Antretng Δημ. January 13, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2018 Θα γίνω γραφικός και θα πω ακόμα μια φορά "βγάλε κανένα φωτισμενο δρόμο τη νύχτα" :p Το λέω επειδή είναι εύκολο να καταλάβουμε τις συνθήκες. Μετά πας και πιο σκοτάδια. :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. January 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2018 Μάριε δώσε μου λίγο χρόνο να το μάθω γιατι είναι πολύ φρέσκο ακόμα :) αν θέλετε κάτι συγκεκριμένο σε σκηνή, πείτε μου και θα το βγάλω. Sent from my Pixel 2 XL using Tapatalk επειδη το σκεφτομαι θα ηθελα να δω κυριως δειγματα σε οσο πιο χαμηλο φωτισμο αλλα και κοντινα το bokeh του. εχει καποιο mode για θολωμα σε αντικειμενα? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atari4 Δημ. January 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2018 Μου κανει εντύπωση το Mate 10 που ενώ εχει 1,6 διάφραγμα ειναι ποιο σκοτεινο απο το S8 ... Πιο σκοτεινος φακος απο s8 μηπως; Sent from my iPhone using Tapatalk Pro You'll never walk alone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. January 13, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2018 (edited) Παιδιά ο φωτεινός φακός αν κάπου θα επηρέαζε την φωτεινότητα θα ήταν μονο στα σκοτάδια (δηλαδή να χει τελικιάσει το iso). Στις συνθήκες όμως που τραβήχτηκαν αυτές οι φωτογραφίες σίγουρα μπορούσε και φωτεινότερα το mate 10. Ο λόγος της διαφοράς οφείλετε σε διαφορετική φωτομέτρηση και dynamic range. Ενδεχομένως σε κάποιες να ενεργοποιήθηκε αυτόματα το hdr (η huawei δεν έχει auto) Δηλαδή δεν έχει σχέση με το διάφραγμα. Edited January 13, 2018 by Antretng Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apollodelphi Δημ. January 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2018 Την καλησπερα μου! Πιο μετα λεω να ανεβασω ενα μικρο συγκριτικό mate 10 pro vs lg g4 vs lumia 1020 Ειναι 10-12 σετακια φωτογραφιων καμια 30ρια και κατι λογικα. Θα ηταν καλυτερο να ανοιξω ενα αλλο θεμα? Για να μην ειναι 'σεντονι' εδω περα.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manthosffvll Δημ. January 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2018 Την καλησπερα μου! Πιο μετα λεω να ανεβασω ενα μικρο συγκριτικό mate 10 pro vs lg g4 vs lumia 1020 Ειναι 10-12 σετακια φωτογραφιων καμια 30ρια και κατι λογικα. Θα ηταν καλυτερο να ανοιξω ενα αλλο θεμα? Για να μην ειναι 'σεντονι' εδω περα.. Δεν χρειάζεται να τα ανεβασεις όλα εδώ!!βάλε το link με το το συγκριτικό και απλά μπαίνουμε και το βλέπουμε!!! Πάντως το mate 10 φαίνεται δύναμη ακόμα και στα πρόσωπα το βλέπω πολύ καλό!!!! Pixel xl auto!! IMG_20180113_195853 by manthos kalaitzidis, on Flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
than0s7 Δημ. January 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2018 επειδη το σκεφτομαι θα ηθελα να δω κυριως δειγματα σε οσο πιο χαμηλο φωτισμο αλλα και κοντινα το bokeh του. εχει καποιο mode για θολωμα σε αντικειμενα?Ναι υπάρχει το portrait mode που κανει το θόλωμα πίσω. Ένα σημερινό που έκανα μία δοκιμή σε εσωτερικό χώρο δοκιμάζοντας την καμερα. Sent from my Pixel 2 XL using Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. January 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2018 Ναι υπάρχει το portrait mode που κανει το θόλωμα πίσω. Ένα σημερινό που έκανα μία δοκιμή σε εσωτερικό χώρο δοκιμάζοντας την καμερα. https://uploads.tapatalk-cdn.com/20180113/2e8fb374691eea55de9ddc171c8c35ec.jpg[/G] Sent from my Pixel 2 XL using Tapatalk ναι αυτο κανει ομως και για αντικειμενα γενικα? λουλουδια κτλπ? επισης δεν μπορω να την δω σε φουλ αναλυση... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
than0s7 Δημ. January 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2018 ναι αυτο κανει ομως και για αντικειμενα γενικα? λουλουδια κτλπ? επισης δεν μπορω να την δω σε φουλ αναλυση...Θα το δοκιμάσω και θα σου πω. Επίσης πλέον το κλείστρο έχει ανέβει στα 4s μέγιστο από 1/4 που είχα στο 6p δίνοντας μεγαλύτερη ελευθερία στο manual. Sent from my Pixel 2 XL using Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apollodelphi Δημ. January 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2018 (edited) Λοιπον! Ενα μινι συγκριτικό (κυριως λογω έλλειψης χρονου δεν ειναι τοσο μεγαλο) λοιπον μεταξυ Mate 10 pro, LG G4 και Lumia 1020 Παραθετω το link απο το αλμπουμ στο flikr https://flic.kr/s/aHsmcnCnTN Edited January 13, 2018 by apollodelphi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakis77 Δημ. January 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2018 Λοιπον! Ενα μινι συγκριτικό (κυριως λογω έλλειψης χρονου δεν ειναι τοσο μεγαλο) λοιπον μεταξυ Mate 10 pro, LG G4 και Lumia 1020 Παραθετω το link απο το αλμπουμ στο flikr https://flic.kr/s/aHsmcnCnTN ένα σκαλάκι ανώτερο πιστεύω το mate... οι φωτογραφίες εκεί με το τοπίο είναι εντυπωσιακές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koyjkoyk Δημ. January 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2018 Καλησπέρα παιδιά θα ήθελα να μου δώσετε τα φώτα σας ,για αρχή κάνετε πολύ ωραία δουλειά και μπράβο, τώρα στο ψητό έχω ένα zuk z2 δυνατό πολύ σε επεξεργαστή αλλά αδύναμο πολύ σε κάμερα ,θα ήθελα να μου πείτε ένα κινητό με λίγα λεφτά(μεταχειρισμένο) για φωτογραφίες κυρίως βραδινές να έχω λεπτομέρεια είμαι ανάμεσα σε Lumia 1020 και nexus 5x υπολογίζω κάπου στα 80-100€ ,και έναν οδηγό είδα ένα βίντεο από ένα άλλο φόρουμ αλλά δύσκολα να το συγκρατήσω (έναν οδηγό να μάθω της ορολογίες με το τι κάνει το καθένα ).. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. January 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2018 Δεν χρειάζεται να τα ανεβασεις όλα εδώ!!βάλε το link με το το συγκριτικό και απλά μπαίνουμε και το βλέπουμε!!! Πάντως το mate 10 φαίνεται δύναμη ακόμα και στα πρόσωπα το βλέπω πολύ καλό!!!! Pixel xl auto!! [urflic.kr/p/JuPzhx]https:///url]IMG_20180113_195853 by manthos kalaitzidis, on Flickr Φοβερή δουλειά το Pixel xl Μάνθο ευκρίνεια σε φοβερό επίπεδο Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giwrgos_Gk Δημ. January 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2018 (edited) Mε έχει μπερδέψει η κάμερα του Huawei mate 10 lite,παρότι δεν γράφει πουθενά για αυτόματο HDR και η ενεργοποιήση του γίνεται χειροκίνητα,εγώ καταλαβαίνω ότι το ενεργοποιεί αυτόματα,γνωρίζει κανείς; IMG_20180113_160244 by Giwrgos Gkretsikos, on Flickr Edited January 14, 2018 by Giwrgos_Gk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. January 14, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2018 Mε έχει μπερδέψει η κάμερα του Huawei mate 10 lite,παρότι δεν γράφει πουθενά για αυτόματο HDR και η ενεργοποιήση του γίνεται χειροκίνητα,εγώ καταλαβαίνω ότι το ενεργοποιεί αυτόματα,γνωρίζει κανείς; [ig]https://farm5.staticflickr.com/4628/27902106549_66f46b34e5_c.jpg[/img]IMG_20180113_160244 by Giwrgos Gkretsikos, on Flickr Στο p9 και honor 8 που χαν περάσει από τα χέρια μου, μερικές φορές αντιλαμβανόμουν ότι έκανε DRO (dynamic range optimizer). Δηλαδή με post processing φώτιζε τις σκιές (έβγαιναν πολύ πιο φωτεινές από ότι φαινόντουσαν στην οθόνη κατα την λήψη). Όχι όμως πάντα. Προσωπικά με ενοχλούσε. Ίσως κάτι τέτοιο κάνει και στο mate 10 lite. Καλησπέρα παιδιά θα ήθελα να μου δώσετε τα φώτα σας ,για αρχή κάνετε πολύ ωραία δουλειά και μπράβο, τώρα στο ψητό έχω ένα zuk z2 δυνατό πολύ σε επεξεργαστή αλλά αδύναμο πολύ σε κάμερα ,θα ήθελα να μου πείτε ένα κινητό με λίγα λεφτά(μεταχειρισμένο) για φωτογραφίες κυρίως βραδινές να έχω λεπτομέρεια είμαι ανάμεσα σε Lumia 1020 και nexus 5x υπολογίζω κάπου στα 80-100€ ,και έναν οδηγό είδα ένα βίντεο από ένα άλλο φόρουμ αλλά δύσκολα να το συγκρατήσω (έναν οδηγό να μάθω της ορολογίες με το τι κάνει το καθένα ).. Καλησπέρα. Ορολογίες θα βρεις και στο πρώτο μήνυμα του thread ή ακόμα και πλήρη οδηγό. Αν βρίσκεις το nexus 5x στα 100 ευρώ που λες, τσίμπα το. Επειδή προφανώς μιλάς για μεταχειρισμένο, πρόσεξε να χει υπολοιπόμενη εγγύηση κανα χρόνο ακόμα γιατί βγάζει bootloop. Για περισσότερα άνοιξε θέμα εδώ καλύτερα http://www.myphone.gr/forum/forumdisplay.php?f=145 Δεν χρειάζεται να τα ανεβασεις όλα εδώ!!βάλε το link με το το συγκριτικό και απλά μπαίνουμε και το βλέπουμε!!! Πάντως το mate 10 φαίνεται δύναμη ακόμα και στα πρόσωπα το βλέπω πολύ καλό!!!! Pixel xl auto!! [mg]https://farm5.staticflickr.com/4750/27893128379_5a8f1de5c8_c.jpg[/img]IMG_20180113_195853 by manthos kalaitzidis, on Flickr Πολύ καλή. Ευχαριστημένος Μάνθο; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dekaohtoura Δημ. January 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2018 WP_20180114_13_14_14_Pro by Petros Petros, on Flickr Για τη διαβάθμιση της σκιάς την έβγαλα, αλλά δεν περίμενα τόσο κακή ποιότητα. Δεν καταλαβαίνω ώρες ώρες. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TAZ_DEV Δημ. January 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2018 Τελευταίες 3 μέρες έχω μαζι με το 5Τ μου και ένα mate 10 pro. Σε γενικές γραμμές το MATE είναι λίγο καλύτερο. Πιο φωτεινές φωτο και με λίγο καλύτερη λεπτομέρεια. Το μεγάλο του πρόβλημα ομως είναι ότι όταν συνυπάρχουν σκοτεινά και φωτεινά σημεία, τα φωτεινά σχεδόν τα καίει. Δυστυχώς δεν έχω τον χρόνο να σηκώσω φωτογραφίες. HTC Diamond --> NOKIA N97 mini --> SAMSUNG Galaxy W --> HTC One S --> LG G2 --> SAMSUNG Galaxy A5 --> Galaxy A7 --> Note 4 --> Lg g4 --> SAMSUNG Galaxy S7 Edge --> LG G6--> OnePlus 5T --> Huawei P20 pro --> Note 9 --> Huawei P30 pro --> Note 10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakis77 Δημ. January 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2018 Mε έχει μπερδέψει η κάμερα του Huawei mate 10 lite,παρότι δεν γράφει πουθενά για αυτόματο HDR και η ενεργοποιήση του γίνεται χειροκίνητα,εγώ καταλαβαίνω ότι το ενεργοποιεί αυτόματα,γνωρίζει κανείς; εχθές έπιασα το mate lite στα χέρια μου και οφείλω να πω ότι ακόμα και στο χειροκίνητο η κάμερα του με απογοήτευσε λιγάκι... ωραία συσκευή και γρήγορη, αλλά στα 300-320 ευρώ που προσφέρεται θες και μια καλύτερη σχετικά κάμερα να το πλαισιώνει Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giwrgos_Gk Δημ. January 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2018 εχθές έπιασα το mate lite στα χέρια μου και οφείλω να πω ότι ακόμα και στο χειροκίνητο η κάμερα του με απογοήτευσε λιγάκι... ωραία συσκευή και γρήγορη, αλλά στα 300-320 ευρώ που προσφέρεται θες και μια καλύτερη σχετικά κάμερα να το πλαισιώνει Στην αρχή και μένα,αλλά τελικά δεν είναι τόσο κακή,ειδικά σε φωτισμένους δρόμους το βράδυ και τέτοια στο auto μια χαρά τα πάει βγάζει αξιοπρεπέστατες φωτογραφίες.Την ημέρα δεν θα πω γιατί όλα τα κινητά βγάζουν αξιοπρεπείς φωτογραφίες. Huawei mate lite 10 Auto by Giwrgos Gkretsikos, on Flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
punisher24 Δημ. January 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2018 G5 SE αυτόματο συννεφιασμένη Κυριακή aka bill_thes Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manthosffvll Δημ. January 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2018 Φοβερή δουλειά το Pixel xl Μάνθο ευκρίνεια σε φοβερό επίπεδο Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την κάμερα τού pixel xl !!!!αλλά δεν είναι για όλους η κάμερα επειδή δεν έχει manual ρυθμίσεις!! Που φυσικά εμένα δεν με ενδιαφέρει καθόλου αυτό μιας και το βγάζω από την τσέπη και πυροβόλα το εργαλείο!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. January 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2018 Google pixel xl VS mate 10 pro auto Δεν είναι την ίδια μέρα, του pixel την είχα ανεβάσει και πριν να αλλάξει ο χρόνος του mate είναι σημερινή 2017-12-13_06-53-43 by Vagelis Kouzoglou, on Flickr 2018-01-14_06-23-50 by Vagelis Kouzoglou, on Flickr Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atari4 Δημ. January 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2018 (edited) Google pixel xl VS mate 10 pro auto Δεν είναι την ίδια μέρα, του pixel την είχα ανεβάσει και πριν να αλλάξει ο χρόνος του mate είναι σημερινή 2017-12-13_06-53-43 by Vagelis Kouzoglou, on Flickr 2018-01-14_06-23-50 by Vagelis Kouzoglou, on Flickr Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δεν ειναι την ιδια μερα και ισως ηταν διαφορετικος ο φωτισμος (πχ πανω αριστερα στη 2η επηρεαζει τον φωτισμο του δεντρου). Η πρωτη φαινεται γενικα πιο φωτεινη, η δευτερη με ικανοποιει περισσοτερο σε λεπτομερεια. Αυτα βλεποντας σε 5,5 ιντσες. Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Edited January 14, 2018 by atari4 You'll never walk alone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. January 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2018 Το γράφω φίλε μου ότι δεν είναι ίδια μέρα νομίζω στου pixel είχε αναμμένα περισσότερα φώτα λόγο εορτών Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atari4 Δημ. January 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2018 Το γράφω φίλε μου ότι δεν είναι ίδια μέρα νομίζω στου pixel είχε αναμμένα περισσότερα φώτα λόγο εορτών Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δε ρωτησα, το ειδα οτι το εγραψες. Sent from my iPhone using Tapatalk Pro You'll never walk alone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts