Jump to content

[Επίσημο] Nokia 8800

cicilianos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Α...τοτε θα το ξανασκεφτω...ευχαριστω για την απαντηση

Μπορείς πάντα να πάρεις ένα backup με το Pc suite που κατεβάζεις δωρεάν από τη ΝΟΚΙΑ και επιπλέον να ξανακατεβάσεις τις ρυθμίσεις mms και wap από το site της ΝΟΚΙΑ!

Μέλος της θεατρικής

ομάδας Όχι Παίζουμε

"Ποτάμι: Διολίσθηση ύδατος εντός χάντακος ούτινος διαμορφούνται δύο όχθε εκατέρωθεν"

• Απαντήσεις 1,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλησπερα,

διαβασα γυρω στις 20 σελιδες του thread αλλα δεν ειδα κατι παρομοιο. Σε ενα 8800 παρελαβα νεες καρτες SIM απο την Cosmote, και οταν την βαλω στο τηλεφωνο μου βγαζει "Χωρις Καρτα SIM". Τα περιεργα αρχιζουν εδω... Αν πατησω το κουμπι που τερματιζονται οι κλησεις, εμφανιζει "Εισαγετε κωδικο PIN". Βαζω τον κωδικο, τον δεχεται και συνεχιζει να γραφει "Χωρις Καρτα SIM", χωρις να μπαινει στο κεντρικο μενου ή σε καποια αλλη λειτουργια. Ενω λοιπον η οθονη ειναι ασπρη και γραφει το παραπανω μηνυμα, αν πληκτρολογισω εναν αριθμο και πατησω το κουμπι που καλει, ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟ γραφοντας μου και το ονομα που εχει στην μνημη του τηλεφωνου. Αν καλεσω εγω τον αριθμο μου απο αλλου ενω εχω την καρτα μου στο 8800, μου λεει οτι μιλαει. What the funk? Εχει κανεις καμμια ιδεα/λυση για αυτο??

Σημειωνω οτι η καρτα της Cosmote δουλευει κανονικα σε αλλα τηλεφωνα, και καρτες αλλων εταιρειων δουλευουν κανονικα στο 8800 (και παλιοτερες της Cosmote δουλευουν στο τηλεφωνο). Εχει την τελευταια (νομιζω) εκδοση λογισμικου 4.17

• 2 weeks later...

και 1-2 ερωτήσεις από μένα:

Λέω να επιστρέψω στο 8800 και όχι στο scirocco (καθώς στο παρελθόν είχα και τα 2). Το βασικό πρόβλημα που αντιμετώπιζα ήταν με το ακουστικό. Η ένταση ήταν πολύ χαμηλή με αποτέλεσμα να μην ακούω σε ανοιχτούς χώρους. Αυτό το πρόβλημα λύθηκε;

Ποιες οι διαφορές έχει το 8800 με την έκδοση special edition?

και 1-2 ερωτήσεις από μένα:

Το βασικό πρόβλημα που αντιμετώπιζα ήταν με το ακουστικό. Η ένταση ήταν πολύ χαμηλή με αποτέλεσμα να μην ακούω σε ανοιχτούς χώρους. Αυτό το πρόβλημα λύθηκε;

Ποιες οι διαφορές έχει το 8800 με την έκδοση special edition?

Το προβλημα με το ακουστικο υπηρχε σε αρχικες παρτιδες 8800 και ΟΧΙ σε ολα. Δεν νομιζω οι καινουργιες παρτιδες να το εμφανιζουν.

Για το special edition οι διαφορες ειναι μονο "αισθητικες" και οχι λειτουργικες / τεχνικες διαφορες ή στην χρηση του. Το περιβλημα του είναι διαφορετικο.

Ρε παιδιά, με την μπαταρία του sirocco πόσο κρατάει το τηλέφωνο??

Ασαφης ερωτηση.

Απαντηση ΑΝΑΛΟΓΑ με την χρηση

Κανεις δεν θα σου πει με ακριβεια γιατι εξαρταται απο την χρηση που κανει κανεις.

Για νορμαλ χρηση κραταει 3 μερες φουλ. Νορμαλ εννοω 6 εως 9,10 λεπτα ομιλια την ημερα και καποια sms κλπ.

Μπορω να σου πω με ασφαλεια απο 2,5 εως 3 μερες (ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΚΛΕΙΣΤΟ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ)

Το βασικοτερο ειναι οτι η καινουργια μπαταρια ελυσε 1-2 αλλα προβληματα σε σχεση με την παλια μπαταρια οπως η σωστη της αυτονομια, η ΜΗ εμφανιση κλεισιματος τηλεφωνου οταν το τηλ. εχει 4 μπαρες-γραμμες κλπ.

Μπορω να πω οτι εμενα με βολεψε αρκετα σε σχεση με την προηγουμενη κατασταση η οποια ητανε να εχω φορτιστες σε αμαξι, γραφειο κυριως διοτι ενω ειχα 4 γραμμες κ νομιζα οτι ειχα λιγο περιθωριο το τηλεφωνο με "αφηνε" και εκλεινε με 1 κληση και μονο. Τωρα οι μπαρες πεφτουν κανονικα. Η αυτονομια η παραπανω που δινει δεν ειναι μεγαλη αλλα ειναι μια βελτιωση αν μη τι αλλο η οποια εμενα που δεν κανω τρελη χρηση μου φαινεται αρκετα ικανοποιητικη.

Οσο για αλλαγη του 8800 με Σirocco ή με αλλο τηλεφωνο ουτε συζητηση...............(προσωπικα γουστα παντοτε)

** Αναφερομαι παντοτε σε προσωπικες αποψεις και στην μπαταρια του Sirocco BP-6X

Η αληθεια ειναι παντως οτι το 8800 με τη μπαταρια του sirocco ειναι αλλο κινητο! με βγαζει γυρω στις 2 μερες με την ιδια χρηση που πριν με εβγαζε για ενα 6ωρο. Μονο το οτι δεν εχω αγχος ολη μερα μην μεινω απο μπαταρια, (το φορτιζω το βραδυ προεραιτικα), μου ειναι αρκετο... Τα πιο ευτυχισμενα 40 ευρω που εχω δωσει ποτε!!!
Αγγελίες στο Buy & Sell ,μόνο !

Η αληθεια ειναι παντως οτι το 8800 με τη μπαταρια του sirocco ειναι αλλο κινητο! με βγαζει γυρω στις 2 μερες με την ιδια χρηση που πριν με εβγαζε για ενα 6ωρο. Μονο το οτι δεν εχω αγχος ολη μερα μην μεινω απο μπαταρια, (το φορτιζω το βραδυ προεραιτικα), μου ειναι αρκετο... Τα πιο ευτυχισμενα 40 ευρω που εχω δωσει ποτε!!!

+1 & απο εμενα :p :p

Απλα η διαρκεια της μπαταριας εξαρταται απο την χρηση. Οπως εγραψα πιο πανω οι 2,5 μερες ειναι σιγουρες με κλειστη την συσκευη το βραδυ, ορισμενες φορες πιανω και τις 3 days.

Οντως αν και δεν το περιμενα τα 45 € αξιζουν :cool: :cool:

να ρωτησω και εγω κατι ? αυτη την στιγμη ποιο θα παιρνατε, το 8800, το special edition η το sirocco ?
Το sirocco είναι βελτιωμένο σε μερικά σημεία που ήταν από ενοχλητικά ως απαράδεκτα στο αρχικό 8800 (π.χ. πληκτρολόγιο). Ουσιαστικά, αφού υπάρχει αυτό, πιστεύω ότι δεν έχει νόημα κάποιος να αγοράσει το 8800.

ειδικά τα πλήκτρα (αλφαρηθμιτικά και λειτουργικά) πιστεύω ότι είναι καλλίτερα αυτά του απλού μοντέλου. πρωτίστως τα λειτουργικά...

γνώμη προσωπική...

στο πληκτρολογιο του 8800 ο αστερισκος,η διεση και το μηδεν πατιουντε με δυσκολια χωρια οτι εχουν και χαλια αισθηση.Επισης στο πολυπληκτρο ειναι δυσκολο να μετακινηθεις προς τα πανω...θελει εξοικιωση
TRUST YOUR SOLE

δεν εχεις αδικο, αλλα επειδή τα δικά μου δαχτυλα δεν είναι και από τα αδύνατα, το ίδιο πρόβλημα είχα και με το sirocco :confused:

paidia to tzamaki mprosta poso kostizei ?

episis to metallo pou sugkratei to tzamaki,mono ekeino to kommati,pwleitai ksexwrista?

an eixe tin atuxia na asxolithei kapoios me auto,as me voithisei :)

Winners Never Quit, Quitters Never Win...

• 3 weeks later...

http://www.eml.gr/default.asp?pid=17&itm=1381&ct=90&la=1

τι παιζει με αυτο το σαιτ ? μπορω να αγορασω το 8800 σε τετοια τιμη η μηπως ειναι χωρις φπα και τετοια ?

Ρε παιδιά, η μπαταρία του sirocco είναι 700mAh. Έχω βρει μια (μή αυθεντική) που λέει ότι είναι 1000mAh. Λέτε να κάνει? υπάρχει περίπτωση να προκαλέσει πρόβλημα στο κινητό???

εάν κάνεις αναζήτηση στο παρόν θέμα θα δείς ότι έχει ξανά αναφερθεί και άλλες φορές,η καλύτερη λύση είναι η αγορά σαν ανταλλακτικό η μπαταρία από το siroco.

• 2 weeks later...
ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΩ ΤΟ 8800 2 ΧΡΟΝΙΑ ΣΧΕΔΟΝ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΒΓΗΚΕ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΑΠΟ 15 ΜΕΡΕΣ Η ΟΘΟΝΗ ΤΟΥ ΑΝΑΒΕ ΚΑΙ ΕΣΒΗΝΕ ΑΝΑ 2 ΜΕ 3 ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΕΣΤΕΙΛΑ ΓΙΑ ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΣΕ ΕΝΑ ΝΟΚΙΑ CLUB ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΩ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 15 ΜΕΡΕΣ.ΤΟ ΕΧΕΙ ΠΑΘΗ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΑΥΤΟ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ Η ΕΙΜΑΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ? Υ.Γ ΠΕΡΙΤΟ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΑΝΕ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΠΙΑΣΟΥΝΕ ΣΤΗΝ ΕΓΓΕΙΗΣΗ ΚΑΙ ΜΟΥ ΖΗΤΟΥΣΑΝΕ 165ΕΥΡΟ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΤΣΑΚΩΘΟΥΜΕ.
[sIGPIC][/sIGPIC]