teokarpouzis Δημ. March 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2018 Καλημέρα, ακουστε ενα περιεργο προβλημα που δημιουργηθηκε απο εχθες το βραδυ, εχω το wifi στην αναστολή ενεργο κατα την φορτιση,ετσι μεχρι τωρα οταν ανοιγα το πορτακι της θηκης και ξυπναγε το τηλέφωνο εβλεπα το εικονιδιο του wifi με τα θαυμαστικά για 1" και μετα συνδεόταν,επισης δεν ερχόντουσαν ειδοποιήσεις ή οτιδηποτε ειχε σχεση με ίντερνετ μεχρι να ανοιξω την οθονη,και ερχόντουσαν ολα μαζι οταν συνδεόταν,χθες καποια στιγμη ανοιξα τον φακο και με κλειστό το πορτακι ηρθε καποια ειδοποιηση,μου έκανε εντυπωση,σκεφτηκα οτι ο φακος μπορει να κραταει ξυπνιο το τηλ. Μετα εκανα καποια τεστ στο μεσετζερ και μου ηρθαν ολα τα μηνυματα με κλειστη οθονη 2' το ανώτερο,ομως πριν απο ολο αυτο έκλεινα το πορτακι και αυτο που περιεγραψα με το wifi γινοταν αμέσως,εκανα επανεκκινηση,τιποτα. Μοιαζει λοιπον να μην λειτουργει και να ειναι το wifi μονιμως ενεργο ..και οταν ανοιγω την οθονη βλεπω το wifi συνδεδεμένο ενω πριν οχι.. Στάλθηκε από το SM-J730F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teokarpouzis Δημ. March 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2018 (edited) Και αλλο προβλημα..αρχίσαμε..τα αρχεια μου-εκαθθαριση χωρου-αρχεια που δεν εχουν χρησιμοποιηθεί περισσότερο απο 1μηνα οταν κλικαρω και παει να διαβασει ποια αρχεια ειναι η εφαρμογη κρασαρει συνεχεια..και επανεκκινηση τιποτα. . Διεγραψα το cashe της και τα αρχεια πανω απο μηνα δεν υπαρχουν σαν δεδομένα,προς το παρων στις υπόλοιπες λειτουργίες δεν κρασαρει,θα δω σε 1 μηνα :) Στάλθηκε από το SM-J730F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited March 9, 2018 by teokarpouzis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. March 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2018 Καινούργια ενημέρωση ασφαλείας 1 Φεβρουαρίου Στάλθηκε από το SM-J730F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teokarpouzis Δημ. March 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2018 Καινούργια ενημέρωση ασφαλείας 1 Φεβρουαρίου Στάλθηκε από το SM-J730F μου χρησιμοποιώντας TapatalkΤι "καταγωγη" ειναι το δικο σου? Στάλθηκε από το SM-J730F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. March 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2018 Ισπανικό είναι φίλε μου Στάλθηκε από το ALE-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. March 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2018 Σε εμενα η τελευταια αναβαθμιση ειναι 1/1/2018 Country of Origin : Vietnam Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teokarpouzis Δημ. March 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2018 (edited) Ισπανικό είναι φίλε μου Στάλθηκε από το ALE-L21 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΝομιζω το εχουμε ξανασυζητησει,εμενα ειναι ιταλικο,και η προηγουμένη ενημέρωση ηρθε καμια βδομαδα αργοτερα Στάλθηκε από το SM-J730F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Σε εμενα η τελευταια αναβαθμιση ειναι 1/1/2018 Country of Origin : VietnamΜιλαμε για το csc της συσκευης,την ρομ για την χωρα που κυκλοφορει και οχι που κατασκευάστηκε η συσκευή,εχει καποιους κωδικους *#1234# στο dial pad στο βγάζει και αν ψαξεις στο ιντερνετ θα βρεις τους κωδικους και τις χώρες,απο που το πηρες? Τα σκρουτζομαγαζα εχουν τα eu που ειναι εκτος Ελλάδας,οι αλυσίδες εχουν τα Ελληνικά Στάλθηκε από το SM-J730F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited March 10, 2018 by teokarpouzis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. March 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2018 Εναλλακτικά κατεβάζεις το phone info από το play store και μαθαίνεις τα πάντα για την συσκευή σου Στάλθηκε από το SM-J730F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teokarpouzis Δημ. March 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2018 Αντιμετωπιζει κανεις αλλος το θεμα με το wifi ? Το εγραψα κανα 2 ποστ πριν? Ειμαι ετοιμος για επαναφορά αλλα θα δοκιμασω σε safe mode μηπως και φταιει καποια 3η εφαρμογη,χλωμό..μπηκα και σε service *#0011# mode και το δικο μου wifi δεν γραφει power save on off Στάλθηκε από το SM-J730F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. March 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2018 Αντιμετωπιζει κανεις αλλος το θεμα με το wifi ? Το εγραψα κανα 2 ποστ πριν? Ειμαι ετοιμος για επαναφορά αλλα θα δοκιμασω σε safe mode μηπως και φταιει καποια 3η εφαρμογη,χλωμό..μπηκα και σε service *#0011# mode και το δικο μου wifi δεν γραφει power save on off Στάλθηκε από το SM-J730F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Για κανε μια επανεκκινηση στο router . Αλοιως παρε την την samsung Hellas . Ειναι εξυπηρετικοι. Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teokarpouzis Δημ. March 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2018 (edited) Για κανε μια επανεκκινηση στο router . Αλοιως παρε την την samsung Hellas . Ειναι εξυπηρετικοι.Το θέμα ειναι στο κινητο,στην ρυθμιση wifi ενεργο κατα την αναστολη πλεον ειναι μονιμα on,και αυτο το παρατήρησα πριν λιγες μερες οταν χρησιμοποίησα τον φακο του και μετα ηρθαν ειδοποιήσεις μεσετζερ με κλειστη οθονη πορτακι θηκης,ενω εχω ενεργο wifi κατα την φόρτιση,πριν ερχοντουσαν οι ειδοποιήσεις ολες μαζι οταν ανοιγα το το πορτακι και συνδεόταν το wifi,τωρα ειναι μονιμα on,το εστειλα μεσω Samsung members και προτειναν safe mode και επαναφορα αν δεν λυθεί με το πρώτο το οποιο δοκιμασα και δεν ειναι θεμα 3ης εφαρμογης Στάλθηκε από το SM-J730F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Μάλιστα διεγραψα και το cashe στις εφαρμογες συστηματος οτι ειχε σχεση με wifi Edited March 11, 2018 by teokarpouzis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teokarpouzis Δημ. March 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2018 την εκανα την επαναφορά και δεν λύθηκε το πρόβλημα,το wifi παραμενει ενεργο συνεχεια και έρχονται κανονικα ολες οι ειδοποιήσεις με κλειστη οθονη σε αναστολή ,μήπως θυμαμαι λαθος ή εχω μπερδευτεί? αυτος δεν ειναι ο σκοπός αυτής της ρύθμισης? εξοικονομηση ενέργειας στην θέση ενεργοποιημένο κατα την αναστολή ποτε, εμενα μενει πλεον μονιμα ανοιχτό,αυριο θα περάσω από ενα samsung service Στάλθηκε από το SM-J730F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- βεβαια εγκατέστησα τις ίδιες εφαρμογες και αν φταίει καποια εφαρμογη και κραταει το wifi ξύπνιο συνεχεια αυτο δεν το διαπίστωσα.. παω και για 2η επαναφορα..παντως με τις ίδιες εφαρμογες μετα την επαναφορά εχω 5.5 giga χωρο ενω πριν 3 !!! Στάλθηκε από το SM-J730F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. March 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2018 την εκανα την επαναφορά και δεν λύθηκε το πρόβλημα,το wifi παραμενει ενεργο συνεχεια και έρχονται κανονικα ολες οι ειδοποιήσεις με κλειστη οθονη σε αναστολή ,μήπως θυμαμαι λαθος ή εχω μπερδευτεί? αυτος δεν ειναι ο σκοπός αυτής της ρύθμισης? εξοικονομηση ενέργειας στην θέση ενεργοποιημένο κατα την αναστολή ποτε, εμενα μενει πλεον μονιμα ανοιχτό,αυριο θα περάσω από ενα samsung service Στάλθηκε από το SM-J730F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- βεβαια εγκατέστησα τις ίδιες εφαρμογες και αν φταίει καποια εφαρμογη και κραταει το wifi ξύπνιο συνεχεια αυτο δεν το διαπίστωσα.. παω και για 2η επαναφορα..παντως με τις ίδιες εφαρμογες μετα την επαναφορά εχω 5.5 giga χωρο ενω πριν 3 !!! Στάλθηκε από το SM-J730F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Τι να σου πω...Δεν εχω βαλει ποτε εξικονομιση ενεργειας γιατι θελω το κινητο στα δυνατα του παντα κι ας καταναλωνει μπαταρια .Το πολυ πολυ σε 2 χρονια να την αλλαξω.Δεν μπορω τις ...δεσμευσεις . Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teokarpouzis Δημ. March 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2018 Τι να σου πω...Δεν εχω βαλει ποτε εξικονομιση ενεργειας γιατι θελω το κινητο στα δυνατα του παντα κι ας καταναλωνει μπαταρια .Το πολυ πολυ σε 2 χρονια να την αλλαξω.Δεν μπορω τις ...δεσμευσεις .Όχι εξοικονομηση ενέργειας στην μπαταρια που κόβει ταχύτητα κτλ,κλεινει το wifi κατα την αδράνεια της συσκευης και κανεις οικονομια στην μπαταρια,απο τις συνδέσεις wifi συνθετες ρυθμισεις Στάλθηκε από το SM-J730F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. March 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2018 Το WiFi calling δεν αφήνει το WiFi να κλείσει, όπως επίσης εφαρμογές που παρακολουθούν την μπαταρία Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teokarpouzis Δημ. March 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2018 Το WiFi calling δεν αφήνει το WiFi να κλείσει, όπως επίσης εφαρμογές που παρακολουθούν την μπαταρία Sent from my iPad using Tapatalkwifi calling δεν εχω ενεργοποιήσει μέσω cosmote εχω wind,επισης πριν την 2η μεγαλη αναβάθμιση έκλεινε κανονικα και οταν ξεκλείδωμα την οθονη ερχόντουσαν ολες οι ειδοποιήσεις μαζι,τωρα ερχονται συνέχεια,το ειδα μια μερα που χρησιμοποίησα τον φακο πρόσφατα,υποψιάζομαι ότι ειναι ή θεμα μετα την αναβαθμιση και το ειδα αργοτερα ή κάποια εφαρμογη που εχω κατεβάσει,και χθες με την επαναφορά ξανακατεβασε τις εφαρμογες αμεσως απο τα αντίγραφα ασφαλειας και δεν το τσέκαρα.. Επίσης εχω ενεργη βελτιστοπιηση για όλες τις εφαρμογες που είναι δυνατόν,ετσι ολες πρεπει να πέφτουν σε doze Στάλθηκε από το SM-J730F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teokarpouzis Δημ. March 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2018 (edited) Επίσης κατι που παρατήρησα πάλι οπως και οταν το ειχα πρώτοενεργοποιησει χθες βραδυ το εβαλα στην φορτιση με 5.4 g απ.χωρο,σημερα το πρωι ηταν με 5g ,προφανώς αυτα ειναι δεδομενα μπαταριας και εφαρμογων συστήματος που δημιουργουνται στο παρασκήνιο ,επισης στον απο. χωρο άλλα εχω 1.2 g και στην εξερεύνηση που ανοίγουν τα αρχεία δεν βρίσκω πουθενά αυτους τους φακέλους με το 1.2 g ουτε στους φακέλους συστήματος που κλικαρω και ανοιγω τις λεπτομέρειες,πάντως αναλογα την χρηση 1 φορα το 6 μηνο μια επαναφορά καλη είναι Στάλθηκε από το SM-J730F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited March 13, 2018 by teokarpouzis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teokarpouzis Δημ. March 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2018 Τελικα λειτούργησε ξανά η αναστολή wifi και μετα απο 30' αδράνειας οταν ανοιγω την οθονη το εικονίδιο εμφανίζεται μετα απο 1" και οι ειδοποιήσεις ερχονται εκεινη την ωρα και οχι πριν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
monster1971 Δημ. March 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2018 Καλημέρα στην παρέα.πηρα ξανα το j7 2017 για δεύτερο παράλληλα δουλεύοντας το με το s7.πλην τις κάμερας που είναι αξιοπρεπείς δεν λέω το χαίρομαι ΠΟΙΟ πολύ από το s7. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. March 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2018 Καλημέρα στην παρέα.πηρα ξανα το j7 2017 για δεύτερο παράλληλα δουλεύοντας το με το s7.πλην τις κάμερας που είναι αξιοπρεπείς δεν λέω το χαίρομαι ΠΟΙΟ πολύ από το s7. Ποιο καλο το J7 απο το S7 ? Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ntonis Δημ. March 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2018 Παιδια να ρωτησω το led ειδοποιησεων πως το ενεργοποιης στο κινητο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. March 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2018 Παιδια να ρωτησω το led ειδοποιησεων πως το ενεργοποιης στο κινητο? Δεν εχει led το κινητο .Με την εφαρμογη ομως noled μπορεις να προσθεσεις εσυ .Μια χαρα μου δουλευει https://play.google.com/store/apps/details?id=com.led.notify&hl=el Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ntonis Δημ. March 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2018 Δεν εχει led το κινητο .Με την εφαρμογη ομως noled μπορεις να προσθεσεις εσυ .Μια χαρα μου δουλευει https://play.google.com/store/apps/details?id=com.led.notify&hl=el Εννοώ για το φλας το μπροστά,κάποια παιδια ειπαμε ότι αναβει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. March 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2018 Μηπως εννοεις αυτη ? https://play.google.com/store/apps/details?id=com.istudio.flashalert&hl=el Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teokarpouzis Δημ. March 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2018 (edited) Δουλευει? Γιατι ειχα δοκιμασει μερικες και δεν αναγνωρίζουν το μπροστινο φλας,επισης έχει always on display η συσκευή το ξέρεις βεβαια,αν ψάξεις στο xda υπαρχουν 3 εφαρμογες που δουλεύουν με το μπροστινο φλας για ειδοποιησεις https://forum.xda-develope...torch-t3338126 https://forum.xda-develope...torch-t3338126 Edited March 15, 2018 by teokarpouzis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts