Jump to content

Κριτική καμερών κινητών

Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 8,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

OnePlus 5T δύσκολη σκηνή χωρίς καθόλου φώτα ήθελε σίγουρα manual, αλλά μιας και το νήμα δεν είναι για όμορφες φωτογραφίες θα τις βάλω auto vs hq

39895901385_7f8c10cbe5_c.jpgIMG_20180313_185852 by Vagelis Kouzoglou, on Flickr

39895900185_d746baa8a3_c.jpgIMG_20180313_185841 by Vagelis Kouzoglou, on Flickr

Sorry παιδιά οι φωτογραφίες είναι κουννημενες τώρα τις είδα αλλά δεν πειράζει τις αφήνω

Στάλθηκε από το ONEPLUS A5010 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Edited by vag74

Είχα βάλει πριν 2 σελίδες αυτό το συγκριτικό s8+ vs s9+ αλλά πέρασε απαρατήρητο

Cámara trasera Galaxy S8+ vs Galaxy S9+

δε βλεπω διαφορες...σχεδον καθολου.Ιδια χρωματα, ιδια επεξεργασια.

Μη σου πω οτι σε καποιος το S8 υπερεχει κιολας

OnePlus 5T δύσκολη σκηνή χωρίς καθόλου φώτα ήθελε σίγουρα manual, αλλά μιας και το νήμα δεν είναι για όμορφες φωτογραφίες θα τις βάλω auto vs hq

39895901385_7f8c10cbe5_c.jpgIMG_20180313_185852 by Vagelis Kouzoglou, on Flickr

39895900185_d746baa8a3_c.jpgIMG_20180313_185841 by Vagelis Kouzoglou, on Flickr

Sorry παιδιά οι φωτογραφίες είναι κουννημενες τώρα τις είδα αλλά δεν πειράζει τις αφήνω

Στάλθηκε από το ONEPLUS A5010 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Θα τις δω αναλυτικά Βαγγέλη απο υπολογιστή.

Για αυτο το λογο το ηθελα καθως εχει ωραια εφε, αλλα πλεον δεν βγαζω καλλιτεχνικες. Δεν εχω τον χρονο.

Οταν ειμαι εξω με παρεα ή με την οικογενεια μου δεν μπορω να στηνω τριποδα κλπ.

Πχ με το mate Ηθελα πολυ να δω το εφε με το ανοιχτο κλειστρο τη μερα (δε θυμαμαι πως το λεει) που βγαζει εντυπωσιακες φωτο αλλα θελει τριποδο και το καταλληλο θεμα και παλι δεν το καταφερα.

Αν το κρατουσα περισσοτερο σιγουρα καπου θα καθοταν να το δω, αλλα φιλε δεν αντεχα το μενου του αλλο, οποτε αν το Honor ειναι με παρομοιο μενου δε βλεπω να το δοκιμαζω...

Ναι το μενου ειναι παρόμοιο Νικο οπότε ούτε αυτο θα σε βόλευε..

aka bill_thes

Ναι το μενου ειναι παρόμοιο Νικο οπότε ούτε αυτο θα σε βόλευε..

ισως το παρω για 2ο καποια στιγμη να μην ξεμενω αναμεσα στις αλλαγες..εχω σκοπο να χτυπησω ενα μεταχειρισμενο αλλα λεω να μην παω πανω απο 200 ευρω για να το εχω να καθεται οποτε ισως παω σε αυτο σε κανα χρονο ή και παραπανω

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

Μια ακόμη απογευματινή HTC U ULTRA

IMAG0339.jpg

Φίλε μου αν και δεν μπορώ/ούμε να τη δούμε σε πλήρη ανάλυση, διακρίνω μια θολούρα (οχι καλή εστίαση) και σε αυτήν αλλά και στις προηγούμενες του τοπίου με το πράσινο?

Είναι ταυτόχρονα διαπίστωση αλλά και ερώτημα.... :wacko:

"Ο θόρυβος δεν αποδεικνύει τίποτα. Συχνά, η κότα που έκανε απλά ένα αβγό κακαρίζει λες και έχει γεννήσει έναν αστεροειδή."

Φίλε μου αν και δεν μπορώ/ούμε να τη δούμε σε πλήρη ανάλυση, διακρίνω μια θολούρα (οχι καλή εστίαση) και σε αυτήν αλλά και στις προηγούμενες του τοπίου με το πράσινο?

Είναι ταυτόχρονα διαπίστωση αλλά και ερώτημα.... :wacko:

οντως υπαρχει αυτη η θολουρα, μου κανει εντυπωση που ο gtf4270 ειπε στην προηγουμενη οτι ειναι εφαμιλλη του htc11, φαινεται οτι τα βλεπει ολα καπως διαφορετικα

οντως υπαρχει αυτη η θολουρα, μου κανει εντυπωση που ο gtf4270 ειπε στην προηγουμενη οτι ειναι εφαμιλλη του htc11, φαινεται οτι τα βλεπει ολα καπως διαφορετικα

το προβλημα υπηρχε και στο htc 10 οπως εχω ξαναπεί και οπως είδαμε και σε δειγματα εδω μέσα απο μέλη που το είχαν

aka bill_thes

εχω δει αρκετα δειγματα και βραδυνες απο το ultra...

Και μιας και ειχα το u11 αλλα και βαση της εμπειριας μου θα ελεγα ναι οτι η καμερα ειναι εφαμιλλη με το U11

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Εχει να κάνει (πολύ) και με το χρήστη.

Πχ στις πιο κάτω του συγκριτικού βλέπω καλύτερη λεπτομέρεια στο s8

s8

r

H αληθεια ειναι οτι σκεφτομουν να το αγορασω το S9...Μετα τα εντυπωσιακα ομολουγουμενως δειγματα της Samsung.

Μολις ομως ειδα δειγματα απο πραγματικους χρηστες...προσγειωθηκα στην πραγματικοτητα.

το προβλημα υπηρχε και στο htc 10 οπως εχω ξαναπεί και οπως είδαμε και σε δειγματα εδω μέσα απο μέλη που το είχαν

βασιλη μιλαω για την γενικη θολουρα στις 2 εικονες ισως ειναι η ποιοτητα που ανεβαζει, ειναι κατι που βγαζει ματι και αλλοι λενε εφαμιλλο του 11, ενταξει το πιασαμε το νοημα

Ναι, μιλάω για θολούρα σε όλη την έκταση της εικόνας και όχι μόνο στα πλάγια....

Κάτι δεν πάει καλά και ελπίζω να μην έχει να κάνει γενικά με το μοντέλο.

Δεν συνάδει με την ποιότητα της HTC.

Το επισημαίνω διότι είναι στα κινητά που βάση τιμής/αισθητήρα κοιτάζω για τη σύζυγο...

"Ο θόρυβος δεν αποδεικνύει τίποτα. Συχνά, η κότα που έκανε απλά ένα αβγό κακαρίζει λες και έχει γεννήσει έναν αστεροειδή."

Ναι, μιλάω για θολούρα σε όλη την έκταση της εικόνας και όχι μόνο στα πλάγια....

Κάτι δεν πάει καλά και ελπίζω να μην έχει να κάνει γενικά με το μοντέλο.

Δεν συνάδει με την ποιότητα της HTC.

Το επισημαίνω διότι είναι στα κινητά που βάση τιμής/αισθητήρα κοιτάζω για τη σύζυγο...

Αυτό ακριβώς λεω και εγω, το άλλο είχε να κάνει με το htc10 και την παραμόρφωση στις άκρες.

Ρε παιδιά κρίνετε το αν έχει θολούρα μια κάμερα από μια χαμηλής ανάλυσης εικόνα;

Ας ανεβάσει ο φίλος σε κανένα google photos ή flickr για να μπορέσουμε να την κρίνουμε ;)

Σχολιάζουμε οτι αυτή η χαμηλής ποιότητας εικόνα όπως λες, χαρακτηριστικε απο τον gtf4270 ως εφάμιλλη του htc11

Οποίος καταλαβε, καταλαβε

Σχολιάζουμε οτι αυτή η χαμηλής ποιότητας εικόνα όπως λες, χαρακτηριστικε απο τον gtf4270 ως εφάμιλλη του htc11

Οποίος καταλαβε, καταλαβε

Το u11 είχε άλλες αδυναμίες.. υπερφωτισμένες ληψεις κι έκαιγε τις φωτεινές πηγές. Ηθελε κατέβασμα το EV οπωσδήποτε

aka bill_thes

Το u11 είχε άλλες αδυναμίες.. υπερφωτισμένες ληψεις κι έκαιγε τις φωτεινές πηγές. Ηθελε κατέβασμα το EV οπωσδήποτε

Πολλά θέλουν αλλά αυτό ήταν σε όλες τις λήψεις ψηλά και ήθελε πάντα κατέβασμα, άσε που αν δεν έκανες γρήγορα το κλικ ανεβαζε πάλι και εκαιγε τα πάντα

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

Ρε παιδιά κρίνετε το αν έχει θολούρα μια κάμερα από μια χαμηλής ανάλυσης εικόνα;

Ας ανεβάσει ο φίλος σε κανένα google photos ή flickr για να μπορέσουμε να την κρίνουμε ;)

Αυτο ακριβως Αντρεα...συμφωνω 100%.

Στο νημα του HTC ultra υπαρχουν φανταστικες βραδυνες σε πληρη αναλυση.

Εγω τις ειδα, τις κατεβασα και τις συγκρινα παραλληλα με τις δικες μου απο το u11.

οποτε εχω σφαιρικη αποψη και μπορω να πω με σιγουρια οτι η καμερα ειναι στα ιδια επιπεδα με το u11

Πολλά θέλουν αλλά αυτό ήταν σε όλες τις λήψεις ψηλά και ήθελε πάντα κατέβασμα, άσε που αν δεν έκανες γρήγορα το κλικ ανεβαζε πάλι και εκαιγε τα πάντα
Εχει μεγάλη βαρύτητα η αποψη σου Νικο, όντας αντικείμενικος σε ολα μιας και δουλεψες το htc11

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...