xostel77 Δημ. October 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2017 950 xl auto WP_20171002_18_55_05_Pro by Nikos Manousakis, on Flickr WP_20171002_18_54_47_Pro by Nikos Manousakis, on Flickr Μανουσάκης Νίκος Xiaomi Mi 9T Pro http://www.monsterfish-greekfans.gr/forum http://www.facebook.com/nikos.manousakismariastavroulaki?ref=tn_tnmn http://www.youtube.com/user/xostel77?feature=mhee Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. October 3, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2017 (edited) Δεν φαινεται στις ρυθμισεις...3.8 test λεγεται Οκ θα το τεστάρω. Σε ευχαριστώ. :) Είναι long exposure ή απλά πιο μακρά έκθεση; Δηλαδή χρειάζεται τρίποδο; Edit: Μόλις το έβαλα. Οκ δεν έχω βγάλει πιο ποιοτικές χεράτες με κινητό χωρίς τρίποδο. Βέβαια θέλει λιγο προσπάθεια αλλα βγαίνει. Με ένα καλύτερο ois από του ταπεινού le max 2, πιστεύω είναι ταμάμ. Και το καλό είναι ότι δεν χρειάζεται να σβήσεις την άλλη έκδοση. Τις κρατάει και τις 2 κανονικά :) Αν βάλουν και manual εστίαση νομίζω δεν θα φύγω ποτέ απο το le max 2 (δηλαδή θα το κρατήσω κανα μήνα παραπάνω :lol:) Edited October 3, 2017 by Antretng Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babill2004 Δημ. October 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2017 Αυτα ειναι τα λεγομενα hot pixels και δημιουργουνται απο την υπερθερμανση του σενσορα. Οσο πιο ευαισθητος ο σενσορας τοτο πιο εντονο το φαινομενο. Δηλαδή σε όλα τα U11 συμβαίνει αυτό? Περίεργο μου φαίνεται σε τέτοια έκταση... Πιο πολύ αποτυχία στην ποιότητα κατασκευής (της συγκεκριμένης συσκευής ή γενικά)... Ο Finn που έχει το U11 αν μπορεί να το επιβεβαιώσει τραβώντας και αυτός σε αντίστοιχες ρυθμίσεις/συνθήκες.... "Ο θόρυβος δεν αποδεικνύει τίποτα. Συχνά, η κότα που έκανε απλά ένα αβγό κακαρίζει λες και έχει γεννήσει έναν αστεροειδή." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giwrgos_Gk Δημ. October 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2017 Xiaomi mi max 2 manual στο χέρι Xiaomi mi max 2 Manual by Giwrgos Gkretsikos, on Flickr Xiaomi mi max 2 Auto Xiaomi mi max 2 Auto by Giwrgos Gkretsikos, on Flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtf4270 Δημ. October 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2017 Οκ θα το τεστάρω. Σε ευχαριστώ. :) Είναι long exposure ή απλά πιο μακρά έκθεση; Δηλαδή χρειάζεται τρίποδο; Edit: Μόλις το έβαλα. Οκ δεν έχω βγάλει πιο ποιοτικές χεράτες με κινητό χωρίς τρίποδο. Βέβαια θέλει λιγο προσπάθεια αλλα βγαίνει. Με ένα καλύτερο ois από του ταπεινού le max 2, πιστεύω είναι ταμάμ. Και το καλό είναι ότι δεν χρειάζεται να σβήσεις την άλλη έκδοση. Τις κρατάει και τις 2 κανονικά :) Αν βάλουν και manual εστίαση νομίζω δεν θα φύγω ποτέ απο το le max 2 (δηλαδή θα το κρατήσω κανα μήνα παραπάνω :lol:) τι ρυθμισεις εβαλες? ----- προσθήκη μηνύματος 114 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δηλαδή σε όλα τα U11 συμβαίνει αυτό? Περίεργο μου φαίνεται σε τέτοια έκταση... Πιο πολύ αποτυχία στην ποιότητα κατασκευής (της συγκεκριμένης συσκευής ή γενικά)... Ο Finn που έχει το U11 αν μπορεί να το επιβεβαιώσει τραβώντας και αυτός σε αντίστοιχες ρυθμίσεις/συνθήκες.... Η εαφρμογη φταιει...ειναι μια πειραματικη εκδοση του hdr+ για Long exposure. O σενσορας παντως του u11 θερμαινεται πολυ ευκολα...το ιδιο συνεβαινε και με το 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. October 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2017 Πολύ καλή Μάριε... Ωραίος. Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Φοβερή Μάριε Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Θενκς παιδιά ριχτε και εσείς πράμα, πεσμένοι είστε τελευταία.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xostel77 Δημ. October 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2017 950 xl Panorama WP_20171003_15_26_30_Panorama by Nikos Manousakis, on Flickr Μανουσάκης Νίκος Xiaomi Mi 9T Pro http://www.monsterfish-greekfans.gr/forum http://www.facebook.com/nikos.manousakismariastavroulaki?ref=tn_tnmn http://www.youtube.com/user/xostel77?feature=mhee Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxontas2323 Δημ. October 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2017 S7 edge auto... Προκαταβολικά συγνωμη για την 3η φωτο iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra iPad Pro M4 Garmin Fenix 7X Sapphire Solar Apple Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. October 4, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2017 τι ρυθμισεις εβαλες? Αυτές που έγραφε στο ποστ έβαλα. Η επόμενη φωτογραφία είναι χεράτη χωρίς να στηρίζω κάπου το κινητό. Πρώτη φορά κατάφερα να τη φωτισω σωστά με κινητό. Ακόμα και με το lg g5 με 1/4 ή nexus 5x μου έβγαινε σκοτεινή. Google camera (slower shutter) handheld by Andreas L., on Flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtf4270 Δημ. October 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2017 Αυτές που έγραφε στο ποστ έβαλα. Η επόμενη φωτογραφία είναι χεράτη χωρίς να στηρίζω κάπου το κινητό. Πρώτη φορά κατάφερα να τη φωτισω σωστά με κινητό. Ακόμα και με το lg g5 με 1/4 ή nexus 5x μου έβγαινε σκοτεινή. Google camera (slower shutter) handheld by Andreas L., on Flickr Εντυπωσιακο το αποτελεσμα...πρεπει να ειναι ελαφρως κουνημενη Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giwrgos_Gk Δημ. October 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2017 Αυτές που έγραφε στο ποστ έβαλα. Η επόμενη φωτογραφία είναι χεράτη χωρίς να στηρίζω κάπου το κινητό. Πρώτη φορά κατάφερα να τη φωτισω σωστά με κινητό. Ακόμα και με το lg g5 με 1/4 ή nexus 5x μου έβγαινε σκοτεινή. Google camera (slower shutter) handheld by Andreas L., on FlickrΜε το leeco την έβγαλες αυτή; Βελτίωση στην μπαταρία είδες με την ρομ που πέρασες; Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babill2004 Δημ. October 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2017 Η εαφρμογη φταιει...ειναι μια πειραματικη εκδοση του hdr+ για Long exposure. O σενσορας παντως του u11 θερμαινεται πολυ ευκολα...το ιδιο συνεβαινε και με το 10 Στη μαμά εφαρμογή δεν έχεις hot pixels δηλαδή? "Ο θόρυβος δεν αποδεικνύει τίποτα. Συχνά, η κότα που έκανε απλά ένα αβγό κακαρίζει λες και έχει γεννήσει έναν αστεροειδή." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
x_vagos_x Δημ. October 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2017 OnePlus 5 auto HDR-auto 2017-10-04_09-48-10 by Vangelis Lasithiotakis, on Flickr Instagram Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. October 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2017 αφήνω αυτό.... ηχηρή απάντηση απο samsung... τι λέτε http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=457951 IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. October 4, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2017 (edited) Εντυπωσιακο το αποτελεσμα...πρεπει να ειναι ελαφρως κουνημενη Η αλήθεια είναι ότι την ένγαλα με τη πρώτη προσπάθεια, ίσως έπρεπε να ήμουν πιο προσεχτικός. Όντως είναι κάπως θολό αλλά ίσως και να μην νέταρε και καλά. Γενικά η google camera έχει μια δυσκολία στο νετάρισμα σε χαμηλό φωτισμό σε μακρυνές αποστάσεις. Βέβαια τα πάει καλύτερα από ότι στο Redmi Note 4X όπου πραγματικά πάλευες αρκετά για να νετάρει (σε μακρυνες αποστάσεις) και είχε και πολύ παραπάνω θόρυβο. Θεωρώ πως αν κάποιος developer καταφέρει να βάλει μπάρα manual focus θα είναι all the money. ;) Και εντάξει, βγήκε κάπως θολή αλλά με το nr που θα γινόταν με άλλα κινητα μονο χειρότερα θα ήταν. Θα ξανατραβηξω το βράδυ αλλά αυτή τη φορά με κάπου ακουμπισμένο το κινητό. Αν βγάζει τέτοια εικόνα με τα χέρια στον αέρα, τότε ακόμα και ακουμπισμένους να χεις καπου τους αγκώνες θα φέρει εύκολα sharp αποτέλεσμα. Με το leeco την έβγαλες αυτή; Βελτίωση στην μπαταρία είδες με την ρομ που πέρασες; Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ναι με το Le max 2 την έβγαλα. Δεν ξέρω αν έχει βελτίωση η μπαταρία γιατί με το που είδα ακόμα και τα ημερήσια δείγματα της κάμερας, ξεκίνησα το φλασάρισμα χωρίς δεύτερη σκέψη :lol: Κοντά στο lg g5 θα έλεγα ότι είναι σε αυτονομία αν και δεν έχει προλάβει ακόμα να κάτσει ο kernel. Πάρτε άλλες δύο, επίσης χεράτες με τη google camera με το πιο αργό shutter speed. Και οι 2 βγήκαν με τη πρώτη ενώ επίσης ξέρετε ότι δεν τα πάω καλά με τις χεράτες αργές εκθέσεις. Νομίζω ότι στις τέντες και η θολούρα στο βάθος έχει να κάνει με πιο επιθετικο NR. Θα τραβήξω και με διαφορετικούς αλγόριθμους επιλεγμένους μήπως κάποιος είναι καλύτερος. (στη "τυπική" google camera έχω διαφορετικες ρυθμίσεις). Για σύγκριση έβαλα αμέσως μετά από καθε φωτογραφία τις αντίστοιχες που τράβηξα με την τυπική google 2017-10-04_12-33-15 by Andreas L., on Flickr IMG_20171002_204050 by Andreas L., on Flickr 2017-10-04_12-36-54 by Andreas L., on Flickr IMG_20171002_203956 by Andreas L., on Flickr Edited October 4, 2017 by Antretng Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarirs Δημ. October 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2017 S7 edge auto... Προκαταβολικά συγνωμη για την 3η φωτο Να σου πω διευθυνση για συκωταρια και πα'ι'δακια η ειναι αργα....???:lol::p android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. October 4, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2017 Να σου πω διευθυνση για συκωταρια και πα'ι'δακια η ειναι αργα....???:lol::p Βάλτο δημόσια. Πάντα είναι ευπρόσδεκτες τοποθεσίες με παϊδάκια. :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
x_vagos_x Δημ. October 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2017 Εγω να κανω μια προταση να μεταφερουμε σε νεο θεμα τις μόντες με την Google Camera? Εχει πολυ πειραματισμο και αναξιοπιστα exif tags. Σε συζητησεις κατ ιδιαν με αλλους χρηστες εχω διαπιστωσει πως ειναι κουραστικό και για εκεινους... :) Instagram Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Abdalis_3k60 Δημ. October 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2017 Εγω να κανω μια προταση να μεταφερουμε σε νεο θεμα τις μόντες με την Google Camera? Εχει πολυ πειραματισμο και αναξιοπιστα exif tags. Σε συζητησεις κατ ιδιαν με αλλους χρηστες εχω διαπιστωσει πως ειναι κουραστικό και για εκεινους... :) Συμφωνώ απόλυτα! Σύγκριση καμερών είναι, όχι ποιος θα βρει την καλύτερη μοντα. Το να βάλει κάποιος άλλη κάμερα πάνω ή και γω δεν ξέρω τι άλλο νομίζω πως ξεπερνάει αυτό το νημα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. October 4, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2017 Εγω να κανω μια προταση να μεταφερουμε σε νεο θεμα τις μόντες με την Google Camera? Εχει πολυ πειραματισμο και αναξιοπιστα exif tags. Σε συζητησεις κατ ιδιαν με αλλους χρηστες εχω διαπιστωσει πως ειναι κουραστικό και για εκεινους... :) Έχεις δίκιο. Το σκεφτόμουνα και γω απλά δεν είμαι σίγουρος σε ποια ενότητα να μπει. Να το βάλουμε πάλι στους τεχνολογικούς διαξιφισμούς μιας και πάλι θα κάνουμε συγκριτικά και θα είναι και υπο την ευθύνη μου; Απλά καλό είναι να βάζουμε και εδώ καμιά φωτογραφία απο google camera στα πλαίσια του ότι βάζουμε από οποιαδήποτε camera app και εδώ πέρα. Συμφωνώ απόλυτα! Σύγκριση καμερών είναι, όχι ποιος θα βρει την καλύτερη μοντα. Το να βάλει κάποιος άλλη κάμερα πάνω ή και γω δεν ξέρω τι άλλο νομίζω πως ξεπερνάει αυτό το νημα. Αλέξη δεν είναι η πρώτη φορά που μπαίνουν φωτογραφίες από άλλο camera app. Άλλος τραβάει με snap camera άλλος με google (το κλασσικό χωρίς hdr+) άλλος με open. Απλά ο λόγος που λέμε να ανοίξει το νέο θέμα είναι να συζητάμε τις ρυθμίσεις. Το μόνο που φοβάμαι είναι ότι θα έχει μικρή συμμετοχή. Πόσα άτομα συζητήσαμε για την google? Τρία άτομα; Και πόσοι ανεβάσαν δείγματα; Δυο; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
x_vagos_x Δημ. October 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2017 (edited) Νομίζω στέκει όπως προτείνεις :D O Αλέξης το λέει περισσότερο στο ότι γίνεται συζήτηση επί τεχνικού θέματος που ξεπερνάει τις full auto ή manual ρυθμίσεις όπως τις ορίζουμε σαν "ερασιτέχνες με manual mode". Και η δική μου ένσταση είναι στα exif κυρίως. Συν ότι κουράζει (=ίσως δεν ενδιαφέρει) να βλέπουμε συγκριτικά με ίδιο κινητό αλλά με άλλες camera apps. Κι εγώ π.χ. ενδιαφέρομαι να συζητήσω, αλλά με αποθαρρύνουν τα όρια αυτού του topic και δεν θέλω να κουράσω ;) Edited October 4, 2017 by x_vagos_x Instagram Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. October 4, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2017 Ξέρεις τι γίνεται Βαγγέλη. Όπως είπα και προηγουμένως δεν είναι η πρώτη φορά που μπαινουν φωτογραφίες με 3rd party camera app. Όταν πχ ανέβαζα manual mode με bacon camera δεν ήταν άσχετο app? Ή κάποιες περιπτώσεις που έχουν ενεργοποιήσει το api2? Δεν είναι η πρώτη φορά που μιλάμε για custom cameras. Άλλωστε ο σκοπός του νήματος είναι για να πάρει ο άλλος μια ιδέα τι μπορεί να περιμένει από κάθε κινητό. Εμένα ας πούμε δεν θα με χαλάσει αν κάποιος πει οτι η google camera δουλεύει άψογα πχ στο nova plus ώστε να το έχω υπόψιν για αγορά. Ειδικά στα κινεζοκινητά είναι πολύ σύνηθες να παίζουμε με custom ή 3rd party camera apps. :) Πάντως δεν είναι κακό να συζητήσουμε και αυτό εδώ μέσα. Δεν είναι ότι ανεβαίνουν δείγματα από καινούργια κινητά και χαλάμε τη συζήτηση. Ίσα ίσα που πλέον είναι καθαρά τεχνική η φύση του thread. Και αυτά τα λέω γιατί είμαστε 3 και ο κούκος που δουλεύουμε την google camera εδώ μέσα :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. October 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2017 Εγω να κανω μια προταση να μεταφερουμε σε νεο θεμα τις μόντες με την Google Camera? Εχει πολυ πειραματισμο και αναξιοπιστα exif tags. Σε συζητησεις κατ ιδιαν με αλλους χρηστες εχω διαπιστωσει πως ειναι κουραστικό και για εκεινους... :) ημουν ετοιμος να το προτεινω και εγω. 1) γιατι υπαρχουν αμφιβολου προελευσεως μοντες με πειραγμενα exif, που κανεις δεν βγαζει ακρη στο τελος για το πως τραβηχτηκε η φωτο και τι παρεμβασεις εγιναν, ολο αυτο δημιουργει ερωτηματικα για την τελικη φωτογραφια 2) γιατι χανεται το κυριως θεμα του νηματος που ειναι συγκρισεις καμερων με στοκ λογισμικο (ειναι δηλαδη κατα την αποψη μου εκτος θεματος εφόσον μπαινουν τρίτοι στην μεση) 3) γιατι οι φωτογραφιες αυτες ισως δημιουργησουν σε μελλοντικους χρηστες λανθασμενες εντυπωσεις για τις δυνατοτητες της συσκευης (εστω οτι γραφτει ταδε mod κτλπ, λιγοι προσεχουν τα ψιλα γραμματα) 4) γιατι δημιουργει μια αναλυση, της αναλυσης, για το mod και τον δημουργο του που στο τελος χανονται οι στοκ φωτο αλλων μελων και κουραζει αυτους που δεν ενδιαφερονται Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
x_vagos_x Δημ. October 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2017 Δεν διαφωνώ για τις εναλλακτικές camera apps. Η φύση των settings που πειράζει το camera app μετράει όμως. Μιλάμε για αλγοριθμικές αλλαγές πλέον, όχι μόνο shutter speed/iso/white balance. Υ/Γ. Συν το point περί ανακρίβειας λόγω exif που εξαίρει και ο Μάριος. Δεν ξέρω, ας πούν κι άλλοι. :) Instagram Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. October 4, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2017 (edited) ημουν ετοιμος να το προτεινω και εγω. 1) γιατι υπαρχουν αμφιβολου προελευσεως μοντες με πειραγμενα exif, που κανεις δεν βγαζει ακρη στο τελος για το πως τραβηχτηκε η φωτο και τι παρεμβασεις εγιναν, ολο αυτο δημιουργει ερωτηματικα για την τελικη φωτογραφια 2) γιατι χανεται το κυριως θεμα του νηματος που ειναι συγκρισεις καμερων με στοκ λογισμικο (ειναι δηλαδη κατα την αποψη μου εκτος θεματος εφόσον μπαινουν τρίτοι στην μεση) 3) γιατι οι φωτογραφιες αυτες ισως δημιουργησουν σε μελλοντικους χρηστες λανθασμενες εντυπωσεις για τις δυνατοτητες της συσκευης (εστω οτι γραφτει ταδε mod κτλπ, λιγοι προσεχουν τα ψιλα γραμματα) 4) γιατι δημιουργει μια αναλυση, της αναλυσης, για το mod και τον δημουργο του που στο τελος χανονται οι στοκ φωτο αλλων μελων και κουραζει αυτους που δεν ενδιαφερονται Μάριε δες τις απαντήσεις μου παραπάνω. Άλλωστε τη στιγμή που λέμε ότι είναι με την custom camera γιατί δημιουργούνται λάθος εντυπώσεις; Και από πότε το κυρίως θέμα ήταν οι στοκ κάμερες; Μια χαρά έχω δει δείγματα από snap ή bacon camera. Στη τελική μέχρι και αν πειράζουμε το ev γράφουμε πλεον... δεν είναι ότι δημιουργούμε λάθος εντυπώσεις. Άλλωστε το με τι κουράζεται ο καθένας είναι υποκειμενικό. Εγώ πχ μπορεί να μην θέλω να βλέπω φώτος του htc 11 ή του le max 2 (σόρρυ κώστα και γιώργο υποθετικά το λεω). Τι πάει να πει; Να μην ανεβάζουνε; Υ/Γ. Συν το point περί ανακρίβειας λόγω exif που εξαίρει και ο Μάριος. Δεν ξέρω, ας πούν κι άλλοι. :) Για το exif συμφωνώ. Αλλά εφόσον λέμε ότι είναι με google camera port γιατι να παραπλανεί; Ίσα ίσα που με το τρόπο που το έγραψα ξεκαθάρισα ότι θέλει λίγη προσοχη για να μην κουνηθει. Αυτοί που θα παραπλανούνται από το πχ shutter 1/400 πιστεψέ με δεν θα το κοίταζαν καν το exif. Όσον αφορά τις customies, δεν ήταν customia όταν ενεργοποιούσαμε το api2 πχ στο rn4x? Θέλω να πω από τη στιγμή που γράφουμε με ποια κάμερα τραβήχτηκε δεν νομίζω ότι είναι παραπλάνηση. Και γιατί ο άλλος στη τελική να μην δει πχ το Le max 2 που έχει άθλιο software πόσο απογειώνεται η κάμερα του με google? Γιατί να "στερήσουμε" αυτή τη πληροφορία; Edited October 4, 2017 by Antretng Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts