Jump to content

Xiaomi Mi A1

Street
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδες βοηθεια:

Εφυγα για διακοπες στο πατρικο (σε αλλη πολη) και ξεχασα το φορτιστη. Μπορει καποιος να μου πει ποσα mAh αναγραφει ο αυθεντικος φορτιστης πανω; Ή ακομα καλυτερα να μου στειλει μια φωτο το αυτοκολλητακι του φορτιστη;

5V, 2000mAh

Όπως αναφέρουν και τα παιδιά, δεν έχεις θέμα ότι φορτιστής και να είναι. Αν βάλεις μικρότερο, θα φορτίζει πιο αργά, αν βάλεις μεγαλύτερο (λίγο δύσκολο να βρεις μεγαλύτερο) θα συμπεριφερθεί όπως με τον δικό του. Άποωη μου, πάρε ένα καλώδιο μόνο, ή έναν αντάπτορα από micro USB σε C και χρησιμοποίησε ένα φορτιστή κάποιου άλλου. Δεν υπάρχει λόγος να προμηθευτείς νέο φορτιστή (εκτός και αν τον χρειάζεσαι και για αργότερα).

Edited by kastorakos84

1998 - 2015: Πάνω από 50 συσκευές, ουτε θυμάμαι ποιες... 2015: Nokia Lumia 930, 2016: Samsung S6 Edge Plus, 2017: LG G6, Sony Xperia XA1 Ultra, 2018: Xiaomi Mi A1, Samsung Note 8, 2019: Samsung Note 10 Plus
2023: Moving to IOS, iPhone 14 Pro Max, iPhone 15 Pro Max

5V, 2000mAh

Όπως αναφέρουν και τα παιδιά, δεν έχεις θέμα ότι φορτιστής και να είναι. Αν βάλεις μικρότερο, θα φορτίζει πιο αργά, αν βάλεις μεγαλύτερο (λίγο δύσκολο να βρεις μεγαλύτερο) θα συμπεριφερθεί όπως με τον δικό του. Άποωη μου, πάρε ένα καλώδιο μόνο, ή έναν αντάπτορα από micro USB σε C και χρησιμοποίησε ένα φορτιστή κάποιου άλλου. Δεν υπάρχει λόγος να προμηθευτείς νέο φορτιστή (εκτός και αν τον χρειάζεσαι και για αργότερα).

Όχι, έχεις απόλυτο δίκιο. Αυτό που είπες θα κάνω.

Ψάχνοντας έπεσα και πάνω σε αυτό και μου λύθηκαν οι απορίες μου.

Καλησπερα παιδια ειμαι δε φαση νεας αγορας κινητου το συγκεκριμενο αξιζει το θελω για gaming για να googlarw αντε καμια φωτο. σε κανα τοπιο ομορφο .και κατι αλλο διαβαδα οτι εχει μεγαλο σαρ αυτο επιριαζει μονο οταν μιλας τηλεφωνο η γενικα και αμα παιζω με κινητο κανει κακο π εχει τοσο μεγαλο σαρ σας ευχαριστω πολυ

Ενας καλός οδηγός για τη απόκτηση δωρεάν αποθηκευτικού χώρου για φωτογραφίες στο google, για οσους εχουν root τη συσκευή τους

https://www.doctorandroid.gr/2017/10/google-photos-free-space-on-any-android.html?m=1

Το ειχα δοκιμάσει πριν 3-4μηνες και έπαιζε, τωρα δε ξέρω αν έχει αλλάξει κάτι καθως δεν είμαι πλεον root.

Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Edited by mitsre

Καλησπερα παιδια ειμαι δε φαση νεας αγορας κινητου το συγκεκριμενο αξιζει το θελω για gaming για να googlarw αντε καμια φωτο. σε κανα τοπιο ομορφο .και κατι αλλο διαβαδα οτι εχει μεγαλο σαρ αυτο επιριαζει μονο οταν μιλας τηλεφωνο η γενικα και αμα παιζω με κινητο κανει κακο π εχει τοσο μεγαλο σαρ σας ευχαριστω πολυ

Αυτός είναι και εμένα ο μόνος λόγος που δεν πήρα το κινητό αυτό...Το Sar δεν έχει να κάνει μόνο με την ομιλία,αλλά αυξομειώνεται ανάλογα με την ισχύ του σήματος...Όσο καλύτερο σήμα έχεις ο δείκτης είναι χαμηλά,αλλά σε περιοχές με ελάχιστο σήμα,τότε μόνο ο δείκτης πιάνει τις ανώτερες τιμές...

Αν σκεφτείς ότι εγώ είμαι επαρχία,σε νησί και με το σήμα όχι και τόσο καλό,καταλαβαίνεις ότι οι τιμές θα είναι ενισχυμένες και κοντά στα όρια...

Καλησπέρα. Έχετε να μου προτείνετε κάποιο τζαμακι; Πήρα ένα φτηνό από skroutz για να το έχω άμεσα αλλά δεν περίμενα να ήταν τοοοοσο χάλια. Δεν πιάνει όλη την οθόνη και ξεκολλάει γύρω στα πέντε χιλιοστά γύρω γύρω. Ξέρω ότι φταίει η καμπυλότητα της οθόνης. Έχετε κάποιο δοκιμασμένο; και από Κίνα μεριά δεν έχω θέμα.
Φιλικά, Κατερίνα

καλησπέρα και καλό μήνα παιδιά!

Θέλω να τσιμπήσω το κινητάκι από το σκρουτζ, μιας και η τιμή του έχει πέσει υπερβολικά. το θέλω από αυτό το μαγαζί :

https://www.kaizerstore.gr/kinita-tablets/android/xiaomi-mi-a1-32gb-dual-black

Παρόλα αυτά, κάτι που με εμποδίζει από το να το παραγγείλω είναι ότι όλα τα κινητά του συγκεκριμένου μαγαζιού έχουν τον κωδικό EU δίπλα από το όνομα μοντέλου τους. Αυτό δεν το έχει. Παίζει να είναι κάποιας άλλης χώρας εκτός ευρωπαϊκής ένωσης? Θα έχω θέμα με τις μπάντες η οτιδήποτε άλλο?

ευχαριστώ πολύ

Δεν ξέρω αν σου διέφυγε, αλλά αυτό που δείχνεις είναι το 32 gb και κατά 15€ ακριβότερο το 64gb

Επίσης το kaizer στο μεγαλύτερο ποσοστό του στέλνει φορτιστές με ανταπτορα, (μη Ευρωπαϊκό δλδ)

Edited by rackal

signaturegif.gif.db6a042404483db25bb662dad73cd036.gif

Εννοείται το 64GB και να διαλέξεις ένα σκρουτζομάγαζο που να δίνει και 2 χρόνια εγγύηση,

γιατί τα περισσότερα δίνουν 1.

Εγώ βρήκα ποια δίνουν 2 χρόνια εγγύηση, δεν μπορώ να το πω γιατί θα είναι διαφήμιση,

αλλά με λίγη αναζήτηση θα το βρεις άνετα....

Ετοιμάζεται και το Α2 σιγά σιγά.

https://www.gizchina.com/2018/04/03/xiaomi-mi-6x-specs-fully-exposure-classic-mid-ranger/

Δεν βλέπω να αξίζει η αλλαγή από το Α1 στο Α2. Μόνο οι διαστάσεις άλλαξαν που ακολουθεί το νέο πρότυπο 18:9. Κατά τ' άλλα αντίστοιχος επεξεργαστής με αντίστοιχα χαρακτηριστικά.

Edited by kastorakos84

1998 - 2015: Πάνω από 50 συσκευές, ουτε θυμάμαι ποιες... 2015: Nokia Lumia 930, 2016: Samsung S6 Edge Plus, 2017: LG G6, Sony Xperia XA1 Ultra, 2018: Xiaomi Mi A1, Samsung Note 8, 2019: Samsung Note 10 Plus

Ετοιμάζεται και το Α2 σιγά σιγά.

https://www.gizchina.com/2018/04/03/xiaomi-mi-6x-specs-fully-exposure-classic-mid-ranger/

Δεν βλέπω να αξίζει η αλλαγή από το Α1 στο Α2. Μόνο οι διαστάσεις άλλαξαν που ακολουθεί το νέο πρότυπο 18:9. Κατά τ' άλλα αντίστοιχος επεξεργαστής με αντίστοιχα χαρακτηριστικά.

Στο 90% των περιπτώσεων, δεν αξίζει η αλλαγή από το ένα μοντέλο στο επόμενο, σε όλες τις χρηματικές κατηγορίες.

Τι διαφορά θα μπορούσε να έχει δηλαδή το μι α2 που να 'αξιζε' να αναβαθμίσεις από το μι Α1 κα να κόστιζε τα ίδια;

Στο 90% των περιπτώσεων, δεν αξίζει η αλλαγή από το ένα μοντέλο στο επόμενο, σε όλες τις χρηματικές κατηγορίες.

Τι διαφορά θα μπορούσε να έχει δηλαδή το μι α2 που να 'αξιζε' να αναβαθμίσεις από το μι Α1 κα να κόστιζε τα ίδια;

Όχι σε όλες... Στις υψηλές σίγουρα. Είναι πολύ λογικό κάποιος να πουλήσει το Galaxy S8 για να πάρει το S9 μισοτιμής. Και τον επόμενο χρόνο να το πουλήσει για να πάρει το επόμενο μοντέλο.

Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Παιδια βγήκε τρόπος να βάλουμε την Google Camera χωρις root,

το κινητο μεταμορφώνεται!

εκανα τα βηματα,μου περασε την εφαρμογη αλλα δεν την ανοιγει με τιποτα(μαυρη οθονη και camera has stopped).καμια ιδεα?

iphone 6s plus 64,xiaomi A1M1

teclast t10,Cube iWork10

COOLEME MB3,KII PRO

εκανα τα βηματα,μου περασε την εφαρμογη αλλα δεν την ανοιγει με τιποτα(μαυρη οθονη και camera has stopped).καμια ιδεα?

Καλημέρα, Εμένα την έβαλε μια χαρά με τις ίδιες οδηγίες ίσως να ξανακάνεις τα ίδια από την αρχή.

Μετά την εγκατάσταση όταν ξεκινάει το κινητό γράφει "για να ξεκινήσετε το android σχεδιάστε το μοτίβο σας" αυτό δεν νομίζω να το έγραφε παλιότερα (αλλά μπορεί να είναι και από το update και να μην το κατάλαβα).

Αυτό που μου λείπει είναι το μενού αυτόματης ενεργοποίησης απενεργοποίησης που είχε το τηλέφωνο όταν το αγόρασα.

Γιατί έφυγε αυτό? μήπως δεν μπορώ να το βρώ? Γνωρίζει κάποιος? ήταν πολύ χρήσιμο για εμένα.

ναι μπορεί να γίνει αυτό, μην αγχώνεσαι.. uninstall και ξανά τη διαδικασία

3210/t29/6340/t68/ngage/p910/p1/optimus one/gnex/z1/g3/mi a1/mi a3/poco f3/xperia 5 iv

Αν δεν δουλέψει με την πρώτη θέλει 2-3 προσπάθειες για να εγκατασταθεί σωστά.

Αν δεν δουλέψει με την πρώτη θέλει 2-3 προσπάθειες για να εγκατασταθεί σωστά.

ναι μπορεί να γίνει αυτό, μην αγχώνεσαι.. uninstall και ξανά τη διαδικασία

προφανως μονο την εγκατασταση .η θελει και τα drivers παλι απο την αρχη?

iphone 6s plus 64,xiaomi A1M1

teclast t10,Cube iWork10

COOLEME MB3,KII PRO

κάντα όλα κι εμένα με τη δεύτερη έγινε σωστά γιατί την πρώτη φορά σκάλωσε στο unlocking, μετά το ξεκόλλησα από το device manager και όταν μπούταρε ενώ μου έδειχνε την κάμερα εγκατεστημένη κράσαρε

τη 2η φορά έκανα ξανά όλα τα βήματα από την αρχή και δούλεψε

και έκτοτε έχω περάσει και άλλε εκδόσεις της gcam απλά και μόνο εγκαθιστώντας το apk δεν ξανασχολήθηκα με αυτή την εφαρμογή

3210/t29/6340/t68/ngage/p910/p1/optimus one/gnex/z1/g3/mi a1/mi a3/poco f3/xperia 5 iv

ξερει κανεις να μου πει αν εχει 4g+ και VoLTE μετα την αναβαθμιση σε oreo; με cosmote και wind δεν εχω πάντως αλλα μάλον κατι παιζει με το oreo :( .... μπορει καποιος να μας διαφωτισει;
http://www.myphone.gr/gallery/data/513/5TIM_New_3D_Logo_02.bmp

καλησπέρα, μπορει καποιος να μου θυμησει πως βαζουμε την αναμονη κλήσεων? ευχαριστω

*43# και κλήση. και με #43# την απενεργοποιείς.

Παιδιά έχει κανείς θέμα με την εφαρμογή Αρχεία ? Τον file explorer δηλαδή

Εμένα δεν τον ανοίγει !!!

https://photos.app.goo.gl/5Of0iohKjwdLvU9s2https://photos.app.goo.gl/5Of0iohKjwdLvU9s25Of0iohKjwdLvU9s2

Με τον defaul file explorer όχι, αλλά πρόσφατα είχα με τον Xplore με την αντιγραφή αρχείων από την εσωτερική μνήμη στην εξωτερική κάρτα μνήμης καθώς και με το Airdroid με την μεταφορά αρχείων στην εξωτερική μνήμη από τον υπολογιστή και στις δύο περιπτώσεις τα έβγαζε 0 σε μέγεθος και corrupted...

Με τον default file explorer όλα μια χαρά!!

• The title was changed to Xiaomi Mi A1