Jump to content

VGA: SLi ή 1x PCI-E?

Woca
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Η αξία των φίλτρων φαίνεται στο sli απλά η ποιότητα των φιλτρων είναι λιγο καλύτερη στις Ati και δεν σφυρίζω αδιάφορα σε αυτό το πρόβλημα της nVidia και το λέω....

Για να κάνεις 2 6600gt θές 290ε(2*145) gigabyte

Η 6800gt είναι στα 350ε απλά αν έχεις να δώσεις 50ε παραπάνω θα έχεις και λίγο καλύτερα φίλτρα...

Και μην ξεχνάς ότι 6600gt έχει p_s v3

όσο για το αν το sli είναι τόσο καλό...εγώ πιστεύω ναι....αλλά θα φανεί αν θα το αλλάξει....

Καληνύχτα

Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra

122897885_Screenshot2023-02-162220155.jpg.e6f51eae4d98bfe4a1f50dd86c3c27d3.jpg

• Απαντήσεις 73
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Πηρα το PC Magazine Μαϊου το οποιο εχει συγκριτικο σε 50 καρτες γραφικων. Ηθελα να ρωτησω, σε αυτους που εχουν το περιοδικο, αν η HIS που εχουν εκει ειναι η Platinum Edition και αν οχι αν η Platinum Edition ειναι καλυτερη απο την MSI NX6800GT T2D256E που την εχει ως την καλυτερη καρτα γραφικων (και αν αληθευει αυτο)... :)
http://i39.tinypic.com/ojjlzk.gif

Η αξία των φίλτρων φαίνεται στο sli απλά η ποιότητα των

Για να κάνεις 2 6600gt θές 290ε(2*145) gigabyte

Καλα που βρήκες 6600GT με 145€? ΦΠΑ έχει? Ο σκρούτζ δεν βγάζει τίποτα παρόμοιο εκτός αν δεν μετράει το ΦΠΑ

Πηρα το PC Magazine Μαϊου το οποιο εχει συγκριτικο σε 50 καρτες γραφικων. Ηθελα να ρωτησω, σε αυτους που εχουν το περιοδικο, αν η HIS που εχουν εκει ειναι η Platinum Edition και αν οχι αν η Platinum Edition ειναι καλυτερη απο την MSI NX6800GT T2D256E που την εχει ως την καλυτερη καρτα γραφικων (και αν αληθευει αυτο)... :)

ρε ασε τα ελληνικα περιοδικα και ψαξε στο Internet διοτι το καθενα ειναι με το μερος καποιας εταιρειας... ψαξε στο νετ να βρεις

Καλα που βρήκες 6600GT με 145€? ΦΠΑ έχει? Ο σκρούτζ δεν βγάζει τίποτα παρόμοιο εκτός αν δεν μετράει το ΦΠΑ

Δεν είναι μαγαζί.....υπάρχει κάποιος που φέρνεις τα πάντα για PC και έχει και γ@μω τις τιμές

Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra

Για πες μου λοιπον εσυ ποια θεωρεις καλυτερη και αμα θες δωσε μου και κανενα link να δω... :)

Για πες μου λοιπον εσυ ποια θεωρεις καλυτερη και αμα θες δωσε μου και κανενα link να δω... :)

αν λες εμενα τοτε γραψε τι συστημα εχεις και θα σου πω (μεχρι ποσα μπορεις να διαθεσεις?)

Δεν με ενδιαφερει η τιμη γιατι θα τα παρω πιο φθηνα απο την κανονικη τιμη! :)

δλδ χωρίς φαπα?

Εγώ θα σου έλεγα να πάρεις 1 6800ultra και ποιο μετά άλλη μία....

¨η να περιμένεις τώρα το καλοκαίρι που θα βγάλουν οι 2 εταιρείες καινούριες κάρτες γραφικών με σχεδόν τις 2πλάσιες επιδόσεις....

Δηλαδη σε τιμη χονδρικης... :)

Παντως το να περιμενω μεχρι το καλοκαιρι δεν παιζει γιατι δεν την παλευω με αυτη που εχω και μαλλον γερνω προς την HIS! :O

Ψιλοάσχετο, αλλά υπάρχει adaptor AGP -> PCI-E ή μπα...;

Κυκλοφορεί τίποτα ακόμα σε AGP;

Ε δεν έχουν εξαφανιστεί κιόλας οι κάρτες AGP και λογικό είναι. Υπάρχουν τόσα μηχανήματα που χρησιμοποιούν το AGP. Τουλάχιστον για Geforce 6200, 6600 και 6800 που έχω κοιτάξει βρίσκεις ότι θέλεις.

Μιας και το έφερε η κουβέντα... :rolleyes:

Πιο πολύ τώρα τι συμφέρει; AGP ή PCI-E;

Προς τα που προχωράει η τεχνολογία για τις VGA;

Επειδή θα γίνει μια αναβαθμισούλα σε cpu,mobo και θα πρέπει να επιλέξω. :worry:

Always have the feeling that something's missing or left behind...[/b]

Δεν τίθεται τέτοιο θέμα... Υπάρχουν ήδη κάρτες γραφικών που κυκλοφορούν μόνο σε PCI Express και δεν πρόκειται να βγει έκδοση τους για AGP. Για κάποιον που σκέφτεται να φτιάξει ένα καινούργιο μηχάνημα είναι μονόδρομος. Σε λίγο καιρό οι κάρτες για AGP θα υπάρχουν μόνο για τη μεγάλη εγκατεστημένη βάση υπολογιστών που δεν υποστηρίζουν PCI Express.

Δεν τίθεται τέτοιο θέμα... Υπάρχουν ήδη κάρτες γραφικών που κυκλοφορούν μόνο σε PCI Express και δεν πρόκειται να βγει έκδοση τους για AGP. Για κάποιον που σκέφτεται να φτιάξει ένα καινούργιο μηχάνημα είναι μονόδρομος. Σε λίγο καιρό οι κάρτες για AGP θα υπάρχουν μόνο για τη μεγάλη εγκατεστημένη βάση υπολογιστών που δεν υποστηρίζουν PCI Express.

Ωραία!

Ευχαριστώ mcde :) ;)

Χμ, πάλι καλα. Θέλω να αλλάξω VGA κατά το καλοκαίρι και είχα φοβηθεί οτι δε θα βρω με αυτά που άκουγα...

Χμ, πάλι καλα. Θέλω να αλλάξω VGA κατά το καλοκαίρι και είχα φοβηθεί οτι δε θα βρω με αυτά που άκουγα...

Εγώ που θέλω να αλλάξω ΚΑΙ cpu ΚΑΙ motherboard τι να πω; :w00t: :shifty:

Πάλι θα ξηλωθούμε εμείς τα φτωχαδάκια... :lol: :lol: :lol:

Ναι κι εγώ μάλλον θα αλλάξω την Geforce 4 ti4200 που έχω. Με τα ελάχιστα παιχνίδια που παίζω, μέχρι τώρα τα πήγε μια χαρά. Απλά περιμένω να πέσει κι άλλο η τιμή της 6600 :whistle:

@mcde: Και εγω την Ti4200 64Mb ειχα μεχρι τωρα και μου ειχε βγει πολυ καλη. Αυτο που με ειχε εκπληξει ειναι τα αρκετα-μεγαλα-για-την-εποχη-της MHz τα οποια δουλευει, τοσα που καποιες σημερινες φθηνες καρτες εχουν... :)

@mcde: Και εγω την Ti4200 64Mb ειχα μεχρι τωρα και μου ειχε βγει πολυ καλη. Αυτο που με ειχε εκπληξει ειναι τα αρκετα-μεγαλα-για-την-εποχη-της MHz τα οποια δουλευει, τοσα που καποιες σημερινες φθηνες καρτες εχουν... :)

Τα MHz αυτών των καρτών είναι υψηλά λόγω διαφορετικής υλοποίησης.

Δεν σημαίνουν κάτι.

Δεν κάνουν από μόνα τους τα Mhz τις επιδόσεις.

Όπως είπε και ο billpepas τα mhz δεν κάνουν τις επιδόσεις....

Έχουν διαφορετικό prating οπως η διαφορά των mhz ανάμεσα στους AMD και Intel....οι επεξεργαστές της AMD ανα παλμό του ρολογιού μπορεί να κάνει περισσότερες πράξεις.....

Δλδ με λίγα λόγια οι καινούριες κάρτες στα ίδια mhz μπορούν να κάνουν πολύ περισσότερες πράξεις με αποτέλεσμα να έχουν χαμηλώτερους χρονισμούς και 5-πλάσιες επιδόσεις από την κάρτα σου...αν όχι παραπάνω...