denial Δημ. November 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2005 Uparxei kapoio kalo link me programs kai gamez gia series 40? Dusthxws apo nokia exw meinei pisw kai den vriskw tipota kalo "agorasmeno". Vasika psaxnw kapoio programma gia na kanei block tis eiserxomenes opws eixa sto K750 kai epelega lista xrhstwn pou 8elw na dexomai klhseis h aporipsh olwn twn klhsewn.Uparxei kati antoistixo pou na doulevei sto 8800? Efxaristw! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. November 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2005 Η νέα έκδοση του Oxygen Phone Manager (2.8.5.2) υποστηρίζει πλέον το 8800. Την αγόρασα πριν από λίγο και δουλεύει μια χαρά, προτείνω το software ανεπιφύλακτα σε όσους θέλουν κάτι καλύτερο από το Nokia PC Suite. Το πρόγραμμα δουλεύει μια χαρά με το κινητό μέσω bluetooth και έχει όλες τις δυνατότητες που μπορεί να ζητήσει κανείς. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
denial Δημ. November 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2005 Uparxei kapoio kalo link me programs kai gamez gia series 40? Dusthxws apo nokia exw meinei pisw kai den vriskw tipota kalo "agorasmeno". Vasika psaxnw kapoio programma gia na kanei block tis eiserxomenes opws eixa sto K750 kai epelega lista xrhstwn pou 8elw na dexomai klhseis h aporipsh olwn twn klhsewn.Uparxei kati antoistixo pou na doulevei sto 8800? Efxaristw! Paidia telika den uparxei kanas tropos na kanoume aporipsh twn eiserxomenwn klhsewn e? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisgr Δημ. November 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2005 Paidia telika den uparxei kanas tropos na kanoume aporipsh twn eiserxomenwn klhsewn e? Υποθέτω μονο αν δημιουργησεις ομαδες και στην συνεχεια ορισεις να δεχεσαι κλησεις μονο απο κλειστη ομαδα. Λιγο προχωρημενο αλλα δεν ειμαι και σιγουρος αν γινεται. Ομαδες αν και το εχω ξαναγραψει δημιουργεις manually μιας και δεν υπαρχουν οι συνηθεις default (Φιλοι, Οικογενεια, VIP κλπ) Πατας Μενου --> Επαφες --> Ομαδες --> Προσθηκη Εν συνεχεια πρεπει να περασεις μια-μια επαφη στην αντιστοιχη ομαδα . Παντως το Oxygen το κανει πολυ πιο ευκολα απο οσο θυμαμαι με το 6230 τοτε. Ελπιζω καπως να φωτιστηκε και αυτο το τοπιο !!!! Εχω και γω μια απορια αλυτη ακομη.... Τα MMS μπορω να τα κανω save σε φακελλο που θα του ορισω εγω ή πρεπει να κανω save μονο την φωτογραφια χωρις το κειμενο ???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. November 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2005 company Nokia today presented the black version of telephone Nokia 8800. :worry: :worry: http://img378.imageshack.us/img378/4944/0099276gg.th.jpg http://img378.imageshack.us/img378/8062/0099234os.th.jpg http://img378.imageshack.us/img378/8192/0099266ho.th.jpg http://img378.imageshack.us/img378/2763/0099221rm.th.jpg http://www.onliner.by/events/companies/nokia8800black/ Και να ειναι αληθεια ,εμενα παντως δεν μου αρεσει,το προτιμω οπως ειναι :rolleyes: (Σαν βαμμενο φαινεται :confused: :worry: :X ) Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. November 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2005 Θα μου άρεσε πολύ μαύρο, αλλά αυτό που φαίνεται στις φωτογραφίες στο link που έδωσες είναι απίστευτη προχειροδουλειά. Για παράδειγμα το πίσω καπάκι από την εσωτερική πλευρά και ο οδηγός του slide είναι ασημί χρώμα... Αν όντως υπάρχει και είναι έτσι τι να πω, θα είναι μεγάλο λάθος. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eminem Δημ. November 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2005 apla lol.....eleino einai to mauro eidika stin prwti foto kai stin tetarti.apo makria diladi pou peftei o fwtismos kai antanakla fainetai polu proxeirodouleia.san na to vapsan me sprey :)))) an itan mauro mat kati tha ginotan.to xruso einai ola ta lefta.... vgike telika ? timi ? Παράθεση Winners Never Quit, Quitters Never Win... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisgr Δημ. November 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2005 Και εμενα μου αρεσει πολυ μαυρο εκτος του οτι ταιριαζει πιο πολυ με τα πληκτρα που ειναι επισης μαυρα μου αρεσει σαν χρωμα. Βεβαια αυτες οι φωτο δεν με ικανοποιουν ουτε εμενα. Οσο βεβαια για τα μαυρα πληκτρα καλα ειναι με το ηδη υπαρχων μιας και κανουν ωραια αντιθεση με το ατσαλι. Και μιας και απο εδω παρουσιαζουμε οτι αξεσουαρ βγαινει για το 8800 βγηκε μια νεα θηκη που ναι μεν το προστατευει απο οτι γραφει καλα, αλλα χανεται ολη η αξια καθως κρυβεται αρκετα το ατσαλι http://cgi.ebay.ie/New-Silicone-Case-For-Nokia-8800-Transparent-Black_W0QQitemZ5822078253QQcategoryZ67965QQcmdZViewItem Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos Δημ. November 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2005 Mhpws einai moufa h black version????Pouthena den anaferetai ektos apo ayto to rwsiko site.Kai oi foto den fainontai kai toso alhthines.An einai alhtheia pantws eyxomai na falhrhsei kai na gremistei k@#$nokia mia kai den nomizw na meinoun mono se allagh xrwmatos alla kai allagh kameras kai sigoura prosthesh mmc.Opote tha milame gia 8800i kai to 8800 osa koroida to phran(opws ki egw)ki eskasan thn 800sara tha to exoun na to xairontai. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis Δημ. November 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2005 Ξερει καποιος ποσο μπορει να εχει το μπροστινο καπακι (το κατω το μεγαλο)??????? Και αν υπαρχει ελλαδα? Παράθεση Αφου ο Αγγλος δεν γραφει : “ Χάου αρ γιου” ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ “ti kaneis” ?;;;;;;;;;;;?;;;;;;;;;;;; ΟΧΙ ΑΛΛΑ GREEKLISH! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
denial Δημ. November 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2005 An kapoios vrei programmataki h tropo na kanw block eiserxomenes kleiseis as me enhmerwsei giati den vriskw tropo na to kanw alliws :( Kai xreiazetai otan den 8es na se kalesoun sugekrimena atoma dusthxws to eixa sta SE kai to sunh8hsa :( Efxaristw !!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisgr Δημ. November 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2005 Mhpws einai moufa h black version????Pouthena den anaferetai ektos apo ayto to rwsiko site.Kai oi foto den fainontai kai toso alhthines.An einai alhtheia pantws eyxomai na falhrhsei kai na gremistei k@#$nokia mia kai den nomizw na meinoun mono se allagh xrwmatos alla kai allagh kameras kai sigoura prosthesh mmc.Opote tha milame gia 8800i kai to 8800 osa koroida to phran(opws ki egw)ki eskasan thn 800sara tha to exoun na to xairontai. Και εγω κωστα εψαξα ολα τα sites δεν υπαρχει καμια αναφορα για black version. Το μονο που εχει αναφερθει απο το 8800 review ειναι οτι θα βγει καποιο νεο αλλα 1 χρονο μετα την εκκινηση των πωλησεων του 8800 το οποιο προβλεπουν οτι θα εχει sd-card και καλυτερη καμερα εκει λεει για 1,23 MP. Σου δινω το link (ΔΕΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ - οτι γραφει οτι θα βγει νεο αλλα 1 year later) αν και οπως προειπα ολα προβλεψεις ειναι. Ελπιζω να κανει κανα χρονο να βγει να μην πανε χαμενα τα χρηματα αν και δεν το μετανοινουμε. Το black version Ουτε εμενα μου αρεσει finally αν και μαλλον camouflage το κοβω να ειναι αφου μονο στα ρωσικα site το εχουν !!!! 8800 Review Ξερει καποιος ποσο μπορει να εχει το μπροστινο καπακι (το κατω το μεγαλο)??????? Και αν υπαρχει ελλαδα? Για ελλαδα δεν ξερω, αγγλια εχει σιγουρα μπορεις να δεις τιμες για τα 8800 Spares / Accesories Εχει και το μπροστινο που ψαχνεις ;) ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. November 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2005 Ξερει καποιος ποσο μπορει να εχει το μπροστινο καπακι (το κατω το μεγαλο)??????? Και αν υπαρχει ελλαδα? Για Ελλαδα ,εχω βρει αυτο: http://mobile-parts.gr/catalog/advanced_search_result.php?keywords=8800&osCsid=1a353d480fc059cdffe4d76eb5a0d1d8&x=0&y=0 Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos Δημ. November 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2005 Thanks dimitri.An ontws yparxei to 8800 black tha to mathoume apo Deutera. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis Δημ. November 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2005 Ευχαριστς για τις γρηγορες απαντησεις. Σχετικα ακριβα αλλα πρεπει να το αλλαξω. Παράθεση Αφου ο Αγγλος δεν γραφει : “ Χάου αρ γιου” ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ “ti kaneis” ?;;;;;;;;;;;?;;;;;;;;;;;; ΟΧΙ ΑΛΛΑ GREEKLISH! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gold Δημ. November 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2005 molis egina kai ego melos tis oikogenias 88.... to tilefonaki apla ine teloio kosmima exo mini poly eyxaristimenos mexri stigmis. foraei version V03.61 23-08-05 RM-13_33_- ta egrapsa ola an mpopri kapios na mou pi kai ti simenoun auta ine kenourgia ekdosi? kai gia tin diarkia tis mpatarias poso krataei ? ego milao to poly 15 lepta tin imera kai 4-8 messages vgazi tis duo meres i me to zori? na simioso oti to pira apo deytero xeri kai to ekana mia anavathmisi se club nokia. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aangel Δημ. November 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2005 Καλώς ήρθες στο club μας! Εγώ πριν το αγοράσω, διάβασα προσεκτικά όλο το forum και όσα γράφτηκαν για την μπαταρία. Ακολούθησα πιστά τις συμβουλές των φίλων που είχαν γράψει (για ντρεσάρισμα της μπαταρίας και 5 πλήρεις αποφορτίσεις) και σήμερα το δουλεύω με τη μία μπαταρία η οποία κρατάει 3 ημέρες (το βράδυ το κλείνω για 8 ώρες περίπου). Κατά τη διάρκεια της ημέρας μιλάω περίπου 20 λεπτά και γράφω και 3-4 μηνύματα. Κι εγώ δεν έχω κανένα παράπονο ;) Την ίδια έκδοση έχω κι εγώ που το αγόρασα καινούργιο πριν 20 περίπου ημέρες. Καλή αρχή! Παράθεση Αννη Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gold Δημ. November 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2005 Καλώς ήρθες στο club μας! Εγώ πριν το αγοράσω, διάβασα προσεκτικά όλο το forum και όσα γράφτηκαν για την μπαταρία. Ακολούθησα πιστά τις συμβουλές των φίλων που είχαν γράψει (για ντρεσάρισμα της μπαταρίας και 5 πλήρεις αποφορτίσεις) και σήμερα το δουλεύω με τη μία μπαταρία η οποία κρατάει 3 ημέρες (το βράδυ το κλείνω για 8 ώρες περίπου). Κατά τη διάρκεια της ημέρας μιλάω περίπου 20 λεπτά και γράφω και 3-4 μηνύματα. Κι εγώ δεν έχω κανένα παράπονο ;) Την ίδια έκδοση έχω κι εγώ που το αγόρασα καινούργιο πριν 20 περίπου ημέρες. Καλή αρχή! eyxaristo gia tin amesi apantisi! oso gia tin mpataria an krataei 3 meres tote tha ime iper eyxaristimenos gia to tilefonaki pou dialeksa( i anamoni me xalouse ligo gia tin teliki epilogi). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
denial Δημ. November 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2005 Egw pantws pou milaw 15-20 lepta th mera kai stelnw arketa sms krataei 2 meres para kati sunh8ws to vradu dhladh polles fores svhnei. Enta3ei an stelneis 3-4 sms kai milas ligo opws eipes 8a sou krathsei kai 3h mera pistevw .To vradu to kleinw upopsin. Enas filos pou milaei me tis wres pantws mia mera tou krataei seri kanonika. Kalo 8a htan na kaneis 4-5 kanonikes fortiseis.Dhladh fortish svhnei mono tou fortish kok wste h mpataria na sou dwsei ta megista. Pistevw na voh8hsa. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. November 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2005 Από τον Ιούλιο που το έχω και με διάφορες περιπτώσεις χρήσης, δεν έχει κρατήσει ποτέ πάνω από 2 μέρες. Η μπαταρία του κινητού είναι πολύ μικρή, δυστυχώς. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gold Δημ. November 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2005 telika na ypologiso 2 meres kai klisto to vradi. eyxaristo poly gia tis apantisis sto erotimamou. denial + mcde Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aangel Δημ. November 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2005 Πάντως εμένα είναι τέταρτη ημέρα χωρίς φόρτιση :cool: :rolleyes: Το έχω κλειστό τα βράδια και εχθές το χρησιμοποίησα μόνο για 2-3 μηνύματα. Αυτή τη στιγμή η μπαταρία έχει 3 μπαλάκια. Πάντα το αφήνω να αποφορτίσει τελείως και πάντα κρατάει για παραπάνω από 2 ημέρες ;) Παράθεση Αννη Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eminem Δημ. November 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2005 Πάντως εμένα είναι τέταρτη ημέρα χωρίς φόρτιση :cool: :rolleyes: Το έχω κλειστό τα βράδια και εχθές το χρησιμοποίησα μόνο για 2-3 μηνύματα. Αυτή τη στιγμή η μπαταρία έχει 3 μπαλάκια. Πάντα το αφήνω να αποφορτίσει τελείως και πάντα κρατάει για παραπάνω από 2 ημέρες ;) :confused: esena exei mpalakia gia na deixnei tin mpataria ?? :p kai mena toso krataei alla twra pou to xw strwsei den to afinw na ksefortizei teleiws...paizei na pathei zimia i mpataria re paides?? Παράθεση Winners Never Quit, Quitters Never Win... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotirisl Δημ. November 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2005 kai mena toso krataei alla twra pou to xw strwsei den to afinw na ksefortizei teleiws...paizei na pathei zimia i mpataria re paides?? όχι δεν νομίζω να υπάρχει πρόβλημα. Βέβαια κάπου είχα ακούσει ότι στις τρεις φορτίσεις η μια πρέπει να είναι ύστερα από πλήρη αποφόρτιση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eminem Δημ. November 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2005 όχι δεν νομίζω να υπάρχει πρόβλημα. Βέβαια κάπου είχα ακούσει ότι στις τρεις φορτίσεις η μια πρέπει να είναι ύστερα από πλήρη αποφόρτιση... to akouses apo kapou(o,ti na nai diladi :whistle: ),apo kapoion pou kserei(kati kanoume twra :wink: ) i to diavases kapou (edw eimaste :up: )... Παράθεση Winners Never Quit, Quitters Never Win... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts