qsis Δημ. March 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2018 (edited) Με την τελευταία αναβάθμιση της εφαρμογής του τηλεφώνου λύθηκε και το πρόβλημα με το b/t που δεν άνοιγε η οθόνη όταν σε καλούσε κάποιος ά λύθηκε αυτό; γιατί μου φαινόταν παράξενο που συμβαίνει.. δεν το έχω προσέξει ακόμα θα κάνω τεστ.. edit όντως έχει δίκιο λύθηκε, να και ένα καλό... δεν είχα βάλει αυτή την εβδομάδα καθόλου bt να το δω. Πιθανώς να μην είχε κάτσει καλά η αναβάθμιση και ίσως χρειάζονταν ένα δυο restart για να στρώσει πριν την δοκιμάσω. Μιλώ για την 8.0 στο Nexus 5x. Γενικά απ ότι είδα σε σχετικά βίντεο, το Α1 μόνο σε games είναι πιο αργό σε σχέση με πολύ ακριβότερες συσκευές. Το ίδιο παρατήρησα σε συγκριτικό ανοίγματος εφαρμογών που έκανα μεταξύ το Max 2 και Galaxy S7 edge που επίσης έχω. Σε εφαρμογές και browsing το πήγαινε στα ίσα το S7 και σε πολλές ήταν πιο γρηγορο. Όπως είναι φυσικό ο πολύ δυνατότερος επεξεργαστής του Galaxy έδειχνε τις δυνατότητες του στα games όπου η διαφορά ήταν μεγάλη τόσο σε άνοιγμα όσο και frames. Κάτι που δεν με απασχολεί καθόλου γιατί το A1 το θέλω για δουλειά όχι παιχνίδια. σε απλή νορμάλ χρήση μόνο σε σχέση με τίποτα τέρατα με 835 θα δεις διαφορά (όχι ανάλογη του κόστους βέβαια) και αυτό με αστερίσκο καθώς πολλά κινητά με το bloatware τους και το βλαμμένο τους ui μαμακίζονται, αλλά σε σχέση πχ με το xz1 της γυναίκας (η οποία δεν ανέχεται κινέζο :P ) ε σούρνεται κάπως το a1.. φαντάζομαι και σε σχέση με Pixel η oneplus που έχουν καθαρό λειτουργικό αλλά σε σχέση με κάτι s7-8, ναυαρχίδες huawei και lg μια χαρά στέκεται το τσιαόμακι μας μόνο και μόνο για αυτό το λόγο διάλεξα αυτή τη συσκευή, για το καθαρό λειτουργικό (σαν πρώην χρήστης αρκετών nexus και χωρίς καμία διάθεση να τα σκάσω για pixel). και σαπάκι να είναι από specs πάει μια χαρά η όποια συσκευή Edited March 8, 2018 by qsis Παράθεση 3210/t29/6340/t68/ngage/p910/p1/optimus one/gnex/z1/g3/mi a1/mi a3/poco f3/xperia 5 iv Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. March 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2018 edit σε απλή νορμάλ χρήση μόνο σε σχέση με τίποτα τέρατα με 835 θα δεις διαφορά (όχι ανάλογη του κόστους βέβαια) και αυτό με αστερίσκο καθώς πολλά κινητά με το bloatware τους και το βλαμμένο τους ui μαμακίζονται, αλλά σε σχέση πχ με το xz1 της γυναίκας (η οποία δεν ανέχεται κινέζο :P ) ε σούρνεται κάπως το a1.. φαντάζομαι και σε σχέση με Pixel η oneplus που έχουν καθαρό λειτουργικό αλλά σε σχέση με κάτι s7-8, ναυαρχίδες huawei και lg μια χαρά στέκεται το τσιαόμακι μας μόνο και μόνο για αυτό το λόγο διάλεξα αυτή τη συσκευή, για το καθαρό λειτουργικό (σαν πρώην χρήστης αρκετών nexus και χωρίς καμία διάθεση να τα σκάσω για pixel). και σαπάκι να είναι από specs πάει μια χαρά η όποια συσκευή Ακριβώς, κι εγώ για το καθαρό android το αγόρασα καθώς το Nexus μου 5x εκτός ότι έχει γίνει αργό και με λειψό multitasking συν την μικρή αυτονομία και την πλαστικούρα δεν συγκρίνεται. Κουράστηκα από το galaxy S και θέλω κάτι απλό και όμορφο για καθημερινή χρήση παράλληλα με το iPhone που είναι σταθερή αξία και μικρό σε μέγεθος όταν χρειάζεται. Εδώ που τα λέμε όταν κάποιος δεν παίζει παιχνίδια και διαθέτει δυο κορυφαίες Dslr για φωτογραφίες απαιτήσεων, δεν χρειάζεται να πληρώνει 800 ευρώ για ένα κινητό. Θα παραλάβω την Κυριακή και ελπίζω να μην είναι η Ινδική έκδοση που δεν έχει την Β20 όπως διάβασα. Αν και δεν με στεναχωρεί ιδιαίτερα αφού για browsing κλπ η H+ Που έχουν με την μπάντα 2100 είναι υπέρ αρκετό. Δεν σκοπεύω να κάνω download από το κινητό. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qsis Δημ. March 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2018 (edited) όχι δεν σκαλώνει και γενικά αυτή την εποχή και με αφορμή αυτό το κινητό (και όχι μόνο βέβαια) μπορούμε να πούμε ότι επιτέλους από τότε που μπήκαν τα smartphone στη ζωή μας όπως τα ξέρουμε πλέον (και εννοώ το android για τους πολλούς) μπορείς να πάρεις μια συσκευή σε πραγματικά λογικό κόστος χωρίς να βλαστημάς την ώρα και τη στιγμή και χωρίς πολλά "ναι μεν αλλά.. " είχα διάφορες ναυαρχίδες, είχα και διάφορα mid range , το a1 όμως δεν μασάει και όχι για τα λεφτά του δεν μασάει γενικά φυσικά και έχει αρνητικά λόγω της τιμής του (κάμερα είναι το βασικό, αλλά και η οθόνη πχ δεν είναι led + qhd παρόλο που είναι μια χαρά -καλύτερη από ότι περίμενα σίγουρα- και αρκετά φωτεινή), αλλά εγώ προσωπικά νιώθω ότι παίρνω αρκετά για τα λεφτά που έδωσα και ας μην έχω το πιο high end hardware. τουλάχιστον το τιμολογούν όσο πρέπει και σε κάποια πράγματα είναι από τις καλύτερες συσκευές που είχα όπως αυτονομία (έχω παρατήσει το power bank μου δεν γίνεται να μείνω μες στη μέρα και με βαριά χρήση), δυνατό ηχείο που το ακούς ο,τι και να γίνεται έξω, φωτεινότητα σε εξωτερικούς χώρους, ποιότητα κλήσης (παρά το sar, δεν με απασχολεί) , ακουστικά, εσωτερική μνήμη και ram.. θα ήθελα να είναι κάπως καλύτερα τα πράγματα στο θέμα των αναβαθμίσεων, αλλά και πάλι είναι καλύτερα από αρκετά ακριβότερες συσκευές, δεν έχεις πολλούς λόγους να παραπονιέσαι με το a1 με εξαίρεση την εμπλοκή της xiaomi στο software που θα μπορούσε να είναι καλύτερη και λιγότερο προβληματική.. (πχ θα ήθελα έστω και για τις λίγες φωτογραφίες που τραβάω να μην είχα αυτό το άθλιο software της κάμερας και να αναγκάζομαι να βάλω gcam, ή ας καλιμπράρουν επιτέλους σωστά τον proximity sensor.. ). από την άλλη το καθαρό android μου εξαφανίζει διάφορα θέματα που θα είχα αν είχα μόνο λογισμικό της xiaomi παντού. ξέρω αρκετούς που είναι οπαδοί του βέβαια, αλλά εγώ ήμουν είμαι και θα είμαι οπαδός του vanilla δεν θέλω περιέργα Edited March 8, 2018 by qsis Παράθεση 3210/t29/6340/t68/ngage/p910/p1/optimus one/gnex/z1/g3/mi a1/mi a3/poco f3/xperia 5 iv Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rackal Δημ. March 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2018 Το κινητό σε θέμα hardware είναι αρκετά καλό και σίγουρα για τα χρήματα που έδωσαν κάποιοι (Σκρουτζ, Κίνα) έχουν πάρει μια αξιόλογη συσκευή. Απο Ελλάδα (βλέπε 299€ ) τα πράγματα αλλάζουν και οι απαιτήσεις μεγαλώνουν... Το ότι είναι stock android το κατατάσσει στη κατηγορία με τις τοπ καταναλώσεις και αυτονομίας. Το κακό είναι οτι δεν το προσέχουν σε θέμα software και αναγκάζεσαι να ψάχνεις εξωτερικές λύσεις ( βλέπε πχ gcam) επίσης δυστυχώς δεν έχουν δώσει την απόλυτη σημασία στο στήσιμο του με αποτέλεσμα να περιμένεις lineage για να δεις το κινητό να απογειώνεται... Αν πραγματικά εκεί στην xiaomi - Google ασχολούνταν με το software θα μοίραζε πόνο η συσκευή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qsis Δημ. March 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2018 (edited) τα 300 ευρώ είναι υπερβολικά υψηλή τιμή για τη συγκεκριμένη συσκευή δεν το συζητάμε εγώ προσωπικά το πήρα με εγγύηση infoquest από μεγάλο μαγαζί επειδή μου έκοψαν ένα 50αρι ( λόγω γνωριμίας, άρα χρεώθηκα 250) και το πήρα κοντά στην τότε τιμή των σκρουτζομάγαζων (που ήταν 230-240) η οποία και πάλι ήταν μακριά από τα 170-180 που ήταν η πραγματική αξία της συσκευής.. για αυτή τη μικρή/μεγάλη (υποκειμενικό ίσως) διαφορά τότε ώστε να έχω "καλύτερη" (μιας και μιλάμε για infoquest) εγγύηση και για την δυνατότητα άτοκων έδωσα αυτά τα χρήματα και αυτό γιατί έμεινα χωρίς κινητό ξαφνικά, δεν το άλλαξα προγραμματισμένα τη στιγμή που σκόπευα ( άτιμη lg με τα κινητά σου που ψοφάνε αψυχολόγητα) οπότε σαν λύση ανάγκης με έσωσε μπορώ να πω, αλλά δεν το μετανιώνω κιόλας.. δηλαδή δεν ψήνομαι και να το αλλάξω για κάτι θεωρητικά καλύτερο θα μείνω με αυτό μέχρι να τινάξει τα πέταλα και θα το ξανασκεφτώ πολύ πλέον να ξαναδώσω μισθούς για τηλέφωνο.. Edited March 8, 2018 by qsis Παράθεση 3210/t29/6340/t68/ngage/p910/p1/optimus one/gnex/z1/g3/mi a1/mi a3/poco f3/xperia 5 iv Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spdrosin Δημ. March 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2018 και με αυτή να μείνεις ναι κι εγώ την πήρα, παρατήρησα ότι όταν γυρνάω σε άλλη οθόνη κατά τη κλήση μένει το εικονάκι της κλήσης Εγώ που καταλάθος απενεργοποίησα το εικονιδιάκι που "επιπλέει" πώς το ξαναενεργοποιώ - δε μπορώ να το βρω. Καλησπέρα παιδιά Σήμερα παρέλαβα και ήμουν άτυχος καθως δεν βρήκα ζελατίνα στο κουτί μου. Έχετε βρει κάποια καλή ζελατίνα από Ελλάδα να μου προτείνετε; Έψαξα το τόπικ αλλά δεν βρήκα κάτι Επίσης, η συσκευή είναι ΑΚΡΙΒΩΣ ίδια με το 5Χ; Να κοιτάω θήκες και ζελατίνες που γράφουν πως είναι για το 5Χ; Ναι το ίδιο μοντέλο είναι. Το λέγαμε και πρόσφατα, αλλά δεν τέθηκε κάποια συγκεκριμένο (brand) στο τραπέζι. Καλά είσαι, κάποιοι δεν έχουμε δει του Φεβρουαρίου ακόμη !!! :lol: Προφανώς πρέπει να ενημερωθεί το play services πρώτα, όπως προαναφέρθηκε. Δε βλέπω όμως και κάποιο λόγο βιασύνης, θα γίνει αργά η γρήγορα. :) Ε ναι ρε παιδιά ακριβώς, όπως τα λέει ο φίλος. Μην τρελαίνεστε. τα 300 ευρώ είναι υπερβολικά υψηλή τιμή για τη συγκεκριμένη συσκευή δεν το συζητάμε εγώ προσωπικά το πήρα με εγγύηση infoquest από μεγάλο μαγαζί επειδή μου έκοψαν ένα 50αρι ( λόγω γνωριμίας, άρα χρεώθηκα 250) και το πήρα κοντά στην τότε τιμή των σκρουτζομάγαζων (που ήταν 230-240) η οποία και πάλι ήταν μακριά από τα 170-180 που ήταν η πραγματική αξία της συσκευής.. για αυτή τη μικρή/μεγάλη (υποκειμενικό ίσως) διαφορά τότε ώστε να έχω "καλύτερη" (μιας και μιλάμε για infoquest) εγγύηση και για την δυνατότητα άτοκων έδωσα αυτά τα χρήματα και αυτό γιατί έμεινα χωρίς κινητό ξαφνικά, δεν το άλλαξα προγραμματισμένα τη στιγμή που σκόπευα ( άτιμη lg με τα κινητά σου που ψοφάνε αψυχολόγητα) οπότε σαν λύση ανάγκης με έσωσε μπορώ να πω, αλλά δεν το μετανιώνω κιόλας.. δηλαδή δεν ψήνομαι και να το αλλάξω για κάτι θεωρητικά καλύτερο θα μείνω με αυτό μέχρι να τινάξει τα πέταλα και θα το ξανασκεφτώ πολύ πλέον να ξαναδώσω μισθούς για τηλέφωνο.. +1. :clap: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qsis Δημ. March 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2018 (edited) Άκυρο λάθος Edited March 8, 2018 by qsis Παράθεση 3210/t29/6340/t68/ngage/p910/p1/optimus one/gnex/z1/g3/mi a1/mi a3/poco f3/xperia 5 iv Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsre Δημ. March 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2018 Καλησπέρα! Μήπως έχει βρεθεί λύση σχετικά με το αισθητήρα για την ενεργοποίηση της οθόνης. Και εγώ και ενας φίλος έχουμε το ίδιο πρόβλημα. Πολλές φορές κατά τη διάρκεια κλήσης ενεργοποιείται η οθόνη και αρχίζουν να πατιουνται διάφορα με το μάγουλο κατά λάθος. Είναι πολύ εκνευριστικο. Το έκανε από τη πρώτη στιγμή που το πήραμε. Προσωπικά έχω κάνει όλα τα update με καθαρη εγκατάσταση από την αρχή και το πρόβλημα παραμένει. Συνήθως αφού απαντήσω στη κλήση πατάω κατευθείαν το power buttonγια να σβήσει η οθόνη αλλά έχει καταντήσει και αυτό εκνευριστικο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rackal Δημ. March 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2018 Μπες στον dialer και Πληκτρολόγησε αυτό το code *#*#64843*#*# διάλεξε το μενού calibration και ξεκινά διαδικασία, βάλε το χέρι σου κάπου στα 4-5 cm για να είσαι κομπλέ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsre Δημ. March 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2018 Μπες στον dialer και Πληκτρολόγησε αυτό το code *#*#64843*#*# διάλεξε το μενού calibration και ξεκινά διαδικασία, βάλε το χέρι σου κάπου στα 4-5 cm για να είσαι κομπλέ.Πήγα στο dialler πληκτρολογησα το *#*#64843*#*# αλλά δε μου έβγαλε κάποιο μενού. Πάτησα και κλήση επίσης δεν έγινε κάτι! Δε ξέρω αν κάνω κάτι λάθος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qsis Δημ. March 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2018 Αυτός δουλεύει σε άλλα xiaomi, αλλά όχι σε αυτό που είναι android one Παράθεση 3210/t29/6340/t68/ngage/p910/p1/optimus one/gnex/z1/g3/mi a1/mi a3/poco f3/xperia 5 iv Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsre Δημ. March 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2018 Τελικά ο κωδικός είναι *#*#6484#*#* Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qsis Δημ. March 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2018 Και τι επιλέγουμε από όλα αυτά που βγάζει; Παράθεση 3210/t29/6340/t68/ngage/p910/p1/optimus one/gnex/z1/g3/mi a1/mi a3/poco f3/xperia 5 iv Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. March 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2018 Παιδιά το Notification Led πως ενεργοποιείται στην Oreo;; Που το έκρυψαν;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rackal Δημ. March 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2018 (edited) Τελικά ο κωδικός είναι *#*#6484#*#* Ναι εγώ το μετέφερα λάθος απο το νήμα της Xiaomi, αυτός που σου έδωσα είναι για το 5χ. Λάθος μου που δε το παρατήρησα. Επίσης υπάρχει το *#*#64663#*#* Και τι επιλέγουμε από όλα αυτά που βγάζει; Proximity sensor. Edited March 8, 2018 by rackal Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qsis Δημ. March 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2018 (edited) Ναι αλλά κάνει απλά ένα τεστ, λέει οκ δεν μου φαίνεται ότι καλιμπραρει.. τεσπά.. Λοιπόν σχετικά με το update του Φεβρουαρίου και τη μπαταρία, το άφησα να φτάσει στο 1% με 1.5 μέρα ακριβώς χρήση, μισή ώρα τηλέφωνα και 5.5 ώρες τελικά οθόνη.. Στα καλά του με ίδια χρήση θα έπιανε τουλάχιστον 6 και ίσως 6.5 ανάλογα τη φωτεινότητα (τις 6.5 τις φτάνει άνετα κάτω από το 24ωρο σε 1.5 μέρα πιο πιθανό είναι οι 6) Ελπίζω να το διορθώσουν Edited March 8, 2018 by qsis Παράθεση 3210/t29/6340/t68/ngage/p910/p1/optimus one/gnex/z1/g3/mi a1/mi a3/poco f3/xperia 5 iv Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. March 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2018 Εχω το LG G2 και μετά απο τεσσεράμισι χρόνια σκεφτομαι να πάρω το Xiaomi Mi A1. Το βρήκα ΕΔΩ στα 187,00 €. Το G2 τρέχει ακομα σφαίρα, αλλά θα ήθελα την γνώμη σας για το πέρασμα στο Xiaomi Mi A1. Είναι καλύτερο απο το G2 ???? η θα βαράω το :dash: ...? :shock: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. March 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2018 (edited) Εχω το LG G2 και μετά απο τεσσεράμισι χρόνια σκεφτομαι να πάρω το Xiaomi Mi A1. Το βρήκα ΕΔΩ στα 187,00 €. Το G2 τρέχει ακομα σφαίρα, αλλά θα ήθελα την γνώμη σας για το πέρασμα στο Xiaomi Mi A1. Είναι καλύτερο απο το G2 ???? η θα βαράω το :dash: ...? :shock: Του χες custom kernel του g2? Αν ναι τότε μόνο σε multitasking και αυτονομία θα κερδίσεις. Το g2 ακόμα και σήμερα με custom kernel ή με official kitkat παραμένει ένα αρκετά γρήγορο κινητό με αρκετά ποιοτικά στοιχεία. Edited March 9, 2018 by Antretng Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. March 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2018 Λοιπόν κατάφερα και διάβασα όλο το νήμα από την εποχή που δόθηκε η Oreo. Σαν παλιός στο φόρουμ είδα να συμβαίνει ότι και σε παρόμοια threads: καβγαδάκια που σαν αιτία είναι η γενίκευση προβλημάτων που πιθανώς να οφείλονται σε διάφορους παράγοντες όπως εφαρμογές, σήμα δικτύου, τρόπος χρήσης η ακόμα κατασκευαστικά προβλήματα της συσκευής. Από την άλλη υπάρχουν απόψεις ότι όλα είναι τέλεια. Αυτό που έχω να πω είναι ότι σε κάθε νέα έκδοση χρειάζεται χρόνος για να επιλυθούν διάφορα μικροπροβλήματα. Δεν χρειάζεται γκρίνια για πράγματα που θα διορθωθούν σύντομα και δεν κάνουν την συσκευή μη λειτουργική, ειδικά όταν έχετε δώσει 200€. Δηλαδή τι πρέπει να κάνουν οι χρήστες iphone που έχουν δώσει 800€ και κάθε χρόνο περιμένουν 4-5 μήνες να στρώσει το νέο iOS. Στο iphone μου πέρασα το iOS 11 πριν 15 μέρες και αφού δοκίμαζα την 11.2.Χ πάνω από ένα μήνα στο ipad. Στο Nexus 5x έγραψα ότι περνώντας την 8.0 πανικοβλήθηκα απ αυτό που είδα και ενθουσιάστηκα με την 8.1 Γκρινιάζουμε για την Samsung και άλλους κατασκευαστές που αργούν να δώσουν την εκάστοτε νέα έκδοση αλλά όσοι έχουν δουλέψει Nexus ξέρουν ότι μέχρι να στρώσει περνάει καιρός. Για μένα καλα κάνει η Samsung αλλά το παρακάνει για λόγους σκοπιμότητας αφού κάθε χρόνο περιμένουν να κυκλοφορήσει το νέο Galaxy και το δίνουν κανα δυο μήνες μετά. Σε κάποια ποστ διάβασα feedbacks από γνωστούς παλιούς συμφορουμητες που γνωρίζω καλά και εμπιστεύομαι όποτε ησύχασα εντελώς και κατάλαβα ότι το Α1 είναι αυτό που περιμενα διαβάζοντας τα reviews στα γνωστά sites. Μια τίμια συσκευή με αξιόλογη αυτονομία, που σε βασική χρήση κάνει το ίδιο καλά την δουλειά μας με πολύ ακριβότερες. Το τι μπορεί να κάνει η gcam το γνωρίζω από το Nexus εδώ και δυο χρόνια. Ενημερωτικά λοιπόν σε βραδινές ειδικά σε πορτραιτα τα πάει πολύ καλύτερα από S7 και iPhone 7. Μειονέκτημα ότι είναι αργή και όταν φωτογραφίζεις παιδιά που δεν στέκονται σ ένα μέρος θα χρειαστούν 3-4 shots για τέλειο αποτέλεσμα. Μόλις το παραλάβω θα πειραματιστώ 3-4 μέρες πριν του βάλω την βασική μου sim. Θα περάσω τα updates και την gcam. To Oreo μου αρέσει πάρα πολύ και δεν θα ήθελα να μείνω σε Nougat για να κερδίσω μια 30-40 λεπτά οθόνη. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. March 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2018 ...κατάλαβα ότι το Α1 είναι αυτό που περιμενα διαβάζοντας τα reviews στα γνωστά sites. Μια τίμια συσκευή με αξιόλογη αυτονομία, που σε βασική χρήση κάνει το ίδιο καλά την δουλειά μας με πολύ ακριβότερες. Νομίζω αυτό το κομμάτι τα λέει όλα. Τα ίδια είχα παρατηρήσει στο 6P με την 8.0 και είδα μεγάλη διαφορά προς το καλύτερο με το 8.1 Sent from my Mi A1 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanos85 Δημ. March 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2018 Νομίζω αυτό το κομμάτι τα λέει όλα. Τα ίδια είχα παρατηρήσει στο 6P με την 8.0 και είδα μεγάλη διαφορά προς το καλύτερο με το 8.1 Sent from my Mi A1 using Tapatalk θα παρουμε ποτε την 8.1 η θα παμε στο 9 κατευθειαν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. March 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2018 θα παρουμε ποτε την 8.1 η θα παμε στο 9 κατευθειαν?Αυτό που δεν έχω καταλάβει με το android one, είναι τι παίζει με τις αναβαθμίσεις. Την παίρνουμε από google κατευθείαν ή από την xiaomi? Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qsis Δημ. March 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2018 (edited) πρέπει δυστυχώς να περάσει από xiaomi πρώτα, αν ήταν μόνο google θα ήμασταν όπως τα pixel τουλάχιστον τα security update τα παίρνουμε κανονικά κάθε μήνα όπως πρέπει (τώρα με του φεβρουαρίου καθυστέρησε σε κάποιους, τα προηγούμενα όμως τα παίρναμε σχετικά άμεσα) και σαν android one το κινητό θα πάρει σίγουρα και την 9 (δεν ξέρω μετά τι θα παίξει και αν θα παίξει κάτι με το project tremble) , λογικά κάπου ενδιάμεσα θα πάρουμε και την 8.1, αλλά την 9 θα την πάρουμε σίγουρα αφού έχουν δεσμευτεί για 2 major updates.. πολλοί βέβαια μου λένε ότι η xiaomi είναι αρκετά αναξιόπιστη στο θέμα των αναβαθμίσεών της, αλλά στη προκειμένη περίπτωση το πολύ πολύ να καθυστερεί, όχι να μην τις δώσει καν Edited March 9, 2018 by qsis Παράθεση 3210/t29/6340/t68/ngage/p910/p1/optimus one/gnex/z1/g3/mi a1/mi a3/poco f3/xperia 5 iv Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shinig Δημ. March 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2018 Ειχαν πει στην αρχή οτι λόγο της διπλής κάμερας του mi a1 θα περνάει απο την xiaomi για να "φτιάχνει" το λογισμικο επειδή τοτε δεν υποστήριζε η gcam dual set ups,μετα θα έδινε την αναβάθμιση στους χρήστες η xiaomi.(αν και ακομα νομιζω η gcam δεν υποστηρίζει διπλή κάμερα). Παράθεση Xiaomi Mi8 Global 6/128 Xiaomi.eu Dev Rom Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qsis Δημ. March 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2018 ναι η gcam δεν υποστηρίζει τη διπλή από την άλλη όμως δεν είναι μόνο αυτό το θέμα.. πχ όταν ήταν για να τεστάρουν την oreo έλεγαν στο forum της xiaomi ότι θέλουν κόσμο να ξεκινήσουν δοκιμές (και πήραν χρήστες από ΄κει) , δεν οργάνωσε το test η google.. συνεπώς η xiaomi έχει τον τελικό λόγο για το firmware και πότε αυτό θα κυκλοφορήσω και πώς και αυτό προφανώς δημιουργεί καθυστερήσεις Παράθεση 3210/t29/6340/t68/ngage/p910/p1/optimus one/gnex/z1/g3/mi a1/mi a3/poco f3/xperia 5 iv Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts