johnnyman25 Δημ. April 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2018 Βαγγέλη το x5 όλα τα λεφτά φίλε! Grey Huawei Mate 10 Pro Power Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
x_vagos_x Δημ. April 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2018 Πραγματικά, μετά το Night Shot, είναι από τα πιο χρήσιμα modes. Δίνει τρομερή ευελιξία στο τι είδους φωτογραφίες μπορείς να τραβήξεις. Instagram Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. April 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2018 Βαγγέλη και εμένα μου αρέσει η κάμερα του p20 pro βλέπω κάτι διαφορετικό από τις άλλες συσκευές και πιστεύω θα την βελτιώσουν και άλλο Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtf4270 Δημ. April 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2018 Κάτσε να βρω τα σχόλια σου και θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι, βέβαια είσαι καλός στις κωλοτουμπες Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk δε τα βρηκες ακομα? lg g5 se Google hdr + low light IMG_20180413_013217 by foxy4270, on Flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
x_vagos_x Δημ. April 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2018 Εγώ είμαι τόσο pumped με την ευκολία που τραβάω instagrammable φωτογραφίες με την πρώτη, που δεν με νοιάζει και λίγο φλατ να είναι χρωματικά. Γενικά από τα Huawei εμένα μου έλειπε contrast (ή μου φαινόντουσαν overexposed) και saturation. Και τα δυο Mate μου ήταν σαν να είχαν ένα γκρι φίλτρο μπροστά από την φωτογραφία. Εδώ φαίνεται πως έχει διορθωθεί αυτό, και προσέθεσαν και λίγο (=πολύ) sharpening για να ξορκίσουν την απώλεια λεπτομέρειας λόγω NR. Μένει μόνο να συνηθίσω να γυρνάω στο Pro mode εκ προεπιλογής. [note to self= να συγκρίνω και κανα raw με pro auto] Απόψε το βράδυ ευελπιστώ να είμαι σε ένα πανηγύρι εδώ κοντά μου, θα έχει μπόλικα βραδινά πλάνα ακόμη (καλά φωτισμένα, και με πληθώρα φωτεινών πηγών). Αν αντέξω, θα δούμε και πυροτέχνημα με το ειδικό mode :) Instagram Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. April 15, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2018 Βαγγελη δοκίμασε και manual 1/4 vs night mode. ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
x_vagos_x Δημ. April 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2018 Βαγγελη δοκίμασε και manual 1/4 vs night mode. ;) Ααα σωστα κι αυτο δεν εχω δοκιμασει, ναι! Instagram Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
punisher24 Δημ. April 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2018 U11 αυτόματο 2018-04-15_06-52-17 by vasilis poun, on Flickr aka bill_thes Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. April 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2018 U11 αυτόματο 2018-04-15_06-52-17 by vasilis poun, on FlickrΕκπληκτική Βασίλη φοβερή κάμερα Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. April 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2018 Πολύ ωραία Βασίλη. Τρομερή φυσικότητα! Mate 10 pro auto IMG_20180415_180757 by John, on Flickr IMG_20180415_180746 by John, on Flickr Grey Huawei Mate 10 Pro Power Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. April 15, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2018 Περιμένοντας τα επόμενα δείγματα του Βαγγέλη, πάρτε ένα συγκριτικό μεταξύ του p20 pro και του προγενέστερου mate 10 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. April 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2018 Αντρεα υπερβολικο sharpennig το p20 ειδικα στις βραδυνες αλλα εχει καλυτερη π λεπτομερεια και καλυτερη διαχειρηση των φωτεινων πηγων. Επισης για καποιο λογω του p20 ειναι πιο φωτεινες το βραδυ. Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. April 15, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2018 Ναι αυτό το χα παρατηρήσει και σε άλλες φωτογραφίες. Το sharpening παραείναι έντονο. Κατά τα άλλα το p20 είναι ανώτερο από mate 10 (ειδικά στις σκιές το mate έχει χάσει πολύ λεπτομέρεια). Αλλά με τόσο sharpening με χαλάει το p20 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
x_vagos_x Δημ. April 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2018 Πριν φύγω για το σουαρέ, σας ανεβάζω μερικές με πρόσωπα σε indoor & outdoors. Οι outdoors με portrait και aperture mode για σύγκριση. Είχε συννεφιά και μέσα δεν είχα κανένα φως εκτός από το γνωστό παράθυρο στο ίδιο δωμάτιο που είχα βγάλει τις πρώτες φωτό μερικές σελίδες πριν. 40mpixel auto (wrong focus) by Vangelis Lasithiotakis, on Flickr Portrait mode by Vangelis Lasithiotakis, on Flickr Aperture mode f2.4 by Vangelis Lasithiotakis, on Flickr Auto 10mpixels by Vangelis Lasithiotakis, on Flickr Instagram Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. April 15, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2018 Βαγγελη σε σενα και στη κοπέλα εχει normal sharpening. Να υποθέσω οτι εντόπισε πρόσωπα; Τα πήγε καλύτερα από οτι περίμενα. :) (με εξαιρεση τη πρώτη που όπως γράφεις και συ δεν ειχε νετάρει σωστά) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. April 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2018 Galaxy S7, Gcam 2018-04-15_09-33-22 by [/url] - Flickr2BBcode LITE Sent from my SM-G930F using Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtf4270 Δημ. April 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2018 U11 αυτόματο r πολυ ατονα χρωματα...γιατι ετσι? ----- προσθήκη μηνύματος 46 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Πολύ ωραία Βασίλη. Τρομερή φυσικότητα! Mate 10 pro auto r Overexposed και οι δυο... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtf4270 Δημ. April 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2018 Galaxy S7, Gcam 2018-04-15_09-33-22 by [/url] - Flickr2BBcode LITE Sent from my SM-G930F using Tapatalk Θελω να σταθω σε αυτη τη φωτογραφια. Κλασσικο παραδειγμα τι μπορει να πετυχει το hdr+...σε μια ομολουγουμενως μετρια καμερα. Το αποτελεσμα ειναι εντυπωσιακο Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gx2 Δημ. April 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2018 Κάτσε να βρω τα σχόλια σου και θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι, βέβαια είσαι καλός στις κωλοτουμπες Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk δε τα βρηκες ακομα? Έλεος ρε παιδιά. Τσακωθείτε με p.m. Στάλθηκε από το HTC 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk :innocent: Όλα είναι σχετικά... :devil: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. April 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2018 Σε γενικές γραμμές τα πορτραίτα είναι καλά και θα αρέσουν στον περισσότερο κόσμο. Πιστεύω ότι κρύβει λεπτομέρεια. Δεν μπορώ να το καταδικάσω επειδή δεν είναι του γούστου μου. Άλλωστε πολλοί θα έφερναν το πορτραίτο εκεί με επεξεργασία. Γενικά το σύνολο της κάμερας-software του P20 pro θα ικανοποιήσει τους χρήστες. Εγώ προτιμώ το κινητό μου να είναι πιο κοντά στην φιλοσοφία ψηφιακής κάμερας, χωρίς να σημαίνει ότι η άποψη μου είναι για όλους. Στάλθηκε από το HTC U11 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
punisher24 Δημ. April 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2018 Εκπληκτική Βασίλη φοβερή κάμερα Πολύ ωραία Βασίλη. Τρομερή φυσικότητα! σας ευχαριστώ πολύ παιδιά.. όντως απο τα πιο φυσικά χρώματα που εχω δει μαζι με oneplus 5t και κάποιες ναυαρχίδες της sony aka bill_thes Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
x_vagos_x Δημ. April 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2018 (edited) Βαγγελη σε σενα και στη κοπέλα εχει normal sharpening. Να υποθέσω οτι εντόπισε πρόσωπα; Τα πήγε καλύτερα από οτι περίμενα. (με εξαιρεση τη πρώτη που όπως γράφεις και συ δεν ειχε νετάρει σωστά) Το AI δεν ενεργοποιήθηκε -περιέργως, αν αυτό εννοείς με το "εντόπισε". Γενικά το δωμάτιο που είναι η κοπέλα είναι σκοτεινό, αλλά μου το φώτισε περισσότερο απ' ότι περίμενα. Στο Aperture (όχι το Portrait) μ' άρεσε που έχει ρίξει και λίγο το exposure στο θόλωμα, λες και όντως "σκοτείνιασε" το διάφραγμα από 1.6 σε 2.4 που είναι αυτό που προσομοίαζε. Ορίστε και τα βραδινά που υποσχέθηκα (πλην των βεγγαλικών -πόσο παιδεύομαι να μην κάνω λογοπαίγνιο με το όνομά μου, ιδέα δεν έχετε :lol: ) P20 Pro: Night Shot 5sec by Vangelis Lasithiotakis, on Flickr Auto 10mp by Vangelis Lasithiotakis, on Flickr Auto 3x 10mp by Vangelis Lasithiotakis, on Flickr edit: [ήταν ίδια με την από πάνω, είχα κάνει λάθος, αυτή είναι η σωστή 5x] Auto 5x 10mp by Vangelis Lasithiotakis, on Flickr Night Shot 5sec - moving subjects by Vangelis Lasithiotakis, on Flickr 40mp Pro (hdr off) by Vangelis Lasithiotakis, on Flickr 10mp Pro (hdr off) by Vangelis Lasithiotakis, on Flickr Auto 10mp (hdr auto) by Vangelis Lasithiotakis, on Flickr Pro 10mp (hdr off) by Vangelis Lasithiotakis, on Flickr Auto 10mp (hdr auto) by Vangelis Lasithiotakis, on Flickr Auto 10mp by Vangelis Lasithiotakis, on Flickr Night Shot 5sec by Vangelis Lasithiotakis, on Flickr Pro ISO125-0.5sec by Vangelis Lasithiotakis, on Flickr Pro ISO320-0.5sec by Vangelis Lasithiotakis, on Flickr Γενικό feeling: 1. Βράδυ στο αυτόματο παίρνουμε ωραίο αποτέλεσμα, τελικά. 2. Βράδυ στο manual πιστεύω θα αξίζει μόνο το RAW σε 40mpixel για να παίξει κανείς και μόνο (δεν βλέπω κάποιο ουσιαστικό όφελος στα Pro 10mpixel όταν το φως είναι απλά λίγο και όχι extremely λίγο). 3. Το Night Shot δεν είναι για κινούμενα θέματα. Ούτε για Pixel peeping. Κάνει για να πάρεις ένα θέμα στατικό σε μηδενικό φωτισμό χωρίς να θες να έχει λεπτομέρεια. Θα έχει πολύ NR και πολύ sharpening, αλλά θα πάρεις φως που δεν ήξερες πως υπήρχε (ήτοι, μη ρεαλιστικό λαδοπαστέλ γιατί fucκ logic αν περιμένεις να σου δημιουργήσει φως που δεν υπάρχει) 4. Το 3x είναι crop του 40άρη φακού, μηδενική ανοχή στην έλλειψη λεπτομέρειας. Το 5x ακόμη και βράδυ -για τέτοιες συνθήκες- τα πήγε εξαιρετικά καλά. Είχα το κινητό στο χέρι υψωμένο χωρίς να βλέπω σχεδόν τι τραβάω και χωρις καν ταπ βρήκε τη σωστή φωτομέτρηση για τη σκηνή και έβγαλε... αυτό που έβγαλε. Δεν είχα υψηλές απαιτήσεις = εξεπλάγην θετικά. Αυτάααααα κι από μένα. Σε γενικές γραμμές τα πορτραίτα είναι καλά και θα αρέσουν στον περισσότερο κόσμο. Πιστεύω ότι κρύβει λεπτομέρεια. Δεν μπορώ να το καταδικάσω επειδή δεν είναι του γούστου μου. Άλλωστε πολλοί θα έφερναν το πορτραίτο εκεί με επεξεργασία. Γενικά το σύνολο της κάμερας-software του P20 pro θα ικανοποιήσει τους χρήστες. Εγώ προτιμώ το κινητό μου να είναι πιο κοντά στην φιλοσοφία ψηφιακής κάμερας, χωρίς να σημαίνει ότι η άποψη μου είναι για όλους. Κι εγώ αυτό πιστεύω, πως γενικά σαν σύνολο είναι ικανοποιητικό αν όχι "εντυπωσιακό" στο απαίδευτο μάτι ή στο μάτι κάποιου που δεν γνωρίζει από manual ή δεν έχει να συγκρίνει άμεσα. Edited April 15, 2018 by x_vagos_x Instagram Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. April 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2018 Σε γενικές γραμμές τα πορτραίτα είναι καλά και θα αρέσουν στον περισσότερο κόσμο. Πιστεύω ότι κρύβει λεπτομέρεια. Δεν μπορώ να το καταδικάσω επειδή δεν είναι του γούστου μου. Άλλωστε πολλοί θα έφερναν το πορτραίτο εκεί με επεξεργασία. Γενικά το σύνολο της κάμερας-software του P20 pro θα ικανοποιήσει τους χρήστες. Εγώ προτιμώ το κινητό μου να είναι πιο κοντά στην φιλοσοφία ψηφιακής κάμερας, χωρίς να σημαίνει ότι η άποψη μου είναι για όλους. Στάλθηκε από το HTC U11 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΣοβαρή άποψη επιτέλους σε αυτό το νήμα,η φωτογραφία είναι και θέμα προσωπικού γούστου, εδώ κορυφαίοι φωτογράφοι και διαφωνούν πολλές φορές, αλλά δυστυχώς υπάρχουν μερικοί που θέλουν πάντα νά έχουν τον τελευταίο λόγο, δυστυχώς τα ψυχολογικά προβλήματα είναι υπαρκτά Στάλθηκε από το Nexus 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
punisher24 Δημ. April 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2018 Ορίστε και τα βραδινά που υποσχέθηκα (πλην των βεγγαλικών -πόσο παιδεύομαι να μην κάνω λογοπαίγνιο με το όνομά μου, ιδέα δεν έχετε :lol: ) P20 Pro: Night Shot 5sec by Vangelis Lasithiotakis, on Flickr . Θα τις πιάσω με τη σειρά για να μη χαθει η μπάλα.. δεν μου άρεσε αυτη Βαγγέλη. Βρίσκω την επεξεργασία και το παστέλωμα υπερβολικό, ειδικά στα δέντρα.. επίσης έχει αφαιρέσει λεπτομέρεια και απο τη ρόδα μπροστά ενω δεν θα πρεπε κανονικά aka bill_thes Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtf4270 Δημ. April 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2018 Σοβαρή άποψη επιτέλους σε αυτό το νήμα,η φωτογραφία είναι και θέμα προσωπικού γούστου, εδώ κορυφαίοι φωτογράφοι και διαφωνούν πολλές φορές, αλλά δυστυχώς υπάρχουν μερικοί που θέλουν πάντα νά έχουν τον τελευταίο λόγο, δυστυχώς τα ψυχολογικά προβλήματα είναι υπαρκτά Στάλθηκε από το Nexus 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δεν ισχυει αυτο...οταν μια φωτο τεχνικα ειναι λαθος, δεν υπαρχει προσωπικο γουστο. Ολα τα υπολοιπα που γραφεις ειναι Off topic...και δεν προσφερουν τιποτα στο νημα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts