Antretng Δημ. March 19, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2018 Γιαννη οντως, από τα δείγματα που βλέπω η gcam δεν δούλευει και πολύ καλά στο op5/op5t. Προσωπικά θα μενα στην stock. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. March 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2018 Γιαννη οντως, από τα δείγματα που βλέπω η gcam δεν δούλευει και πολύ καλά στο op5/op5t. Προσωπικά θα μενα στην stock. Ακομη δεν δουλευει καλα ναι αλλα ο arnova την φτιαχνει σιγα σιγα για το 5 και 5t! Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. March 19, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2018 Ακομη δεν δουλευει καλα ναι αλλα ο arnova την φτιαχνει σιγα σιγα για το 5 και 5t! Ο arnova δεν εχει πρωτοτυπη δουλεια. Συνηθως κανει πιο συμβατες τις εκδόσεις του bsg για άλλες συσκευές ή προσθετει modes άλλων devs. Μην περιμένεις να δεις μεγάλη διαφορά από arnova. Και αν δεις θα ειναι λογω κάποιου άλλου dev που το ευρημα του βελτίωσε γενικά την gcam. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. March 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2018 αποψη μου οι μοντιφικες ολων των ειδων ειναι για ατομα που τους αρεσει να περνανε το χρονο τους με ρυθμισεις κτλπ και να τεσταρουν - συγκρινουν και παει λεγωντας. οταν εχεις μια αξιοπιστη στοκ λυση τα ελαχιστα εως μηδενικα που θα πάρεις δεν αντισταθμιζουν τον χρονο που θα ασχοληθεις να βρεις το καλυτερο αποτελεσμα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. March 19, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2018 αποψη μου οι μοντιφικες ολων των ειδων ειναι για ατομα που τους αρεσει να περνανε το χρονο τους με ρυθμισεις κτλπ και να τεσταρουν - συγκρινουν και παει λεγωντας. οταν εχεις μια αξιοπιστη στοκ λυση τα ελαχιστα εως μηδενικα που θα πάρεις δεν αντισταθμιζουν τον χρονο που θα ασχοληθεις να βρεις το καλυτερο αποτελεσμα. Μην γενικεύεις. Δεν πάει έτσι. Αποδεδειγμένα σε κάποιες συσκευές έχει πολύ καλό αποτελέσμα. Και δεν εννοώ σε σχέση με στοκ αλλά γενικότερα ;) Δηλαδη συγκρίνοντας το τελικό αποτέλεσμα της μιας συσκευής με άλλης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. March 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2018 καμια γενικευση η αποψη μου ειναι με βαση οσα εχω δει εδω μεσα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GaleaNatur Δημ. March 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2018 IMG_20180317_132946 by Andreas, on Flickr IMG_20180318_123421 by Andreas, on Flickr IMG_20180318_123441 by Andreas, on Flickr IMG_20180317_145728 by Andreas, on Flickr X2 zoom IMG_20180317_145704 by Andreas, on Flickr IMG_20180317_135019 by Andreas, on Flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxontas2323 Δημ. March 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2018 2 χθεσινες φωτογραφίες oneplus 5t Portrait(είναι πρωί αλλα ήταν φανταστικό) Και μια κανκνικη αν και δςν θυμαμαι αν έκανα ταπ iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra iPad Pro M4 Garmin Fenix 7X Sapphire Solar Apple Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. March 19, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2018 (edited) καμια γενικευση η αποψη μου ειναι με βαση οσα εχω δει εδω μεσα. Δηλαδή το ίδιο ίσχυε και στο mi5s ή le max 2? Προφανώς και όχι. Ακόμα και το g6 που ανέβασε ο @kostakis είχε σαφή βελτίωση. Άρα αμα κρίνουμε με βαση ότι εχουμε δει εδώ μέσα, το hdr+ ξεκάθαρα έχει να κάνει με το πως κάθεται στη συσκευή σου. Αν κάθεται καλά έχεις ένα καλό έξτρα εργαλείο. Αν όχι απλά δεν το βάζεις ;). Edited March 19, 2018 by Antretng Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. March 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2018 Μπορείς να σεβαστείς την άποψη μου; Αν όχι δεν υπάρχει νόημα να συζητάμε. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. March 19, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2018 Μπορείς να σεβαστείς την άποψη μου; Αν όχι δεν υπάρχει νόημα να συζητάμε. Νομίζω ανταλλαγη απόψεων κάνουμε. Συζήτηση δεν κάνουμε; Οχι; Να μην τολμήσω να ξαναδιαφωνησω δηλαδή; :X Άλλωστε σου έγραψα και τους λόγους που διαφωνώ έχοντας μάλιστα δουλέψει αρκετά την gcam σε αρκετές συσκευές. Τωρα αν κάποιος δεν θέλεις να διαφωνεί μαζι σου μην γράφεις τότε δημόσια. ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. March 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2018 Μόνος σου το ξεκινησες εγώ είπα απλα την άποψη μου. Δημιουργείς κλιμα και εντυπώσεις αρνητικές. Διαφωνισε πες οτι θέλεις δεν με ενοχλεί απλά αυτή είναι η άποψη μου οτι η μοντιφικα είναι για να περνάς την ώρα σου πάμε παρακάτω κουράζουμε τους υπόλοιπους. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. March 19, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2018 Μην εξ ιδιων κρίνεις τα αλλότρια. Μην βάζεις πληθυντικό παρακαλώ. Όπως επίσης μην ξεκινάς κάτι αν δεν αντέχεις να ακούσεις αντίθετες απόψεις. Η δημοσια διατύπωση απόψεων ενδέχεται να φέρει τόσο συμφωνίες όσο και διαφωνίες. Δεν καταλαβαίνω γιατι χαλάστηκες. ;) Αν συμφωνούσα μαζί σου θα ήταν καλά. Τώρα που διαφωνώ όμως ειναι ασέβεια και δημουργία εντυπώσεων; Και τώρα γράφεις "διαφωνισε πες οτι θέλεις δεν με ενοχλεί ...". Αποφάσισε, μπορούμε να διαφωνούμε μαζί σου ή όχι τελικα; Καμια αρνητική εντύπωση δεν δημιουργησα... δεν χρειάζεται άλλωστε να γράψω κάτι για να δημιουργηθούν εντυπώσεις. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. March 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2018 Επιμένεις πάλι και δημιουργείς εντυπώσεις. Δεν χαλάστηκα καθόλου ισα ισα που σε χαίρομαι τώρα που δεν είσαι μοντ εκφραζεσαι πιο ελεύθερα και καταλαβαινομαστε. Ειπα την άποψη μου και ενοχληθηκες αυτή είναι η ιστορία πάμε παρακάτω, ουτε χαλιέμαι ούτε τίποτα εσυ το ξεκινησες. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxontas2323 Δημ. March 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2018 Επιμένεις πάλι και δημιουργείς εντυπώσεις. Δεν χαλάστηκα καθόλου ισα ισα που σε χαίρομαι τώρα που δεν είσαι μοντ εκφραζεσαι πιο ελεύθερα και καταλαβαινομαστε. Ειπα την άποψη μου και ενοχληθηκες αυτή είναι η ιστορία πάμε παρακάτω, ουτε χαλιέμαι ούτε τίποτα εσυ το ξεκινησες.Μην εξ ιδιων κρίνεις τα αλλότρια. Μην βάζεις πληθυντικό παρακαλώ. Όπως επίσης μην ξεκινάς κάτι αν δεν αντέχεις να ακούσεις αντίθετες απόψεις. Η δημοσια διατύπωση απόψεων ενδέχεται να φέρει τόσο συμφωνίες όσο και διαφωνίες. Δεν καταλαβαίνω γιατι χαλάστηκες. ;) Αν συμφωνούσα μαζί σου θα ήταν καλά. Τώρα που διαφωνώ όμως ειναι ασέβεια και δημουργία εντυπώσεων; Και τώρα γράφεις "διαφωνισε πες οτι θέλεις δεν με ενοχλεί ...". Αποφάσισε, μπορούμε να διαφωνούμε μαζί σου ή όχι τελικα; Καμια αρνητική εντύπωση δεν δημιουργησα... δεν χρειάζεται άλλωστε να γράψω κάτι για να δημιουργηθούν εντυπώσεις.Δεν χρειάζεται ουτε να χαλιομαστε ουτε τιποτα...ας επανέλθουμε στο θεμα μας...πωε σας φανηκαν οι φωτογραφίες που ανεβασα; iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra iPad Pro M4 Garmin Fenix 7X Sapphire Solar Apple Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. March 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2018 Φιλαράκι Αρχοντα μου αρεσαν πολύ και ειδικά αυτή με την επιλεκτική εστιαση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. March 19, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2018 (edited) Επιμένεις πάλι και δημιουργείς εντυπώσεις. Δεν χαλάστηκα καθόλου ισα ισα που σε χαίρομαι τώρα που δεν είσαι μοντ εκφραζεσαι πιο ελεύθερα και καταλαβαινομαστε. Ειπα την άποψη μου και ενοχληθηκες αυτή είναι η ιστορία πάμε παρακάτω, ουτε χαλιέμαι ούτε τίποτα εσυ το ξεκινησες. Το ξεκίνησα απλά επειδή διαφώνησα... μαλιστα. :confused: Και μετα μου λες οτι εγώ δημιουργώ εντυπώσεις. Τέσπα... @arxontas θα τις σχολιάσω όταν ειμαι σε pc ;) Edited March 19, 2018 by Antretng Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. March 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2018 Η άποψη μου είναι ότι οι μοντιφικες είναι για ''αθκιασερους'' ετσι το λεμε στην Κύπρο, απο εκει και πέρα ούτε ενοχληθηκα ούτε ειπα να μην διαφωνείς. Αυτα τα λες εσυ και μάλιστα το είπες ξανα παλαιότερα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. March 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2018 Μην γενικεύεις. Δεν πάει έτσι. Αποδεδειγμένα σε κάποιες συσκευές έχει πολύ καλό αποτελέσμα. Και δεν εννοώ σε σχέση με στοκ αλλά γενικότερα ;) Δηλαδη συγκρίνοντας το τελικό αποτέλεσμα της μιας συσκευής με άλλης.Συμφωνώ απόλυτα. Σε κάποιες συσκευές ειδικά με όχι και τόσο καλούς αισθητήρες η gcam βελτιώνει τα πάντα ακόμα και σε λήψεις εξωτερικών χώρων. Για indoor δεν το συζηταμε. Υπάρχει τεράστια διαφορά. Για μένα η βελτίωση σε κάθε συσκευή εξαρτάται από πολλούς παράγοντες. Συνεπώς η άποψη δεν μπορεί να γενικευτεί σε καμία περίπτωση. Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. March 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2018 Op5t, auto hdr IMG_20180319_133631 by marios86, on Flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. March 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2018 αποψη μου οι μοντιφικες ολων των ειδων ειναι για ατομα που τους αρεσει να περνανε το χρονο τους με ρυθμισεις κτλπ και να τεσταρουν - συγκρινουν και παει λεγωντας. οταν εχεις μια αξιοπιστη στοκ λυση τα ελαχιστα εως μηδενικα που θα πάρεις δεν αντισταθμιζουν τον χρονο που θα ασχοληθεις να βρεις το καλυτερο αποτελεσμα. Μαριε, επιτρεψε μου να διαφωνησω. Δε θυμαμαι αν ηταν στου vag ή στου Γιαννη που ειδαμε διαφορα στο dynamic range οταν ειχε βγαλει κοντρα ηλιο. Δεν ειχε κανει θαυματα αλλα δεν ειχε τοσο καμενο ουρανο οσο η στοκ, και σαν αποτελεσμα ηταν καλυτερο.. Το θεμα ειναι οτι οι εφαρμογες αυτες δεν ειναι παντα καλυτερες ή μπορει να ειναι και χειροτερες αρκετες φορες και ειτε θα πρεπει να ξερεις καλα ποτε να τις δουλευεις ή να πειραματιζεσαι.. Εγω πχ με το V30 Μονο στα πολυ μεγαλα ζορια πλεον τη δουλευω, αφου οπουδηποτε αλλου ειδα οτι δεν προσφερει και τιποτα σπουδαιο. Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. March 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2018 Επιμένεις πάλι και δημιουργείς εντυπώσεις. Δεν χαλάστηκα καθόλου ισα ισα που σε χαίρομαι τώρα που δεν είσαι μοντ εκφραζεσαι πιο ελεύθερα και καταλαβαινομαστε. Ειπα την άποψη μου και ενοχληθηκες αυτή είναι η ιστορία πάμε παρακάτω, ουτε χαλιέμαι ούτε τίποτα εσυ το ξεκινησες. Μεγάλε, έχεις διαλύσει ένα ολόκληρο thread. Δεν είναι το τσιφλίκι σου εδώ. Φτάνει το flooding Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. March 19, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2018 (edited) Μάριε καμία εντύπωση δεν θα ειχε δημιουργηθεί αν δεν βαπτιζες την διαφωνία μου ως ασέβεια απόψεων. Ειναι υγιές να διαφωνουμε. Συζήτηση κάνουμε. Θα ανταλλάζαμε και 2-3 μηνύματα ακόμα και θα είχε τελειώσει. Δεν γίνεται όμως κάθε φορά που διαφωνει κάποιος μαζί σου να πετάς ένα "δημιουργείς εντυπώσεις" ή "δεν σέβεσαι την άποψη μου". Γιατί τελικά εσύ είσαι αυτός που τις δημιουργει. Μέχρι και για το μοντεριλικι έφτασες να μιλήσεις. Τι άλλο θα πεις πια για να στρέψεις αλλού την προσοχή; Δεν ξέρω τι σημαίνει αυτό που είπες κυπριακά και ούτε με ενδιαφέρει. Αυτό που με νοιάζει είναι να υπάρχει υγιή συζήτηση. Όλα τα υπόλοιπα έπονται... ;) Edited March 19, 2018 by Antretng Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. March 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2018 Μαριε, επιτρεψε μου να διαφωνησω. Δε θυμαμαι αν ηταν στου vag ή στου Γιαννη που ειδαμε διαφορα στο dynamic range οταν ειχε βγαλει κοντρα ηλιο. Δεν ειχε κανει θαυματα αλλα δεν ειχε τοσο καμενο ουρανο οσο η στοκ, και σαν αποτελεσμα ηταν καλυτερο.. Το θεμα ειναι οτι οι εφαρμογες αυτες δεν ειναι παντα καλυτερες ή μπορει να ειναι και χειροτερες αρκετες φορες και ειτε θα πρεπει να ξερεις καλα ποτε να τις δουλευεις ή να πειραματιζεσαι.. Εγω πχ με το V30 Μονο στα πολυ μεγαλα ζορια πλεον τη δουλευω, αφου οπουδηποτε αλλου ειδα οτι δεν προσφερει και τιποτα σπουδαιο. Νικο άποψη μου είναι κατι πειραματικό και δεν μπορουμε να μιλαμε για βελτιώσεις εφόσον είναι κάτι που κάπου ταιριάζει κάπου όχι. Δεν ειπα ούτε οτι κανει θαύματα ούτε τίποτα, απλα δεν βλέπω λόγο να γίνεται τοσος ντόρος. ----- προσθήκη μηνύματος 70 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μεγάλε, έχεις διαλύσει ένα ολόκληρο thread. Δεν είναι το τσιφλίκι σου εδώ. Φτάνει το floodingΜεγαλε μια χαρά είναι το θεμα συζητάμε ηρεμα και πολιτισμενα. Δεν επιδιώκω το θέμα ως τσιφλίκι σε καμία περίπτωση να μου λείπει. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Abdalis_3k60 Δημ. March 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2018 Μαριε στην τελευταια βλεπω μια ελλειψη οξυτητας(σαν να εχει θολωσει καπως ο φακος σου; Υδρατμοι; Λερωμενος; Δεν ξερω...) οπως επισης εχει καψει νομιζω ενα μερος στο πανω κομματι του ποτηριου. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts