Jump to content

Κριτική καμερών κινητών

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Χωρις να ειμαι ειδικος για να μπορω να εκφερω αποψη,μου αρεσαν και οι δυο.του μηλου μαλιστα η καμερα μου φανηκε πολυ καλη.

Tcl 20 5g

• Απαντήσεις 8,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Mate 10 Pro auto

27541224538_5363ff4e4b_c.jpgIMG_20180412_185538 by John, on Flickr

41369673642_46f9e57596_c.jpgIMG_20180412_190256 by John, on Flickr

40516927205_2e63362837_c.jpgIMG_20180412_190602 by John, on Flickr

27541220398_ecf6fdb41b_c.jpgIMG_20180412_190830 by John, on Flickr

26541245457_7d1bfa9c1a_c.jpgIMG_20180412_192304 by John, on Flickr

41412501431_6fc2ae3b8d_c.jpgIMG_20180412_190419 by John, on Flickr

41412497591_2d489cf546_c.jpgIMG_20180412_185754 by John, on Flickr

41412497321_3f1e93ebf5_c.jpgIMG_20180412_192238 byJohn, on Flickr

27542730978_09d34ee218_c.jpgIMG_20180412_201139 by John, on Flickr

Device: S25 Ultra Titan Grey 12/512GB  + Watch 5 44mm

Κώστα βάζεις έκδοση (ή ρυθμιση) long exposure? Γιατί βλέπω hot pixels.

Ειναι μια εκδοση της 3.2 που μπορεις να ρυθμισεις εκθεση μεχρι και 30 sec σε συνδυασμο με iso 50.

Στη ρυθμιση για Nexus 6 εχεις hot pixels παντα...αλλα εχεις μεγαλο dr, φοβερη διαχειριση θορυβου, χρωματα, λεπτομερεια

και κλειστρο μεχρι 30 sec.

Στη ρυθμιση για Nexus 5 δεν εχεις hot pixels...αλλα ειναι ποιοτικα κατωτερη και κλειστρο μεχρι 1 sec

Φοβερές φωτογραφίες από όλους. Για να εντοπίσει κανείς τυχόν ατέλειες πρέπει να τις δει σε πλήρη ανάλυση και πάλι θα είναι ασήμαντες αν υπάρχουν.

Μόνο σε απευθείας σύγκριση στο ίδιο πλανο, την ίδια στιγμή μπορεί να πει κάποιος ποια κάμερα τα πάει καλύτερα.

Ακόμα κι έτσι δεν είναι σίγουρο ότι θα είναι καλύτερη γενικώς.

@@@ Δεν περίμενα ποτέ ότι θα γίνω υποστηρικτής του Κώστα (ΠΑΟΚ), αλλά το πράγμα έχει παραγινει ενοχλητικό.

Στην παρούσα φάση δεν είναι ο Κώστας αυτός που χαλάει το νήμα.

Και να θέλουμε να αγνοήσουμε τον μικρομυαλο που αρχίζει πλέον να επιτίθεται σε όλους, δεν γίνεται. Κάνουμε μπλοκ στο nickname του και την επόμενη φορά μπαίνει με άλλο.

Η διαχείριση πρέπει να βρει μια λύση.

Στάλθηκε από το HTC U11 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Αν δεν έβλεπα από πάνω τις ταμπέλες, θα νόμιζα ότι πρόκειται για υπερεαλιστικό σκηνικό μακέτα. Πολύ καλή...

Παρα πολυ καλη φωτογραφια...πολυ καλα παει το u11...πρεπει να ξερεις και τον ακη που εχει τα αυτοκινητα ε;

σας ευχαριστώ πολύ παιδιά.. αρχοντα οχι δεν τον γνωρίζω φίλε μου

Mate 10 Pro auto

27541224538_5363ff4e4b_c.jpgIMG_20180412_185538 by John, on Flickr

απιστευτη φυσικότητα και λεπτομέρεια, μια απο τις καλύτερες υλοποιήσεις.. μπράβο Γιάννη

aka bill_thes

για το pixel 2vs iphonex στην μια μου αρεσε πολυ περισοτερο του χ και ας ειχε καμενο το παρασκήνιο!1πολυ περισοτερη λεπτομερια στο πρόσωπο και σαν συνολο! το pixel 2 ασε που εφαγε τα αυτια και τα μαλια αλλα εχει και θόρυβο στα χερια που δεν μπορω να το εξηγήσω με iso 70!!?

mate 10pro ειναι φοβερή καμερα μου αρεσει πολυ!!

Mate 10 Pro auto

40530578915_def26bb52b_c.jpgIMG_20180413_103525 by John, on Flickr

41425544671_0d338f64f1_c.jpgIMG_20180413_103248 by John, on Flickr

Device: S25 Ultra Titan Grey 12/512GB  + Watch 5 44mm

Γιάννη θέλουμε την άποψή σου για το mate 10 pro.

Πάντα σαν σύνολο... Μετά από τόσες συσκευές, η αποψη σου μετράει.

@@@ Δεν περίμενα ποτέ ότι θα γίνω υποστηρικτής του Κώστα (ΠΑΟΚ), αλλά το πράγμα έχει παραγινει ενοχλητικό.

Στην παρούσα φάση δεν είναι ο Κώστας αυτός που χαλάει το νήμα.

Και να θέλουμε να αγνοήσουμε τον μικρομυαλο που αρχίζει πλέον να επιτίθεται σε όλους, δεν γίνεται. Κάνουμε μπλοκ στο nickname του και την επόμενη φορά μπαίνει με άλλο.

Η διαχείριση πρέπει να βρει μια λύση.

Λόγω του ότι δεν μπορεί να αποκλειστεί ένας νέος-παλαιός χρήστης, αγνοείστε τον, ακόμη και ο άμεσα ενδιαφερόμενος λέγε με στη συγκεκριμένη περίπτωση Κώστα. Ετσι σιγά σιγά ο νήμα θα αποκτήσει την ηρεμία του. Οσο απαντάτε τόσο τροφοδοτείται ο Χ χρήστης.

"Ο θόρυβος δεν αποδεικνύει τίποτα. Συχνά, η κότα που έκανε απλά ένα αβγό κακαρίζει λες και έχει γεννήσει έναν αστεροειδή."

Γιάννη θέλουμε την άποψή σου για το mate 10 pro.

Πάντα σαν σύνολο... Μετά από τόσες συσκευές, η αποψη σου μετράει.

Παιδια και οι άποψεις σχετικές ειναι. Μερικές φορές παρασυρόμαστε απο τον ενθουσιασμό του καινούργιου.

Ας πουμε και για το Op5 για καλυτερο απο mi note 3 γραφόταν και τελικά οταν συγκρινα το θεωρητικά ανώτερο op5t με mi note 3 ηταν μια απογοήτευση... ευτυχώς που δεν το είχα δώσει ακόμα το mn3.

Οπότε για μένα περισσότερη σημασία έχει να ανεβάζει ο άλλος τα δειγματα του και ο καθένας κρίνει μονος του.

Ειδικά αν παίξει κανένα συγκριτκό ακόμα καλύτερα :)

Παιδια και οι άποψεις σχετικές ειναι. Μερικές φορές παρασυρόμαστε απο τον ενθουσιασμό του καινούργιου.

Ας πουμε και για το Op5 για καλυτερο απο mi note 3 γραφόταν και τελικά οταν συγκρινα το θεωρητικά ανώτερο op5t με mi note 3 ηταν μια απογοήτευση... ευτυχώς που δεν το είχα δώσει ακόμα το mn3.

Οπότε για μένα περισσότερη σημασία έχει να ανεβάζει ο άλλος τα δειγματα του και ο καθένας κρίνει μονος του.

Ειδικά αν παίξει κανένα συγκριτκό ακόμα καλύτερα :)

Μία σύντομη ανάλυση βέβαια, ειδικά από μερικά παιδιά από τα οποία εχουν περάσει αρκετές συσκευές, δεν είναι κακό.

Κινητό δεν είναι μόνο βέβαια η φωτογραφία (αν και είναι βασικό κριτήριο ειδικά για μένα).

Ο Παύλος που μας έχει λείψει από εδώ, το έχει μερικές μέρες στα χέρια του (το Mate pro) και φαντάζομαι θα μας δώσει τα φώτα του.

Εχω μία πρώτη γνώμη από αυτόν, αλλά Παύλε, μπες και ενημέρωσε καλύτερα εσύ τα πλήθη...

"Ο θόρυβος δεν αποδεικνύει τίποτα. Συχνά, η κότα που έκανε απλά ένα αβγό κακαρίζει λες και έχει γεννήσει έναν αστεροειδή."

μερικά λουλουδάκια.

IPhoneX auto

Η πρώτη είναι χωρίς HDR και η δεύτερη με HDR...έτσι έκρινε το κινητό κράτησε και τις δυο μετά τη ρύθμιση που έκανα...όλα γίνανε στο ίδιο δευτερόλεπτο.

39618014210_2fea7d6ef7_z.jpgUntitled by Imperia V, on Flickr

41384951982_0ba3b448dc_z.jpgUntitled by Imperia V, on Flickr

επίσης αυτή με τα βιολετΙ-μωβ είναι χωρίς HDR και η δεύτερη με HDR.

39618092060_95a2c2fda5_z.jpgUntitled by Imperia V, on Flickr

39618127170_038bbab2cd_z.jpgUntitled by Imperia V, on Flickr

Και τέλος πάλι το ίδιο...η πρώτη χωρίς και η δεύτερη με.....εμενα ίδιες μου φαίνονται :lol:

26556196647_b6cdecdef0_z.jpgUntitled by Imperia V, on Flickr

41385193872_03136d728c_z.jpgUntitled by Imperia V, on Flickr

Edited by Imperia

Σίγουρα δεν είναι κακό babil. :)

Απλά ήθελα να γράψω το παράπονο μου για την κάμερα του op όπου είχε ειπωθεί ότι είναι πολύ καλύτερη από mi note 3 και τελικά έφαγα την μπανανοφλουδα... :p

Όσον αφορά το κινητο ως σύνολο, συνήθως αυτός που το χει πάρει και το κρατάει προφανώς τον ικανοποιεί. Οποτε δύσκολα θα ακούσεις κακό λόγο... Τα γούστα και οι απαιτήσεις διαφέρουν. Προσωπικά περισσότερη σημασία δινω στις αρνητικές κριτικές και μετά ψάχνω να δω κατά πόσο ήταν υπερβολικές ή όχι. :)

Edited by Antretng

Απλά ήθελα να γράψω το παράπονο μου για την κάμερα του op όπου είχε ειπωθεί ότι είναι πολύ καλύτερη από mi note 3 και τελικά έφαγα την μπανανοφλουδα... :p

Όσον αφορά το κινητο ως σύνολο, συνήθως αυτός που το χει πάρει και το κρατάει προφανώς τον ικανοποιεί. Οποτε δύσκολα θα ακούσεις κακό λόγο... Τα γούστα και οι απαιτήσεις διαφέρουν. Προσωπικά περισσότερη σημασία δινω στις αρνητικές κριτικές και μετά ψάχνω να δω κατά πόσο ήταν υπερβολικές ή όχι. :)

Μη το λες αυτό Αντρέα...χαρακτήρισα τις βραδινές του X μέτριες αρκετές φορες και με χαρακτηρίσανε κάπως...δε ξέρω να κρίνω φωτογραφίες αλλα οι βραδινές μου φαίνονται εντελώς θαμπές.

Μη το λες αυτό Αντρέα...χαρακτήρισα τις βραδινές του X μέτριες αρκετές φορες και με χαρακτηρίσανε κάπως...δε ξέρω να κρίνω φωτογραφίες αλλα οι βραδινές μου φαίνονται εντελώς θαμπές.

Μα αν δεις γράφω οτι περισσότερη σημασια δινω στις αρνητικές κριτικές παρά στις θετικές.

Εσυ βέβαια έφτασες στο άλλο άκρο :lol:. Αλλά σε τιμάει αυτό. Γιατί δεν ηταν κινητό που το πήρες δεύτερο για να το θάψεις αλλά το κράτησες κανονικά. Συνήθως το ανάποδο προσπαθούμε εδώ μέσα γράφοντας ποσο σουπερ ντουπερ και καλύτερο όλων ειναι. :)

Όσον αφορά τις φωτογραφίες που ανέβασες, την ημέρα μου αρέσει πάρα πολύ το iphone X.

Το Χ για μένα μέχρι και τώρα που μιλάμε βγάζει τις καλύτερες φωτογραφίες ημέρας.

Αμέσως μετά από το Χ είναι το U και το 5s.

Το κριτήριο μου είναι το software να επεμβαίνει όσο το δυνατόν λιγότερα.

Αν το 5s ήταν 5,5-6 ίντσες θα ήταν το ιδανικό τηλέφωνο για μένα...

Για βραδυνές δεν λέω τίποτα αφού έχει βρεθεί λύση για όλα σχεδόν τα τηλέφωνα.,πάντα σε λογικές συνθήκες.

Το Χ για μένα μέχρι και τώρα που μιλάμε βγάζει τις καλύτερες φωτογραφίες ημέρας.

Για βραδυνές δεν λέω τίποτα αφού έχει βρεθεί λύση για όλα σχεδόν τα τηλέφωνα.,πάντα σε λογικές συνθήκες.

Η αράχνη που ανέβασες είναι φοβερή,δεν έχω δει ποτε τόσο όμορφη.....άρχισα να πιστεύω ότι είναι χταπόδι :p

Και για μένα αυτή τη στιγμή το iphone x βγάζει τις καλύτερες ημερήσιες φωτογραφίες (προσωπική άποψη πάντα).

Ευχαριστούμε τον IMPERIA που μας ανεβάζει δείγματα.

Και για μένα αυτή τη στιγμή το iphone x βγάζει τις καλύτερες ημερήσιες φωτογραφίες (προσωπική άποψη πάντα).

Ευχαριστούμε τον IMPERIA που μας ανεβάζει δείγματα.

Ευχαριστώ να είσαι πάντα καλά.

Και εγώ κρατάω το V10 διότι είμαι υπερικανοποιημένος overall. Συν ότι έχω το Nexus 6p για τα πορτραίτα καβάντζα. Αλλά είναι κουραστικό και παλαβό να βγαίνω βόλτα με 2 κινητά. Ενημερώνομαι συχνά από παντού για νέα κινητά και η γνώμη κάποιων παιδιών (που τους έχω εμπιστοσύνη) εδώ έχουν βαρύνουσα σημασία στο θέμα φωτογραφία.

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...