gtf4270 Δημ. October 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2017 Συμφωνούμε, ένας εξαιρετικός φακός, π.χ Zeiss του Nokia 8 ή το πιο εξελιγμένο OIS, π.χ. Kodak Ektra για τους ψαγμένους, μόνα τους, χωρίς καλό αισθητήρα δεν φέρνουν την άνοιξη ;) Το Pixel πολύ επεξεργασία/όξυνση όμως δεν έχει; Τα Nexus 5X ήταν πιο ισορροπημένα... Και το HTC U11 ακόμη πιο φυσικό. ;) ακομα ειναι πολυ νωρις Περιμενω δειγματα απο χρηστες εδω μεσα και απο Note 8 και απο Iphone 8+. Προσωπα σε χαμηλο φωτισμο να δουμε τη φυσικοτητα θα εχει το προσωπο, τι λεπτομερεια θα εχει και ποσο θορυβο. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manthosffvll Δημ. October 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2017 Θα συμφωνήσω και εγω με τον Αντρέα στο οτι δεν χρειάζεται καινούργιο.νημα μονο για google cam!! Ειναι απλα και αυτο third camera app και τιποτα παραπάνω!!! Lg g6 auto low light ειναι με το φως της τηλεόρασης!! 20171004_212830 by manthos kalaitzidis, on Flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. October 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2017 Νεο μέλος στην οικογένεια... S8+, επιλεκτική εστιαση 20171004_180402 by marios86, on Flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Abdalis_3k60 Δημ. October 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2017 Νεο μέλος στην οικογένεια... S8+, επιλεκτική εστιαση 20171004_180402 by marios86, on Flickr Φίλε απίστευτος! Καλές τρέλες παρέα με τον σπόρο και καλή υπομονή το πρώτο διάστημα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aptaliko Δημ. October 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2017 μεγεθος αισθητηρα θελω και μεγεθος πιξελς...γιατι εκει παιζεται το παιχνιδι Ο αισθητήρας είναι 1/2.6″, για το μέγεθος πιξελ αναμένουμε. Ericsson788, Nokia 3310,7650,3650,N82,N95, Samsung i8910,S2,S3,S4,S6,S7 edge,S8+,S9+,S10+,S20 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtf4270 Δημ. October 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2017 καλυτερη καμερα στον κοσμο pixel 2 score 98 https://www.dxomark.com/google-pixel-2-reviewed-sets-new-record-smartphone-camera-quality/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. October 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2017 Φίλε απίστευτος! Καλές τρέλες παρέα με τον σπόρο και καλή υπομονή το πρώτο διάστημα! Θενκς Ναι όντως ο 1 μηνας ειδικά θέλει αρκετή υπομονή μέχρι να μαθει τα βασικά. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtf4270 Δημ. October 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2017 Htc u11 hdr IMAG1326 by foxy4270, on Flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. October 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2017 HTC U11 HDR+ Long exposure 2017-10-04_11-02-50 by finn2k1, on Flickr http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xostel77 Δημ. October 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2017 950 xl auto score 100 !!!:lol::lol::lol: WP_20171003_16_26_04_Pro by Nikos Manousakis, on Flickr WP_20171003_16_26_16_Pro by Nikos Manousakis, on Flickr Μανουσάκης Νίκος Xiaomi Mi 9T Pro http://www.monsterfish-greekfans.gr/forum http://www.facebook.com/nikos.manousakismariastavroulaki?ref=tn_tnmn http://www.youtube.com/user/xostel77?feature=mhee Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Abdalis_3k60 Δημ. October 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2017 (edited) Ρε παιδιά... Στο dxo αναπροσαρμοσαν πριν ελάχιστο καιρό τον τρόπο βαθμολόγησης επειδή υποτίθεται είχε κάποια ελαττώματα, και μόλις ένα δύο μήνες μετά βλέπουμε 100ρια; δηλαδή τα κινητά του χρόνου η και κάποια καλύτερα φετινά που θα φτάσουν; όταν το pixel παίρνει τόσο υψηλή βαθμολογία το pixel xl 2 με τη διπλή κάμερα τι θα πάρει; 110; μόνο εμένα μου φαίνεται ότι... Μπάζει κάπως; Αν το note 8 έπιασε 100ρι, τι θα γίνει του χρόνου;; Δεν υπάρχει κάτι να βελτιώσει; Edited October 4, 2017 by Abdalis_3k60 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. October 4, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2017 Ακριβώς ότι γράφεις Αλέξη είχα είπα και γω παλαιότερα για τη βαθμολογία. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Abdalis_3k60 Δημ. October 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2017 Ακριβώς ότι γράφεις Αλέξη είχα είπα και γω παλαιότερα για τη βαθμολογία. Πλέον το μόνο που εμπιστεύομαι αρκετά ακόμα είναι το pocketnow. Δεν έχω προσέξει να μεροληπτουν ακόμα υπέρ κάποιων χωρίς βέβαια να είμαι και σίγουρος. Μα 100;; ντρέπεσαι και να το βάλεις αυτό. Ακόμα και στο FIFA / PRO 99 ήταν το μέγιστο! :-P Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. October 4, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2017 (edited) Lg g6 auto low light ειναι με το φως της τηλεόρασης!! Πάει το mi6? Καλορίζικο το νέο εργαλείο ;) Πλέον το μόνο που εμπιστεύομαι αρκετά ακόμα είναι το pocketnow. Δεν έχω προσέξει να μεροληπτουν ακόμα υπέρ κάποιων χωρίς βέβαια να είμαι και σίγουρος. Μα 100;; ντρέπεσαι και να το βάλεις αυτό. Ακόμα και στο FIFA / PRO 99 ήταν το μέγιστο! :-P Αν δεις δεν είναι πια με άριστα το 100... Βασικά ένα σύστημα που ξεκινά με υψηλές βαθμολογίες απο την αρχή της ύπαρξης του ήταν αναμενόμενο να έχουμε στο τέλος τέτοια προβλήματα. Αν πάση περιπτώσει, ας φτάσουν το επίπεδο ανάλυσης/συγκρίσεων που κάνει η ομάδα των dslr αισθητήρων και ας μην βάζουν βαθμούς. Edited October 5, 2017 by Antretng Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtf4270 Δημ. October 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2017 Ρε παιδιά... Στο dxo αναπροσαρμοσαν πριν ελάχιστο καιρό τον τρόπο βαθμολόγησης επειδή υποτίθεται είχε κάποια ελαττώματα, και μόλις ένα δύο μήνες μετά βλέπουμε 100ρια; δηλαδή τα κινητά του χρόνου η και κάποια καλύτερα φετινά που θα φτάσουν; όταν το pixel παίρνει τόσο υψηλή βαθμολογία το pixel xl 2 με τη διπλή κάμερα τι θα πάρει; 110; μόνο εμένα μου φαίνεται ότι... Μπάζει κάπως; Αν το note 8 έπιασε 100ρι, τι θα γίνει του χρόνου;; Δεν υπάρχει κάτι να βελτιώσει; Το 100 δεν ειναι το ταβανι...εχει και πιο πανω:) Βασικα κι εγω εχω μπερδευτει...βαλανε και το bokeh/zoom και δε βγαζεις ακρη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtf4270 Δημ. October 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2017 Htc u 11 manual stock camera IMAG0985 by foxy4270, on Flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
x_vagos_x Δημ. October 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2017 OnePlus 5 - full auto hdr on: Yellow bokeh by Vangelis Lasithiotakis, on Flickr Thornz by Vangelis Lasithiotakis, on Flickr Lipsticks by Vangelis Lasithiotakis, on Flickr Funghi by Vangelis Lasithiotakis, on Flickr Smells like autumn by Vangelis Lasithiotakis, on Flickr Instagram Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aptaliko Δημ. October 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2017 καλυτερη καμερα στον κοσμο pixel 2 score 98 https://www.dxomark.com/google-pixel-2-reviewed-sets-new-record-smartphone-camera-quality/ Το Galaxy Note 8 έγινε το πρώτο smartphone με 100/100 στο DxOMark photo test http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=457951 Δεν τους προλαβαίνουμε εκεί στο DxOMark :lol:. Ericsson788, Nokia 3310,7650,3650,N82,N95, Samsung i8910,S2,S3,S4,S6,S7 edge,S8+,S9+,S10+,S20 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. October 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2017 Το Galaxy Note 8 έγινε το πρώτο smartphone με 100/100 στο DxOMark photo test http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=457951 Δεν τους προλαβαίνουμε εκεί στο DxOMark :lol:. το htc u11 στο 90 ετσι, δεν αλλαξε κατι??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. October 5, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2017 το htc u11 στο 90 ετσι, δεν αλλαξε κατι??? Είσαι εσύ ένας :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aptaliko Δημ. October 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2017 Εγώ πάντως από αυτές τις βαθμολογίες δίνω σημασία στην επιμέρους ανάλυση όπου και κρατάω τις κατηγορίες που με ενδιαφέρουν. Για παράδειγμα το φλας που μου είναι παντελώς αδιάφορο μπορεί να δίνει αρκετούς πόντους στη συνολική βαθμολογία σε ένα τηλέφωνο όπου μπορεί να έχει χειρότερη απόδοση στο θόρυβο, στο texture ή στο autofocus και παρόλα αυτά να σκαρφαλώνει ψηλότερα στη συνολική βαθμολογία από κάποιο άλλο που τα πηγαίνει καλύτερα στα υπόλοιπα. Ericsson788, Nokia 3310,7650,3650,N82,N95, Samsung i8910,S2,S3,S4,S6,S7 edge,S8+,S9+,S10+,S20 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. October 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2017 Εγώ πάντως από αυτές τις βαθμολογίες δίνω σημασία στην επιμέρους ανάλυση όπου και κρατάω τις κατηγορίες που με ενδιαφέρουν. Για παράδειγμα το φλας που μου είναι παντελώς αδιάφορο μπορεί να δίνει αρκετούς πόντους στη συνολική βαθμολογία σε ένα τηλέφωνο όπου μπορεί να έχει χειρότερη απόδοση στο θόρυβο, στο texture ή στο autofocus και παρόλα αυτά να σκαρφαλώνει ψηλότερα στη συνολική βαθμολογία από κάποιο άλλο που τα πηγαίνει καλύτερα στα υπόλοιπα.+1000 Συμφωνώ απόλυτα! The power of 10 Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. October 5, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2017 Συμφωνώ με το Βασίλη. ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babill2004 Δημ. October 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2017 Μία πρώτη γεύση παίρνουμε από τα reviews. Σε άλλα κινητά βλέπε Pixel, iphones τα reviews τα έχουν έτοιμα πριν την παρουσίαση. Τους τα δίνουν επί τούτου έτσι ώστε μέχρι να κυκλοφορήσουν να έχουν μπει στη συνείδηση του καταναλωτή ως η απόλυτη κάμερα. Σε άλλα LG, Samsung περιμένουμε αρκετά μέχρι να δούμε ένα review... Πως κάνουν και Unboxing μερικοί reviewers όταν δεν έχει κυκλοφορήσει επίσημα το προιόν? Με λίγα λόγια η "αρένα" εδώ από παιδιά που εμπιστευόμαστε, θα είναι το κριτήριο. Να ήταν μόνο και πιο προσιτά.... "Ο θόρυβος δεν αποδεικνύει τίποτα. Συχνά, η κότα που έκανε απλά ένα αβγό κακαρίζει λες και έχει γεννήσει έναν αστεροειδή." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtf4270 Δημ. October 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2017 Το Galaxy Note 8 έγινε το πρώτο smartphone με 100/100 στο DxOMark photo test http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=457951 Δεν τους προλαβαίνουμε εκεί στο DxOMark :lol:. Δεν το διαβασες καλα...η βαθμολογια του note 8 ειναι 94 ----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- OnePlus 5 - full auto hdr on: Yellow bokeh by Vangelis Lasithiotakis, on Flickr Thornz by Vangelis Lasithiotakis, on Flickr Lipsticks by Vangelis Lasithiotakis, on Flickr Funghi by Vangelis Lasithiotakis, on Flickr Smells like autumn by Vangelis Lasithiotakis, on Flickr Η καμερα ειναι πολυ καλη...λεπτομερεις, ευρος χρωματων. Βγαλε μερικες βραδυ με το night mode που εχει Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts