Jump to content

LG V30

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Προσωπικά κουράστηκα να περιμένω... Είναι η μόνη συσκευή τωρινή που με καλύπτει στα πάντα που θέλω κυριολεκτικά, και δε μπορώ να την αγοράσω 2.5 μήνες μετά την παρουσίαση της... Απαράδεκτη κυκλοφορία και μετά λέει δεν έχει κέρδη στη κινητή

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

• Απαντήσεις 4,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Με τέτοιους ρυθμούς άπατο θα πάει, σαν το Galaxy Note 5 που ήρθε Ευρώπη 5 μήνες μετά...... Ας είναι καλά τα Mate 10 pro & HTC U11+, που μάλλον θα έρθουν πολύ νωρίτερα.

Με τέτοιους ρυθμούς άπατο θα πάει, σαν το Galaxy Note 5 που ήρθε Ευρώπη 5 μήνες μετά...... Ας είναι καλά τα Mate 10 pro & HTC U11+, που μάλλον θα έρθουν πολύ νωρίτερα.

Δεν νομίζω ότι εισήχθη ποτέ επίσημα το Note 5 στην Ευρώπη. Αντίθετα, το V30 εμφανίζεται στο αγγλικό site της LG, όπου υπάρχει link αγγλικού καταστήματος που δέχεται προπαραγγελίες με ημερομηνία παράδοσης 14/11.

Σίγουρα πάντως τα έχει κάνει θάλασσα η LG με τη διαθεσιμότητα. Τέτοιον ερασιτεχνισμό δεν τον περιμένεις από μια τοσο μεγάλη εταιρεία. Είναι σα να σαμποτάρει το ίδιο της το προϊόν.

Motorola C118 → Samsung M3510 Beat b → Samsung Galaxy mini 2 → LG G2 → Samsung Galaxy S7 → Google Pixel XL

Δεν νομίζω ότι εισήχθη ποτέ επίσημα το Note 5 στην Ευρώπη. Αντίθετα, το V30 εμφανίζεται στο αγγλικό site της LG, όπου υπάρχει link αγγλικού καταστήματος που δέχεται προπαραγγελίες με ημερομηνία παράδοσης 14/11.

Σίγουρα πάντως τα έχει κάνει θάλασσα η LG με τη διαθεσιμότητα. Τέτοιον ερασιτεχνισμό δεν τον περιμένεις από μια τοσο μεγάλη εταιρεία. Είναι σα να σαμποτάρει το ίδιο της το προϊόν.

Και με το G6 στις αρχες οταν βγηκε τα ιδια γινανε...

:innocent:

Και με το G6 στις αρχες οταν βγηκε τα ιδια γινανε...

Το G6 παρουσιάστηκε 26/2 και τουλάχιστον στο amazon uk 10/4 ηταν διαθέσιμο. Δηλαδή 1,5 μήνα μετά. Με το V30 έχουμε ήδη ξεπεράσει τους 2 μήνες και θα φτάσουμε χαλαρά 2,5. Ούτε την περίπτωση του G6 τη λες καλή, αλλά του V30 είναι σίγουρα τραγική.

Motorola C118 → Samsung M3510 Beat b → Samsung Galaxy mini 2 → LG G2 → Samsung Galaxy S7 → Google Pixel XL

Βρε αφήστε την LG στη χειμερία νάρκη της.:p

Μην την ξυπνάτε:lol:

Παω να κλάψω τωρα μόνος μου που δεν θα μας κάνει την τιμή να την κυκλοφορήσει!!

Edited by alextrela

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Προς ενημέρωση στο παρακάτω site αναφέρουν οτι ο λόγος που έχει καθυστερήσει η κυκλοφορία του είναι τα προβλήματα που έχει βγάλει η poled οθόνη του αν και δεν ξέρω κατά πόσο είναι απο την επίσημη lg Σιγκαπούρης...

http://forums.hardwarezone.com.sg/lg-user-group-224/fast-forward-lg-v30-5570680-70.html

Προς ενημέρωση στο παρακάτω site αναφέρουν οτι ο λόγος που έχει καθυστερήσει η κυκλοφορία του είναι τα προβλήματα που έχει βγάλει η poled οθόνη του αν και δεν ξέρω κατά πόσο είναι απο την επίσημη lg Σιγκαπούρης...

http://forums.hardwarezone.com.sg/lg-user-group-224/fast-forward-lg-v30-5570680-70.html

Καλημερα πηγα στην ΜΤΝ και ρωτησα ποτε θα το εχουν διαθεσιμο το τηλεφωνο επειδη το βλεπω μεσα στο estore τους και μου ειπαν στα μεσα με τελη του μηνα ερχεται συντομα.

Samsung Galaxy S24 ULTRA 512GB Yellow - iPhone 15 Pro 256GB Titanim Blue

Όταν θα έρθει θα το έχουμε βαρεθεί :p

Πως θα το βαρεθεις αν δε το εχεις στα χερια σου; αλλο παλι και τουτο. :lol:

LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra

Όταν θα έρθει θα το έχουμε βαρεθεί :p

Ενα καλο εργαλειο, σαν το V30, δεν το βαριεσαι.

Εκτος αν καποιος το εχει παρει μονο για το design του...

Βρε αφήστε την LG στη χειμερία νάρκη της.:p

Μην την ξυπνάτε:lol:

Παω να κλάψω τωρα μόνος μου που δεν θα μας κάνει την τιμή να την κυκλοφορήσει!!

Κατσε,περιμενε κι εμενα να κλαψουμε παρεα..Μαντηλια να φερεις..:lol:;):lol:

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Πως θα το βαρεθεις αν δε το εχεις στα χερια σου; αλλο παλι και τουτο. :lol:

Εννοει θα εχει βαρεθει να το περιμενει να κυκλοφορησει μαλλον ο φιλος....

Edited by Nick_minos

Κατσε,περιμενε κι εμενα να κλαψουμε παρεα..Μαντηλια να φερεις..:lol:;):lol:

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Εννοει θα εχει βαρεθει να το περιμενει να κυκλοφορησει μαλλον ο φιλος....

Εμένα πάντως μου πέρασε η όρεξη...

Αν το Oneplus 5T έχει καλό ήχο, θα το προτιμήσω. Και όταν λέω "καλό ήχο", δεν εννοώ καλύτερο από του V30, εννοώ "καλό" με απόλυτα κριτήρια και σε σχέση με τα υπόλοιπα της κατηγορίας.

Ακόμη και η OP μπορεί να πετύχει καλύτερες διαθεσιμότητες από την LG, υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές.

Εμένα πάντως μου πέρασε η όρεξη...

Αν το Oneplus 5T έχει καλό ήχο, θα το προτιμήσω. Και όταν λέω "καλό ήχο", δεν εννοώ καλύτερο από του V30, εννοώ "καλό" με απόλυτα κριτήρια και σε σχέση με τα υπόλοιπα της κατηγορίας.

Ακόμη και η OP μπορεί να πετύχει καλύτερες διαθεσιμότητες από την LG, υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές.

Και εγώ το σκέφτομαι το Οne+ γιατί μας έσπασε τα νεύρα η LG αλλά για μένα είναι η κάμερα σοβαρό κριτήριο δεν θα ήθελα να είναι απλώς ''καλή''. Με τον ήχο ναι, και απλά ''καλός'' να είναι είμαι οκ

Χάσανε το τρένο εκεί στην LG... το one plus 5T σίγουρα είναι μια ενδιαφέρουσα πρόταση στα ίδια χαρακτηριστικά πάνω κάτω.... άσε που έχει γεμίσει και πολλά καλό μεταχειρισμένα s8 plus για τους λάτρεις των μεγάλων κινητών- οθονών.
Konakis.

Μας το υπενθυμίζουν για να μην το ξεχνάμε. Η καλύτερη υλοποίηση της LG έναντι του ανταγωνισμού μετά το g2

Η καλυτερη υλοποιηση,αλλα μεχρι να την πιασουμε στα χερια μας,θα εχουμε εξαυλωθει οι ιδιοι ετσι οπως το πανε...:lol:

Τελικά ρε παιδιά πότε το περιμένουμε Ευρώπη? Δεκέμβρη? υπάρχει κάποια ενημέρωση? Με ένα πρόχειρο search δεν βρίσκω κάτι.

Επίσης κάτι που μου κάνει εντύπωση.

Στα πρώτα συγκριτικά κάμερας (θυμαμαι τουλάχιστον 3), ειδικά σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού το v30 υπερτερούσε αισθητά των samsung.

π.χ. εδώ:

https://www.forbes.com/sit.../#45312d1640be

Σε όλα όμως τα τελευταία συγκριτικά, φαίνεται να υστερεί.

π.χ.

https://www.phonearena.com/news/Best-smartphone-cameras-compared-iPhone-X-vs-Galaxy-Note-8-LG-V30_id99694

Τι παίζει??

Και μόνο από specs μεγέθους αισθητήρων υπολείπεται των Samsung, όμως από φακούς είναι εξαιρετικό. Όλα στην πράξη θα φανούν...
Konakis.

Έχει εμφανιστεί στο amazon.de χωρίς ημερομηνία κυκλοφορίας όμως..

Τραγικά πράγματα :worry:

Eδώ λέει in stock: https://www.carphonewarehouse.com/home/products/lg/v30.html?advertiserid=3695&campaignid=37228&placementid=&adid=&creativeid=2045632&siteid=#!apacity=64GB?cb=1&CID=DISPLAY_convincing_RT_Desktop_Criteo_&colour=silver&capacity=64GB&dealType=sf

Edited by FJ_12

• The title was changed to LG V30