teokarpouzis Δημ. February 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2018 Μετά την αναβάθμιση στο κάτω δεξιά μέρος της οθόνης πολλές φορές σταματάει να νιώθει την αφή. Οχι εντελώς, αλλά στα δέκα scroll που θα κάνω, ένα με δύο δεν τα νιώθει. Το αντιλήφθηκα με το που bootαρε το τηλ απ την αναβάθμιση και νωρίτερα δεν μου το είχε κάνει ποτέ.... τι να πω να είναι σύμπτωση?να έτυχε να ξεκίνησε τώρα? Να φταίει η ζελατίνα ξαφνικά? Δεν ξέρω. Απ την άλλη μπορεί μια αναβάθμιση να φέρει τέτοιο θέμα?Δεν ξερωΚοιτα που εμενα το κανει στην πανω μερια,δεν νοιώθει παντα να κατεβει η μπαρα ειδοποιήσεων,νομιζω θα δοκιμασω την λυση του φιλου swind Στάλθηκε από το SM-J730F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagelados Δημ. February 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2018 Εξακολουθεί να μου το κάνει αλλά πολύ πιο σπάνια. Εγώ πάλι πιστεύω ότι σαν να κολλάει για 2-3 δευτερόλεπτα και μετά κάνα λειτουργεί σωστα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teokarpouzis Δημ. February 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2018 Εξακολουθεί να μου το κάνει αλλά πολύ πιο σπάνια. Εγώ πάλι πιστεύω ότι σαν να κολλάει για 2-3 δευτερόλεπτα και μετά κάνα λειτουργεί σωσταΜηπως να αλλάξουμε ζελατινα? Στάλθηκε από το SM-J730F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagelados Δημ. February 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2018 Μα τόσο απότομα χάλασε η ζελατίνα? Με το που αναψε το κινητο απτην αναβαθμιση? Δεν βλέπω ουτε σημάδια ούτε θολωμα. Εσένα στο έκανε ξαφνικά μετά από την αναβάθμιση?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teokarpouzis Δημ. February 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2018 Μα τόσο απότομα χάλασε η ζελατίνα? Με το που αναψε το κινητο απτην αναβαθμιση? Δεν βλέπω ουτε σημάδια ούτε θολωμα. Εσένα στο έκανε ξαφνικά μετά από την αναβάθμιση??Ναι μετα την αναβαθμιση,καποιες φορες δεν νοιώθει οταν παω να κατεβασω την μπαρα ειδοποιησεων ειδικα απο την δεξια πλευρα, για λιγα δευτερολεπτα δεν νοιωθει την κινηση, παντα ειχε αψογη αποκριση σε ολες τις φασεις που κατεβαζα την μπαρα,μεσα σε παιχνιδια σε ολα. Απλα λεω μηπως ειναι ωρα για αλλαγη της ζελατινας και συνεπεσε με την αναβαθμιση Στάλθηκε από το SM-J730F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teokarpouzis Δημ. February 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2018 Μα τόσο απότομα χάλασε η ζελατίνα? Με το που αναψε το κινητο απτην αναβαθμιση? Δεν βλέπω ουτε σημάδια ούτε θολωμα. Εσένα στο έκανε ξαφνικά μετά από την αναβάθμιση??Ή ισως για καποιον λογο πχ οτι ενημερωνονται τα firmware της αφης οταν γινεται με ήδη την ζελατινα επανω δημιουργει πρόβλημα,ενω ισως πρεπει να κανουμε την αναβαθμιση χωρις τιποτα στην οθονη και μετα να την βαλουμε,τραβηγμένο θα μου πεις τωρα αλλα ποτε δεν ξερεις στα σιγουρα,εχει μια λογικη αυτο που σκέφτομαι Στάλθηκε από το SM-J730F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. February 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2018 Παιδιά αυτό με το τράβηγμα της μπάρας ειδοποίησεων το κάνει και σε εμένα χωρίς ζελατίνα στην οθόνη άρα μην τις ξηλωσετε τζάμπα δεν φταίνε αυτές αλλά η αναβάθμιση Στάλθηκε από το ALE-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teokarpouzis Δημ. February 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2018 (edited) Παιδιά αυτό με το τράβηγμα της μπάρας ειδοποίησεων το κάνει και σε εμένα χωρίς ζελατίνα στην οθόνη άρα μην τις ξηλωσετε τζάμπα δεν φταίνε αυτές αλλά η αναβάθμιση Στάλθηκε από το ALE-L21 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΕχεις κανει επαναφορα εργοαστασιακων ρυθμισεων? Εγω δεν εχω κανει ακομα και αν εχεις κανει και δεν διορθωθηκε δεν υπαρχει λογος Στάλθηκε από το SM-J730F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 11 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Οσοι έχουν πρόβλημα με την αφη μετα την αναβαθμιση στειλτε το πρόβλημα ή με Samsung pass member's ή με e-mail ,μονο με αναφορες θα βγει ενημερωση διόρθωσης Στάλθηκε από το SM-J730F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited February 13, 2018 by teokarpouzis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teokarpouzis Δημ. February 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2018 Παιδιά αυτό με το τράβηγμα της μπάρας ειδοποίησεων το κάνει και σε εμένα χωρίς ζελατίνα στην οθόνη άρα μην τις ξηλωσετε τζάμπα δεν φταίνε αυτές αλλά η αναβάθμιση Στάλθηκε από το ALE-L21 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΠοιο θεμα εχεις? Εχω βαλει το high comtrast ii το κατάμαυρο,γυρισα σε safe mode και εβαλε το προεπιλογή θεμα και στα 5 λεπτα που το δουλεψα ηταν πολυ καλυτερη η κατασταση Στάλθηκε από το SM-J730F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Λοιπον ειχα βαλει με το high contrast να κατεβαινει η μπαρα κανωντας swipe απο την μεση της οθονης, και εκανε καποια σπασιματα στο frame rate οταν κατεβαινε και το κολλημα που λεμε,ξαναεβαλα το προεπιλογή και εκτος οτι ρολαρει παλι πολυ απαλα σταμάτησε και το κολλημα..αν ειναι προσωρινο θα επανερθω.μ Στάλθηκε από το SM-J730F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagelados Δημ. February 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2018 Ή ισως για καποιον λογο πχ οτι ενημερωνονται τα firmware της αφης οταν γινεται με ήδη την ζελατινα επανω δημιουργει πρόβλημα,ενω ισως πρεπει να κανουμε την αναβαθμιση χωρις τιποτα στην οθονη και μετα να την βαλουμε,τραβηγμένο θα μου πεις τωρα αλλα ποτε δεν ξερεις στα σιγουρα,εχει μια λογικη αυτο που σκέφτομαι Στάλθηκε από το SM-J730F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ναι λογικο αυτο που λες.... να δούμε...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teokarpouzis Δημ. February 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2018 Πάντως εβγαλα το high contrast ii και εβαλα ενα αλλο και προς το παρων το θεμα της μπαρας δεν υπαρχει,ακουει παντα ολες τις κινήσεις οπως πριν την αναβαθμιση,αν δω κατι θα επανερθω Στάλθηκε από το SM-J730F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teokarpouzis Δημ. February 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2018 Πάντως με το νεο θέμα δεν εχει βγαλει καποιο θεμα,τι να πω τωρα αναβαθμιση και συμβατοτητα θεματων 3ων κατασκευαστών..ισχυει σαν θεμα Στάλθηκε από το SM-J730F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagelados Δημ. February 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2018 Εγώ τους έστειλα ένα mail πάντως αν υπάρχουν και άλλοι ίσως εντοπιστεί. Είχε δίκιο ο φίλος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teokarpouzis Δημ. February 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2018 Πάντως εγώ εχω γυρισει τελικα στο default απλα εβαλα μαυρο φοντο,κουρτινα κτλ ειναι ξανα ασπρα,ομως δεν εμφανιζει το κολλημα προς το παρων Στάλθηκε από το SM-J730F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. February 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2018 Παντως παιδια εγω σας διαβαζω μερες γιαυτα που γραφετε δεν ξερω τι κανετε εγω δεν εχω κυριολεκτικα κανενα κολημα η οθονη ακουει παντου οθονη την οποια εχω βαλει ζελατινα και μετα απο 2-3 μερες προσαρμοστηκε και δεν κολαει πουθενα.Βεβαια δεν εχω βαλει αυτα τα θεματα που λετε οτι βαζετε ουτε φυσικα εκανα αναβαθμιση γιατι εχω δικη μου πολιτικη και αναβαθμιζω τη συσκευη εφοσον παραμεινω σε στοκ και δεν ρουταρω καθε 6 μηνες με οντιν .Δεν κυνηγω ουτε αναβαθμισεις ουτε σεκιουριτη πατς.Αμα με τρωει να αναβαθμισω φλασαρω ολοκληρο το καινουργιο αναβαθμισμενο λειτουργικο απο sammobile με odin. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
townleader Δημ. February 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2018 Καλημερα σε ολους. Να κανω μια ερωτηση σαν υποψηφιος αγοραστης.. Θελω να μαθω οταν χρησιμοποιειται και τις 2 SIM CARDS και σας καλουν, σας γραφει στην οθονη σε ποια καρτα Sim σας καλουν ? Με ενδιαφερει να το μαθω, διοτι θα εχω 1 προσωπικη γραμμη και 1 εταιρικη και θελω να ξερω σε ποια γραμμη με καλούν και να το βλέπω στην οθόνη. Παράθεση 2020 - Vote China again :p Go Xiaomi Mi 9 lite 2018 - Back in the Android World...Honor 8 Black Iphone 5s think different.. LG G2- Samsung S4 - Samsung S1 - Alfawise S92 ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teokarpouzis Δημ. February 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2018 (edited) Νομιζω πριν την αναβαθμιση οταν ησουν σε οποιαδηποτε οθονη το home button σε πηγαινε στην home screen, τωρα αν εισαι στις εφαρμογες "κατω" (app drawer) και στις πανω οθονες εχεις παει πχ 1 δεξια της home αν πατησεις home button σε ανεβαζει στις επανω οθονες (αυτες που βαζουμε εμεις τις εφαρμογες και με τι pinch τις σβήνουμε) αρα θελει 2 πατηματα για την home,s wind που δεν εχεις κανει την αναβαθμιση μπορεις να μου το επιβεβαιωσεις ή οχι? Ευχαριστώ πολύ η περιγραφή ελπιζω να γινει κατανοητή Ή αν εισαι σε οποιαδηποτε εφαρμογη το home button απλα σε παει στις "επανω" εφαρμογες εκει που ησουν τελευταια και οχι σε αυτην που εχεις ορισει home screen θελει και 2ο πατημα Στάλθηκε από το SM-J730F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited February 17, 2018 by teokarpouzis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teokarpouzis Δημ. February 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2018 (edited) Καλημερα σε ολους. Να κανω μια ερωτηση σαν υποψηφιος αγοραστης.. Θελω να μαθω οταν χρησιμοποιειται και τις 2 SIM CARDS και σας καλουν, σας γραφει στην οθονη σε ποια καρτα Sim σας καλουν ? Με ενδιαφερει να το μαθω, διοτι θα εχω 1 προσωπικη γραμμη και 1 εταιρικη και θελω να ξερω σε ποια γραμμη με καλούν και να το βλέπω στην οθόνη. Τεσταρα με της γυναικας μου J5 2017 τα οποια εχουν το ιδιο 98% ui και: Ναι στην γραμμη ειδοποιησεων σου βγαζει σε ποια καρτα σε καλούν,1-2 οπως και στο ιστορικό κλησεων,εχεις ολες τις πληροφορίες που χρειάζεσαι Ειναι λιγο δυσδιάκριτο μεν υπαρχει δε,με την εννοια οτι δεν στο βγαζει στην μεγαλη οθονη αλλα στην μπαρα ειδοποησεων αλλα αν μάθεις να το κοιτας το βλεπεις Στάλθηκε από το SM-J730F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited February 17, 2018 by teokarpouzis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
townleader Δημ. February 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2018 Τεσταρα με της γυναικας μου J5 2017 τα οποια εχουν το ιδιο 98% ui και: Ναι στην γραμμη ειδοποιησεων σου βγαζει σε ποια καρτα σε καλούν,1-2 οπως και στο ιστορικό κλησεων,εχεις ολες τις πληροφορίες που χρειάζεσαι Ειναι λιγο δυσδιάκριτο μεν υπαρχει δε,με την εννοια οτι δεν στο βγαζει στην μεγαλη οθονη αλλα στην μπαρα ειδοποησεων αλλα αν μάθεις να το κοιτας το βλεπεις Στάλθηκε από το SM-J730F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Καλησπέρα, Σε ευχαριστώ πολύ. Ξερεις εαν κατα την στιγμή-διάρκεια που σε καλούν φαίνεται στην οθόνη σε ποιά κάρτα Sim σε καλούν ? Ευχαριστώ πολύ! Παράθεση 2020 - Vote China again :p Go Xiaomi Mi 9 lite 2018 - Back in the Android World...Honor 8 Black Iphone 5s think different.. LG G2- Samsung S4 - Samsung S1 - Alfawise S92 ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teokarpouzis Δημ. February 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2018 Θα σου απαντησω σε λιγο στα σιγουρα αλλα νομιζω οτι παραμενει το 1ή το 2 αναλογα την σιμ στην μπαρα ειδοποιήσεων Στάλθηκε από το SM-J730F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 113 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καλησπέρα, Σε ευχαριστώ πολύ. Ξερεις εαν κατα την στιγμή-διάρκεια που σε καλούν φαίνεται στην οθόνη σε ποιά κάρτα Sim σε καλούν ? Ευχαριστώ πολύ!Ναι την ωρα που γίνεται η κληση η οθονη σου βγαζει την επαφη και η μπαρα ειδοποιήσεων το 1ή το 2 αναλογα σε ποια σιμ ερχεται η κληση,δηλαδή βλεπεις εκεινη την ωρα σε ποια σιμ σε καλούν Για αυτο ειπα οτι ειναι λιγο δυσδιάκριτο γιατι πρεπει να "εστιασεις" εκεινη την ωρα στα μικρα εικονιδια,αλλα το δειχνει Στάλθηκε από το SM-J730F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
optostyle Δημ. February 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2018 Καλημερα σε ολους. Να κανω μια ερωτηση σαν υποψηφιος αγοραστης.. Θελω να μαθω οταν χρησιμοποιειται και τις 2 SIM CARDS και σας καλουν, σας γραφει στην οθονη σε ποια καρτα Sim σας καλουν ? Με ενδιαφερει να το μαθω, διοτι θα εχω 1 προσωπικη γραμμη και 1 εταιρικη και θελω να ξερω σε ποια γραμμη με καλούν και να το βλέπω στην οθόνη. Φιλε για μενα καλυτερα με διαφορετικο ηχο καντο.Κι εγω ετσι ακριβως ειμαι.Εχω "χαρουμενο"ηχο για το προσωπικο μου νουμερο και "λυπητερο" για την εταιρεια μου :) Send By Opto Παράθεση Εχω κινητο Motorola....αυτο με την κεραια το καπακι και τα πρασινα γραμματα.Ναι αυτο που ζυγιζει 24Κg Σταθερο FTTH 200Mbps Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teokarpouzis Δημ. February 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2018 Καλημερα σε ολους. Να κανω μια ερωτηση σαν υποψηφιος αγοραστης.. Θελω να μαθω οταν χρησιμοποιειται και τις 2 SIM CARDS και σας καλουν, σας γραφει στην οθονη σε ποια καρτα Sim σας καλουν ? Με ενδιαφερει να το μαθω, διοτι θα εχω 1 προσωπικη γραμμη και 1 εταιρικη και θελω να ξερω σε ποια γραμμη με καλούν και να το βλέπω στην οθόνη.Γινεται και με τους 2 τροπους παντως αυτο εχει σημασια, και με διαφορετικό ήχο που ειπε ο φίλος και το δειχνει στην μπαρα ειδοποιήσεων Στάλθηκε από το SM-J730F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. February 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2018 (edited) Λοιπον εκανα και γω μετα απο τοσα χρονια αναβαθμιση πατωντας ληψη(μια ζωη ρουτ ξεχασα πως γινεται).:p Κανενα κολλημα ολα δουλευουν ρολοι Βεβαια μετα την ληψη εκανα απενεργοποιηση μπηκα σε downloand mode εκανα πρωτα wipe και μετα hard reset το ξανα εστησα απο την αρχη και ολα μελι γαλα:p Παιδια τα κοληματα τα εχετε απο τις ζελατινες μη φοβαστε γιατι εγω την εβγαλα και την ξαναεβαλα. Edited February 17, 2018 by s_wind Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teokarpouzis Δημ. February 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2018 Λοιπον εκανα και γω μετα απο τοσα χρονια αναβαθμιση πατωντας ληψη(μια ζωη ρουτ ξεχασα πως γινεται).:p Κανενα κολλημα ολα δουλευουν ρολοι Βεβαια μετα την ληψη εκανα απενεργοποιηση μπηκα σε downloand mode εκανα πρωτα wipe και μετα hard reset το ξανα εστησα απο την αρχη και ολα μελι γαλα:p Παιδια τα κοληματα τα εχετε απο τις ζελατινες μη φοβαστε γιατι εγω την εβγαλα και την ξαναεβαλα.Καλησπερα,εννοεις την εβγαλες πριν την αναβαθμιση και την έβαλες μετα? Οταν βεβαια τελειωσες το στησιμο κτλ κτλ Στάλθηκε από το SM-J730F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. February 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2018 Καλησπερα,εννοεις την εβγαλες πριν την αναβαθμιση και την έβαλες μετα? Οταν βεβαια τελειωσες το στησιμο κτλ κτλ Στάλθηκε από το SM-J730F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Οχι .Θελω να πω οτι εφοσον τελιωσα τα παντα ειδα τις συνηθισμενες Mικρο-καθυστερήσεις που κανει με την ζελατινα .Την εβγαλα για κανα δυωρο και το δουλεψα χωρις αυτη.Δεν κολαει πουθενα δεν καθυστερει πουθενα ολα σφαιρα.Μετα που την εβαλα ολα καλα αλλα με τις συνηθισμενες μικροκαθυστερησεις στο τατς που κανει .:p Λοιπον δεν μου εχει δημιουργησει κανενα προβλημα η αναβαθμιση . Εινα καθαρα θεμα ζελατινας .Αρα δεν εχουμε φοβο software . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts