Jump to content

Κριτική καμερών κινητών

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αξίζει Ανδρέα. Και μάλιστα σ' αυτή τη τιμή (205$ το πήρα εγώ το 6/64 από banggood), και με την υποστήριξη απο το CrisBall.

Έχουν βγει και 8άρες Ρομ.

Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι

Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus

• Απαντήσεις 8,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Αξίζει Ανδρέα. Και μάλιστα σ' αυτή τη τιμή (205$ το πήρα εγώ το 6/64 από banggood), και με την υποστήριξη απο το CrisBall.

Έχουν βγει και 8άρες Ρομ.

Το ξέρω φίλε. Για αυτό σας έψηνα να το πάρετε :D

Κινητάρα! Την οθόνη και ταχύτητά του δεν την βρίσκεις εύκολα (165 ευρώ δεν βγήκε; )

Και σε συνδιασμό με την απόδοση που έχει η κάμερα με gcam είναι τρελό vfm. Με αυτό έβγαλα τις πιο εντυπωσιακές λήψεις hdr+ με ταχύτατες ρυθμίσεις.

Edited by Antretng

Πολύ καλές του lemax!!

Pixel xl όλα στο αυτόματο χωρίς κανένα tap στα φωτεινά σημεία!!

39698414762_47129ca374_c.jpgIMG_20180115_173804 by manthos kalaitzidis, on Flickr

25857770458_424fb24910_c.jpgIMG_20180115_173918 by manthos kalaitzidis, on Flickr

Πολύ καλές του lemax!!

Pixel xl όλα στο αυτόματο χωρίς κανένα tap στα φωτεινά σημεία!!

[ig]https://farm5.staticflickr.com/4649/39698414762_47129ca374_c.jpg[/img]IMG_20180115_173804 by manthos kalaitzidis, on Flickr

[im]https://farm5.staticflickr.com/4611/25857770458_424fb24910_c.jpg[/img]IMG_20180115_173918 by manthos kalaitzidis, on Flickr

Ω ρε φίλε.. :blink:

Πολύ καλές.

Εξαιρετικες Μάνθο. Πω...

May the mi note 3 force be with you.

Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB  + Watch 5 44mm

ευχαριστώ παιδια !! ναι ειναι καλη καμερα !! εγω που τα βλεπω σε 40 ιντσες tv βλεπω και λιγο θορυβο παντως με ζοομ!!

βαγγελη εσυ το ειχες φιλε και ξερεις τι ψαρια πιανει!!! ειδα της φωτογραφιες σου mate 10pro vs pixel xl !! σαν συνολο θα προτιμουσα του mate !! αλλα το pixel xl ειχε περισσότερη λεπτομερια φιλε!! μπορει να ηταν λογο που δεν αναβαν και τα φωτα στο mate!!!

απο βιντεο πως παει φιλε?

Γιώργο την έχεις private.

Μπορώ να πω ότι με εκπλήσσει ευχάριστα.

Μπράβο Γιώργο πολύ καλή!! Ανέβασε και άλλες!!

May the mi note 3 force be with you.

Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB  + Watch 5 44mm

LeMax2 gcam hdr+

Με ψιλόβροχο

38741262085_d04ccd5cea_z.jpgIMG_20180111_202507[1] by ssoklis, on Flickr

25778144518_29f8587810_z.jpgIMG_20180112_130617[2] by ssoklis, on Flickr

Ποια GCam εφαρμογή χρησιμοποιείς?

Στάλθηκε από το LEX820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500

samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram

LeEco le max 2 x820 6/64gb

Xiaomi mi mix 2s 6/64

Xiaomi mi 9t pro 6/128

Poco F4 8/256

Vivo x80 Pro

Ποια GCam εφαρμογή χρησιμοποιείς?

Στάλθηκε από το LEX820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Τώρα έχω την 3.8c, και για le την 3.8c-le

Αυτές οι δυο φωτο όμως ήταν μεκάποια άλλη έκδοση....5.1.016.174405463...

Edited by sso

Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι

Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus

Σαφέστατα πολύ ανώτερο το Note 2, καλύτερη διαχείριση θορύβου χωρίς ακρότητες στην έλλειψη λεπτομέρειας ενώ στο 3 έχει πολύ ξεπλυμένο κι αφύσικο χρώμα και πολύ παστέλιασμα στα δέντρα. Απορώ που κάποιοι βλέπετε καλύτερο το 3. Αντρέα, ακόμα περιμένεις να ξεκλειδώσεις bootloader να βάλεις gcam; Εκεί να τα δούμε και τα δύο.

Πως τα πάει από δυναμικό εύρος το Mi 3 παιδιά;;;

Διαβάζω διάφορα και θα ήθελα την άποψη την δικιά σας που το έχετε...

Συμπαθητικά αλλά όχι τέλεια Νίκο. Μην περιμένεις να φτάνει το 950 xl σου ή αλλα κινητά με μεγάλο αισθητήρα. Αλλά ειναι καλύτερο από ότι το περίμενα. Μιλάω πάντα για φωτογραφίες χωρίς HDR. Τώρα ο λόγος που ίσως κάψει περισσότερο από άλλα κινητά τη νύχτα, νομίζω οφείλεται στο HHT. Στις νυχτερινές αν τραβήξει χωρις HHT την βγάζει όπως την βλέπεις στην οθόνη. Αν ενεργοποιήσει HHT έχω την αίσθηση ότι την βγάζει λιγο πιο φωτεινή.

Τώρα βέβαια όλα αυτά είναι χωρίς να την δουλέψω πολύ. Δηλαδή δεν την έχω μάθει ακόμα μιας και είμαι στο τρέξιμο αυτές τις μέρες. Από την άλλη να πω ότι ακόμα και στα σκοτάδια εστιάζει πολύ γρήγορα και έχει αρκετά καλό OIS ενώ αν ενεργοποιήσεις το HDR (στα σκοτάδια) θα σε εντυπωσιάσει το αποτέλεσμα (σε άλλα xiaomi με HDR μου έβγαιναν κουνημένες).

Βαγγέλη δεν έχω πια το Mi Note 2. Με το 3αρη είμαι. Το βράδυ ξεκλειδώνω και θα σας πω πως τα πάει.

Edited by Antretng

Υπερβολικο μου φαινεται το 90αρι του dxomark παντως για το mi note 3 :confused:

Κοίτα είναι ταχύτατη (ακόμα και στα σκοτάδια), έχει αρκετά καλό OIS, bokeh mode, τηλεφακό, manual και στις νυχτερινές μην τρελαθούμε... πολύ καλά τα πάει. Σε συγκριτικό mi6 (ιδια κάμερα) με p10 τα πάει εξίσου καλά. Άλλωστε αν δεις το review, στο σκορ έχασε λόγω των νυχτερινών. Αλλιώς θα πέρναγε το 100αρη σκορ.

Αυτά είναι τα κλασσικά μου νυχτερινά κάδρα που έχω για σύγκριση που συνδιάζουν σκιές, φώτα, βάθος και ουρανό. Σε πιο νορμαλ συνθήκες τα πάει εξαιρετικά. Απλά σε αυτά τα ζόρικα κάδρα, κινητά όπως lg g5 δείχνουν τα δόντια τους. Πραγματικά δεν είμαι σίγουρος κατά πόσο οι φετινές ναυαρχίδες έχουν ξεπεράσει (αισθητά) τις νυχτερινές του g5

Edited by Antretng

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...