Jump to content

Samsung Galaxy J7 2017

m7ixalis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εχεις την δυνατότητα να το απενεργοποησεις εχει selfie,εστιαση selfie (blur e.) Beautification mode ευρεια selfie και οπως ειπε και αλλος φιλος δεν το ειχε προσεξει καν,οποιος παθιάζεται τοσο πολυ με ενα αρθρο γνωστου site σχετικα με την σελφοκαμερα του κινητου πρεπει να δει τι δεν παει καλα στην ζωη του, το ειπα ευγενικα και με ενδιαφερον

Στάλθηκε από το SM-J730F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αυτα ανηκουν στα ερευνητικα κεντρα των εταιριων.Ανα πασα στιγμη μπορει να αλλαζουν τα δεδομενα.Οι social media users επικεντρωνονται στην προσωπικοτητα τους και θελουν να δινουν εμφαση .Ε λοιπον μια εταιρια παιρνει αυτο το ποσοστο το ελεγχει και το βαζει σε ενα software default.Οχι οτι αυτο λεγεται προβλημα του υλικου της συσκευης .Ελεος:lol:Βλεπεις αλλος πχ.βγαζει selfie την ωρα που καθεται στην τουαλετα χαχαχαχ Δεν τους νοιαζει τι φαινεται πισω σε ακτινα χιλιομετρου.Τοτε θα χρησιμοποιησουν την κανονικη.

Edited by s_wind

Εχεις την δυνατότητα να το απενεργοποησεις εχει selfie,εστιαση selfie (blur e.) Beautification mode ευρεια selfie και οπως ειπε και αλλος φιλος δεν το ειχε προσεξει καν,οποιος παθιάζεται τοσο πολυ με ενα αρθρο γνωστου site σχετικα με την σελφοκαμερα του κινητου πρεπει να δει τι δεν παει καλα στην ζωη του, το ειπα ευγενικα και με ενδιαφερον

Δεν ξέρω αν αναφέρεσαι σε μένα, εγώ απλά έθεσα τη γνώμη μου πάνω σε μια κατάσταση που έφερε στο προσκήνιο άλλο μέλος (haki). Ούτε με ενδιαφέρει κάποιο άλλο άρθρο του όποιου site. Τράβηξε πολύ το θέμα δεν πρόκειται να το συνεχίσω, η άποψη του καθενός σεβαστή όχι όμως αναγκαστικά αποδεκτή. Καλό βράδυ........

frastgr

Δεν ξέρω αν αναφέρεσαι σε μένα, εγώ απλά έθεσα τη γνώμη μου πάνω σε μια κατάσταση που έφερε στο προσκήνιο άλλο μέλος (haki). Ούτε με ενδιαφέρει κάποιο άλλο άρθρο του όποιου site. Τράβηξε πολύ το θέμα δεν πρόκειται να το συνεχίσω, η άποψη του καθενός σεβαστή όχι όμως αναγκαστικά αποδεκτή. Καλό βράδυ........
Οχι βεβαια αναφερομαι στον ιδιο τον haki,σε εσενα απλα απάντησα ποιες λειτουργιες υποστηρίζει,αν εγινε παρανοηση σου ζητω συγγνωμη

Πάντως το ίδιο γίνεται και στα j3,j5 και a5 που κοίταξα. Προσωπικά εμένα δε με ενδιαφέρει

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Έχει δίκαιο ο haki. Έχω το Α5 2017 και είναι έτσι όπως τα λέει. Το βρίσκω λίγο τραγικό. Ευτυχώς δεν τραβάω σελφι!!

Sent from my SM-A520F using Tapatalk

:D

Ρε παιδιά εντάξει έλεος με το θέμα της selfie το έχουμε κάνει μεγάλο θέμα χωρίς να υπάρχει, ενας συμφορουμιτης θέλει να τραβάει τον εαυτό του σελφι στην Αθήνα να φαίνονται οι φίλοι του στην Θεσσαλονίκη και οι σκουριες των δοκαριων του πύργου του Άιφελ στο Παρίσι ένας άλλος συμφωνεί ότι υπάρχει θέμα άλλα δεν το είχε προσέξει και ο έτερος που συμφωνεί ότι υπάρχει θέμα δεν χρησιμοποιεί τις σελφι, οκ ,κατά τα άλλα στις δικές μας ζωές δεν πάει κάτι καλα

Edited by Stef08
Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p

Ρε παιδιά εντάξει έλεος με το θέμα της selfie το έχουμε κάνει μεγάλο θέμα χωρίς να υπάρχει, ενας συμφορουμιτης θέλει να τραβάει τον εαυτό του σελφι στην Αθήνα να φαίνονται οι φίλοι του στην Θεσσαλονίκη και οι σκουριες των δοκαριων του πύργου του Άιφελ στο Παρίσι ένας άλλος συμφωνεί ότι υπάρχει θέμα άλλα δεν το είχε προσέξει και ο έτερος που συμφωνεί ότι υπάρχει θέμα δεν χρησιμοποιεί τις σελφι, οκ ,κατά άλλα στις δικές μας ζωές δεν πάει κάτι καλα

Μια χαρά χρησιμοποιώ τις selfie φίλε μου

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Η επανασταση για το 'αποτυπωμα'του Εγω ειναι εδω (Selfie rules):p:lol:

Edit:

Και ενα μικρο off topic φορουμιτες .

Ειχα το Α8 2018 3 μερες στρωμενο με 6 πληρεις φορτισεις απο συναδελφο ωραιο παρομοια εμπειρια χρησης αρκετα ιδιο με το J7 αλλα απογοητευση η μπαταρια και το εδωσα.Το λεω απλα γιατι η μπαταρια του J7 τελικα ειναι ασυναγωνιστη .+5 ωρες σοτ διαφορα.Μαλλον η σαμμυ δεν θα ξαναβγαλει συσκευη με τοσο μεγαλο σοτ:lol:

Edited by s_wind

Δηλαδή ΔΕΝ κατάλαβες ότι αυτό που επισημαίνΟΥΜΕ είναι ότι η κάμερα τραβάει θεόθολες φωτογραφίες ακόμη και όταν ΔΕΝ είναι ενεργοποιημένη η λειτουργία "Blur";;;;

Mε την λειτουργία Blur καλά κάνει και δημιουργεί το θολό Bokeh Effect. Με την κανονική λειτουργία έπρεπε να λειτουργεί όπως τα φυσιολογικά κινητά αλλά ΔΕΝ λειτουργεί όπως τα φυσιολογικά κινητά, ακόμη και της ίδιας της Samsung. Τα J3, J5, S6, S7, S8, κλπ. δεν έχουν αυτό το πρόβλημα, ούτε και τα J7 και A7 των προηγούμενων γενεών.

Το αν κάτι δεν πάει καλά στην ζωή κάποιου να το κοιτάξει όποιος τον τυφλώνει η λατρεία ενός αντικειμένου διακοσίων ευρώ. Εγώ δεν τυφλώθηκα για διακόσια ευρώ. Το αγόρασα, είδα ότι έχει ελαττωματική σχεδίαση, το ξεφορτώθηκα και απαλλάχτηκα από την θολούρα.

Ποια λατρεια και..μην πω..? Ειναι απλα ενα κινητο να επικοινωνώ με την οικογένεια μου και την δουλειά μου και αν κανει αυτο που λες που στα ειπα αλλου μπορω να ζησω με αυτο χωρις πρόβλημα,το εχεις παει μακρια το θεμα χωρις λογο,η συζητηση κατανταει αρρωστημενη,αποχωρω απο την συζητηση λογω ιδεολογικων διαφορων με καποια μελη,εχω πολυ σοβαρότερα θεματα να ασχοληθω παρα την selfie του κινητού μου,καλη συνεχεια

Stef οταν την βαλεις μετα απο 2-3 μερες ριξε μια αναφορα τι ειδες εαν πανε ολα καλα , τιποτα περιεργο ,και πως παει η μπαταρια.

Stef οταν την βαλεις μετα απο 2-3 μερες ριξε μια αναφορα τι ειδες εαν πανε ολα καλα , τιποτα περιεργο ,και πως παει η μπαταρια.

Σε 2 ώρες πως να πάει η μπαταρία βρε τρελέ?? :lol: :lol:

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Ως ώρας δεν έχω δει κάποια διαφορά παιδιά σε οτιδήποτε, για να ήταν 300 κάτι mb μάλλον ήταν security patch της Google το παρακολουθώ ομως

Σε 2 ώρες πως να πάει η μπαταρία βρε τρελέ?? :lol: :lol:

Φοβαμαι μη χαλασει το μονιμο 13αωρο σοτ που εχω:p:lol:

Ασε εχω κουραστει ψυχολογικα πρωτη φορα καθομαι με στοκ ρομ τοσο διαστημα που το εχω και ταλαιπωρουμαι .Θα ερθει η ωρα της απελευθερωσης μολις την δω στραβα θα το ρουταρω δεν αντεχω αλλο στη φυλακη της στοκ ρομ .Tην πρωτη custom rom που θα ανεβασω θα την ονομασω Freedom :lol:

Μονο αμα πει ο Stef "ολα καλα" θα ανοιξω και γω το update να κατεβει.

Edited by s_wind

Ως ώρας δεν έχω δει κάποια διαφορά παιδιά σε οτιδήποτε, για να ήταν 300 κάτι mb μάλλον ήταν security patch της Google το παρακολουθώ ομως

Εχει έρθει ενημερωση στα csc Ελλάδα? Εμενα ειναι itv (italy) και δεν εχει ερθει τιποτα

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Εχει έρθει ενημερωση στα csc Ελλάδα? Εμενα ειναι itv (italy) και δεν εχει ερθει τιποτα

.b49d0cf339851e0615bf820afa636813.jpg

Όχι νομίζω μόνο στα ισπανικά που είναι το δικό μου όπως είδα στο sammobile

Μπορει σε αυτο το update μετα την εγκατασταση να μη μπορεις να φλασαρεις καποιο αλλο ρομ με Odin . Στο Note 8 κλειδωθηκε δεν κανει update με odin.

Καλησπέρα σας, είμαι χρήστης του Samsung j7 2017 και από τότε που το αγόρασα κατά την διάρκεια κλήσης δεν εμφανιζεται full screen η φωτογραφία καλουντος. Είναι αλλαγή του κινητού συγκριτικά με το j5 2015 που είχα ή δεν έχω προσέξει κάποια ρυθμιση; Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Καλησπέρα σας, είμαι χρήστης του Samsung j7 2017 και από τότε που το αγόρασα κατά την διάρκεια κλήσης δεν εμφανιζεται full screen η φωτογραφία καλουντος. Είναι αλλαγή του κινητού συγκριτικά με το j5 2015 που είχα ή δεν έχω προσέξει κάποια ρυθμιση; Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Κατι τελευταιο για την σελφοκαμερα,θυμηθηκα εναν φωτογραφικο κανονα,οταν θελουμε μεγαλυτερο βαθος πεδίου κλεινουμε τα f του διαφράγματος του φακου και ισως μειωνουμε την ταχυτητα του κλειστρου για να ισορροπησουμε την ληψη,η σελφοκαμερα με 1.9 f λοιπον εξ φωτογραφικης μηχανικης δεν μπορει να εχει βαθος πεδιου ,αλλα καλη φωτεινότητα και μεγαλυτερη ευαισθησία σε χαμηλοτερες συνθηκες φωτισμού,τελικα νομιζω οτι δεν ειναι "λαθος" κατασκευής αλλα προτιμηση στην φωτεινότητα του φακου και αλλο στυλ φωτογράφισης

----- προσθήκη μηνύματος 81 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Δεν εχει καποια αντίστοιχη ρυθμιση για μεγεθος photo ειναι αλλαγη

Κατι τελευταιο για την σελφοκαμερα,θυμηθηκα εναν φωτογραφικο κανονα,οταν θελουμε μεγαλυτερο βαθος πεδίου κλεινουμε τα f του διαφράγματος του φακου και ισως μειωνουμε την ταχυτητα του κλειστρου για να ισορροπησουμε την ληψη,η σελφοκαμερα με 1.9 f λοιπον εξ φωτογραφικης μηχανικης δεν μπορει να εχει βαθος πεδιου ,αλλα καλη φωτεινότητα και μεγαλυτερη ευαισθησία σε χαμηλοτερες συνθηκες φωτισμού,τελικα νομιζω οτι δεν ειναι "λαθος" κατασκευής αλλα προτιμηση στην φωτεινότητα του φακου και αλλο στυλ φωτογράφισης

----- προσθήκη μηνύματος 81 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Δεν εχει καποια αντίστοιχη ρυθμιση για μεγεθος photo ειναι αλλαγη

Οπότε να φανταστώ πρέπει να δεχθούμε την άλλαγη και να περιμένουμε ίσως κάποια άλλη ενημέρωση. Σε ευχαριστώ πολυ ☺

Δεν είναι κατασκευαστικό λάθος,επιλογή της εταιρείας είναι...εγώ πάντως που την δοκίμασα,είναι μια χαρά για αυτό που θέλω να κάνω.

Δεν είναι κατασκευαστικό λάθος,επιλογή της εταιρείας είναι...εγώ πάντως που την δοκίμασα,είναι μια χαρά για αυτό που θέλω να κάνω.
Απλα παρέθεσα αυτην την πληροφορία γιατι καποιο μελος εκανε επιθεση οπως και καποια site του εξωτερικού,δεν το εχω ψαξει τοσο πολυ να δω τι ισχυει στους φακους των κινητων αλλα οι βασικες αρχες των φακων και οπτικης ισχυουν παντου,ετσι αυτο που περιγραφει ο φιλος σαν κατασκευαστικο λαθος προσπαθησα να του πω οτι δεν ειναι αλλα ακριβως αυτο που λες,επιλογη φακού με καποια χαρακτηριστικά,και εμενα την δουλεια της την κανει,πρεπει να εχεις σελφι στικ για να γινουν ολα αυτα που λεει,με ληψη απο το χερι το καδρο ειναι ακριβως αυτο που πρεπει για προσωπα

Αν σε κάποιον έχει έρθει η ενημέρωση και περιμένει feedback για να την κάνει, στα της μπαταρίας τα πράγματα μένουν ώς έχουν, τέρας καμία διαφοροποίηση, αυτό που έχω προσέξει όμως είναι μια μικρή καθυστέρηση στην αφή που σίγουρα δεν την είχα πριν ,αν έχει κάνει κάποιος την ενημέρωση και βιώνει κάτι παρόμοιο καλό θα ήταν να μας ενημερώσει αλλιώς θα δοκιμάσω και clean install όταν βρω χρόνο

Όχι νομίζω μόνο στα ισπανικά που είναι το δικό μου όπως είδα στο sammobile

Εχει νοημα να προσπαθήσω να αλλαξω csc? Είδα εναν τροπο ,κωδικο και imei συσκευης αλλα κανει hard reset την συσκευη

• The title was changed to Samsung Galaxy J7 2017