scorpio3 Δημ. October 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2017 ειναι δύσκολο να συγκρίνουμε με στοκ κάμερες..... οι μοντ κάνουν καλή δουλειά IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
x_vagos_x Δημ. October 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2017 scorpio, η μόντα είναι απλό apk φίλε. δεν θέλει φλασάρισμα. Ένα "Unknown Sources"/"Άγνωστες πηγές" ενεργοποιείς και σε αφήνει να το περάσεις. Instagram Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. October 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2017 scorpio, η μόντα είναι απλό apk φίλε. δεν θέλει φλασάρισμα. Ένα "Unknown Sources"/"Άγνωστες πηγές" ενεργοποιείς και σε αφήνει να το περάσεις.νόμιζα ειναι zip που το περνάς απο twrp φίλε.Μπορεις να στείλεις λινκ? Ελπιζω να κάνει κ για Exynos IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
x_vagos_x Δημ. October 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2017 Εγώ εδώ το είχα κατεβάσει. Δεν ξέρω τι παίζει με Exynos, ξεχάστηκα πως το S8 έχει Exynos στην Ευρώπη... https://forum.xda-developers.com/oneplus-5/themes/google-camera-hdr-t3655215 Instagram Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. October 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2017 οπότε καλύτερα θα ηταν να συγκρίνουμε με στοκ κάμερες ειναι πιο δίκαιο κ να μην γραφει στο Flickr unknown IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
x_vagos_x Δημ. October 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2017 Το συζητήσαμε πριν μερικές σελίδες και καταλήξαμε πως είναι ΟΚ να ποστάρουμε φωτό και να αναφέρουμε ρητά πως είναι τραβηγμένες με το συγκεκριμένο mod, με κύριο επιχείρημα πως σε midrange συσκευές κάνει θαύματα εν συγκρίσει των μετριοτήτων που βγαίνουν από τις στοκ κάμερές τους. ;) Instagram Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. October 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2017 Το συζητήσαμε πριν μερικές σελίδες και καταλήξαμε πως είναι ΟΚ να ποστάρουμε φωτό και να αναφέρουμε ρητά πως είναι τραβηγμένες με το συγκεκριμένο mod, με κύριο επιχείρημα πως σε midrange συσκευές κάνει θαύματα εν συγκρίσει των μετριοτήτων που βγαίνουν από τις στοκ κάμερές τους. ;)ναι σίγουρα σε μικρές θα δίνει αλλον αέρα αλλα στις high range χάνεται η σύγκριση....... θα το δοκιμάσω πάντως στο mi5 IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. October 9, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2017 (edited) οπότε καλύτερα θα ηταν να συγκρίνουμε με στοκ κάμερες ειναι πιο δίκαιο κ να μην γραφει στο Flickr unknown Από τη στιγμή που γράφουμε ρητά αν ειναι με hdr+ νομιζω ότι δεν θα υπάρχουν παρεξηγήσεις. Για τους επιτήδειους που μπορεί να πλασάρουν το hdr+ ως stock, απλά ανοίγεις το exif και βλέπεις hdr+. Πάντως σε κινητά με καλό software δεν νομίζω να κάνει μεγάλη διαφορά. Όπως είπε ο Μάνθος στο g6 ήταν χειρότερο από στοκ. Edited October 9, 2017 by Antretng Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtf4270 Δημ. October 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2017 νόμιζα ειναι zip που το περνάς απο twrp φίλε.Μπορεις να στείλεις λινκ? Ελπιζω να κάνει κ για Exynos οχι δεν δουλευει σε Exynos...μονο Snapdragon Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. October 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2017 έχει κάποιος έτοιμο λινκ για να το βαλω στο mi5? ειναι καποιο απο αυτα? https://www.google.gr/amp/s/www.xda-developers.com/google-camera-hdr-ported/amp/ https://www.google.gr/amp/s/forum.xda-developers.com/lg-g6/how-to/google-camera-hdr-ported-g6-t3655374/amp/ IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. October 9, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2017 Και τα 2 ειναι. Θα δεις τρελη διαφορά στο mi5. Ξεκίνα για αρχή με τη πρώτη και μετά αν θες παίζεις και με τις επόμενες. Περισσότερο σε ταχύτητα διαφέρουν και σταθεροτητα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. October 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2017 Και τα 2 ειναι. Θα δεις τρελη διαφορά στο mi5. Ξεκίνα για αρχή με τη πρώτη και μετά αν θες παίζεις και με τις επόμενες. Περισσότερο σε ταχύτητα διαφέρουν και σταθεροτητα.οκ ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_thes Δημ. October 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2017 Πάντως σε κινητά με καλό software δεν νομίζω να κάνει μεγάλη διαφορά. Όπως είπε ο Μάνθος στο g6 ήταν χειρότερο από στοκ. καλησπέρα, σήμερα πήρα το ΧΖ1, αξίζει να το βάλω λες ή οχι; το κινητό έχει manual κλείστρο μέχρι 1 sec, με το port θα δώσει παραπάνω ή θα φωτίζει πιο πολύ τις φωτο στον ίδιο χρόνο; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. October 9, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2017 καλησπέρα, σήμερα πήρα το ΧΖ1, αξίζει να το βάλω λες ή οχι; το κινητό έχει manual κλείστρο μέχρι 1 sec, με το port θα δώσει παραπάνω ή θα φωτίζει πιο πολύ τις φωτο στον ίδιο χρόνο; Καλορίζικο φίλε. :) Το hdr+ κάθε άλλο παρα μεγαλύτερη έκθεση θα κάνει. Απλά αυτό που είπε ο Κώστας είναι ότι βγήκε έκδοση που κάνει μακρύτερη έκθεση από την original έκδοση (οπότε έχει ακόμα καλύτερα αποτελέσματα). Δηλαδή δεν αυξάνει το ανώτατο σου όριο έκθεσης. Βασικά αν το xz1 έχει 64bt libraries και raw δεν βλέπω λόγο να μην το δοκιμάσεις. Απλή εγκατάσταση ειναι. Μετά το σβήνεις. ;) Αν και νομίζω ότι τα xperia δεν έχουν raw. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_thes Δημ. October 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2017 Καλορίζικο φίλε. :) Το hdr+ κάθε άλλο παρα μεγαλύτερη έκθεση θα κάνει. Απλά αυτό που είπε ο Κώστας είναι ότι βγήκε έκδοση που κάνει μακρύτερη έκθεση από την original έκδοση (οπότε έχει ακόμα καλύτερα αποτελέσματα). Δηλαδή δεν αυξάνει το ανώτατο σου όριο έκθεσης. Βασικά αν το xz1 έχει 64bt libraries και raw δεν βλέπω λόγο να μην το δοκιμάσεις. Απλή εγκατάσταση ειναι. Μετά το σβήνεις. ;) Αν και νομίζω ότι τα xperia δεν έχουν raw. ευχαριστώ πολύ.. όντως η στοκ κάμερα δεν έχει επιλογή raw, έβαλα την FV5 που έχω αγορασμένη και μου έδινε επιλογή για raw κανονικά επειδή είμαι λίγο άσχετος, απλά κατεβάζω το apk στο pc και το περνάω με το καλώδιο στο κινητό; σε ποιο φάκελο..; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giwrgos_Gk Δημ. October 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2017 Καλορίζικο φίλε. :) Το hdr+ κάθε άλλο παρα μεγαλύτερη έκθεση θα κάνει. Απλά αυτό που είπε ο Κώστας είναι ότι βγήκε έκδοση που κάνει μακρύτερη έκθεση από την original έκδοση (οπότε έχει ακόμα καλύτερα αποτελέσματα). Δηλαδή δεν αυξάνει το ανώτατο σου όριο έκθεσης. Βασικά αν το xz1 έχει 64bt libraries και raw δεν βλέπω λόγο να μην το δοκιμάσεις. Απλή εγκατάσταση ειναι. Μετά το σβήνεις. ;) Αν και νομίζω ότι τα xperia δεν έχουν raw.Μόνο σε εμένα δεν λειτουργούν.. Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. October 9, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2017 (edited) Μόνο σε εμένα δεν λειτουργούν.. Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δεν έχεις raw. Θέλει να προσθέσεις μια γραμμη στο build.prop. Ειναι εύκολο αλλά θέλει ρουτ. Στη θέση σου θα το έκανα. ;) ευχαριστώ πολύ.. όντως η στοκ κάμερα δεν έχει επιλογή raw, έβαλα την FV5 που έχω αγορασμένη και μου έδινε επιλογή για raw κανονικά επειδή είμαι λίγο άσχετος, απλά κατεβάζω το apk στο pc και το περνάω με το καλώδιο στο κινητό; σε ποιο φάκελο..; Αν είχες raw τότε απλά περνάς το apk το βρίσκεις στο κινητό και το εγκαθιστείς. Λογικά θα σου πει την πρώτη φορά να ενεργοποιήσεις την εγκατάσταση λογισμικού από άγνωστες πηγές. Όμως αν δεν έχεις raw απλά δεν θα ανοίγει η εφαρμογή. Αλλά αμα μου λες ότι έχεις raw λογικά είσαι οκ. Edited October 9, 2017 by Antretng Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
delka1 Δημ. October 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2017 Ωραίες φώτο!! Σε ευχαριστώ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_thes Δημ. October 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2017 Αν είχες raw τότε απλά περνάς το apk το βρίσκεις στο κινητό και το εγκαθιστείς. Λογικά θα σου πει την πρώτη φορά να ενεργοποιήσεις την εγκατάσταση λογισμικού από άγνωστες πηγές. Όμως αν δεν έχεις raw απλά δεν θα ανοίγει η εφαρμογή. Αλλά αμα μου λες ότι έχεις raw λογικά είσαι οκ. έγινε ευχαριστώ.. απο αύριο που θα μου έρθουν η θήκη και το γυαλί θα αρχίσω τις δοκιμές με τις φωτο.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. October 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2017 έγινε ευχαριστώ.. απο αύριο που θα μου έρθουν η θήκη και το γυαλί θα αρχίσω τις δοκιμές με τις φωτο.. Για ξεκίνα τις δοκιμές να μας πεις και εμάς τι κάνει. MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtf4270 Δημ. October 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2017 Htc u11 exp -0.4 IMAG0792 by foxy4270, on Flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. October 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2017 έγινε ευχαριστώ.. απο αύριο που θα μου έρθουν η θήκη και το γυαλί θα αρχίσω τις δοκιμές με τις φωτο.. Δωσε πραμα Μπιλ να δούμε τι λέει γιατί πήξαμε στα ίδια και τα ίδια.. ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
delka1 Δημ. October 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2017 Λίγες ακόμα από Καρπενήσι. Lg g5 auto. 20171006_151209_HDR by Alex Merfy, on Flickr 20171006_184534 by Alex Merfy, on Flickr 20171008_122744 by Alex Merfy, on Flickr 20171008_123042_HDR by Alex Merfy, on Flickr 20171008_125153 by Alex Merfy, on Flickr Και Θερμοπύλες. 20171008_163121 by Alex Merfy, on Flickr 20171008_162210 by Alex Merfy, on Flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giwrgos_Gk Δημ. October 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2017 Λίγες ακόμα από Καρπενήσι. Lg g5 auto. 20171006_151209_HDR by Alex Merfy, on Flickr 20171006_184534 by Alex Merfy, on Flickr 20171008_122744 by Alex Merfy, on Flickr 20171008_123042_HDR by Alex Merfy, on Flickr 20171008_125153 by Alex Merfy, on Flickr Και Θερμοπύλες. 20171008_163121 by Alex Merfy, on Flickr 20171008_162210 by Alex Merfy, on FlickrΑπό τούς ομορφότερους νομούς ή Ευρυτανία, υπέροχα τοπία ευχαριστούμε. Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtf4270 Δημ. October 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2017 Λίγες ακόμα από Καρπενήσι. Lg g5 auto. προσεξε την εκθεση λιγο ...καποιες ειναι overexposed. Κατα τα αλλα κορυφη το g5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts