vpdank Δημ. October 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2005 Αν οντως ισχυει αυτο τοτε στα παλαια δικαιουμαστε αλλαγη της ελλατωματικης τσιμουχας? ή οχι?? Thanx Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. October 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2005 Τhanks leosedf :cool: ,ας ελπισουμε οτι εδω στην Ελλαδα ειναι ενημερωμενοι για το προβλημα και την επιλυση του :worry: Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leosedf Δημ. October 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2005 Παιδιά δεν ξέρω τι να πώ, εγώ μπορώ να σας αναφέρω μόνο αυτά που βλέπω. Οτιδήποτε και να εμφανιστεί θα το ποστάρω αμέσως Παράθεση http://www.hlektronika.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
esykas Δημ. October 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2005 Η τσιμούχα φταίει με την ένταση του ακουστικού; διότι εμένα απλά έχει ποιό χαμηλή ένταση από τα άλλα τηλέφωνα(γενικός). δέν έχω βάλει ούτε την 3,60 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
InFeRnO Δημ. October 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2005 paidia den ksero ti lete eseis h aderfh mou pou eixe problima me to akoustiko kai exoume to idio thlephono pige sth nokia sth bouliagmenhs KAI THS EDOSAN NEA SISKEUH!!! apitsteuto kai omos alithino.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giorgosk80 Δημ. October 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2005 Και η καινουργια ολα καλα?Δηλαδη οποιος και παει και παρει τωρα το κινητο πχ απο εναν γερμανο..εχει φτιαχτει το προβλημα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leosedf Δημ. October 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2005 Αμα το πάς στο γερμανό σε βλέπω για χαρακίρι. Θα σου καταστρέψουν το τηλ. Παράθεση http://www.hlektronika.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. October 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2005 Το καλύτερο γι'αυτά τα κινητά είναι κάποιο Nokia Professional Center. Το μόνο που έχει μείνει απ'όσο ξέρω είναι αυτό στη Βουλιαγμένης. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
InFeRnO Δημ. October 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2005 nai tora akouei mia xara h aderfh mou allo einai to problima kai tha to ksanapaei pali aurio.... to kinito den fortizei pia den ksero giati....mono ama bgazeis th mpataria kai ths topotheteis sto fortisth ginetai doulia.... :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotirisl Δημ. October 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2005 μάλλον το άφησε πάρα πολλές ώρες στον φορτιστή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giorgosk80 Δημ. October 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2005 nai tora akouei mia xara h aderfh mou allo einai to problima kai tha to ksanapaei pali aurio.... to kinito den fortizei pia den ksero giati....mono ama bgazeis th mpataria kai ths topotheteis sto fortisth ginetai doulia.... :O Βλεπω τυχερη η αδερφη σου στο θεμα του 8800 :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cadfael Δημ. October 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2005 Σκοπεύοω να αγοράσω το HS-13W bluetooth ακουστικό της ΝΟΚΙΑ. Το έχει κανείς; Εντυπώσεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
poloman Δημ. October 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2005 parageila to HS-7 handsfree gia to kinito. to exei xrisimopiesie kaneis ? einai me ta 2 akoustika, to pira gia to radio. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotirisl Δημ. October 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2005 Λοιπόν παιδιά τι ανακάλυψα σήμερα: η βάση φόρτισης όταν τοποθετείται κοντά σε WLAN (ή γενικά ασύρματες επικοινωνίες) επηρεάζει σε πάρα πολύ μεγάλο βαθμό την ποιότητα σήματος!!! Όταν αναβει ή σβήνει το LED (ή ότι άλλο υπάρχει μέσα) δημιουργούνται απίστευτα παράσιτα (πέρα από τον θόρυβο που τον ακούς όταν έχει ησυχία) τα οποία απέτρεπαν τον υπολογιστή μου να επικοινωνήσει με την βάση του WLAN που ήταν 2 μέτρα μακριά. Το καταλάβα όταν η ταχύτητα του net μειώθηκε και μετρώντας το επίπεδο σήματος παρατήρησα ότι μειωνόταν όταν άναβε ή έσβηνε (υπήρχε μεταβολή) το φωτάκι της βάσης... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
denial Δημ. October 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2005 Geia xara se olous.Palia eixa to 8850 kai katopin to 8910i kai mporw na pw oti hmoun apolkuta ikanopoihmenos eidika me apo to prwto. Skeftomai sovara na parw to 8800 mias kai to eida se filo mou kai htan ena kompsotexnhma kai fusika einai ena thlefwno pou 8a krathsei 2 xronia toulaxiston opote ta lefta pou dineis exoun eguhsh. Omws diavazontas ta mexri twra posts sto forum,toulaxiston ta perissotera anaferontai se provlhmata me to akoustiko h to mikrofwno . Exei anafer8ei ontws sovaro provlhma pou antimetwpisate oi perissoteroi an einai na perimenw na to parw ta xristougenna kai oxi twra mhpws pesw sthn partida pou parousiase provlhma? Efxaristw ek twn proterwn !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leosedf Δημ. October 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2005 Η "προβληματική" παρτίδα έχει τελειώσει εδώ και καιρό, μη φοβάσαι να το αγοράσεις, το κινητό θα είναι μια χαρά Παράθεση http://www.hlektronika.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giorgosk80 Δημ. October 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2005 Η "προβληματική" παρτίδα έχει τελειώσει εδώ και καιρό, μη φοβάσαι να το αγοράσεις, το κινητό θα είναι μια χαρά Δηλαδη οποιος αγορασει πχ την Δευτερα απο Γερμανο το κινητο το πιο πιθανο ειναι να εχει την καινουργια εκδοση λογισμικου και να μην εχει προβλημα με την χαμηλη ενταση στο μεγαφ.? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. October 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2005 To κινητό κυκλοφόρησε τον Ιούνιο και τώρα τελειώνει ο Οκτώβρης... Πόσο πιθανό είναι να έχει μείνει κάποια συσκευή από την πρώτη παρτίδα; Μάλλον αδύνατο. Όσο για το software, λογικά θα έχει την 3.60 τουλάχιστον αφού κι αυτή έχει κυκλοφορήσει εδώ και παραπάνω από έναν μήνα. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aangel Δημ. October 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2005 Σήμερα το πήρα κι εγώ, δεν άντεξα :O διάβαζα το forum τόσους μήνες... Κορυφαία ποιότητα, έχετε δίκιο ;) Τα στοιχεία μου από το Nokia 7270 πώς θα τα μεταφέρω; Πρέπει να τα αποθηκεύσω από το 7270 στο PC μέσω PC Suite (και Outlook) και μετά με bluetooth στο 8800? Αν είχε Irda και το 8800 θα ήταν πανεύκολο... Ξέρω, παλαιομοδίτικη η άποψή μου :p Παράθεση Αννη Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aangel Δημ. October 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2005 Η ερώτηση ισχύει: πώς μεταφέρουμε τα στοιχεία από ένα τηλέφωνο που ΔΕΝ έχει bluetooth στο 8800? :worry: Αν μπορεί ας μου απαντήσει κάποιος. Ευχαριστώ πολύ, :) Παράθεση Αννη Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. October 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2005 aangel καλημερα . Δοκιμασες το παραπανω τροπο που αναφερεις (μέσω PC Suite και συγχρονισμο μεσω Outlook) ? Κατεβασε την τελευταια εκδοση του pc suite . Δεν νομιζω να υπαρχει αλλος τροπος ,παρα μονο χειροκινητα :( Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aangel Δημ. October 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2005 aangel καλημερα . Δοκιμασες το παραπανω τροπο που αναφερεις (μέσω PC Suite και συγχρονισμο μεσω Outlook) ? Κατεβασε την τελευταια εκδοση του pc suite . Δεν νομιζω να υπαρχει αλλος τροπος ,παρα μονο χειροκινητα :( Καλά, θα φτύσω αίμα με αυτόν τον τρόπο :cry: :wacko: Χρησιμοποιώ το outlook στη δουλειά μου κι έχω χιλιάδες data μέσα που δεν θέλω να μεταφερθούν στο τηλέφωνο :worry: Έλεγα να προσπαθήσω μέσω καλωδίου και μετά bluetooth. Δηλαδή να προσπαθήσω να μεταφέρω τα δεδομένα του 7270 μέσω καλωδίου στο PC κι από το PC μέσω bluetooth στο 8800. Ακόμα δεν έχω αγοράσει bluetooth (λέω να πάρω της Level One). Το έχει κάνει κανείς αυτό, γίνεται; Παράθεση Αννη Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jean-Paul Δημ. October 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2005 καλημερα παιδια. πως γινεται να δυναμωσω την ενταση του ακουστικοκατα τη διαρκεια της ομιλιας. επισηε μπορω να καλεσω καποιθον κ μετα να κλεισω το καπακι για να μην μιλαω με το καπακι ανοιχτο ? ευχαριστω.... Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/6396my_car.jpg https://www.facebook.com/JpaulsCarWash?ref=hl ^^Autoglym Detail Center^^ βιολογικοί καθαρισμοί, γυάλισμα-κέρωμα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. October 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2005 Αν ρίξεις μια ματιά στις προηγούμενες σελίδες έχουν αναφερθεί αυτά που ρωτάς... Η ένταση ρυθμίζεται από τα βελάκια (δεξιά, αριστερά). Το slide μπορεί σίγουρα να κλείσει όταν μιλάς από bluetooth handsfree. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aangel Δημ. October 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2005 Λοιπόν, μετέφερα τα δεδομένα από το προηγούμενο Nokia κινητό που δεν είναι bluetooth: 1) Εγκατέστησα το PC Suite 6.6 από το site της Nokia 2) Μέσω υπερύθρων συνέδεσα το 7270 και έτρεξα την δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας (Content Copier) επιλέγοντας την "μεταφορά των περιεχομένων από το τηλέφωνο στον υπολογιστή" 3) Με αυτό τον τρόπο δημιουργήθηκε ένα αρχείο με κατάληξη nfc που αποθηκεύτηκε στον υπολογιστή μου. 4) Αγόρασα bluetooth adapter της Level 1 (είδα καλά σχόλια στο forum, τιμή 22 ευρώ) και αφού το εγκατέστησα (πανεύκολα ;) ) συνέδεσα το 8800. 5) Έτρεξα την δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας από το PC Suite επιλέγοντας την "μεταφορά από τον υπολογιστή στο τηλέφωνο". 6) Επέλεξα το αρχείο με κατάληξη nfc που είχε δημιουργηθεί από το βήμα 3) και ...voila :lol: όλα τα δεδομένα του προηγούμενου Nokia στο 8800. Αυτά και καλή επιτυχία σε όποιον έχει το ίδιο πρόβλημα μ'εμένα :wink: Παράθεση Αννη Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts