FJ_12 Δημ. October 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2017 Το free και στην Αμερική 5 Δεκεμβρίου διαθεσιμότητα... Η τιμή σχετικά καλή η αργοπορία όμως μεγάλη. Ας το παρουσίαζε αργότερα κανένας δεν θα γκρίνιαζε αν είχε διαθεσιμότητα 1 μήνα μετά την παρουσίαση https://www.bhphotovideo.com/c/product/1357369-REG/lg_lgus998_ausasv_lg_v30_us998_64gb.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kassandros Δημ. November 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2017 Αργεί πάρα μα πάρα πολύ.....αν έρθει από τα μέρη μας μέσα Δεκ το βλέπω να πατώνει!.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rtifosi Δημ. November 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2017 Αργεί πάρα μα πάρα πολύ.....αν έρθει από τα μέρη μας μέσα Δεκ το βλέπω να πατώνει!.... Γενικότερα νομίζω ότι θα πατώσει, όχι μόνο εδώ. Διαβάζοντας σχόλια σε πολλά ξένα σάιτ όλοι λένε αυτό. Με καθυστέρηση 3-4 μηνών δεν μπορείς να περιμένεις σαν εταιρία να πάει καλά εμπορικά το κινητό σου... Sent from my LG-D855 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. November 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2017 (edited) Σε μερικά μηνακια ξημερώνουν s9 & one plus 5T (συντομότερα πιθανόν) το note 8 θα έχει πέσει κι άλλο οπότε το παιχνίδι χάθηκε από την lg για άλλη μια φορά τα τελευταία χρόνια.... Edited November 1, 2017 by konakis Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john74 Δημ. November 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2017 (edited) ΕΠΙΤΈΛΟΥΣ ΈΣΚΑΣΕ ΜΥΤΙ https://www.eglobalcentral.eu/#/product/22427 Στο eglobal unlocked 700ευρω!!! Τώρα που πήρα το Mate 10 pro να μου λείπει, κοιμούνται όρθιοι στην LG "you snooze you loose" Κρίμα, γιατί θα το επερνα αμέσως Edited November 3, 2017 by john74 Παράθεση Greek Android & iOS users (FB group) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FJ_12 Δημ. November 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2017 Thanks φίλε για το link, το καλό νέο είναι η τιμή που δεν έχει καμία σχέση με το 899 που ξέραμε μέχρι τώρα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vag_koun Δημ. November 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2017 Αν είδα καλά είναι το plus όχι το απλό..ας ελπίσουμε ότι το 64αρι θα έχει ακόμα πιο καλή τιμή τους επόμενους μήνες.. Sent from my LG-D802 Παράθεση Pixel 4 XL Οδηγός Βελτίωσης Μπαταρίας & Χρήσης του LG G2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTSPre Δημ. November 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2017 Αν είδα καλά είναι το plus όχι το απλό..ας ελπίσουμε ότι το 64αρι θα έχει ακόμα πιο καλή τιμή τους επόμενους μήνες.. Sent from my LG-D802Οχι. Θα το βρισκουμε πιο ακριβο στο σκρουτζ. Οπως παντα στο eglobal θα κατρακυλαει η τιμη στο plus ενω στο σκρουτζ η στανταρ εκδοση και θα ξεκινησει απο πιο ψηλα αλλα και θα πεφτει με πιο χαμηλους ρυθμους. Οπως εγινε ακριβως και με το G6 με το απλο και το dual sim. Στάλθηκε από το LG-H870DS μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanisgauros Δημ. November 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2017 Το plus με το απλό τι διαφορά έχει; μόνο τις 2 sim; Παράθεση είσαι στο μυαλό κάτι μαγικό... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vag_koun Δημ. November 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2017 Το plus με το απλό τι διαφορά έχει; μόνο τις 2 sim;Την χωρητικότητα..το plus είναι 128 Sent from my LG-D802 Παράθεση Pixel 4 XL Οδηγός Βελτίωσης Μπαταρίας & Χρήσης του LG G2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pplas Δημ. November 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2017 Παραθετω ενα συγκριτικο για την καμερα : Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ccypruss000 Δημ. November 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2017 LG V30 Dual Sim Καλησπερα επειδη θα ρθη στην Κυπρο υπολογιζω ως το τελος στα μεσα αυτου του μηνα ετσι μου ειπαν απο την ΜΤΝ τουχαλιστον που ρωτησα και το ειδα στο σιτε τους: 370 + 550 = 920 το αγοραζω μολις ερθη αλλα δεν ξερω ποτε θα ερθη ομως. Φυλαγα αυτα τα λεφτα για να τα ποσοσο για το ριμαδι τους το Χ αλλα δεν τα αξιζει η αναμονη του ετσι παμε για V30. Ειναι το δευτερο στην λιστα. Παράθεση Samsung Galaxy S24 ULTRA 512GB Yellow - iPhone 15 Pro 256GB Titanim Blue Quote Samsung Ελληνικη Κοινοτητα Facebook Group Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jamesc Δημ. November 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2017 Με την καθυστέρηση που δείχνει η LG, νομοτελειακά μέσα στο Δεκέμβριο σαν εταιρικό θα παραγγείλω το Note 8. Δυστυχώς ήθελα να δώσω τη μετάβασή μου από το Lumia, στην LG, αλλά με την αδικαιολόγητη καθυστέρηση, είναι αδύνατον να ψήσω την Wind να μου το φέρει. Πιο πιθανό να είναι εδώ το Mate.. Παράθεση - There is no place like 127.0.0.1 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. November 6, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2017 Με την καθυστέρηση που δείχνει η LG, νομοτελειακά μέσα στο Δεκέμβριο σαν εταιρικό θα παραγγείλω το Note 8. Δυστυχώς ήθελα να δώσω τη μετάβασή μου από το Lumia, στην LG, αλλά με την αδικαιολόγητη καθυστέρηση, είναι αδύνατον να ψήσω την Wind να μου το φέρει. Πιο πιθανό να είναι εδώ το Mate.. Τζαμπα θα περιμενες αφου επισημα στην Ελλαδα δεν θα ερχοταν ετσι κι αλλιως. '' Προς απάντηση του ερωτήματός σας, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η LG Electronics Hellas έχει σταματήσει την εισαγωγή προϊόντων κινητής τηλεφωνίας''. Η ερώτηση ήταν αν έρθει επίσημα κ πότε... Είσαι στο μυαλό κάτι μαγικό... Δεν ειναι και κατι νεο. Ουτε τα προηγουμενα V εφερε ουτε και το G6 επισημα. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rtifosi Δημ. November 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2017 Για να δούμε, θα προλάβουν το s9 ή όχι; :D Sent from my LG-D855 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john74 Δημ. November 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2017 Για να δούμε, θα προλάβουν το s9 ή όχι; :D Sent from my LG-D855 using Tapatalk Χαχαχα Πάει η LG RIP!!!! Παράθεση Greek Android & iOS users (FB group) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanisgauros Δημ. November 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2017 Για να δούμε, θα προλάβουν το s9 ή όχι; :D Sent from my LG-D855 using Tapatalk Όταν βγει το s9 θα έχει 900€ κ το v30 500€...ή λιγότερα... Θα αξίζει; τι λες; Παράθεση είσαι στο μυαλό κάτι μαγικό... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jamesc Δημ. November 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2017 Όταν βγει το s9 θα έχει 900€ κ το v30 500€...ή λιγότερα... Θα αξίζει; τι λες; Θα αξίζει μεν, αλλά θα έχει χάσει το τρένο δε σε πωλήσεις με ό,τι σημαίνει αυτό για το μέλλον της.. Παράθεση - There is no place like 127.0.0.1 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanisgauros Δημ. November 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2017 Θα αξίζει μεν, αλλά θα έχει χάσει το τρένο δε σε πωλήσεις με ό,τι σημαίνει αυτό για το μέλλον της..Εγώ προσωπικά αν πάρω αυτό το κινητό στα 350€ θα είμαι σούπερ ευχαριστημένος! Αλλά τώρα που ανέβασαν τόσο τις τιμές δύσκολα πέφτουν τόσο πολύ... Είσαι στο μυαλό κάτι μαγικό... Παράθεση είσαι στο μυαλό κάτι μαγικό... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. November 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2017 Αλλά τώρα που ανέβασαν τόσο τις τιμές δύσκολα πέφτουν τόσο πολύ... Είσαι στο μυαλό κάτι μαγικό... Αυτό δυστυχώς είναι μια μεγάλη αλήθεια!! :( Παλαιότερα παρατηρούσα την πορεία της τιμής μιας ναυαρχίδας που μου άρεσε, και περίπου στα 400€ άρχιζα να το σκέφτομαι σοβαρά. Τώρα πλέον υπάρχουν συσκευές που δεν πρόκειται να πέσουν ποτέ τόσο κάτω ενώ παλαιότερα όλες σχεδόν έφταναν σ' αυτό το επίπεδο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rtifosi Δημ. November 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2017 Όταν βγει το s9 θα έχει 900€ κ το v30 500€...ή λιγότερα... Θα αξίζει; τι λες; Κάτσε να δούμε πότε θα είναι διαθέσιμο σε νορμάλ τιμές... Γιατί άμα το έβγαζαν τον Αύγουστο που ανακοινώθηκε, ναι τον Αύγουστο ανακοινώθηκε, όταν θα έβγαινε το s9 δεν θα ήταν στα 500-600 που λες, αλλά στα 300-400... Θα είχε τεσπα μια πτώση τιμής +2-3 μηνών με σχέση με τώρα. Όπως και να έχει, σαν εταιρία έχει κάνει τεράστιο φάουλ και θα το πληρώσει πολύ ακριβά. Μου αρέσουν πολύ τα κινητά τους, αλλά πραγματικά δεν τους βλέπω να συνεχίζουν για πολύ ακόμα... Sent from my LG-D855 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. November 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2017 Εγω μετοχος δεν ειμαι ουτε και με νοιαζει, απορω που κοπτεστε τι θα κανει η εταιρεια στο μελλον, εγω θα καταφερω να παρω ενα τουμπανο σε τιμη καλή και ας παιρνουν οι αλλοι αηφονια 1500 ευρω. Και ενα + 500αρες.:) Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rtifosi Δημ. November 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2017 Εγω μετοχος δεν ειμαι ουτε και με νοιαζει, απορω που κοπτεστε τι θα κανει η εταιρεια στο μελλον, εγω θα καταφερω να παρω ενα τουμπανο σε τιμη καλή και ας παιρνουν οι αλλοι αηφονια 1500 ευρω. Και ενα + 500αρες.:) Ναι αν συνεχίσουν έτσι δεν θα υπάρχουν στο μέλλον για να παίρνουμε τούμπανα με καλές τιμές... Εμένα προσωπικά με "κόπτει" γιατί είναι φαν της εταιρίας τα τελευταία χρόνια, αλλά παράλληλα τη βλέπω να κάνει τη μία βλακεία μετά την άλλη. Ήδη χάνουν πολλά λεφτά με το τμημα των κινητών, με τέτοιες κινήσεις δεν θα ξελασπώσουν. Ε, εγώ θέλω να υπάρχει η LG σαν επιλογή για τους υποψήφιους αγοραστές. Αυτοί δεν ξέρω αν θέλουν να υπάρχουν. Sent from my LG-D855 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jamesc Δημ. November 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2017 Εγω μετοχος δεν ειμαι ουτε και με νοιαζει, απορω που κοπτεστε τι θα κανει η εταιρεια στο μελλον, εγω θα καταφερω να παρω ενα τουμπανο σε τιμη καλή και ας παιρνουν οι αλλοι αηφονια 1500 ευρω. Και ενα + 500αρες.:) Αυτό πάντα έχει αντίκτυπο στην υποστήριξη των συσκευών είτε σε αξεσουάρ είτε στο software είτε στην υποστήριξη γενικότερα. Τώρα αν πέσει πολύ η τιμή οκ. Αλλά ποιος περιμένει ως τότε... Παράθεση - There is no place like 127.0.0.1 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. November 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2017 Αυτό πάντα έχει αντίκτυπο στην υποστήριξη των συσκευών είτε σε αξεσουάρ είτε στο software είτε στην υποστήριξη γενικότερα. Τώρα αν πέσει πολύ η τιμή οκ. Αλλά ποιος περιμένει ως τότε... ΕΓΩ θα περιμενω και να πω την αληθεια ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ 10 χρονια να αλλαζω συσκευες καθε 3 και λιγο πανω απο 100 και χιλιαδες ευρω σπατάλησα και γιατι; Οποτε με τη χρηση που κανω εγω τζάμπα όλα το β30 εχει καμερακλες καλη αυτονομία κανει γρηγορα τα παντα σαν lg ειναι εγγυηση για μενα και στη χρηση και στο σερβις αν χρειαστει ποτε, και θα το αλλαξω οταν τα παίξει η το χάσω φτου φτου οπως το β10 μου, μεχρι τοτε θα περιμενω με το αειθαλες g2 μου και τον κινεζακο μου το οποιο μολις καταφερω να παρω το β30 θα χαριστει σχεδόν σε καινουργη κατάσταση και αμολυντο. :) Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts