Jump to content

Κριτική καμερών κινητών

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μάριε ενοχλούν οι δικές μου φώτο λογω της στροφής που έκανα όπως ανέφερες? Μ'αρεσει κ εχω κ την ευχέρεια γιαυτο του είδους τις φωτο.... αν ενοχλούν να μην βάζω αλλα νομίζω ο καθένας οτι θέλει φωτογραφίζει... για το size εχω αναφέρει το πρόβλημα κ θα λυθεί σύντομα όπως ειχα πει με το flickr

Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Edited by scorpio3

IPhone 15 Pro 

• Απαντήσεις 8,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

μαλλον ισχυει το αναποδο. Την βλεπεις σε μεγαλη οθονη και φαινονται ολες οι ατελειες. Εγω σε 40αρα που βλεπω απο s7 Και επειτα πολυ συχνα σπανια δε μου αρεσε καποια φωτο, αλλα ειδικα σε δυσκολες συνθηκες βλεπεις πιο εντονα την επεξεργασια κλπ
Πέρα από αυτό. Εγώ ρωτάω για άλλο λόγο. Πρέπει να συνδέσω του κινητό στον υπολογιστή και μετά με HDMI στην τηλεόραση ή παίρνω με MirrorLink την ίδια ανάλυση;

Ο περιορισμός ισχύει σίγουρα για βίντεο, που σου λέει κιόλας (τουλάχιστον στη δική μου tv) ότι θα δείξει μέχρι 1080p

Στάλθηκε από το S7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μάριε ενοχλούν οι δικές μου φώτο λογω της στροφής που έκανα όπως ανέφερες? Μ'αρεσει κ εχω κ την ευχέρεια γιαυτο του είδους τις φωτο.... αν ενοχλούν να μην βάζω αλλα νομίζω ο καθένας οτι θέλει φωτογραφίζει... για το size εχω αναφέρει το πρόβλημα κ θα λυθεί σύντομα όπως ειχα πει με το flickr

φιλαρακι καθολου δεν ενοχλουν ισα ισα που μου αρεσει η στροφη στην φυση που εκανες, γινεσαι πιο δημιουργικος ετσι.

παμε τωρα μια κοντινο με το op5t auto hdr

26967847738_e370210a81_c.jpgIMG_20180316_112051 by marios86, on Flickr

μαλλον ισχυει το αναποδο. Την βλεπεις σε μεγαλη οθονη και φαινονται ολες οι ατελειες. Εγω σε 40αρα που βλεπω απο s7 Και επειτα πολυ συχνα σπανια δε μου αρεσε καποια φωτο, αλλα ειδικα σε δυσκολες συνθηκες βλεπεις πιο εντονα την επεξεργασια κλπ

Εξαρτάται και από την ανάλυση της τηλεόρασης. Αν ειναι 4K η τηλεόραση οκ. Αν ομως ειναι 1080p δεν θα δεις και μεγάλες διαφορές. Ίσα ισα που θα σου φανει και θολή λόγω μικρότερου ppi (εκτός και αν κάθεσαι μακρυά σχετικά).

φιλαρακι καθολου δεν ενοχλουν ισα ισα που μου αρεσει η στροφη στην φυση που εκανες, γινεσαι πιο δημιουργικος ετσι.

παμε τωρα μια κοντινο με το op5t auto hdr

26967847738_e370210a81_c.jpgIMG_20180316_112051 by marios86, on Flickr

τέλεια Μάριε βλέπω κ το 5t τα παει θαυμάσια στο κοντινό.... βέβαια στα χέρια ενός εξπέρ του είδους!

IPhone 15 Pro 

Δεν νομίζω οτι μιλήσε κανένας για τις αγελάδες, τις κατσίκες και τα υπόλοιπα συμπαθή τετράποδα αλλά το οτι ανεβαίνουν σε χαμηλή ανάλυση. Ποιο το νόημα; Και αν δεν σου δουλεύει το flickr, υπάρχουν τόσα άλλα μέσα με υψηλή αναλυση... αλλιώς καταλήγει να ειναι απλά spammarisma. Πόσο μάλλον όταν ανεβαίνουν ένα ένα.

Δηλαδή να δω τη φωτογραφία και να πω τι; Το αν έχει λεπτομέρεια ή αν έχει θόρυβο; Πως ακριβώς θα το δω αυτό; Οπότε άποψη μου, για να έχει έστω και κάποιο νόημα και να φαίνονται και περισσότερο ρεαλιστικά τα όποια θετικά σχόλια για τις φωτογραφίες, να ειναι έστω σε υψηλή ανάλυση. Αν μη τι άλλο βλέπουμε και κάποια φωτογραφία από τη συσκευή.

Όσον αφορά τη φωτογραφία του s7, όντως ήθελε περισσότερη προσοχή για να βγει καλή. Από την άλλη δεν μου κανει καθόλου εντύπωση ο διάλογος και τα σχόλια που ακολούθησαν.

Πέρα από αυτό. Εγώ ρωτάω για άλλο λόγο. Πρέπει να συνδέσω του κινητό στον υπολογιστή και μετά με HDMI στην τηλεόραση ή παίρνω με MirrorLink την ίδια ανάλυση;

Ο περιορισμός ισχύει σίγουρα για βίντεο, που σου λέει κιόλας (τουλάχιστον στη δική μου tv) ότι θα δείξει μέχρι 1080p

Ουψ, έχεις δίκιο δεν πρόσεξα το mirrorlink..

Εγω ρίχνω εικόνα μέσω WiFi, δεν κάνω mirror το κινητό. Σε μένα θεωρώ ότι δείχνει το μέγιστο που μπορεί

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

Με dlna μπορείς να στείλεις;

Μου άρεσε πολύ κιόλας η φώτο είναι εξαιρετική, δεν βρίσκω λόγο να δικαιλογησω την άποψη μου ουτε και να σου δώσω αναφορά ποτε θα σχολιασω και τι θα πω.

Γουστάρω να ανεβαζω κοντινα και όπως το υπολογίζω θα ανεβασω καμια 1000 ακόμα οπότε υπομονή έρχονται και αλλα.

Έρχονται τα δειγματα μου μείνε συντονισμενος μην είσαι μόνο στο καλλιτεχνικο ελα και λίγο στην λαϊκή παρέα μας.

ΥΓ

Απορω ξανά με την επιλεκτική ενόχληση απο ποστ καποιων, η μονη έξηγηση είναι να έχουν σε αγνόηση τους άλλους.

Εκνευρισμό διακρίνω φιλαράκι. Νομίζω πως είσαι στην πρίζα λίγο. Cooool. Προφανώς και δεν βρίσκεις λόγο να αιτιολογησεις τις απόψεις σου... Αλλά νομίζω πως αυτός είναι ο λόγος που σχολιάζουμε σ αυτό το νημα συνήθως ρε φιλαράκι. Εξηγούμε τι μας άρεσε και τι όχι.

Καλά κάνεις με τα κοντινά φιλαράκι. Καμία ενόχληση και μόνο θαυμασμός στην τέχνη. 1000 είναι λίγες, οπότε ο λαός θέλει κι άλλες μετά. Παρόλα αυτά το τεχνικό κομμάτι θα έχει φανεί σύντομα, οπότε προτείνω να τις ανεβάσεις και στα καλλιτεχνικά.

Όπως βλέπεις είμαι και στα 2 νήματα. Απλά τα τεχνικά χαρακτηριστικά του κινητού μου τα έδειξα, κι από κει και πέρα θαυμάζω των υπολοίπων. Ειδική μνεία στον Nikos_Mpl και στον johnnyman που κάνουν εξαιρετική δουλειά με ωραία συγκριτικά που βοηθούν σε συμπεράσματα.

Που την είδες την ενόχληση ρε φιλαράκι;; απλά απόρησα που σου άρεσε αυτή η φωτογραφία ενώ έχουν ανέβει πολύ καλύτερα δείγματα. Γιατί τσιτωσες; και μάλιστα επιλεκτική... Ε τι να σχολιάσω τις φωτογραφίες του 2015 που δεν ασχολείται κανείς;

Νίκο καμία ενόχληση με τα ζα... Ενδιαφέρον το θέμα φύση, απλά μιας και είναι χωρίς υψηλή ανάλυση όπως είπε κι ο Αντρέας, δεν γίνεται να αντιληφθούμε το μεγαλείο της κάμερας. Ωστόσο μπορείς να τα βάζεις και στο καλλιτεχνικό αυτά, όπου δεν μας ενδιαφέρει η ποιότητα τεχνικά αλλά η θεματολογία.

Κανένας εκνευρισμός όλα καλά αναμένω την κριτική σου στις φωτο που ανεβάζω.

Op5t με λειτουργία κατακόρυφα το λεει, πρέπει να είναι η επιλεκτική εστιαση

IMG_20180316_124839_Bokeh

Ναι μαριε η επιλεκτική εστίαση είναι...και μια φωτογραφία απο μένα με επιλεκτική εστίαση!!

Oneplus 5t

2018-03-16_12-58-04

Edited by arxontas2323

iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra

iPad Pro M4

Garmin Fenix 7X Sapphire Solar

Apple Airpods Pro 2

Γιατί το λετε επιλεκτική εστίαση; Μονο η samsung το ονομαζει έτσι.

Συνηθως portrait mode ή artificial bokeh ή εφε ευρυ διαφράγματος το λένε.

Γιατί το λετε επιλεκτική εστίαση; Μονο η samsung το ονομαζει έτσι.

Συνηθως portrait mode ή artificial bokeh ή εφε ευρυ διαφράγματος το λένε.

Προφανώς για να συνεννοηθούμε, δεν καταλαβαίνω τι σε ενοχλεί σε αυτό...

Όπως φαίνεται εμεις συνεννοηθηκαμε τώρα αν το λενε artificial κτλπ ειναι περιττό.

Εγω το ξερω μς τις λεξεις επιλεκτική εστίαση και πορτρέτο και χρησιμοποίησα μια απο τις 2...δεν ξερω και πολλά βεβαια απο φωτογραφια...

iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra

iPad Pro M4

Garmin Fenix 7X Sapphire Solar

Apple Airpods Pro 2

Προφανώς για να συνεννοηθούμε, δεν καταλαβαίνω τι σε ενοχλεί σε αυτό...

Όπως φαίνεται εμεις συνεννοηθηκαμε τώρα αν το λενε artificial κτλπ ειναι περιττό.

Πολύ στη τσίτα εισαι σήμερα Μάριε. Χαλάρωσε ;)

Αν συννενοείστε μεταξύ σας υπαρχουν και τα pm. Αν ομως απευθύνεσαι σε όλο το forum και τα βάζεις δημόσια, τότε φρόντισε να συνεννοείσαι και με τους υπόλοιπους. Θα ψάχνει ο άλλος να βρει Mode επιλεκτική εστίαση στο τέλος :lol:

Εγω το ξερω μς τις λεξεις επιλεκτική εστίαση και πορτρέτο και χρησιμοποίησα μια απο τις 2...δεν ξερω και πολλά βεβαια απο φωτογραφια...

No problem. Και γω ενημερωτικά το έγραψα :)

Πορτρέτο ειναι μια χαρά γενική ορολογία ;)

Edited by Antretng

Πολύ στη τσίτα εισαι σήμερα Μάριε. Χαλάρωσε ;)

Αν συννενοείστε μεταξύ σας υπαρχουν και τα pm. Αν ομως απευθύνεσαι σε όλο το forum και τα βάζεις δημόσια, τότε φρόντισε να συνεννοείσαι και με τους υπόλοιπους. Θα ψάχνει ο άλλος να βρει Mode επιλεκτική εστίαση στο τέλος :lol:

No problem. Και γω ενημερωτικά το έγραψα :)

Πορτρέτο ειναι μια χαρά γενική ορολογία ;)

Χαλαρος είμαι απλά εσείς το βλέπετε αλλιως. Μην αρχίσουμε την ίδια συζήτηση όπως με την μοντιφικα, ας αφήσουμε το κόσμο να εκφράζεται ελεύθερα, τέτοιες παρέμβασεις τσιτωνουν το κλίμα χωρίς λόγο.

Μάριε θολή τη βλέπω την πρώτη προσπάθεια κατακόρυφης λειτουργίας (ειδικά στο καπάκι). Του άρχοντα από την άλλη είναι εξαιρετικά θολωμενη.

Ναι μαριε η επιλεκτική εστίαση είναι...και μια φωτογραφία απο μένα με επιλεκτική εστίαση!!

Oneplus 5t

2018-03-16_12-58-04

Από το κινητό που την βλέπω είναι πολύ καλή.

Mαριε πολυ καλη!!Ανεβασε και αλλα δειγματα!!

Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB  + Watch 5 44mm

Καλησπέρα στην παρέα! Lg g5 auto.

40131540834_74740bba18_c.jpg20180316_062842_HDR by Alex Merfy, on Flickr

Αυτή πάει και στο άλλο θέμα ;)

Ωραία φωτογραφία.

Καλησπέρα στην παρέα! Lg g5 auto.

40131540834_74740bba18_c.jpg20180316_062842_HDR by Alex Merfy, on Flickr

Πολύ ωραία φωτογραφία, όπως ς λέει και ο Αντρέας είναι και για το άλλο θέμα..

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...