Jump to content

[Επίσημο] Nokia 8800

cicilianos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδια σε ποσο καιρο περιπου αναμενουμε τον αντικαταστατη?

Επειδη και ο πατηρ μου θελει να το παρει ακσιζει ή να του δωσω το δικο μου?

Επιπλεον δε μας ενδιαφερει το μαυρο αλλα φοβαμαι μηπως βγαινοντας εκεινο πεσει καπως η τιμη του .

Οσοι ξερετε παρακαλω δωστε τα φωτα σας γιατι το δικο του χαλασε και ειναι με το 3310 και βιαζεται

Ευχαριστω.

• Απαντήσεις 1,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Kalispera.Diavazo to thema gia to 8800 kai paratiro oti oloi to krinete gia tin timi tou.Proton osoi mporoun na to paroun,opos kai an broun ta lefta,magia tous.Defteron theoro oti i isotria me tis kartes mnimis einai to idio apati me tin timi tou 8800.Epeidi to exo to tilefono ola einia mia xara.Mp3 ontos den exeis poli anesi alla den nomizo oti kanenas apo mas kathete kai akouei apo to kinito me tis ores.Eksallou exei radio me poli kali lipsi.I fotografies tou einai mia xara(ektos kai einai epagelmatias o fotografos).Oso gia ta lefta tou ego eixa to ericsson k750i kai opote epefte kato pathene gratsounies kai xtipimata.To 8800 exei faei arketes toumpes kai den exei pathei tipota.Kai mono gia afto aksizei.Kai epeidi sigoura aporite gia ta lefta to pira me doseis apo enan gnosto kai edina 20 euro to mina.Min kolate omos toso polli stin timi tou kai min krinete oti i karta mnimis einai anagaia.Ego tora pia an kai eixa karta mnimis den me koftei katholou.

Νέα για αντικαταστάτη δεν υπάρχουν και αν η Nokia ακολουθήσει την ίδια τακτική με τις προηγούμενες συσκευές της σειράς 8, ίσως εμφανιστεί κάποια ανακοίνωση ή κάτι σχετικό στο τέλος του χρόνου.

Για το πόσο κοστίζει το κινητό τα έχουμε πει στην αρχή του topic, όποιος θέλει το αγοράζει γι'αυτά που προσφέρει. Οι υπόλοιποι ας μην ασχολούνται αν το βρίσκουν απαράδεκτο ή δεν ξέρω κι εγώ τι. Δεν χρειάζεται να έχουμε όλοι τα ίδια κριτήρια στις αγορές μας.

Επανέρχομαι στο θέμα της μπαταρίας και πιστεύω ότι κάτι πρέπει ναγίνει . Είναι απαράδεκτο το πιο ακριβό μοντέλο της ΝΟΚΙΑ να έχει τέτοιο κραυγαλέο μειονέκτημα. Πλέον μετά από μισή μέρα η μπαταρία κάνει τα δικά της και με αφήνει διαρκώς έκθετο. Η αγανάκτισή μου είναι τέτοια που σκέφτομαι πολύ σοβαρά να το δώσω όσο όσο μπας και περιορίσω τη χασούρα μου. Απαράδεκτο.

Επανέρχομαι στο θέμα της μπαταρίας και πιστεύω ότι κάτι πρέπει ναγίνει . Είναι απαράδεκτο το πιο ακριβό μοντέλο της ΝΟΚΙΑ να έχει τέτοιο κραυγαλέο μειονέκτημα. Πλέον μετά από μισή μέρα η μπαταρία κάνει τα δικά της και με αφήνει διαρκώς έκθετο. Η αγανάκτισή μου είναι τέτοια που σκέφτομαι πολύ σοβαρά να το δώσω όσο όσο μπας και περιορίσω τη χασούρα μου. Απαράδεκτο.

apla tha xriastis mia kenoyrgia mpataria kai tha ise mia xara.

den antexi gia poly i mpataria me tis poles fortisis dystixos, kai ego to idio provlima ixa.

den ine thema kinitoy oti stis 3 grames svini to kinito, (an se afini gia ayton to logo)

me mia kenourgia mpataria to provlima linete!

apla tha xriastis mia kenoyrgia mpataria kai tha ise mia xara.

den antexi gia poly i mpataria me tis poles fortisis dystixos, kai ego to idio provlima ixa.

den ine thema kinitoy oti stis 3 grames svini to kinito, (an se afini gia ayton to logo)

me mia kenourgia mpataria to provlima linete!

Eμενα δεν με βγαζει ουτε μια μερα.

Και εχω παντου φορτιστες.

Τιποτα δεν γινεται.

Να παρω και καινουργια μπαταρια ποσο θα κραταει;:( :mad:

Ο εξυπνος ανθρωπος παραδεχεται παντα το λαθος του, ο πονηρος βρισκει δικαιολογιες αλλα ο βλακας παντα επιμενει!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δεν θα κρατάει πολύ περισσότερο με καινούργια μπαταρία. Έχει μικρή χωρητικότητα έτσι κι αλλιώς, οπότε αν μιλάς πολύ δεν αντέχει.

Eμενα δεν με βγαζει ουτε μια μερα.

Και εχω παντου φορτιστες.

Τιποτα δεν γινεται.

Να παρω και καινουργια μπαταρια ποσο θα κραταει;:( :mad:

na toniso oti se emena mou esvine to kinito eno edixne oti ixe 3 grames i mpataria ( ean me pernan tilefono, ekana klisi ego esvine).

den milisa gia diarkia.

apla gia to provlima me tis 3 grames me kenourgia mpataria to provlima linete.

O συγκεκριμένος φορτιστής έρχεται μαζί με πάρα πολλά κινητά της Nokia. Δεν είχα παρατηρήσει ποτέ προβλήματα, ούτε νομίζω ότι έχει παρατηρήσει κανένας άλλος. .

Κι ομως αυτο το προβλημα το ειχα με το 6230

Η ζωή μιας μπαταρίας συνήθως εξαρτάται από τους κύκλους φορτίσεων-αποφορτίσεων. Όταν έχεις μια μπαταρία μικρής χωρητικότητας, ο αριθμός αυτών των κύκλων αυξάνεται πολύ γρήγορα, οπότε είναι λογικό η διάρκεια ζωής να είναι μικρότερη. Οπότε ότι και να συζητάμε για φορτιστές, software κλπ. δεν έχει και πολύ νόημα.

Γιατί τότε η ΝΟΚΙΑ δεν βγάζει για το συγκεκριμένο μοντέλο μία μπαταρία μεγαλύτερης χωριτικότητας. Τόσο δύδκολο είναι ή δεν ενδιαφέρεται πλέον αφού όσα κορόϊδα βρέθηκαν το αγόρασαν;

gia sas paidai. tha ithela kapoios na mou milhsei upeuthina kai na mou pei an telika to 8800 einai kalo h problhmatiko kinhto? me thn mpataria tou ti paizei? den me endiaferei to thema timhs ktl.. emena me endiaferei na exw ena swsto kai aksiopisto kinhto. einai?

Αν διαβάσεις τις προηγούμενες σελίδες θα δεις ότι το κινητό έχει μπαταρία μικρής χωρητικότητας με ότι συνεπάγεται αυτό. Αν δηλαδή μιλάς πολύ στο κινητό, το 8800 δεν σου κάνει, plain and simple.

gia sas paidai. tha ithela kapoios na mou milhsei upeuthina kai na mou pei an telika to 8800 einai kalo h problhmatiko kinhto? me thn mpataria tou ti paizei? den me endiaferei to thema timhs ktl.. emena me endiaferei na exw ena swsto kai aksiopisto kinhto. einai?

Αν θέλεις να το έχεις σε μια βιτρίνα και να το χαζεύεις, παρτο. Διαφορετικά, επειδή είμαι παθών, πάρε κανένα άλλο να κάνεις τη δουλειά σου.

file mou egw exw twra to s200 to qtek an to ksereis.shmera den kserw ti me epiase

kai lew na to antallakse me to 8800. egw thelw na stelnw kana sms kai kana thl me auto to kinhto. les na exw problhmata??????? giati exeis auth thn gnwmh? ti sou exei bgalei esena?????

Βρε παιδιά, το κινητό είναι μια χαρά, δεν είναι μόνο για βιτρίνα!

Εγώ το έχω 7 μήνες, η πρώτη μπαταρία βγήκε off στους 2 μήνες, τώρα χρησιμοποιώ την δεύτερη και το φορτίζω με τον φορτιστή που είχα από το 7270 χωρίς κανένα πρόβλημα εδώ και 5 μήνες. Η μπαταρία του κρατάει γύρω στις 3 ημέρες και αποφορτίζει κανονικά. Μπορεί άλλοι φίλοι από το forum να μην το δέχονται, εγώ όμως επιμένω ότι πολλά προβλήματα στην μπαταρία παρουσιάζονται από τον ταχυφορτιστή που υπάρχει στην συσκευασία :(

Είμαι πολύ ευχαριστημένη με το κινητό, προς το παρόν δεν το ανταλλάσσω με κανένα άλλο, αν και έχουν πέσει στα χέρια μου πολλά νέα κινητά όπως το 6270, 6280, 6111. Κατά τη γνώμη μου το μόνο του πρόβλημα είναι τα πολύ μικρά πλήκτρα - εάν γράφεις πολλά μηνύματα θα σε ταλαιπωρήσει ;)

Καλημέρα σε όλους,

Άννη

Αννη

Annh mhpws mporeis na mou peis akribws ta xarakthristika tou fortisth pou xrhsimopoihs twra giati thelw na dw an kanoun kati fortistes pou exw apo ena 6630 kai apo ena 6210 (an dne kanw lathos to montelo)

Αγαπητέ φίλε nomikosas, τον φορτιστή που έχω - και κάνει για πολλά κινητά - θα τον δεις στο site της Nokia: http://europe.nokia.com/nokia/0,8764,83227,00.html. Είναι ο Nokia Retractable Charger AC-1.

Μπορεί να κάνουν κι άλλοι φορτιστές για το 8800. Ρίξε μια ματιά στον σύνδεσμο που σου έστειλα.

Καλημέρα,

Αννη

Βρε παιδιά, το κινητό είναι μια χαρά, δεν είναι μόνο για βιτρίνα!

Εγώ το έχω 7 μήνες, η πρώτη μπαταρία βγήκε off στους 2 μήνες, τώρα χρησιμοποιώ την δεύτερη και το φορτίζω με τον φορτιστή που είχα από το 7270 χωρίς κανένα πρόβλημα εδώ και 5 μήνες. Η μπαταρία του κρατάει γύρω στις 3 ημέρες και αποφορτίζει κανονικά. Μπορεί άλλοι φίλοι από το forum να μην το δέχονται, εγώ όμως επιμένω ότι πολλά προβλήματα στην μπαταρία παρουσιάζονται από τον ταχυφορτιστή που υπάρχει στην συσκευασία :(

Δεν είπε κανείς ότι είναι μόνο για βιτρίνα το 8800. Λέμε όμως ότι έχει μπαταρία μικρής χωρητικότητας και αυτό είναι κάτι που δεν σηκώνει συζήτηση. Με 600mAh είναι λογικό να μην αντέχει πολύ. Αν δεν μιλάς καθόλου ναι μπορεί να αντέχει και τρεις μέρες, δεν αποκλείεται. Αν μιλάς πολύ όμως είναι απόλυτα φυσιολογικό να μην βγάζει ούτε μία μέρα. Το έχω δει με το δικό μου, το έχω δει με αυτό που είχε ένας φίλος μου, το έχουν γράψει όλοι εδώ μέσα. Από τον Ιούλιο που το πήρα αυτό χρησιμοποιώ σαν κύριο κινητό και δεν πρόκειται να το αλλάξω. Άλλωστε μπορώ να το κλείνω το βράδυ και με το ρυθμό που το χρησιμοποιώ, αντέχει 2 μέρες. Το πρόβλημα της μπαταρίας είναι εντελώς αναμενόμενο όμως, ξαναλέω: είναι μόνο 600mAh. Όσο για τον φορτιστή που λες, ο ίδιος υπάρχει σε άπειρα μοντέλα της Nokia και δεν είχε παρουσιάσει τόσα χρόνια πρόβλημα, γιατί θα έπρεπε να κάνει κάτι περίεργο με το συγκεκριμένο κινητό; Αυτό που έγραψα σε προηγούμενο post είναι σαφές, όποιος μιλάει πολύ (και εννοώ πολύ) στο κινητό, θα έχει προβλήματα με το 8800. Με 600mAh δεν πας πουθενά... είναι απόλυτα φυσιολογικό, δεν χρειάζεται να ψάχνουμε για άλλα πράγματα.

kai gia na thn balei kapoios prepei na paei se nokia magazi? monos tou den ginete? kai kati allo... pws sbhnoume oti exei mesa to kinhto me thn xrhsh? kati san hard reset?

kai gia na thn balei kapoios prepei na paei se nokia magazi? monos tou den ginete? kai kati allo... pws sbhnoume oti exei mesa to kinhto me thn xrhsh? kati san hard reset?
Για αναβάθμιση πας στη nokia...ξέχνα αυτά που ξέρεις με το qtek :p. Ηard reset δεν υπάρχει...μόνο επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων :O