SUPER4EVER Δημ. November 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2006 Ψάχνω για ένα κατάστημα (όχι online) που να πουλάει προιόντα σχετικά με τον superman και διάφορους τέτοιους ήρωες.Ένα ολοκληρωμένο movie store δηλαδη.Αν κάποιος ξέρει κάποιο, ας το γράψει εδώ.Ευχαριστώ προκαταβολικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mvagustagm2000 Δημ. November 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2006 υπαρχει ενα αναλογο καταστημα στο πειραια και στη καλλιθεα που ονομαζεται jemma. αλλα υπαρχει και ενα σχετικο στο village park στο ρεντη!;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. November 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2006 οριστε και Link http://www.jemmacomics.gr/greek/index.asp Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IRONMAIDEN Δημ. November 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2006 εδω εισαι: http://www.comicscave.gr/shop/news.php?&cat_id=637 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lefterian Δημ. November 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2006 Δεν ξερω ποσο μεγαλο μπορει να ειναι το Seven της γειτονιας σας, παντως στο δικο μου εχει παρα πολυ τετοιο υλικο! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Luau! If you're hungry for hunk of fat and juicy meat, Eat my buddie Pumbaa here cuz he is a treat! A hundred dollar dine, a tasty swine, all you gotta do is get in line. Are ya achin'? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Βασίλης Δημ. November 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2006 Το θέμα του SUPER4EVER με τίτλο "ΠΡΟΙΟΝΤΑ SUPERMAN" ενώθηκε με το ήδη υπάρχον μιας και περιέχει αρκετά links τα οποία ίσως τον βοηθήσουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. November 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2006 ηδη παραγγειλα αρκετες μινιατουρες που μου αρεσουν. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosagg Δημ. February 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2009 Καλησπέρα guys! Ψάχνω στο google για παρόμοιες συζητήσεις, όπου πληροφορούν πού μπορούμε να βρούμε μπλουζάκια με στάμπες southpark αλλά δεν βρήκα τπτ πουθενά. Η μόνη λύση που έχω βρει είναι το ebay αλλα κ εκεί έχει πολύ μικρή ποικιλία. Πήγα επίσης σε ένα απο αυτά τα μαγαζάκια να μου τυπώσουν μια φωτογραεία του kyle Που είχα διαλέξει αλλά μου είπαν πως δεν μπορούν να τυπώσουν southpark γιατι τους το απαγορεύουν τα πνευματικά δικαιώματα της σειράς. Ξέρει μήπως κανείς που μπορώ να βρώ να αγοράσω ή να τυπώσω κάποια μπλόυζα??? Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doctorkostis Δημ. February 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2009 Στο MrCopy στη Θεμιστοκλεους(εξαρχεια) λιγο πιο κατω απο την πλατεια.Εχω παρει απο εκει 2-3 μπλουζακια southpark(εννοειται οχι αυθεντικα).Μπορουν απ'οτι ξερω να σου τυπωσουν και φωτο,δεν ξερω ομως τι παιζει απο θεμα διαστασεων της φωτογραφιας για να βγει καλη ποιοτητα. Παράθεση Screw you guys,I'm going home......... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ZIZ Δημ. March 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2009 YPARXEI MAGAZI ATHINA POY NA KANEI SXEDIA ME RAFH? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. March 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2009 Παιδιά κανένα μαγαζί Θεσνίκη(κατά προτίμηση Κέντρο) που να κάνει στάμπες σε μπλούζες άμα δώσω φωτογραφίες; Ξέρει κανείς τι χρειάζεται στις διαστάσεις ώστε να υπάρχει καλό αποτέλεσμα; Thnx :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. March 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2009 Aν θέλεις την καλύτερη ποιότητα μπλούζας και στάμπας,σου προτείνω το T-bar. Ρίξε μια ματιά και στην σελίδα τους... http://www.t-bar.gr Παράθεση 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
YpNoS Δημ. March 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2009 Για ετοιμα σχεδια (πολυ καλα καθως το παλικαρι εχει αστειρευτο ταλεντο) και γκαλερι που ανανεωνεται συνεχεια προτεινω το Mannaggia. Παράθεση Dream big and dare to fail.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts