Jump to content

Samsung Galaxy J7 2017

m7ixalis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παραμένει πάντα ενεργό. Όταν μπει σε τσέπη κλείνει ή γυρνώντας απλά ανάποδα την οθόνη, ειδικά αυτό κάνει για τις νύχτες αν δε θες να χάνεις μπαταρία αλλά να το έχεις την ημέρα

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Μπορείς να το βάλεις να είναι ενεργό και κάποιες ώρες. Εγώ για παράδειγμα το έχω να λειτουργεί από τις 8 το πρωί μέχρι τις 12 το βράδυ.

Sent from my SM-A520F using Tapatalk

:D

Οχι.

Επισης σημερα επαιξα με τα animation βαλε 0.5 τα 2 πρωτα και το τριτο οff.Reboot και...Μεγαλη διαφορα ολα πανε ακομα ποιο σφαιρα!Επισης κατεβασα και εβαλα γραμματοσειρα samsung sans πολυ καλυτερη απο αυτες που εχει default.

Εγκατέστησα την παραπάνω γραμματοσειρά

Η οποία μου αρέσει πολύ

Thanks

Nokia C7 / NextWay F7 / Ainol 7 Fire / Doogee DG100 / OEM W450 / ZTE V965 / Lenovo S650 / Modecom FreeTab 1001 / Jiayu G2F / Huawei MediaPad T1 / Doogee X5 Pro / Turbo-X Hive V/ Lenovo A5500 / Blackview BV2000 / Samsung Galaxy J5 2015 / Samsung J5 2016 / Samsung J7 2017 / Huawei MediaPad T3 / Samsung A7 2018 / Samsung A41

Μήπως ξέρεις σε τι χρειάζονται αυτα τα animation?
Ειναι 3 κατηγορίες ,κλιμακα κιν.παραθυρων,γραφικων μετάβασης,διαρκεια animation, οταν πατάμε ενα εικονιδιο εφαρμογης ο χρονος που θα κανει το εφε zoom out μεχρι να ανοιξει η εφαρμογη,εξαρταται απο αυτα τα 3,οπως και οταν παταμε το back και κλείνουμε την εφαρμογη,οτιδηποτε παταμε στην οθονη και ανοιγει κατι αλλο,ανοιγει με καποια ταχύτητα και καποιο animation εφε,που εξαρταται από αυτα τα νουμερα. Μπορεις να τα μειωσεις ή να τα κλεισεις τελειως ή να τα κανεις πιο αργα,ο φιλος swind προτεινει μια ρυθμιση που αυξανει την ταχύτητα μετάβασης και κλεινει τα animation εφε με αποτέλεσμα η αποκριση να ειναι ταχυτερη

Στάλθηκε από το SM-J730F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

2 ερωτησεις που βρισκουμε την γραμματοσειρα samsung sans και πως γενικα την κατεβαζουμε απο που κλπ; επισης εβαλα την προστασια οθονης Nillkin 9H+Pro 2.5D 0.2 mm η οποια πραγματι ηρθε σε συσκευασια πολυ καλη,με ολα τα παρελκομενα κλπ ακριβη βεβαια ,ομως δεν καλυπτει ολη την οθονη πρεπει να γινεται αυτο;ασε που εγω νομιζα οτι πηρα την καλυτερη αλλα πιστευω οτι εχω χασει κατι σε αποκριση οθονης,αυτο διορθωνεται αυξανοντας καπου την ευαισθησια;ευχαριστω εκ των προτερων

2 ερωτησεις που βρισκουμε την γραμματοσειρα samsung sans και πως γενικα την κατεβαζουμε απο που κλπ; επισης εβαλα την προστασια οθονης Nillkin 9H+Pro 2.5D 0.2 mm η οποια πραγματι ηρθε σε συσκευασια πολυ καλη,με ολα τα παρελκομενα κλπ ακριβη βεβαια ,ομως δεν καλυπτει ολη την οθονη πρεπει να γινεται αυτο;ασε που εγω νομιζα οτι πηρα την καλυτερη αλλα πιστευω οτι εχω χασει κατι σε αποκριση οθονης,αυτο διορθωνεται αυξανοντας καπου την ευαισθησια;ευχαριστω εκ των προτερων

Πας ρυθμισεις/εμφανιση/ζουμ και γραμματ.οθονης μπες μεσα κατω-κατω και κανε ληψη την 'Samsung Sans' ειναι δωρεαν μη βαζεις αλλες γιατι εχουν καποια λαθακια οταν εχεις ελλ.γλωσσα στο πληκτρολογιο.

Για το τζαμακι ναι δεν πιανει τις ακρες ειναι στυλ ψιλο-edge η οθονη του J7 δεν ειναι επιπεδη αλλα δεν θα εχεις κανενα προβλημα . .Με την αποκριση ειχα και γω χασιμο στην αρχη λογο τζαμιου αλλα στην συνεχεια προσαρμοστηκε και ολα καλα.Συνηθισε την.

Επισης μην εχετε φοβο για την οθονη γιατι αντεχει σε βασανισμους με σφυρια κατσαβιδια κερματα.Γκουγκλαρετε "samsung galaxy J7 2017 screen scratch test" και θα βγαλει πολλους βασανισμους:p που δειχνει οτι ειναι εξαιρετικης αντοχης η οθονη . Επισης ειναι αδιαβροχο στη βροχη εχει πιστοποιηση splash resistance (IP-54) αλλα δεν ειναι αδιαβροχο στη θαλασσα-πισινα .Αυτα.

Edited by s_wind

Πας ρυθμισεις/εμφανιση/ζουμ και γραμματ.οθονης μπες μεσα κατω-κατω και κανε ληψη την 'Samsung Sans' ειναι δωρεαν μη βαζεις αλλες γιατι εχουν καποια λαθακια οταν εχεις ελλ.γλωσσα στο πληκτρολογιο.

Για το τζαμακι ναι δεν πιανει τις ακρες ειναι στυλ ψιλο-edge η οθονη του J7 δεν ειναι επιπεδη αλλα δεν θα εχεις κανενα προβλημα . .Με την αποκριση ειχα και γω χασιμο στην αρχη λογο τζαμιου αλλα στην συνεχεια προσαρμοστηκε και ολα καλα.Συνηθισε την.

Επισης μην εχετε φοβο για την οθονη γιατι αντεχει σε βασανισμους με σφυρια κατσαβιδια κερματα.Γκουγκλαρετε "samsung galaxy J7 2017 screen scratch test" και θα βγαλει πολλους βασανισμους:p που δειχνει οτι ειναι εξαιρετικης αντοχης η οθονη . Επισης ειναι αδιαβροχο στη βροχη εχει πιστοποιηση splash resistance (IP-54) αλλα δεν ειναι αδιαβροχο στη θαλασσα-πισινα .Αυτα.

Καλημερα

Τα βιντεακια επειδη ειναι εξωτερικου εχουν το pro το οποίο δεν ξερω αν εχει gorilla glass,το δικο μας δεν εχει και τελικα ειναι ευαισθητη,εμενα πριν βαλω την ζελατινα και αναμεσα στις δοκιμες με τα τζαμακια τελικά εκανε ενα σημαδακι σαν στεγνο σταγονιδιο υγρού,μικροσκοπικό μεν,υπαρκτο δε,να σου πω οταν το ειδα στεναχωρηθηκα δεν το περιμενα,επισης τα τζαμακια εγω τα εβγαλα γιατι εκαναν αυτα που περιγραφει ο φιλος και δεν ειχα υπομονη αν θα στρωσει ή οχι,ευτυχως που το χρησιμοποίησα πρωτα χωρις τζαμακι και ειδα την διαφορα

----- προσθήκη μηνύματος 102 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Εγω παντως δεν ειχα υπομονη αν θα στρωσει και εβαλα απλη ζελατίνα που δεν κανει κανενα προβλημα,αν και η οθονη μονη της εχει την καλυτερη αισθηση και αποδοση

Η διαφορα της απλης ζελατινας περα απο την προκαθορισμενη προστασια που προσφερει ειναι οτι μπορει να χαρακτει.Ενω το τζαμι τρωει οτι πιεση θες και δεν παθαινει τιποτα.

To pro ειναι ιδιο με το απλο διαφορα 16/32 μονο το εχει εξωτερικος συνεργατης της δουλειας μου.Δεν υπαρχει καμια διαφορα ολοιδια υλικα.

Edited by s_wind

]Χωρις να βαλετε καποιο θεμα απο την εφαρμογη της Samsung Black systemui

Κατεβαζετε καντε απλη εγκατασταση ως apk.--->>> https://mega.nz/#!xDZQRZTI!rI7CkN6LL88tONvVDL11z69BJlA2UkzNxWZaQrr4_Lw

Μετα restart και...

26173844_803934356445378_6931473808938028913_o.jpg?efg=eyJpIjoidCJ9&oh=0d24d8bb7274e70b1144ca483ba98bf8&oe=5AEF5944

Τελικά το έσβησα. Ενώ στην αρχή εντυπωσιάστηκα (λάτρης του μαύρου) τελικά οι μαύρες ειδοποιήσεις δεν διαβάζονται.

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Πάντως για όποιον θέλει τζαμακι προτείνω το nilkin amazing h αφήνει ελάχιστα περιθώρια δεξιά αριστερά το touch δουλεύει σαν να μην υπάρχει τζάμι και η αίσθηση στο δάχτυλο είναι φανταστική

Στάλθηκε από το ALE-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p

"Πάντως για όποιον θέλει τζαμακι προτείνω το nilkin amazing h αφήνει ελάχιστα περιθώρια δεξιά αριστερά το touch δουλεύει σαν να μην υπάρχει τζάμι και η αίσθηση στο δάχτυλο είναι φανταστική"

Εγώ που χρησιμοποιώ Nillkin Amazing 9H+Pro 2.5D 0.2 mm δεν ξερω αν μιλάμε για την ίδια, δεν είναι έτσι που το λες έχει χάσει ελαφρώς σε αίσθηση από το να μην έχει καθόλου που η οθονη παει σφαιρα και αυτο συμβαίνει με όλους

"Πάντως για όποιον θέλει τζαμακι προτείνω το nilkin amazing h αφήνει ελάχιστα περιθώρια δεξιά αριστερά το touch δουλεύει σαν να μην υπάρχει τζάμι και η αίσθηση στο δάχτυλο είναι φανταστική"

Εγώ που χρησιμοποιώ Nillkin Amazing 9H+Pro 2.5D 0.2 mm δεν ξερω αν μιλάμε για την ίδια, δεν είναι έτσι που το λες έχει χάσει ελαφρώς σε αίσθηση από το να μην έχει καθόλου που η οθονη παει σφαιρα και αυτο συμβαίνει με όλους

Φίλε μου δεν έχω το pro άλλα το απλό h και τουλάχιστον στην συσκευή μου το touch είναι άμεσο, μου κάνει εντύπωση πάντως επειδή το pro υποτίθεται ότι είναι ανώτερο του απλού h Ίσως η έξτρα επίστρωση να έχει κάποιο αντίκτυπο στην ευαισθησία του touch

Βρε παιδια μη γραφουμε τα ιδια το απλο με το pro η διαφορα ειναι στη χωρητικοτητα μνημης του χωρου 16 το ενα 32 το αλλο κτλ.Οπως συμβαινει σε πολλες συσκευες κατα ταλλα ειναι ολοιδιο σε χαρακτηριστικα.

Βρε παιδια μη γραφουμε τα ιδια το απλο με το pro η διαφορα ειναι στη χωρητικοτητα μνημης του χωρου 16 το ενα 32 το αλλο κτλ.Οπως συμβαινει σε πολλες συσκευες κατα ταλλα ειναι ολοιδιο σε χαρακτηριστικα.
Εάν αναφέρεσαι στο δικό μου το ποστ αναφερόμαστε σε tempered glass της nilkin Όχι στην συσκευή

Όταν κάνω βελτιστοποιηση του κινητού μου γράφει ότι δεν έχω ενεργοποιήσει την προστασία από ιούς να το κάνω ή όχι;

Απενεργοποιησε οτι εχει σχεση με προστασιες και πρασινα αλογα .Επισης οχι μη το ενεργοποιεις ουτε αυτο..Βαλε το adGuard μονο για τις διαφημισεις.Εαν βαζεις βεβαια μονο προγραμματα απο το play.Εαν βαζεις σπασμενα αλλο καπελο....

Απενεργοποιησε οτι εχει σχεση με προστασιες και πρασινα αλογα .Επισης οχι μη το ενεργοποιεις ουτε αυτο..Βαλε το adGuard μονο για τις διαφημισεις.Εαν βαζεις βεβαια μονο προγραμματα απο το play.Εαν βαζεις σπασμενα αλλο καπελο....

Το adGuard το χρησιμοποιουσα αλλά το έβλεπα πάντα ψηλά στην κατανάλωση και το απεγκατεστησα.

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Εμένα δε με ενοχλούν οι διαφημίσεις. Και οποία εφαρμογή μου αρέσει, την πληρώνω.

Το adGuard το χρησιμοποιουσα αλλά το έβλεπα πάντα ψηλά στην κατανάλωση και το απεγκατεστησα.

Το συνολο cpu να κοιτας οχι ποιο ειναι πρωτο.Το adGuard δεν καιει καθολου μπαταρια.Εγω εχω 4 μερες λειτουργιας με 12 ωρες sot και το adGuard εχει συνολο cpu 10λεπτα.

----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Εμένα δε με ενοχλούν οι διαφημίσεις. Και οποία εφαρμογή μου αρέσει, την πληρώνω.

Εισαι απο τους λιγους που οταν σερφαρουν τους αρεσει η σελιδες που βλεπουν να αναβοσβηνουν σαν χριστουγεννιατικο δεντρο!:p

Καλησπέρα! Θα ήθελα να ρωτήσω αν τα πλήκτρα αφής, αυτά που βρίσκονται δεξιά και αριστερά από το κεντρικό, είναι φωτιζόμενα γιατί δεν μπορώ να το βρώ. Ευχαριστώ!

Οπως βλεπουμε ετσι για την Ιστορια το J7-2017 ειναι το best Samsung battery save phone Everrr:D

26962094_812030288969118_946811117555784612_o.jpg?efg=eyJpIjoidCJ9&oh=d8c692e7e75eee4ad14fa4362f8ba283&oe=5AD953C1

27355683_812029588969188_7132600084352964425_o.jpg?efg=eyJpIjoidCJ9&oh=f3b63fc4cbb7151e558eec221d863085&oe=5AE20A10

27023364_812029915635822_3143689444413309900_o.jpg?efg=eyJpIjoidCJ9&oh=f93aa938df2c052deb62b2653a74ded8&oe=5B20F6BE

Καλησπέρα! Θα ήθελα να ρωτήσω αν τα πλήκτρα αφής, αυτά που βρίσκονται δεξιά και αριστερά από το κεντρικό, είναι φωτιζόμενα γιατί δεν μπορώ να το βρώ. Ευχαριστώ!

Οχι δεν ειναι..

Καλησπέρα και πάλι. Πως μπορώ να ενεργοποιήσω το μπροστινό φλας και όχι το πίσω για ειδοποίηση κλήσης ή μηνύματος; Ευχαριστώ πολύ!

• The title was changed to Samsung Galaxy J7 2017