highland1 Δημ. September 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2017 Ποιο = ερωτηματική αντωνυμία. Πχ.: Ποιο κινητό είναι αυτο; Πιο = ποσοτικό επίρρημα. Π.χ.: Αυτό το κινητό μου αρέσει πιο πολύ. Δεν φτασαμε ως εκει,η δασκαλα μας ειπε στο επομενο καφαλαιο αυτα;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TAZ_DEV Δημ. September 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2017 Τελικά γνωρίζουμε πότε θα κυκλοφορήσει Ευρώπη? Παράθεση HTC Diamond --> NOKIA N97 mini --> SAMSUNG Galaxy W --> HTC One S --> LG G2 --> SAMSUNG Galaxy A5 --> Galaxy A7 --> Note 4 --> Lg g4 --> SAMSUNG Galaxy S7 Edge --> LG G6--> OnePlus 5T --> Huawei P20 pro --> Note 9 --> Huawei P30 pro --> Note 10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highland1 Δημ. September 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2017 Τελικά γνωρίζουμε πότε θα κυκλοφορήσει Ευρώπη?πολυ πιθανο για οκτωβριο φαινεται!απο οσο ξερω απο την αλλη εβδομαδα βγαινει αμερικη και καναδα και μετα ευρωπη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FJ_12 Δημ. September 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2017 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ka71 Δημ. September 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2017 battery test comparison Παράθεση Htc Desire, Htc One S, LG G2, LG G4, LG G6, LG V40, S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FJ_12 Δημ. September 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2017 battery test comparison Μια χαρά ΟΛΑ μέχρι στιγμής... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTSPre Δημ. September 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2017 Μάπα ΚΑΙ η μπαταρία. Πάμε παρακάτω! :X Το 'βλεπες... Το 'παιξες; :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. September 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2017 Aαα εδω εχουμε μπαταριοφαγους οταν το παρουν θα βρεθει καποιος που θα λεει οτι του εβγαλε 2,5 ωρες οθονη οποτε μαπα. Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fotis7_75 Δημ. September 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2017 μην γινεσαι οπαδος φιλε μου,εγω προσωπικα παντα διαλεγω το καλυτερο ασχετος μαρκας,το v30 κανεις δεν ειπε οτι δεν ειναι κινηταρα, εδω το ζαχαρωνω και εγω και περιμενω να ερθει,αλλα αυτο δεν παει να πει οτι ειναι κινητο της χρονιας που αναφερθηκε ποιο πισω και ηταν η αφορμη για το σχολιο μου και τα σχολια και οι συγρισεις παντα θα υπαρχουν και ειναι θεμιτα για να βλεπουμε διαφορες με αλλες συσκευες δεν ειναι κακο αυτο:) Ετσι ακριβως..Κ τα δυο ειναι κορυφαια κινητ..Καποιο υπερτερει σε καποιυς τομεις κ το αντιθετο..Τωρα κα τα δυο εχουν οθοναρες με ενα κλικ καλυτερο του note 8..Απο καμερες ισως του v30 να ειναι λιγο καλυτερη..Απο ηχο ξεξαθαρος νικητης το v30..Τo note 8 ομως εχει το πενακι που κανεις παπαδες..Εγω ειμαι σε διλλημα note 8 η v30;Ειδου η απορια!!!Για μενα τα τοπ κινητα για φετος note 8,V30,iphone x!!!:up: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor4her Δημ. September 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2017 (edited) Ετσι ακριβως..Κ τα δυο ειναι κορυφαια κινητ..Καποιο υπερτερει σε καποιυς τομεις κ το αντιθετο..Τωρα κα τα δυο εχουν οθοναρες με ενα κλικ καλυτερο του note 8..Απο καμερες ισως του v30 να ειναι λιγο καλυτερη..Απο ηχο ξεξαθαρος νικητης το v30..Τo note 8 ομως εχει το πενακι που κανεις παπαδες..Εγω ειμαι σε διλλημα note 8 η v30;Ειδου η απορια!!!Για μενα τα τοπ κινητα για φετος note 8,V30,iphone x!!!:up: αν το v30 ακολουθησει τη γνωστη πολιτικη πτωσης τιμης της lg, τοτε πιστευω ειναι καλυτερη επιλογη. Edited September 27, 2017 by emperor4her Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. September 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2017 Ετυχε να παω procordia ενος φιλου ενα lg g4 λογω (bootlops) και οπως μιλουσαμε με καποιον Κυριο εκει ειδε το lg g6 h870ds το δικο μου...με ρωτουσε απο που το πηρα κτλπ.η εγγυηση δεν ισχυει οντως στο δικαρτο εδω,μονο στην απλη εκδοση ισχυει(h870).μου λεει περιμενε ενα λεπτο και μου φερνει το lg v30 silver.το εβαλα πλαι με το δικο μου το lg g6 dual.συμπερασματα: Καμερα πολυ καλυτερη,ποιο ευκρινεια,τα χρωματα στην οθονη ποιο ωραια με την p-oled,στο κρατημα πολυ καλο και δεν φαινεται καθολου μεγαλο!αναμενουμε την κυκλοφορια του! Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirospatra Δημ. September 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2017 Δεν τον ρώτησες πότε να το αναμένουμε???? Ετυχε να παω procordia ενος φιλου ενα lg g4 λογω (bootlops) και οπως μιλουσαμε με καποιον Κυριο εκει ειδε το lg g6 h870ds το δικο μου...με ρωτουσε απο που το πηρα κτλπ.η εγγυηση δεν ισχυει οντως στο δικαρτο εδω,μονο στην απλη εκδοση ισχυει(h870).μου λεει περιμενε ενα λεπτο και μου φερνει το lg v30 silver.το εβαλα πλαι με το δικο μου το lg g6 dual.συμπερασματα: Καμερα πολυ καλυτερη,ποιο ευκρινεια,τα χρωματα στην οθονη ποιο ωραια με την p-oled,στο κρατημα πολυ καλο και δεν φαινεται καθολου μεγαλο!αναμενουμε την κυκλοφορια του! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. September 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2017 Ετσι ακριβως..Κ τα δυο ειναι κορυφαια κινητ..Καποιο υπερτερει σε καποιυς τομεις κ το αντιθετο..Τωρα κα τα δυο εχουν οθοναρες με ενα κλικ καλυτερο του note 8..Απο καμερες ισως του v30 να ειναι λιγο καλυτερη..Απο ηχο ξεξαθαρος νικητης το v30..Τo note 8 ομως εχει το πενακι που κανεις παπαδες..Εγω ειμαι σε διλλημα note 8 η v30;Ειδου η απορια!!!Για μενα τα τοπ κινητα για φετος note 8,V30,iphone x!!!:up: συμφωνω, οποτε περιμενεις να ερθουν και τα αλλα δυο να τα πιασεις να δεις που θα καταληξεις. το νοτε 8 το ειδα. οθοναρα και πιο πλατυ απο το σ8 που εχω. αλλα ειναι πιο μεγαλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. September 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2017 Δεν τον ρώτησες πότε να το αναμένουμε???? Δεν εχουν καποια ενημερωση ακομα αλλα λογικα μεσα στον οκτωμβρη.στην κορεα κυκλοφορησε! Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chros26_ Δημ. September 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2017 Άντε μας έχει φάει την ψυχή.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo29 Δημ. September 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2017 Άντε μας έχει φάει την ψυχή.... και γιατί βιάζεσαι ..... μια χαρά ησυχία έχει ..... μόλις κυκλοφορήσει δεν θα προλαβαίνουμε να διαβάζουμε τα μειονεκτήματα του :lol: :lol: :lol: :p :p :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dleyteris Δημ. September 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2017 Ο διευθυντής φωτογραφίας του Game of Thrones δοκιμάζει το LG V30 https://www.digitallife.gr/o-diefthyntis-fotografias-tou-game-of-thrones-dokimazei-to-lg-v30-79799 Παράθεση iPhone 11 Apple Watch Series 5 iPad Air 3 (2019) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirospatra Δημ. September 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2017 Μίλησε αν θυμάμαι καλά και στην παρουσίαση του v30 για την κάμερά του! Ο διευθυντής φωτογραφίας του Game of Thrones δοκιμάζει το LG V30 https://www.digitallife.gr/o-diefthyntis-fotografias-tou-game-of-thrones-dokimazei-to-lg-v30-79799 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babill2004 Δημ. September 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2017 Απο καμερες ισως του v30 να ειναι λιγο καλυτερη Δεν νομίζω να είναι ούτε κοντά στο θέμα κάμερα, ειδικά στις μέτριου φωτισμού και κάτω. Η LG (δεν ξέρω πραγματικά όμως γιατί) έχει χρησιμοποιήσει μικροσκοπικό σε σχέση με τον ανταγωνισμό σένσορα. Αν ισχύουν όσα έχω διαβάσει έχει χρησιμοποιήσει τον Sony IMX 351 1/3.1" sensor με μέγεθος pixel 1.0μm. Δεν το σώζει με τίποτα ούτε το μικρό f1.6 ούτε το κρύσταλο στην κάμερα. Αυτό φάνηκε και στο G6 όπου μάλιστα ο σένσορας είναι λίγο μεγαλύτερος!!! 1/3.06'' αλλά πάλι πολύ μικρός. Οι φωτογραφίες του, σε εσωτερικούς χώρους και σούρουπο παρουσιάζουν περισσότερο θόρυβο από το ανταγωνισμό ακόμη και από το g5. Αρα αν δεν είναι κάποιου είδους συμφωνία μεταξύ των εταιριών να μην βγάλει κάποια μία κάμερα, με όλα WOW χαρακτηριστικά,, τότε μιλάμε για πολύ κρετίνους στην LG. Οτι και να συμβαίνει πάντως το έχει χάσει το τρένο κάμερα μετά τα G4,V10 και G5. Παράθεση "Ο θόρυβος δεν αποδεικνύει τίποτα. Συχνά, η κότα που έκανε απλά ένα αβγό κακαρίζει λες και έχει γεννήσει έναν αστεροειδή." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pourager Δημ. September 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2017 Δεν νομίζω να είναι ούτε κοντά στο θέμα κάμερα, ειδικά στις μέτριου φωτισμού και κάτω. Η LG (δεν ξέρω πραγματικά όμως γιατί) έχει χρησιμοποιήσει μικροσκοπικό σε σχέση με τον ανταγωνισμό σένσορα. Αν ισχύουν όσα έχω διαβάσει έχει χρησιμοποιήσει τον Sony IMX 351 1/3.1" sensor με μέγεθος pixel 1.0μm. Δεν το σώζει με τίποτα ούτε το μικρό f1.6 ούτε το κρύσταλο στην κάμερα. Αυτό φάνηκε και στο G6 όπου μάλιστα ο σένσορας είναι λίγο μεγαλύτερος!!! 1/3.06'' αλλά πάλι πολύ μικρός. Οι φωτογραφίες του, σε εσωτερικούς χώρους και σούρουπο παρουσιάζουν περισσότερο θόρυβο από το ανταγωνισμό ακόμη και από το g5. Αρα αν δεν είναι κάποιου είδους συμφωνία μεταξύ των εταιριών να μην βγάλει κάποια μία κάμερα, με όλα WOW χαρακτηριστικά,, τότε μιλάμε για πολύ κρετίνους στην LG. Οτι και να συμβαίνει πάντως το έχει χάσει το τρένο κάμερα μετά τα G4,V10 και G5. Για να λες τα παραπάνω προφανώς δεν έχεις δει κανένα συγκριτικό κάμερας μεταξύ V30 και ανταγωνισμού. Η θεωρία που λες με το μικρό σένσορα είναι σωστή, αλλά.... θεωρία. Στην πράξη το V30 υπερέχει ξεκάθαρα των κορυφαίων samsung (π.χ. s8) σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Το μόνο ελάττωμα της κάμεράς του είναι ότι σε ορισμένες περιπτώσεις με dynamic range υπερφωτίζει (και καίει) τα φωτεινά σημεία. Και δύο συγκριτικά προς επιβεβαίωση: https://www.forbes.com/sites/bensin/2017/09/02/the-lg-v30-stomps-all-over-the-galaxy-s8-in-low-light-photography/#45312d1640be https://hothardware.com/news/lg-v30-camera-vs-galaxy-s8-plus Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dleyteris Δημ. September 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2017 Παράθεση iPhone 11 Apple Watch Series 5 iPad Air 3 (2019) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babill2004 Δημ. September 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2017 Για να λες τα παραπάνω προφανώς δεν έχεις δει κανένα συγκριτικό κάμερας μεταξύ V30 και ανταγωνισμού. Η θεωρία που λες με το μικρό σένσορα είναι σωστή, αλλά.... θεωρία. Στην πράξη το V30 υπερέχει ξεκάθαρα των κορυφαίων samsung (π.χ. s8) σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Το μόνο ελάττωμα της κάμεράς του είναι ότι σε ορισμένες περιπτώσεις με dynamic range υπερφωτίζει (και καίει) τα φωτεινά σημεία. Και δύο συγκριτικά προς επιβεβαίωση: https://www.forbes.com/sites/bensin/2017/09/02/the-lg-v30-stomps-all-over-the-galaxy-s8-in-low-light-photography/#45312d1640be https://hothardware.com/news/lg-v30-camera-vs-galaxy-s8-plus Μακάρι να κάνω λάθος, αλλά περίμενε σε λίγο καιρό τα true samples από χρήστες.... Θα χαρώ πάντως να κάνω λάθος, πραγματικά... Παράθεση "Ο θόρυβος δεν αποδεικνύει τίποτα. Συχνά, η κότα που έκανε απλά ένα αβγό κακαρίζει λες και έχει γεννήσει έναν αστεροειδή." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Steve35 Δημ. September 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2017 Ακόμα και αν υπερέχει η πίσω κάμερα του v30 από του s8 η μπροστινή από ότι φενεται είναι στα επίπεδα του s7 αν όχι χειρότερη και όταν δίνεις 700-800-900€ τα υπολογίζεις όλα!!! Ενδιαφέρον το v30 αλλά μόνο και μόνο για τη μπροστινή κάμερα από μένα απορρίφθηκε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FJ_12 Δημ. September 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2017 (edited) Είναι ενδιαφέρον επίσης ότι κάποιοι ακόμα κρίνουν μια κάμερα με βάση το h/w και μόνο. Λες και τόσες συσκευές που κυκλοφορούν με το ίδιο h/w κάμερας όλα αυτά τα χρόνια βγάζουν ίδιες φωτογραφίες... Στην ψηφιακή φωτογραφία παιδιά υπάρχουν 2 βασικοί παράγοντες που από κοινού δίνουν το τελικό αποτέλεσμα: Το h/w και το s/w. Το g4, v10, g5, ομολογουμένως είχαν κορυφαία κάμερα όχι όμως επειδή είχε βάλει κάποιο οπτικό μέσο σένσορα κλπ που δεν είχε η Samsung ή η ίδια sony πχ στις ναυαρχίδες τους... Edited September 28, 2017 by FJ_12 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jmarousakis Δημ. September 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2017 Ακόμα και αν υπερέχει η πίσω κάμερα του v30 από του s8 η μπροστινή από ότι φενεται είναι στα επίπεδα του s7 αν όχι χειρότερη και όταν δίνεις 700-800-900€ τα υπολογίζεις όλα!!! Ενδιαφέρον το v30 αλλά μόνο και μόνο για τη μπροστινή κάμερα από μένα απορρίφθηκεΈχει όμως την wide angle που δεν έχει κανένα άλλο Παράθεση "ο μόνος αγώνας που χάνουμε είναι εκείνος που δεν δίνουμε..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts