως το twrp WITH TISSOT MANAGER το αναφερουν ως cosmic dan's και ειναι φοβερο γιατι σε clean install εγκαθιστα τον εαυτο του μετα το flash της rom!! https://forum.xda-developers.com/mi-a1/development/treble-twrp-installer-treble-manager-t3793637 syberia: https://forum.xda-developers.com/mi-a1/development/rom-syberia-project-t3884514 PIXEL EXPERIENCE οτι ειναι official το βρισκεις εδω https://download.pixelexperience.org/ υπαρχουν τρεις developers και ο καθενας εχει το δικο του thread.... Σαν thread official https://forum.xda-developers.com/mi-a1/development/rom-pixel-experience-t3883980 αυτο ειχα το περισσοτερο διαστημα , ειχε γινει και official pixel experience unofficial , αλλα ανακοινωσε ο dev οτι το αφηνει https://forum.xda-developers.com/mi-a1/development/rom-pixel-experience-t3868144 αυτο ειναι το αλλο https://forum.xda-developers.com/mi-a1/development/rom-pixel-experience-t3852851 γενικα με το pixel experience ειχαν δυναμικη να ειναι σουπερ αλλα μπερδευτηκαν μεταξυ τους και για αυτο εχω πηγα στο syberia που παει τρενο...Καλημέρα και από μένα, μετά από λίγο ψάξιμο, συνιστώ και εγώ Pixel Experience. Όντως υπήρξαν προβλήματα με τους devs, αλλά την έχω εδώ και περίπου ένα μήνα, (έκδοση 11/12) χωρίς ΚΑΝΈΝΑ πρόβλημα. Δεν αναβάθμισα firmware, και έκανα μόνον τις τελευταίες επίσημες αναβαθμίσεις. Δεν χάλασε κάτι από αυτά που ήδη δούλευαν. Το τηλέφωνο πάει σφαίρα, συνιστάται για daily driver. Ο οδηγός του φίλου είναι πλήρης. Συνιστάται η έκδοση 11/12 official με firmware Νοεμβρίου. Επίσης, και η AOSP Extended δουλεύει μια χαρά, με πολλά καλουδια (ίσως λίγο περισσότερα από όσο χρειάζεται). Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited January 6, 2019 by sokpap Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. January 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2019 Σε αυτές τις rom είναι ενεργοποιημένο το apι για την Google camera; Sent from my Mi A1 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. January 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2019 Σε αυτές τις rom είναι ενεργοποιημένο το apι για την Google camera; Sent from my Mi A1 using TapatalkΕννοείται (χωρίς ειρωνεία το λέω) Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. January 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2019 Εγώ πάλι νομίζω ότι σε συγκεκριμένες συνθήκες (που δεν έχω προσδιορίσει) έχει πρόβλημα και το WiFi. Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. January 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2019 Αυτό ήμουν έτοιμος να γράψω και εγώ. Λόγω αυτού του προβλήματος ΚΑΙ με το WiFi, ήθελα να ρωτήσω αν αυτές οι custom rom έχουν το ίδιο ή διαφορετικό radio. Sent from my Mi A1 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karamazof53 Δημ. January 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2019 Ρε παιδιά θα παίξει και διορθωτικό update μαζί με το security patch Ιανουαρίου λέτε να μη διορθωθεί τίποτα από όλα αυτά? Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. January 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2019 Το καλοκαίρι; Φεξε μου και γλυστρισα με τους ******* Sent from my Mi A1 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. January 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2019 Για να αποκλείσουμε μια παράμετρο, έκανε κανείς από εμάς με τα προβλήματα φορμάτ κ στήσιμο από το μηδέν; Εγώ επανέφερα από backup πχ Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. January 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2019 Και εγώ επανέφερα backup αλλά άδικος κόπος. Το radio δεν επηρεάζεται από αυτά Sent from my Mi A1 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. January 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2019 Το θέμα είναι ότι παλιά recovery twrpκαι φλασαρισμα τα έπαιζα στα δάχτυλα κ τώρα διαβάζω στο xda και δεν καταλαβαίνω Χριστό. Μεγαλώνω κ γίνομαι σαν τον πατέρα μου.χαχαχαααα Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. January 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2019 Μόλις φλασαρα στο 6p custom rom. Αν μου πει κάποιος πως οι παραπάνω roms έχουν διαφορετικό radio (που δεν το πιστεύω) έφυγα. Xiaomi..... ποτέ ξανά, ούτε Android one, ούτε iOS last, πόσο μάλλον αυτήν την αηδία το miui Sent from my Mi A1 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. January 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2019 Μόλις φλασαρα στο 6p custom rom. Αν μου πει κάποιος πως οι παραπάνω roms έχουν διαφορετικό radio (που δεν το πιστεύω) έφυγα. Xiaomi..... ποτέ ξανά, ούτε Android one, ούτε iOS last, πόσο μάλλον αυτήν την αηδία το miui Sent from my Mi A1 using TapatalkΜόνο στο αντίστοιχο νήμα του xda ρωτα Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Πέρασες από ios? Και γενικά που καταλήγεις;κι εγώ το κράτησα ένα χρόνο λέω να πάρω κάτι άλλο. Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bagit Δημ. January 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2019 Ρε παιδια θα βγει update να τα διορθωσει ολα μην τα δραματοποιειται. εγω ειχα huawei που εβγαζε update μετα απο 2 χρονια και αχρηστευε την συσκευη, δεν πηγαινε βημα στην ουσια σε αναγκαζε να αλλαξεις κινητο. και στο mate 7 και στο honor 2 τα ιδια Παράθεση Nokia 3200 ---> Sony Ericsson W810i ---> Sony Ericsson W995i ---> Huawei Honor 2 ---> Huawei Mate 7 ---> Xiaomi Mi A1 ---> Xiaomi Mi 9 SE ---> Realme 9 Pro+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. January 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2019 (edited) Ρε παιδια θα βγει update να τα διορθωσει ολα μην τα δραματοποιειται. εγω ειχα huawei που εβγαζε update μετα απο 2 χρονια και αχρηστευε την συσκευη, δεν πηγαινε βημα στην ουσια σε αναγκαζε να αλλαξεις κινητο. και στο mate 7 και στο honor 2 τα ιδιαΝα μην δραματοποιώ τι ακριβώς; Που μου έκαναν το τηλέφωνο πιο άχρηστο από ότι ήταν; Σε τι αναφέρεσαι φίλε μου; Στο ότι δεν υπάρχει η μπάντα που όλοι αυτήν ψάχναμε; Το ότι το WiFi πλέον και αυτό πλέον πάσχει; Το ούτε φωνή ούτε ακρόαση από την πανμέγιστη εταιρεία; Ή το ότι έχουν και οι άλλοι προβλήματα θα έπρεπε να με ικανοποιεί; Που χάθηκε και ο άλλος που το πήρε 50€ όποτε...τι περίμενες;;;;; Τέτοιο πρόβλημα θα έπρεπε να λυθεί asap και όχι έναν μήνα μετά. Οι άνθρωποι είναι ηλίθιοι. Στην δική σου δουλειά επιτρέπονται τέτοιες χοντράδες; Sent from my Mi A1 using Tapatalk Edited January 6, 2019 by cb600f Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bagit Δημ. January 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2019 Να μην δραματοποιώ τι ακριβώς; Που μου έκαναν το τηλέφωνο πιο άχρηστο από ότι ήταν; Σε τι αναφέρεσαι φίλε μου; Στο ότι δεν υπάρχει η μπάντα που όλοι αυτήν ψάχναμε; Το ότι το WiFi πλέον και αυτό πλέον πάσχει; Το ούτε φωνή ούτε ακρόαση από την πανμέγιστη εταιρεία; Ή το ότι έχουν και οι άλλοι προβλήματα θα έπρεπε να με ικανοποιεί; Που χάθηκε και ο άλλος που το πήρε 50€ όποτε...τι περίμενες;;;;; Τέτοιο πρόβλημα θα έπρεπε να λυθεί asap και όχι έναν μήνα μετά. Οι άνθρωποι είναι ηλίθιοι. Στην δική σου δουλειά επιτρέπονται τέτοιες χοντράδες; Sent from my Mi A1 using Tapatalk Και εγω ειδα πολλα προβληματα αλλα το κινητο μου ειναι λειτουργικο ακομα. Λογικα ειμαι απο τους τυχερους και σε περιοχη που δεν χρειαζομαι Β20 τι να πω; Καλα αποκλειεται η εταιρεια απο την στιγμη που πηρε πισω το update να μην κανει καμια κινηση αλλα απαραδεκτο που αργει. Φιλε μου εχω αλλαξει κινητα και εταιρειες, και πραγματικα ολα μου κολλουσαν και ειχα σσπαταλησει τρελα λεφτα, πλεον εχω κινητο λειτουργικο, που δεν κολλαει με πολυ λιγοτερα χρηματα, αυτο δεν σημαινει πως πρεπει να ανεχτουμε το οτιδηποτε αλλα επειδη εχω ζησει update της huawei που κανα το mate 7 μου να μην ανοιγει δευτερη εφαρμογη ακομα πιστευω οτι ειμαστε σε καλο δρομο. Παράθεση Nokia 3200 ---> Sony Ericsson W810i ---> Sony Ericsson W995i ---> Huawei Honor 2 ---> Huawei Mate 7 ---> Xiaomi Mi A1 ---> Xiaomi Mi 9 SE ---> Realme 9 Pro+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts