Jump to content

Mαγαζί που να αγοράζει μεταχειρισμένα κινητά;

Κοινοποίηση

Recommended Posts

• 3 weeks later...
  • Απαντήσεις 128
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Παντως πιο πολυ συμφερει να το πουλησεις εσυ,παρα σε μαγαζι.Θυμαμαι ειχα ρωτησει ποσο παιρνουν το 7610 μου και μου ειχαν πει 150 ευρω.Πηγα 10 μερες μετα(δεν με θυμοταν ο υπαλληλος)και ειχε ενα 7610 για πουλημα και το εδινε 330...Ελεος δηλαδη....:cool:
ΜΑΧ.

φανταζομαι οτι πρεπει να υπολογιζεις περιπου 200-250ευρω...:(

εχεις τοσο μεγαλη αναγκη να το σκοτωσεις το κακομοιρο???

250 ευρω δεν θα παρει σε καμια περιπτωση απο μαγαζι κινητων,το ξερω καλα γιατι τα χω φαει στα μουτρα παλιοτερα.καλυτερα να το βαλει σε καμια αγγελια και με λιγη υπομονη ολο και καποιος θα βρεθει.

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

se kamia periptosh 250 !! se magazi guro sta 180-200 euro tha sto paroun !! tha sou poun ta klassika oti exei pesei polu h timh tou ktl !! skepsou oti kainourio kanei 300 euro !! kalutera monos sou poulato !! thimamai mia empeiria apo ena 6600 pou eixa pou to agorazan 100-120 euro kai to poulousan 200 !!

• 3 weeks later...

Wirelessly posted (Opera/8.01 (J2ME/MIDP; Opera Mini/2.0.4062/1316; en; U; ssr))

to N91 pou exw 3 mines poso tha mou to paroun?????

Φαντάζομαι 300-350 ευρώ, ανάλογα πάντα από τη συνολική εικόνα και κατάσταση του.

meneis athina h oxi? an meneis athina ekei guro apo to polutexneio exei merika !! kai genikotera exei polla se diafora merh !! mporeis na kaneis mia ereuna agoras aki na deis pou se sumferei na to poulhseis !!

Wirelessly posted (Opera/8.01 (J2ME/MIDP; Opera Mini/2.0.4062/1316; en; U; ssr))

Φαντάζομαι 300-350 ευρώ, ανάλογα πάντα από τη συνολική εικόνα και κατάσταση του.

300?μπορει και 250 να το κρατησουν αναλογα φυσικα με την κατασταση και μετα να το δωσουν απο 400 εως και 420,αστα να πανε.

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Ρε παιδιά ειστε καλά? Πουλάτε κινητά σε μαγαζιά?

ΠΑΝΤΑ τα αγοράζουν σε ΕΞΕΦΤΕΛΙΣΤΗΚΗ τιμή για να βγάλουν τα μαλιοκέφαλα τους.

ΧΙΛΙΕΣ φορες να το κρατήσω(αν δεν το δώσω σε χέρι) παρά να το πουλήσω σ'αυτούς.

Α, και ποτέ δεν θα αγόραζα κινητό απο αυτούς τους τυπάδες, όχι επειδή είναι μεταχειρησμένο αλλά επειδή ξέρω τι που$τιές παίζουν.

[imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign]

www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών!

Εγώ πούλησα το 6230 μου και το x200 για 150 ευρώ. Με αυτα συμπλήρωσα αλλά 50 και πήρα ένα καινούριο 6230i. Δε νομίζω πως με έκλεψαν. Μάλλον το αντίθετο θα έλεγα. Το ΝΟΚΙΑ έχει παρά πολλές ώρες χρήσης και τα μικροπροβλήματα έχουν ήδη αρχίσει και το x200 είχε υποστεί πολύ άσχημη κακομεταχείριση. Με 50 ευρώ πήρα νέα συσκευή.

κανενα τετοιο μαγαζι στην θεσσσαλονικη ξερετε?για να μην κανουμε κ διαφημηση αν ξερει καποιος ας στειλει ενα πμ.

ευχαριστω

Ρε παιδιά ειστε καλά? Πουλάτε κινητά σε μαγαζιά?

ΠΑΝΤΑ τα αγοράζουν σε ΕΞΕΦΤΕΛΙΣΤΗΚΗ τιμή για να βγάλουν τα μαλιοκέφαλα τους.

ΧΙΛΙΕΣ φορες να το κρατήσω(αν δεν το δώσω σε χέρι) παρά να το πουλήσω σ'αυτούς.

Είναι απόλυτα λογικό να σου ζητάνε το κινητό σε σχετικά χαμηλή τιμή. Τα καταστήματα έχου λειτουργικά έξοδα (φόροι, ενοίκια, προσωπικό) σε αντίθεση με τον α ή β που θα βρεις για να πουλήσεις το κινητό σου στο buy & sell. Αυτά τα έξοδα από κάπου πρέπει να τα καλύψουν...

Α, και ποτέ δεν θα αγόραζα κινητό απο αυτούς τους τυπάδες, όχι επειδή είναι μεταχειρησμένο αλλά επειδή ξέρω τι που$τιές παίζουν.

Υπάρχουν μαγαζιά που είναι σοβαρά και άλλα που δεν είναι...

Στην τελική, ένας μαγαζάτορας είναι ΣΑΦΩΣ πιο δύσκολο να σου παίξει που$τιά σε σύγκριση με έναν άγνωστο που βρήκες online (ο οποίος στην τελική σου πουλάει χαλασμένο πράμμα, χωρίς εγγύηση και μετά εξαφανίζεται). Στην περίπτωση των καταστημάτων, έχεις κάποιον να κυνηγήσεις...Επίσης, πολλά καταστήματα δίνουν και γραπτή εγγύηση για τις συσκευές τους οπότε είσαι καλυμένος σε κάποιο βαθμό.

http://card.mygamercard.net/sig/shodangr.jpg

New York, Neeeeeeeeeeeeeeeeeew York!

to na sou agorasei ena kinito 250 euro kai na to poulhsei 400 einai ligo kapos !! :) episis akoma kai sto buy and sell kai sto emarket uparxoun thetikes kai arnhtikes axiologhseis !! den pas na agoraseis kati apo ton opoiondhpote pou exei polles arnhtikes !! oti mporei na sou paixoun pou$tia nai exeis dikio alla ego exo agorasei plola kinita online kai kanena den eixe to paramikro provlima !! panta psaxno na vro axiopistous xrhstes !! oso gia ta magazia pou les to mono pou kanoun sto kinito einai enan aplo elegxo gia 5 lepta !! ego mia fora pou eixa kanei mia antallagh oute kan pou to elegxe to kinito pou tou edosa !! pou hxere an douleuei h oxi? gi auto otan perneis metaxeirismena ap opou kai na ta pareis uparxei risko apla pospatheis na to meioseis oso ginetai !!:)

ama pao vodafone alexadros και δωσω το νοκια 7280 για να παρω καινουριο απο εκει,θα με συμφερει?

• 4 weeks later...

παιδια μενω κρητη,αναζητω ενα sony ericsson P800 or 910 or 990 ακομα και μεταχειρισμενο αλλα σε καλη κατασταση και οχι ιδιαιτερα ακριβο.παιζει τιποτα?

[/b

Σε εμένα έχει τύχει να πουλήσουν κινητό με 13 ώρες ομιλίας σαν καινούριο. Και το πλήρωσα κανονικά:mad: . Πήγα πίσω, έκανε φυσικά τον Κινέζο αλλά μου έδωσε άλλο μετά από πολύ βρίσιμο. Δεν ξαναπάτησα;)

Τα μαγαζιά στο κέντρο της Αθήνας γιατί μου φαίνονται λίγο "φαρμακεία"? Είναι δυνατόν 6100 (σε καλή κατάσταση βέβαια) να το δίνει 110€??? Ακόμα εκεί το έχει...

Αν ξέρει κανείς κανένα καλό, ας μου στείλει ένα ΡΜ. Επίσης αποθήκες με stock και χαμηλές τιμές υπάρχουν πουθενά? (κάτι όπως με τα ρούχα:p )

sthn rodo ego xero ena kalo magazaki me metaxeirismena !! exei polu kales times !! kamia sxesh me ta magazia metaxeirismenon sthn athina ! an thes detail sthle ena pm!! ap oti thimami apo rodo eisai!!

• 5 months later...
sthn rodo ego xero ena kalo magazaki me metaxeirismena !! exei polu kales times !! kamia sxesh me ta magazia metaxeirismenon sthn athina ! an thes detail sthle ena pm!! ap oti thimami apo rodo eisai!!

Έλα φίλε τώρα είδα το post σου, μετά από 6 μήνες:p

Αν ισχύει ακόμα η προσφορά με το μαγαζάκι, στείλε το ΡΜ.

Παρεμπιπτόντως αυτός που έχει το MobileLand είναι τουλάχιστον κλέφτης:rolleyes: . Πήγα πριν 1,5-2 εβδομάδες και έφυγα με τις χειρότερες εντυπώσεις...:mad: