johnnyman25 Δημ. August 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2017 Ναι δουλευει η google camera με hdr+, αρκει να ενεργοποιησεις το api2. Βεβαια για να το κανεις αυτο πρεπει να εχεις ξεκλειδωτο bootloader μιας και στην miui ειναι απενεργοποιημενο. Περισσοτερα δες εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=7294430#post7294430 . Επιπλεον ετσι θα εχεις και manual ρυθμισεις στη μαμα καμερα. Επισης δες γενικα το πρωτο μηνυμα του thread που σου εβαλα. Εχω βαλει links για διαφορες βελτιωσεις. Αν δεν πειραξεις τιποτα και το αφησεις στοκ μπορεις να εχεις manual camera με τη bacon (απλα μπες ρυθμισεις και απενεργοποιησε τις διαφημισεις).Σε ευχαριστώ πολύ. Το κινητό θα το έχω λίγες μέρες. Το αγόρασα για μια φίλη της γυναίκα μου όποτε ροοτ δεν παίζει. Χαχα Μου άρεσε πολύ πάντως. Μου έλειψαν οι 5.5 ίντσες και η μπαταρία απίστευτη.. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. August 26, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2017 Σε ευχαριστώ πολύ. Το κινητό θα το έχω λίγες μέρες. Το αγόρασα για μια φίλη της γυναίκα μου όποτε ροοτ δεν παίζει. Χαχα Μου άρεσε πολύ πάντως. Μου έλειψαν οι 5.5 ίντσες και η μπαταρία απίστευτη.. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Βαλε τοτε μια bacon camera για manual mode. Εχει manual ακομα και στις σελφις (μεχρι 1/4) καθως και φλας. Βρες την 1.8.3 εκδοση γιατι οι νεοτερες ειναι καπως μπελαλιδικες (κλεισε μετα το update απο το play store). Επισης δοκιμασε στα σκοταδια το hdr με την bacon τοσο στη μπροστινη οσο και για την πισω (στην πισω βεβαια θελει πολυ σταθερα χερια). Ναι ειναι πολυ καλο κινητο δεδομενης και της τιμης. Τριτη φορα που ξαναγυρισα σε αυτο :lol: . Και με τη βελτιωση που ειχα στις νυχτερινες με hdr+ μαλλον θα μεινω για καποιο καιρο με αυτο. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. August 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2017 Βαλε τοτε μια bacon camera για manual mode. Εχει manual ακομα και στις σελφις (μεχρι 1/4) καθως και φλας. Βρες την 1.8.3 εκδοση γιατι οι νεοτερες ειναι καπως μπελαλιδικες (κλεισε μετα το update απο το play store). Επισης δοκιμασε στα σκοταδια το hdr με την bacon τοσο στη μπροστινη οσο και για την πισω (στην πισω βεβαια θελει πολυ σταθερα χερια). Ναι ειναι πολυ καλο κινητο δεδομενης και της τιμης. Τριτη φορα που ξαναγυρισα σε αυτο :lol: . Και με τη βελτιωση που ειχα στις νυχτερινες με hdr+ μαλλον θα μεινω για καποιο καιρο με αυτο.Την έβαλα την 1.8.3 αλλά η ταχύτητά κλείστρου δεν δουλεύει σωστά.. Πχ βάζω 1/4 αλλά δεν σκοτινιαζει η φώτο.. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. August 26, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2017 Την έβαλα την 1.8.3 αλλά η ταχύτητά κλείστρου δεν δουλεύει σωστά.. Πχ βάζω 1/4 αλλά δεν σκοτινιαζει η φώτο.. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Εχεις αφησει auto το iso. ;) Παρεμπιπτοντως με 1/4 θα περιμενα να φωτισει (αν ειχε σταθερο Iso) οχι να σκοτεινιαζει. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. August 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2017 Εχεις αφησει auto το iso. ;) Παρεμπιπτοντως με 1/4 θα περιμενα να φωτισει (αν ειχε σταθερο Iso) οχι να σκοτεινιαζει.Όχι στο 100 το βάζω το iso. Να φωτίσει ναι μπερδεύτηκα. Black Leather Htc 10 Power Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. August 26, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2017 Όχι στο 100 το βάζω το iso. Να φωτίσει ναι μπερδεύτηκα. Black Leather Htc 10 Power Για τραβα μια φωτογραφια auto και μια 1/4. Διαφερει; Αν οχι δες λιγο τις λεπτομεριες. Βασικα ποια εκδοση rom φοραει; (πχ 8.5.4.0) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. August 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2017 Για τραβα μια φωτογραφια auto και μια 1/4. Διαφερει; Αν οχι δες λιγο τις λεπτομεριες. Βασικα ποια εκδοση rom φοραει; (πχ 8.5.4.0)Διαφέρει το iso ναι. Την 8.5.4.0 έχω. Το πιο γρήγορο κλείστρο που έχει είναι 1/33 και το πιο αργό 1/2 Black Leather Htc 10 Power Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. August 26, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2017 (edited) Διαφέρει το iso ναι. Την 8.5.4.0 έχω. Το πιο γρήγορο κλείστρο που έχει είναι 1/33 και το πιο αργό 1/2 Black Leather Htc 10 Power Το περιμενα. Λογικα στο εριξε iso 40 ή και παρακατω. Βασικα αν το πας τερμα ειναι 0.6 sec. Οκ δεν ειναι κατι φοβερο αλλα απο το τιποτα κατι ειναι και αυτο (συνηθως 1/3 τραβαω οταν απλα το στηριζω καπου). Οσον αφορα το γρηγορο, νομιζω εχει και παραπανω. Προσεξε λιγο καθως το επιστρεφεις στο auto που ενα κλικ πριν εχει καπου στο 1/220 (αν θυμαμαι καλα). Αν θες ακομα παραπανω, αστο auto και κουμπωσε iso 3200 (αν εχει φως θα γραψει περισσοτερη ταχυτητα). Παντως με ενεργο api2 η πιο γρηγορη ταχυτητα ειναι 1/8000. Edited August 26, 2017 by Antretng Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giwrgos_Gk Δημ. August 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2017 Παιδιά μια άσχετη ερώτηση,από τι βλέπω το tapatalk δεν ανανεώνει και δεν μου δείχνει κανένα νεο μήνυμα από χθες,συμβαίνει και σε εσάς; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xostel77 Δημ. August 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2017 950 xl WP_20170820_19_55_53_Rich by Nikos Manousakis, on Flickr Μανουσάκης Νίκος Xiaomi Mi 9T Pro http://www.monsterfish-greekfans.gr/forum http://www.facebook.com/nikos.manousakismariastavroulaki?ref=tn_tnmn http://www.youtube.com/user/xostel77?feature=mhee Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. August 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2017 950 xl WP_20170820_19_55_53_Rich by Nikos Manousakis, on Flickr Πολύ ωραία φωτο συνέχισε να μας ανεβαζεις τις ομορφιές της Κρήτης... :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. August 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2017 Παιδιά μια άσχετη ερώτηση,από τι βλέπω το tapatalk δεν ανανεώνει και δεν μου δείχνει κανένα νεο μήνυμα από χθες,συμβαίνει και σε εσάς; Και εμενα το κανει , σημερα το παρατηρησα. MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vriz27 Δημ. August 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2017 Και εμενα το κανει , σημερα το παρατηρησα. κι εμένα από το μεσημέρι και μετά... Σε έχω δει πρωτάθλημα να παίρνεις... ...σε έχω δει στην γ' εθνική... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. August 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2017 κι εμένα από το μεσημέρι και μετά... Και σε μένα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. August 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2017 S8+, επιλεκτικη εστίαση, hdr off 20170826_182258 by marios86, on Flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. August 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2017 Τρομερή λεπτομέρεια Μάριε Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. August 26, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2017 Πολύ ωραία Μάριε. Για να καταλάβω, η επιλεκτική εστίαση θολώνει ψηφιακά μέρος της φωτογραφίας σαν artificial bokeh? Πως ακριβώς "καταλαβαίνει" ποιό μέρος θέλουμε να θολώσουμε; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. August 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2017 Τρομερή λεπτομέρεια Μάριε Πολύ ωραία Μάριε. Για να καταλάβω, η επιλεκτική εστίαση θολώνει ψηφιακά μέρος της φωτογραφίας σαν artificial bokeh? Πως ακριβώς "καταλαβαίνει" ποιό μέρος θέλουμε να θολώσουμε; Θενκς Ναι αλλά ποιο πολύ προς το blur είναι, δεν θα το έλεγα bokeh εγώ. Εξαιρετικά bokeh πετυχαίνεις στο auto οπου το f1.7 κάνει σωστά την δουλειά χωρίς παρεμβάσεις. Επειδή είσαι πολύ κοντά στο θέμα το καταλαβαίνει μόνο του, αλλιώς λίγο πάνω κάτω και πετυχαίνεις το ιδανικό. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giwrgos_Gk Δημ. August 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2017 Lg g5 manual s 1/4 iso 200 Στάλθηκε από το LG-H850 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. August 27, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2017 Lg g5 manual s 1/4 iso 200 Στάλθηκε από το LG-H850 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Καλημέρα Γιώργο. Βάζοντας φωτογραφία απο tapatalk εξαπατάει ότι έχει κακή ποιότητα η φωτογραφία. Γιατί δεν βάζεις BBCode που παρέχει το flickr? Πολλές φορές όταν έχω δει φωτογραφία σου νόμιζα ότι είναι μέτριες μέχρι που τις άνοιξα στο flickr και είδα ότι είναι τελικά πολύ καλές. :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giwrgos_Gk Δημ. August 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2017 Καλημέρα Γιώργο. Βάζοντας φωτογραφία απο tapatalk εξαπατάει ότι έχει κακή ποιότητα η φωτογραφία. Γιατί δεν βάζεις BBCode που παρέχει το flickr? Πολλές φορές όταν έχω δει φωτογραφία σου νόμιζα ότι είναι μέτριες μέχρι που τις άνοιξα στο flickr και είδα ότι είναι τελικά πολύ καλές. :)Καλημέρα,ναι το ξέρω απλά την ανεβάζω από το κινητό,γι'αυτό βάζω και το λινκ από κάτω :) Στάλθηκε από το LG-H850 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. August 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2017 Ωραία Γιώργο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. August 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2017 Gallaria Πλαταμώνας ev -1.2 2017-08-27_12-07-05 by Vagelis Kouzoglou, on Flickr Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giwrgos_Gk Δημ. August 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2017 Ωραία Γιώργο!Ευχαριστώ πολύ! Στάλθηκε από το LG-H850 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. August 27, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2017 Πολύ ωραία Βαγγέλη. Πάρτε και μια που την είχα βάλει και στο καλλιτεχνικό (με επεξεργασία βέβαια εκει). Redmi Note 4X google hdr+ . Με άλλη camera ανεβαζε iso καπου 1400 και 1/13 ταχυτητα. IMG_20170826_212122 (hdr+) by Andreas L., on Flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts