Jump to content

Κριτική καμερών κινητών

Κοινοποίηση

Recommended Posts

N82, N86 και μετα το N8

το Sharp V902 ήταν απο τα καλύτερα

Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

IPhone 15 Pro 

• Απαντήσεις 8,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Δυστυχώς, υπάρχει πολύ κακή "προαίρεση" σε κάθε σύγκριση, σε κάθε συζήτηση, σε κάθε παράθεση.

Αρκετοί έχουν βάλει το χεράκι τους σε αυτό. Τί να κάνουμε...το δικό μου είναι καλύτερο, πάντα.

Ε όχι και να προσβληθώ για μια συσκευή. Καθαρά το πνεύμα με "ενόχλησε", και ζητώ με τη σειρά μου συγγνώμη για την έκρηξη.

Από εκεί και πέρα, ας βγάλουμε τα 7ρια από τη συζήτηση... :p ειδικά τα μήλα...έχουν την τάση να δημιουργούν προσδοκίες που δεν...

Το "vs" καλό και σκόπιμο είναι. Το "vs για τη μανούρα" είναι πρόβλημα.

Προσωπικά, χάρηκα πολύ όταν ανακάλυψα το θέμα (και το προηγούμενο που κλείδωσε κλπ), και δεν τόλμησα να ποστάρω για αρκετό καιρό, με τα διαμάντια που βρήκα εδώ.

Μπαίνω καθημερινά μπας και βελτιώσω λίγο την οπτική μου, τα κάδρα μου, την τεχνική μου (αν και αυτό...δύσκολο), και είναι κρίμα 1 στα 3 μηνύματα να είναι καυγάς, μιζέρια και κατηγορίες.

Αυστηρά για το 950/XL, έχω την εντύπωση πως το μεγάλο του πρόβλημα στο θέμα των φωτό, όπως γενικότερα στα WP, είναι τελικά το s/w...(και σε κάποιο βαθμό και το f/w, αφού έχει να πάρει την οποιαδήποτε βελτίωση σε αυτό το θέμα κοντά 1.5 χρόνο). Στα οπτικά και τον αισθητήρα, νομίζω πως ακόμα και σήμερα δεν έχουν να ζηλέψουν πολλά.

Φιλε μου επιτρεψε μου να πω και εγω τη γνωμη μου.

ΚΑνεις δεν εχει προβλημα να μπαινουν φωτο απο παλια κινητα, ειδικα οταν αυτα εχουν να δειξουν κατι. Αλλιως και εγω εχω το κ750 στο σπιτι και μερικα ακομα, ομως δεν νομιζω οτι υπαρχει λογος να ανεβασω φωτο επειδη ακομα λειτουργει και ειναι χρηστικο...

Αντιθετα, με το 950 το προβλημα ειναι πολυ συγκεκριμενο..ανεβαζουμε συγκριτικα (θεωρω χρησιμα) ή αλλες φωτογραφιες, και τσουπ, απο κατω μια απο τις εκατονταδες φωτο του 950..

ΤΟ να ανεβαζω καθε μερα 5 φωτο του κινητου μου στις ιδιες συνθηκες δε μπορω να καταλαβω τι προσφερει στο νημα.

ΠΕρα απο το σπαμαρισμα, το καπακωμα, και το ξεχειλωμα, δεν βλεπω αλλη χρηστικοτητα...

Ειμαι πολλα χρονια στο φορουμ και ποτε δε θυμαμαι τετοια κατασταση.

ΠΡαγματικα λυπαμαι, πρωτα για την καταντια μερικων και 2ον για το χαλια που εχει φτασει το φορουμ σε μερικα θεματα με την ελλειψη ελεγχου, κατι που σιγουρα δεν ειναι ευκολο, αλλα το αποτελεσμα το αδικει γιατι ειναι απο τα καλυτερα φορουμ που υπαρχουν.

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

σε ευχαριστω, ναι τις εβαλα και εκει. μαλλον μονο εκει επρεπε να τις εχω βαλει .σορρυ για το διπλο ποσταρισμα.

σε ευχαριστω, ναι τις εβαλα και εκει. μαλλον μονο εκει επρεπε να τις εχω βαλει .σορρυ για το διπλο ποσταρισμα.

οχι δεν το ειπα για αυτο, απλα εκει χαζευουμε τις ωραιες,καλλιτεχνικες κλπ φωτογραφιες, οποτε εκει θα εκτιμηθουν πιστευω πιο πολυ..γιαυτο στο ειπα

ελπίζω να βγάλω άκρη σύντομα κ να ξεκλειδώσω φιλαράκι... πολυ καλή επιλογή πάντως το 5t και με άψογα αποτελέσματα!!!

εχω δει πολυ όμορφες φωτο απο παιδιά που το έχουν εδω μεσα

Μακάρι ρε φιλε είναι κρίμα να μην ανεβάζεις φλικρ γιατι όλα τα άλλα δεν ανεβάζουν με καλη ποιότητα.

Οσον αφορά το 5τ έχω δει υπέροχες φωτογραφίες ειδικά μετά απο ενα update που πήρε στην αρχή δεν με ενθουσίασε πολύ.

Φυσικά θα βάλω και τις μοντιφικες που κυκλοφορούν λενε οτι το hrd+ κανει δουλειά.

ΥΓ

Κανονισε καφεδάκι μην χάνεσαι

Μακάρι ρε φιλε είναι κρίμα να μην ανεβάζεις φλικρ γιατι όλα τα άλλα δεν ανεβάζουν με καλη ποιότητα.

Οσον αφορά το 5τ έχω δει υπέροχες φωτογραφίες ειδικά μετά απο ενα update που πήρε στην αρχή δεν με ενθουσίασε πολύ.

Φυσικά θα βάλω και τις μοντιφικες που κυκλοφορούν λενε οτι το hrd+ κανει δουλειά.

ΥΓ

Κανονισε καφεδάκι μην χάνεσαι

ναι φίλε όποτε θες κανονίζουμε θα είμαι σε λίγες μέρες σαλονικα

IPhone 15 Pro 

Χοντρικά, νομίζω στην αρχική έκδοση (6.0?) των Νexus 5X & 6p έβλεπα καλύτερη λεπτομέρεια στα πρόσωπα...

Το δικό μου Nexus 6p το πήρα με Oreo εγκατεστημένο και δεν μπορώ να έχω ιδία άποψη.

Τπάρχει κάποιος που το έχει/είχε από την αρχή σε όλες τις εκδόσεις λειτουργικού να μου πει τι έχει παρατηρήσει?

"Ο θόρυβος δεν αποδεικνύει τίποτα. Συχνά, η κότα που έκανε απλά ένα αβγό κακαρίζει λες και έχει γεννήσει έναν αστεροειδή."

Χοντρικά, νομίζω στην αρχική έκδοση (6.0?) των Νexus 5X & 6p έβλεπα καλύτερη λεπτομέρεια στα πρόσωπα...

Το δικό μου Nexus 6p το πήρα με Oreo εγκατεστημένο και δεν μπορώ να έχω ιδία άποψη.

Τπάρχει κάποιος που το έχει/είχε από την αρχή σε όλες τις εκδόσεις λειτουργικού να μου πει τι έχει παρατηρήσει?

ισχυει το πρωτο που εγραψες.Κυκλοφορησε με Android Marshmallow .

κι εγω το ειχα δουλεψει με εκεινη την εκδοση.

Και καλυτερη λεπτομερεια στα προσωπα ειχε και καλυτερα χρωματα και γενικα η καμερα πετουσε.

Απο κει και μετα οι επομενες εκδοσεις που βγηκαν το μονο που καταφεραν ηταν να χειροτερεψουν τη καμερα.

Εχω αρκετα δειγματα με Android 6.0...αμα θελετε ανεβαζω.

ναι φίλε όποτε θες κανονίζουμε θα είμαι σε λίγες μέρες σαλονικα

Ωραίος ρε εσυ, κοίταξε να δεις τι γίνετε τώρα, σήμερα παραλαμβάνω το εργαλειο και σε λίγες μέρες θα εχω άποψη για την καμερα του, θεωρώ οτι θα είναι σε πολύ υψηλό επίπεδο.

Θελω να δοκιμάσω και τις μοντιφικες που λενε κάποιοι αν και είμαι στοκ φαν εγώ, εσυ τι λες φιλαρακι;

Ωραίος ρε εσυ, κοίταξε να δεις τι γίνετε τώρα, σήμερα παραλαμβάνω το εργαλειο και σε λίγες μέρες θα εχω άποψη για την καμερα του, θεωρώ οτι θα είναι σε πολύ υψηλό επίπεδο.

Θελω να δοκιμάσω και τις μοντιφικες που λενε κάποιοι αν και είμαι στοκ φαν εγώ, εσυ τι λες φιλαρακι;

Η αποψη μου ειναι φιλε οτι το μοντιφικα ειναι οταν δεν εχεις με τι να ασχοληθεις και μονο για φτηνά κινητά που θα τους δωσει κάτι αλλά κ παλι χάσιμο χρόνου οπότε μην ασχοληθείς... άντε μεγεια φιλαράκι κ περιμένω υλικό να ρίξεις + 'επιλεκτική εστίαση'

IPhone 15 Pro 

Καλησπέρα φιλαράκι... Να σου πω, από που το πήρες; απευθείας από την εταιρία η μέσω 3ου; όχι ότι ενδιαφέρομαι αλλά μιας και τα λέμε ρε παιδί μου...

Νομιζω οτι πρεπει να τις βαλεις στο αλλο θεμα, ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΕΣ..

Ποιο είναι το άλλο θέμα;

S10+ <3

Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330

Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+

Καλησπέρα φιλαράκι... Να σου πω, από που το πήρες; απευθείας από την εταιρία η μέσω 3ου; όχι ότι ενδιαφέρομαι αλλά μιας και τα λέμε ρε παιδί μου...

χα χα...σωστος.

S8 Plus auto

http://i68.tinypic.com/iwlunn.jpg

IPhone 15 Pro 

S8 Plus auto

http://i67.tinypic.com/2rwqmux.jpg

IPhone 15 Pro 

Δεν νομίζω να έχει καμία σχέση η έκδοση android στα nexus με την κάμερα. Η ίδια η εφαρμογή της κάμερας παίρνει κανονικά updates όπως όλες οι εφαρμογές μέσω store. Έχω την εντύπωση πως αν θέλεις μπορείς να εγκαταστήσεις και παλαιότερη έκδοση της κάμερας.

Clouds&sun

Lumia 950 XL

26953221298_10028a6eb8_c.jpgpro6 by foxy4270, on Flickr

Μιλάμε για πολυ λεπτομερεια Κώστα. Το 5s ειναι πολυ μακριά σε λεπτομερεια στα μακρινά πλάνα απο το 950xl.

To θετικό ειναι οτι τραβά αστραπιαία.

25954320167_a48e131c26_c.jpgIMG_20180315_155437 by Nikos Manousakis, on Flickr

26956079828_6a0b622e5a_c.jpgIMG_20180315_155056 by Nikos Manousakis, on Flickr

40825855091_df4800ff50_c.jpgIMG_20180315_081228 by Nikos Manousakis, on Flickr

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...