babarou Δημ. November 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2017 Καλησπέρα στην ομάδα... έχει κανείς πρόβλημα με κόκκινα μάτια στις φώτο με φλας; Έχει βρει κανείς λύση; Κάτι στις ρυθμίσεις ίσως; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. November 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2017 Καλησπέρα στην ομάδα... έχει κανείς πρόβλημα με κόκκινα μάτια στις φώτο με φλας; Έχει βρει κανείς λύση; Κάτι στις ρυθμίσεις ίσως; Δεν εχω προβλημα αν και αν υπαρχει φωτισμος δεν χρησιμοποιω φλας.Κατα κανονα κανει κακο στις φωτογραφιες απο κινητο κατα την γνωμη μου. Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teokarpouzis Δημ. November 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2017 Καλησπέρα στην ομάδα... έχει κανείς πρόβλημα με κόκκινα μάτια στις φώτο με φλας; Έχει βρει κανείς λύση; Κάτι στις ρυθμίσεις ίσως;εχει στην επεξεργασία διόρθωση για κόκκινα ματια Στάλθηκε από το SM-J730F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fikast Δημ. November 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2017 Παιδια μονο σε dual sim υπαρχει; Αν δουλευεις μονο μια καρτα εμφανιζετε στην οθονη και η δευτερη σιμ αλλα σβηστή οπως το lumia πχ https://www.google.gr/url?sa=i&rct=j&q=&esrc=s&source=images&cd=&cad=rja&uact=8&ved=0ahUKEwiVnr30gebXAhXDZpoKHUrrAoMQjRwIBw&url=https%3A%2F%2Fgadgets360.com%2Fshop%2Fmicrosoft-lumia-535-black-8-gb-33312d3834&psig=AOvVaw0n77L6rTygJ91pmDbM-qPk&ust=1512121421603207 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. November 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2017 Παιδια μονο σε dual sim υπαρχει; Αν δουλευεις μονο μια καρτα εμφανιζετε στην οθονη και η δευτερη σιμ αλλα σβηστή οπως το lumia πχ https://www.google.gr/url?sa=i&rct=j&q=&esrc=s&source=images&cd=&cad=rja&uact=8&ved=0ahUKEwiVnr30gebXAhXDZpoKHUrrAoMQjRwIBw&url=https%3A%2F%2Fgadgets360.com%2Fshop%2Fmicrosoft-lumia-535-black-8-gb-33312d3834&psig=AOvVaw0n77L6rTygJ91pmDbM-qPk&ust=1512121421603207 Ναι μονο σε dual αλλα αν δεν βαλεις αλη κατα δεν φαινεται τιπουτα . Σαν να ειναι μονης καρτας. Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagioxr Δημ. November 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2017 Παιδιά μήπως ξέρετε πώς γίνεται να αλλάξω την εφαρμογή upday που βγαίνει στην αριστερή οθόνη με την αντίστοιχη της Google; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trainer Δημ. December 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2017 Καλημέρα στη παρέα, από εχθές είμαι και εγώ κάτοχος του εν λόγω κινητού σε χρώμα silver blue. Έρχομαι από το J5 (2016) το οποίο πλέον το έχει η σύζυγος. Οι μέχρι τώρα εντυπώσεις πολύ θετικές κυρίως λόγω μεγέθους οθόνης αλλά και Nugat. Προσπαθώ να το σετάρω στα μέτρα μου και μέχρι στιγμής αυτό που δεν μπορώ να βρω είναι πως οι ειδοποιήσεις που έρχονται μέχρι να τις διαβάσω να μην χτυπάνε συνεχόμενα Εάν κάποιος μπορεί να βοηθήσει θα ήμουν ευγνώμων. ;););) Παράθεση Nokia C7 / NextWay F7 / Ainol 7 Fire / Doogee DG100 / OEM W450 / ZTE V965 / Lenovo S650 / Modecom FreeTab 1001 / Jiayu G2F / Huawei MediaPad T1 / Doogee X5 Pro / Turbo-X Hive V/ Lenovo A5500 / Blackview BV2000 / Samsung Galaxy J5 2015 / Samsung J5 2016 / Samsung J7 2017 / Huawei MediaPad T3 / Samsung A7 2018 / Samsung A41 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grande Δημ. December 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2017 Θες να δώσεις ένα παραδειγμα;Δεν κατάλαβα τι ακριβως εννοείς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adi32 Δημ. December 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2017 Καμία πρόταση για tempered glass? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. December 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2017 Καμία πρόταση για tempered glass? Αν εχεις το μαυρο http://www.plaisio.gr/tilefona/prostasia-kinitou/zelatines-prostasias/Cellular-Guali-Prostasias-Cellular-J7-2017-TEMPGCABGALJ717.htm Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adi32 Δημ. December 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2017 Αν εχεις το μαυρο http://www.plaisio.gr/tilefona/prostasia-kinitou/zelatines-prostasias/Cellular-Guali-Prostasias-Cellular-J7-2017-TEMPGCABGALJ717.htm ειχα παρει ενα τετοιο και μου ειπε η κορη μου οτι ξεκολλησε και βγηκε και στην αριστερη ακρη δεν δουλευε σωστα το touch με αυτο δεν ξερω αν εκανε κατι ή φταιει αυτο Τωρα λογικα παει χαμενο αυτο Να δοκιμαζα κανα απλο ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frastgr Δημ. December 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2017 ειχα παρει ενα τετοιο και μου ειπε η κορη μου οτι ξεκολλησε και βγηκε και στην αριστερη ακρη δεν δουλευε σωστα το touch με αυτο δεν ξερω αν εκανε κατι ή φταιει αυτο Τωρα λογικα παει χαμενο αυτο Να δοκιμαζα κανα απλο ? φίλε μου μην το κουράζεις και τσάμπα χρήματα μόνο Nillkin Pro 0.2mm 2.5D, όλα τα άλλα είναι ''τρίχες'' μπροστά του στα πάντα, ποιότητα, αίσθηση, προστασία κλπ. Παράθεση frastgr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kinezos69 Δημ. December 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2017 Κανένα καλό τζαμακι από ebay ή άλλο site από Κίνα που να καλύπτει όλη την οθόνη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trainer Δημ. December 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2017 Καλημέρα στη παρέα, από εχθές είμαι και εγώ κάτοχος του εν λόγω κινητού σε χρώμα silver blue. Έρχομαι από το J5 (2016) το οποίο πλέον το έχει η σύζυγος. Οι μέχρι τώρα εντυπώσεις πολύ θετικές κυρίως λόγω μεγέθους οθόνης αλλά και Nugat. Προσπαθώ να το σετάρω στα μέτρα μου και μέχρι στιγμής αυτό που δεν μπορώ να βρω είναι πως οι ειδοποιήσεις που έρχονται μέχρι να τις διαβάσω να μην χτυπάνε συνεχόμενα Εάν κάποιος μπορεί να βοηθήσει θα ήμουν ευγνώμων. ;););) Να εξηγήσω τι εννοώ με τις ειδοποιήσεις Έρχεται π.χ μήνυμα στο messenger Ακούγετε ο γνωστός ήχος αλλά δεν το διαβάζω.... Από εκείνη τη στιγμή και μέχρι να το διαβάσω το τηλ με "ενημερώνει" με τον ήχο της ειδοποίησης κάθε 30 περίπου δευτερόλεπτα ότι έχω μήνυμα Η προϋπόθεση να σταματήσει είναι να το διαβάσω αλλιώς δεν....... Το ίδιο ισχύει για όλα τα μηνύματα (sms), τις αναρτήσεις φίλων στο fb κλπ Παράθεση Nokia C7 / NextWay F7 / Ainol 7 Fire / Doogee DG100 / OEM W450 / ZTE V965 / Lenovo S650 / Modecom FreeTab 1001 / Jiayu G2F / Huawei MediaPad T1 / Doogee X5 Pro / Turbo-X Hive V/ Lenovo A5500 / Blackview BV2000 / Samsung Galaxy J5 2015 / Samsung J5 2016 / Samsung J7 2017 / Huawei MediaPad T3 / Samsung A7 2018 / Samsung A41 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. December 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2017 (edited) Καταλαβα ...Ναι ειναι πολυ σπαστικο ...Ειχα παρει την samsung και μου ειχαν πει την ρυθμιση αλλα δεν θυμαμαι καλα ...Καπου στις ρυθμισεις /ειδοποιησεις ειναι .Για ψαξτο λιγο . Διορθωση: Ρυθμισεις /προσβασιμοτητα /υπενθυμιση ειδοποιησης καντο ανενεργο . Edited December 3, 2017 by Γιάννης Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trainer Δημ. December 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2017 Καταλαβα ...Ναι ειναι πολυ σπαστικο ...Ειχα παρει την samsung και μου ειχαν πει την ρυθμιση αλλα δεν θυμαμαι καλα ...Καπου στις ρυθμισεις /ειδοποιησεις ειναι .Για ψαξτο λιγο . Διορθωση: Ρυθμισεις /προσβασιμοτητα /υπενθυμιση ειδοποιησης καντο ανενεργο . :up: :up: :up: :up: :up: :respect::respect::respect::respect: Παράθεση Nokia C7 / NextWay F7 / Ainol 7 Fire / Doogee DG100 / OEM W450 / ZTE V965 / Lenovo S650 / Modecom FreeTab 1001 / Jiayu G2F / Huawei MediaPad T1 / Doogee X5 Pro / Turbo-X Hive V/ Lenovo A5500 / Blackview BV2000 / Samsung Galaxy J5 2015 / Samsung J5 2016 / Samsung J7 2017 / Huawei MediaPad T3 / Samsung A7 2018 / Samsung A41 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. December 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2017 Απο την παρασκευη και γω κατοχος του j7 2017(Δωρο απο την εταιρια:rolleyes:) .Μια και κατοχος του Note 8 πραγματικα περιμενα να δω φοβερες διαφορες αλλα εμεινα πολυ εντυπωσισμενος.Μονο στα χαρτια θεωρειτε χαμηλη κατηγορια γιατι στην πραξη δεν εχει να ζηλεψει τιποτα απο τις ναυαρχιδες της Samsung.Εντυπωσιακη οθονη και καμερα και στις βραδινες φωτο κορυφαια μπαταρια.Συγχαρητηρια σε οσους το απεκτησαν.:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. December 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2017 Απο την παρασκευη και γω κατοχος του j7 2017(Δωρο απο την εταιρια:rolleyes:) .Μια και κατοχος του Note 8 πραγματικα περιμενα να δω φοβερες διαφορες αλλα εμεινα πολυ εντυπωσισμενος.Μονο στα χαρτια θεωρειτε χαμηλη κατηγορια γιατι στην πραξη δεν εχει να ζηλεψει τιποτα απο τις ναυαρχιδες της Samsung.Εντυπωσιακη οθονη και καμερα και στις βραδινες φωτο κορυφαια μπαταρια.Συγχαρητηρια σε οσους το απεκτησαν.:D Ετσι ακριβως....Νομιζω για τα 240 ευρω ειναι οτι το καλυτερο με τα σημερινα δεδομενα της αγορας και πιο καλο απο αλλα υπερτιμημενα. Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. December 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2017 Ετσι ακριβως....Νομιζω για τα 240 ευρω ειναι οτι το καλυτερο με τα σημερινα δεδομενα της αγορας και πιο καλο απο αλλα υπερτιμημενα. Σωστα Γιαννη. Η ψαλιδα με τις ναυαρχιδες εχει μικρυνει αρκετα.Απο χθες αφησα το Note 8 σπιτι και ειμαι με το J 2 μερες.Εντυπωση-αισθηση ναυαρχιδας σε ολες τις στιγμες που το χρησιμοποιω .Δεν με εχει απογοητευσει πουθενα.:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. December 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2017 Σωστα Γιαννη. Η ψαλιδα με τις ναυαρχιδες εχει μικρυνει αρκετα.Απο χθες αφησα το Note 8 σπιτι και ειμαι με το J 2 μερες.Εντυπωση-αισθηση ναυαρχιδας σε ολες τις στιγμες που το χρησιμοποιω .Δεν με εχει απογοητευσει πουθενα.:rolleyes: J7 μαλλον εννοεις . Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. December 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2017 J7 μαλλον εννοεις . Ναι με το J (2 μερες). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. December 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2017 Εχει η κορη μου το S7 Edge απο περυσι αγορασμενο 700 ευρω και ο γιος μου το S8 απο το καλοκαιρι φετος 560 ευρω . Ενταξει εχουν διαφορα τα κινητα αλλα οχι οσο η τιμη τους . Πολυ καλυτερα βεβαια ολα απο το Iphone 6S plus της αλλης κορης. Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. December 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2017 Εχει η κορη μου το S7 Edge απο περυσι αγορασμενο 700 ευρω και ο γιος μου το S8 απο το καλοκαιρι φετος 560 ευρω . Ενταξει εχουν διαφορα τα κινητα αλλα οχι οσο η τιμη τους . Πολυ καλυτερα βεβαια ολα απο το Iphone 6S plus της αλλης κορης. Ναι καταλαβαινω καλο το 6s-plus αλλα θα ερθει η στιγμη που θα σε αναγκασει να ψαχτεις λογο περιορισμων.Απο αυτα που εχετε στην οικογενεια σου(να τους χαιρεσαι βλεπω ειστε αρκετοι:rolleyes:) μου αρεσει το S7-edge μια και πρωην κατοχος .Στη συνεχεια πηγα στο S8-plus και μετα Note 8.Αλλα αυτο το J7 ειναι θαυμα μου αρεσε πολυ .Η απλοτητα του ετοιμο για ολα χωρις να σε απογοητευει σε καμια εφαρμογη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. December 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2017 Ναι καταλαβαινω καλο το 6s-plus αλλα θα ερθει η στιγμη που θα σε αναγκασει να ψαχτεις λογο περιορισμων.Απο αυτα που εχετε στην οικογενεια σου(να τους χαιρεσαι βλεπω ειστε αρκετοι:rolleyes:) μου αρεσει το S7-edge μια και πρωην κατοχος .Στη συνεχεια πηγα στο S8-plus και μετα Note 8.Αλλα αυτο το J7 ειναι θαυμα μου αρεσε πολυ .Η απλοτητα του ετοιμο για ολα χωρις να σε απογοητευει σε καμια εφαρμογη. Αυτος ταν ο λγος που πριν απο πολλα χρονια κατησα ενα σειρας 3 για ενα μηνα μονο ..... Ναι ειμαστε 5 ατομα...Τα τρια που ανεφερα κι εγω και η γυναικα μου με J7 του 2016 αυτη και του 2017 εγω επειδη εσπασε η οθονη του 2016 που ειχα. Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teokarpouzis Δημ. December 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2017 Παιδιά μήπως ξέρετε πώς γίνεται να αλλάξω την εφαρμογή upday που βγαίνει στην αριστερή οθόνη με την αντίστοιχη της Google;Δεν γίνεται τουλαχιστον χωρις root Στάλθηκε από το SM-J730F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts