Vlasismiriagos Δημ. January 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2018 πουλαω το δικο μου αμα θες...ειναι και φτηνοΔυστυχώς το παρήγγειλα το απόγευμα μαζί με το note 3. Δεν βλέπω την ώρα να το αγγίξω... Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtf4270 Δημ. January 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2018 Δυστυχώς το παρήγγειλα το απόγευμα μαζί με το note 3. Δεν βλέπω την ώρα να το αγγίξω... Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk :lol::lol::lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. January 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2018 Δυστυχώς το παρήγγειλα το απόγευμα μαζί με το note 3. Δεν βλέπω την ώρα να το αγγίξω... Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας TapatalkΣε βλέπω να τα αφήνεις ολα τα υπόλοιπα, σε έβαλε μεσα πολύ τελικά ε; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. January 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2018 Σε βλέπω να τα αφήνεις ολα τα υπόλοιπα, σε έβαλε μεσα πολύ τελικά ε;Ναι Μάριε. Ήδη το ένα βρήκα να το δώσω... Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtf4270 Δημ. January 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2018 καλυτερα να μεινουμε ον τοπικ./ Για αγοροπωλησιες κινητων υπαρχει αλλο ξεχωριστο νημα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
linuxilakis Δημ. January 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2018 Περάστε δίπλα να σας δώσει λινκ ο Αντρέας. ΝΑ δείτε συγκριτικό mix 2 με mi5s όλα auto.. Κάτοχος και των δύο. Ο σκοπός ήταν να δούμε πόσο χάλια είναι του mix με σημείο αναφοράς το mi5s που είναι εξαιρετικό. Τα συμπεράσματα δικά σας.. Να σημειωθεί πως δεν είμαι κανένας επαγγελματίας. Το βάζω εγώ https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/23225-%CE%A7%CE%B5%CE%B9%CF%81%CE%BF%CE%BA%CE%AF%CE%BD%CE%B7%CF%84%CE%B5%CF%82-%CF%81%CF%85%CE%B8%CE%BC%CE%AF%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%83%CF%85%CE%B3%CE%BA%CF%81%CE%B9%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AC-%CE%BA%CE%B1%CE%BC%CE%B5%CF%81%CF%8E%CE%BD/?pageNo=106 Πιο πίσω έχει και πρωινές. Η δική μου άποψη είναι πως είναι πολύ κοντά οι δύο κάμερες. Πάντα για stock και πάντα auto. Κάτι που αποδεικνύει πως η xiaomi βάζει τους αλγόριθμους one size fits all.. Και ίσως εδω βγαίνει ένα λογικό συμπέρασμα πως το mi note 3 να έχει άλλους αλγόριθμους. Που σημαίνει πως και το mi6 και το mix έχουν περιθώρια βελτίωσης σε μελλοντικά updates. Αυτά καλημέρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. January 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2018 (edited) Όποιος καταφέρει να βγάλει τέτοια φωτογραφία με το κινητό του (δεν με απασχολεί ποιο είναι και ποιας εταιρίας είναι) ας μου στείλει PM. Θα το αγοράσω στην 2πλάσια τιμή από ότι έχει στο skroutz. :cool: https://flic.kr/p/23g8cqd Edited January 12, 2018 by pavlidisc iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atari4 Δημ. January 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2018 Περάστε δίπλα να σας δώσει λινκ ο Αντρέας. ΝΑ δείτε συγκριτικό mix 2 με mi5s όλα auto.. Κάτοχος και των δύο. Ο σκοπός ήταν να δούμε πόσο χάλια είναι του mix με σημείο αναφοράς το mi5s που είναι εξαιρετικό. Τα συμπεράσματα δικά σας.. Να σημειωθεί πως δεν είμαι κανένας επαγγελματίας. Το βάζω εγώ https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/23225-%CE%A7%CE%B5%CE%B9%CF%81%CE%BF%CE%BA%CE%AF%CE%BD%CE%B7%CF%84%CE%B5%CF%82-%CF%81%CF%85%CE%B8%CE%BC%CE%AF%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%83%CF%85%CE%B3%CE%BA%CF%81%CE%B9%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AC-%CE%BA%CE%B1%CE%BC%CE%B5%CF%81%CF%8E%CE%BD/?pageNo=106 Πιο πίσω έχει και πρωινές. Η δική μου άποψη είναι πως είναι πολύ κοντά οι δύο κάμερες. Πάντα για stock και πάντα auto. Κάτι που αποδεικνύει πως η xiaomi βάζει τους αλγόριθμους one size fits all.. Και ίσως εδω βγαίνει ένα λογικό συμπέρασμα πως το mi note 3 να έχει άλλους αλγόριθμους. Που σημαίνει πως και το mi6 και το mix έχουν περιθώρια βελτίωσης σε μελλοντικά updates. Αυτά καλημέρα Καλημερα, σε ποιον αριθμο ποστ ειναι η συγκριση; Sent from my iPhone using Tapatalk Pro You'll never walk alone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. January 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2018 Καλημερα, σε ποιον αριθμο ποστ ειναι η συγκριση; Στην σελίδα που σε πάει το link κάνε scroll down. :) iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
walkera82 Δημ. January 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2018 Σημερινή με honor 8 pro σε auto με hdr ενεργοποιημένο και χρήση "tap to focus". Θεωρώ ότι καλά τα πάει. Used: LG G2 - Nexus 5 - Motorola moto g (2014) - Samsung Galaxy S5 - LG G3 32Gb - LG G Flex 2 - LG G3 16Gb - Samsung Galaxy S6 32Gb - LG G4 32 Gb - Xiaomi redmi note 3 pro - Huawei P9 - Huawei P9 lite - Honor 7 lite - Samsung S7 edge - Samsung S8 - Xiaomi Redmi Pro - Honor 8 - Samsung S7 - Honor 8 pro - Xiaomi Mi Mix 2 - Samsung Note 8 - Xiaomi redmi note 5 - Huawei P20 pro Now: Xiaomi mi8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. January 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2018 (edited) Να διαγραφεί Edited January 12, 2018 by Vlasismiriagos Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. January 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2018 Καλημέρα. Για πείτε και σε μένα ρε παιδιά τι τεχνολογίες έχει η κάμερα του mi5s που το κάνει τόσο ξεχωριστό όπως λέτε. May the mi note 3 force be with you. Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. January 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2018 (edited) Καλημέρα. Για πείτε και σε μένα ρε παιδιά τι τεχνολογίες έχει η κάμερα του mi5s που το κάνει τόσο ξεχωριστό όπως λέτε. Μην ψαρώνεις Johny. Το troll πάει σύννεφο και τα ψάρια τσιμπάνε πριν πετάξεις αγκίστρι. :cool: Στο θέμα μας. Τίποτα εξωφρενικό στην κάμερα του Mi5s. Απλά έχει αισθητήρα 1/2,3'' (μεγάλο δηλαδή σε σχέση με τα τελευταία μοντελάκια των εταιριών) και 1.55µm pixel. Αυτά τα δύο, από μόνα τους, θεωρητικά, είναι ατού. Όχι όμως ότι είναι και κάτι το εξωπραγματικό. Το είδες και μόνος σου εξάλλου γιατί το Mi Note 3 με 1/2,9'' αισθητήρα και 1.25µm pixels τα πάει εξαιρετικά! Έχει όμως και F/1.8 έναντι F/2.0 του Mi5s. To HDR+ απογείωσε το συνολάκι που φοράει το Mi5s. Αυτό. Τίποτα περισσότερο τίποτα λιγότερο. Το πόσο ψηλά το πήγε, μπορεί να το κρίνει ο καθένας με το δικό του μάτι. :cool: Edited January 12, 2018 by pavlidisc iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atari4 Δημ. January 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2018 Όποιος καταφέρει να βγάλει τέτοια φωτογραφία με το κινητό του (δεν με απασχολεί ποιο είναι και ποιας εταιρίας είναι) ας μου στείλει PM. Θα το αγοράσω στην 2πλάσια τιμή από ότι έχει στο skroutz. :cool: https://flic.kr/p/23g8cqd Πολυ καλο αποτελεσμα! Με τριποδακι ε; You'll never walk alone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. January 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2018 μισο λεπτο...εχουμε μια σκοτεινη σκηνη οπου υπαρχουν και διαφορα εντονα φωτα. Τραβαω εγω με mi5s hdr+...εσυ τραβας με Galaxy S8. ποιο θα την βγαλει καλυτερα?εννοείται με το S8 δεν γίνεται να συγκρίνουμε αυτες τις δυο συσκευές γιατι είναι διαφορετικές κατηγορίες IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. January 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2018 Πολυ καλο αποτελεσμα! Με τριποδακι ε;Χωρίς είναι Sent from my SM-G930F using Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. January 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2018 (edited) Πολυ καλο αποτελεσμα! Με τριποδακι ε; Με το HDR+ για να πάρεις τέτοιο αποτέλεσμα δεν χρειάζεται τρίποδας. Δεν χρειάζεται κάν σταθερό σημείο. Δεν χρειάζεσαι κάν manual ρυθμίσεις. Αν και η συγκεκριμένη φωτό δεν είναι δική μου, είμαι σίγουρος ότι είναι χεράτη γιατί παρόμοια αποτελέσματα παίρνω και εγώ :cool: Υ.Γ Εγώ δεν παίνεψα ΠΟΤΕ το Mi5s για τις φωτογραφικές του ικανότητες. Το HDR+ απογείωσε την συσκευή. Χωρίς το port του HDR+ ΔΕΝ θα έπαιρνα Mi5s. Έχει πολύ καλή απόδοση αλλά η stock κάμερα δεν μπορεί να πιάσει S8/G5/U11. Με το HDR+ όμως τα χτυπάει στα ίσα...άν δεν τα ξεπερνάει... Edited January 12, 2018 by pavlidisc iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. January 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2018 Καλημέρα. Για πείτε και σε μένα ρε παιδιά τι τεχνολογίες έχει η κάμερα του mi5s που το κάνει τόσο ξεχωριστό όπως λέτε. May the mi note 3 force be with you.Τίποτα ιδιαίτερο Τζον όπως προαναφερθηκε. Απλα όπως ξέρεις γιατί δεν είσαι νέο μελος οτι αγοράσουν κάποιοι είναι το ανωτέρο όλων και δεν υπάρχει γυρισμός. Ευτυχώς για αυτους υπάρχουν μοντιφικες διαφόρων ειδών και μετά απο παμπολλα αποτελέσματα και εναλλαγες ρυθμίσεων πετυχαίνουν ενα επιθυμητο αποτέλεσμα. Δεν θεωρώ μέτρο σύγκρισης το hdr+ καθως κατα την άποψή μου έπρεπε να είναι σε ξεχωριστό θέμα όπως σε ολα τα φόρουμ παγκοσμίως αλλα μην το αναλυσουμε αυτό. Με την ίδια λογική μπορούμε να πάρουμε οποιαδήποτε συσκευή και ένα developer που θα της φτιάξει μια μοντιφα η οποία θα ξεπερνάει καθε προηγούμενο. Ολα τα υπόλοιπα είναι απλα για να κερδίσουν τις εντυπώσεις. Θεωρώ οτι εσυ με στοκ αποτελέσματα έχεις δωσει υπεροχα και αμεσα συγκρίσιμα αποτελέσματα σε όλες τις συνθήκες με το νοτε 3. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. January 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2018 Τίποτα ιδιαίτερο Τζον όπως προαναφερθηκε. Απλα όπως ξέρεις γιατί δεν είσαι νέο μελος οτι αγοράσουν κάποιοι είναι το ανωτέρο όλων και δεν υπάρχει γυρισμός. Ευτυχώς για αυτους υπάρχουν μοντιφικες διαφόρων ειδών και μετά απο παμπολλα αποτελέσματα και εναλλαγες ρυθμίσεων πετυχαίνουν ενα επιθυμητο αποτέλεσμα. Δεν θεωρώ μέτρο σύγκρισης το hdr+ καθως κατα την άποψή μου έπρεπε να είναι σε ξεχωριστό θέμα όπως σε ολα τα φόρουμ παγκοσμίως αλλα μην το αναλυσουμε αυτό. Με την ίδια λογική μπορούμε να πάρουμε οποιαδήποτε συσκευή και ένα developer που θα της φτιάξει μια μοντιφα η οποία θα ξεπερνάει καθε προηγούμενο. Ολα τα υπόλοιπα είναι απλα για να κερδίσουν τις εντυπώσεις. Θεωρώ οτι εσυ με στοκ αποτελέσματα έχεις δωσει υπεροχα και αμεσα συγκρίσιμα αποτελέσματα σε όλες τις συνθήκες με το νοτε 3.Ε μα είπα και εγώ. Και για μένα το hdr+ δεν είναι άξιο μέτρο σύγκρισης μιας συσκευής και θα έπρεπε να υπάρχει ξεχωριστό θέμα όπως είπες. Για να έχουμε συγκρίσιμο αποτέλεσμα πρέπει να τραβάμε με στοκ και πάντα στο αυτόματο σε όλες τις συνθήκες για να δούμε τις εκάστοτε δυνατότητες μιας συσκευής. Όλα τα άλλα είναι περιττά. Ορίστε μια και από μένα στο αυτόματο πάντα. Full humidity by Guardian, on Flickr May the mi note 3 force be with you. Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. January 12, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2018 (edited) Μάριε πολλά διαφέρουν σε ξένα forums αλλά ας μην το αναλύσουμε τώρα. Δεν γίνεται με τη κάθε ευκαιρία να γράφετε εναντίον κανόνων όπου πάντα ανέβαιναν εδώ φωτογραφίες από 3rd party camera apps. Στη τελική αν δεν ανέβαιναν εδώ αυτές οι φωτογραφίες οι περισσότεροι θα αγνοούσαν τα οφέλη του. Ο σκοπός είναι να βελτιώσουμε τις φωτογραφίες μας παίρνοντας και μια εικόνα από δείγματα κάθε κάμερας και όχι για να τσακωνόμαστε ποιο έχει τη καλύτερη κάμερα. Τα χουμε πει άπειρες φορές στο παρελθόν, όπως επίσης ότι τέτοια παράπονα δεν γίνεται να γίνονται δημόσια (μπορείτε να τα στείλετε σε κάποιον super mod). Οπότε ας κερδίσουμε και κάτι από την όλη ιστορία. Γιατί έστω μέσα από αυτές τις διαφωνίες μαθαίνουμε και 5 πράγματα. Τώρα το ότι κάποια μέλη έχουν προσωπικές διαφορές είναι κατανοητό. Το ότι όμως πέφτει τέτοιο τρολάρισμα σε βαθμό που μπορεί κάποιος να κάνει λανθασμένη αγορά, δεν το θεωρώ και τόσο θεμιτό. Σε παλαιότερες τέτοιες παρεμβάσεις που έκανα μέχρι και βρισίδι είχα φάει. Θέλετε λιγο πιο passive moderation? Ok. Ας μην το χαλάσουμε όμως όλο αυτό. Για περισσότερα στείλτε σε super mod (δεν λέω σε μένα γιατί προφανώς δεν εκτιμάτε την γνώμη μου). Edited January 12, 2018 by Antretng Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. January 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2018 Xiaomi Mi5s HDR+ (16/9 δηλαδή κάτω από 9mp) IMG_20171209_205836 IMG_20171209_215419 IMG_20171209_210430 IMG_20171209_211137 IMG_20171209_215343 IMG_20171206_194639 IMG_20171206_195624 IMG_20171206_195817 IMG_20180106_124130 IMG_20171219_185933 IMG_20171128_115612 iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. January 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2018 Ε μα είπα και εγώ. Και για μένα το hdr+ δεν είναι άξιο μέτρο σύγκρισης μιας συσκευής και θα έπρεπε να υπάρχει ξεχωριστό θέμα όπως είπες. Για να έχουμε συγκρίσιμο αποτέλεσμα πρέπει να τραβάμε με στοκ και πάντα στο αυτόματο σε όλες τις συνθήκες για να δούμε τις εκάστοτε δυνατότητες μιας συσκευής. Όλα τα άλλα είναι περιττά. Ορίστε μια και από μένα στο αυτόματο πάντα. Full humidity by Guardian, on Flickr May the mi note 3 force be with you. ετσι ακριβώς όπως τα λετε είναι παιδιά!!! το εχω αγαπησει αυτο το κινητό δεν σε προδίδει ποτέ καρντασι!!! Ανατολικη συνοικία μου θυμίζει η φώτο!! IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. January 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2018 S8+, επιλεκτικη εστιαση το νεο αποκτημα της συλλογης ο πιλοτος Poe Dameron ;) 20180112_130531 by marios86, on Flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xostel77 Δημ. January 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2018 950 xl wb Daylight WP_20180106_13_36_20_Pro by Nikos Manousakis, on Flickr Μανουσάκης Νίκος Xiaomi Mi 9T Pro http://www.monsterfish-greekfans.gr/forum http://www.facebook.com/nikos.manousakismariastavroulaki?ref=tn_tnmn http://www.youtube.com/user/xostel77?feature=mhee Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. January 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2018 (edited) Αυτες είναι με τη μοντιφικα της Google πραγματικά καμια σχέση με την στοκ επιλεκτική εστίαση που ανεβασα πιο πανω IMG_20180112_134123 by marios86, on Flickr IMG_20180112_135246 by marios86, on Flickr IMG_20180112_135300 by marios86, on Flickr IMG_20180112_135334 by marios86, on Flickr Edited January 12, 2018 by marios_ch Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts