pavlidisc Δημ. October 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2017 @gtf4270 καλώ ήρθες και πάλι και καλή διαμονή σου εύχομαι :p Πολύ δυνατές οι φωτό το U11. Χρωματικά μου θυμίζουν έντονα LG...και οι ημερήσιες και οι εσωτερικού χώρου. Αυτό το exp όμως που βλέπω οτι σκαλίζεις συνέχεια δεν είναι καλό. Έπρεπε να τα καταφέρνει μόνο του στο auto και να μην θέλει "χούφτωμα". @manthosffvll δεν μου άρεσαν οι νυχτερινές του Mi6. Δεν είναι κακές, αλλά είναι Xiaomi ρε φίλε. Κάνουν ΜΠΑΜ. Προσωπική άποψη. @ALL πρώτην φορά είναι που ερεθίζουν το άπειρο μάτι μου φωτογραφίες Samsung. Πραγματικά πολύ καλό το S8 σε ότι και αν ανεβαίνει. Και απλά ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ S7. ΚΑΜΙΑ όμως!!! Παρεμπιπτόντως, ένα review βίντεο που είδα του mi5x, στο βίντεο συμπεριφέρεται σαν redmi συσκευή (δηλαδή ρίχνει καρέ και κακός ήχος). Χτύπησε και την Mi σειρά η ασθένεια δηλαδή ε; Κατάλαβα. Δεν έπρεπε να την πειράξουν την Mi σειρά. Έχουν σκ@τώσει την Redmi με 100 μοντέλα τον χρόνο...την Mi τί ήθελαν και την πείραξαν; Έριξαν το κύρος της με τις τελευταίες συσκευές στην σειρά 5. Τέσπα...έχει ακόμα πολύ δρόμο αυτή η εταιρία. Μοιάζει με νήπιο που δεν ξέρει τί να πρωτοκάνεται. Τσαπατσούλα θα την χαρακτήριζα. iPhone 16 Pro - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
x_vagos_x Δημ. October 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2017 Αυτό το exp όμως που βλέπω οτι σκαλίζεις συνέχεια δεν είναι καλό. Έπρεπε να τα καταφέρνει μόνο του στο auto και να μην θέλει "χούφτωμα". Φωτογραφικά το μόνο που έχω να του προσάψω από τις μέρες που το είχα, είναι μόνο το μικρό dynamic range. Προσωπικά για να μη σκαλίζω το exposure το είχα μόνιμα σε HDR:on Instagram Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. October 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2017 Φωτογραφικά το μόνο που έχω να του προσάψω από τις μέρες που το είχα, είναι μόνο το μικρό dynamic range. Προσωπικά για να μη σκαλίζω το exposure το είχα μόνιμα σε HDR:on To μικρό dynamic range ορισμένων καμερών,εκλαμβάνεται σαν "αδυναμία" ή σαν προσπάθεια να διατηρηθούν τα φυσικά χρώματα; Το ρωτάω γιατί: Έχω την εντύπωση, γενικά, ότι και το U11 (σαν το G4 και G5) είναι πολύ κοντά στα φυσικά χρώματα. Λέω "έχω την εντύπωση" γιατί το εάν πραγματικά συμβαίνει...αυτό το ξέρει μόνο αυτός που τράβηξε την φωτογραφία. Το G4 έχει πολύ ελαφρύ HDR. Ίσα που το καταλαβαίνεις. Μάλιστα μπαίνει πολύ σπάνια. Πρέπει να έχεις πολύ δυνατή πηγή φωτός κόντρα για να ενεργοποιηθεί το HDR από μόνο του. Με γνώμονα οτι η δυναμική αντίθεση, αλλοιώνει την φυσικότητα των χρωμάτων, μήπως τελικά το ελαφρύ HDR είναι προσπάθεια διατήρησης της φυσικότητας και όχι "αδυναμία"; Υ.Γ Το G4 δεν έχει φωτομέτρηση σημείου και δεν ξέρω κατά πόσο επηρεάζει αυτό την απόδοση και την ενεργοποίηση του HDR. iPhone 16 Pro - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aptaliko Δημ. October 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2017 @gtf4270... Αυτό το exp όμως που βλέπω οτι σκαλίζεις συνέχεια δεν είναι καλό. Έπρεπε να τα καταφέρνει μόνο του στο auto και να μην θέλει "χούφτωμα". Πραγματικά επειδή η συντριπτική πλειοψηφία βγάζει σε αυτόματο και για να μην οδηγηθεί σε λάθος συμπεράσματα και απογοητευτεί στη συνέχεια με την αγορά ενός τηλεφώνου είναι καλό να τονίζουμε πόσο "χούφτωμα" πέφτει, με τι εξοπλισμό και μετά από πόσες αποτυχημένες προσπάθειες. Προσωπικά σε αυτό το νήμα ανεβάζω μόνο στο αυτόματο και μόνο απευθείας ότι γράφει ο φακός. Ακόμα και το B/W είναι σε πρωτογενή λήψη. Αυτό είδε ο φακός-σύστημα, αυτό κατέγραψε. ... πρώτην φορά είναι που ερεθίζουν το άπειρο μάτι μου φωτογραφίες Samsung. Πραγματικά πολύ καλό το S8 σε ότι και αν ανεβαίνει. Και απλά ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ S7. ΚΑΜΙΑ όμως!!! Πράγματι το S8 έχει πολύ μεγάλη διαφορά από το S7. Ericsson788, Nokia 3310,7650,3650,N82,N95, Samsung i8910,S2,S3,S4,S6,S7 edge,S8+,S9+,S10+,S20 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
x_vagos_x Δημ. October 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2017 aptaliko για να μην τροφοδοτούμε και άλλη μια επικείμενη κόντρα, έχουμε πλέον τον όρο να λέμε αν πειράζουμε το exp ;) pavlidisc, το dynamic range έχει να κάνει με το πόσο "ανοιχτή" είναι η ψαλίδα ανάμεσα στο φωτεινότερο και το σκοτεινότερο κομμάτι της φωτογραφίας. Όσο μεγαλύτερο το dynamic range τόσο λιγότερα καμμένα φωτεινά και κατάμαυρα σκοτεινά σημεία θα έχουμε. Αυτό είναι ιδιότητα του αισθητήρα. Το βάθος χρωμάτων, τώρα, είναι αλληλένδετο με το dynamic range (και λέγεται tonal range νομίζω), και έχει να κάνει με τον τρόπο που το software (ISO-shutter-κτλ) χρησιμοποιεί το φακό και το jpeg engine για να παράξει την φωτογραφία. Όταν λοιπόν ένας σένσορας δεν μπορεί να καταγράψει μεγάλο dynamic range σε μια φωτογραφία, χρησιμοποιεί το jpeg engine για να αποζημιώσει αυτή την έλλειψη softwareικά. Είτε με επιθετικό είτε με χαλαρό HDR. Δεν νομίζω πως είναι πλεονέκτημα-μειονέκτημα, αλλά περισσότερο εξαρτάται από το κατά πόσο επιτυγχάνει να δώσει φυσικό look στην τελική φωτογραφία, πράγμα πολύ υποκειμενικό. Όπως άκουσα πρόσφατα, "επιτυχημένο HDR είναι ένα HDR που δεν καταλαβαίνεις πως είναι HDR". Instagram Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aptaliko Δημ. October 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2017 aptaliko για να μην τροφοδοτούμε και άλλη μια επικείμενη κόντρα, έχουμε πλέον τον όρο να λέμε αν πειράζουμε το exp ;) Βαγγέλη δεν το είπα για να πειράξω τον Κώστα αλλά για να έχουμε πάντα στο μυαλό μας τι είναι αυτό που βλέπουμε και πως το παίρνουμε. Ο Κώστας στο "χεράτο" είναι καλός και το έχει δουλέψει αρκετά το θέμα απλά οι υπόλοιποι δεν πρέπει να νομίζουμε ότι παίρνοντας το ίδιο τηλέφωνο θα έχουμε και το ίδιο αποτέλεσμα ;). Ericsson788, Nokia 3310,7650,3650,N82,N95, Samsung i8910,S2,S3,S4,S6,S7 edge,S8+,S9+,S10+,S20 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manthosffvll Δημ. October 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2017 (edited) Το αυτόματο τα πήγε καλύτερα από το manual. Κλασσικά το hht έκανε δουλίτσα. Πάντως και σε ενα μίνι συγκριτικό που έκανες, νομίζω ότι έχει λίγο παραπάνω θόρυβο το Mi6 (όχι όμως χαώδεις διαφορές). Επίσης νομίζω το mi5s έχει λίγο καλύτερο βάθος χρώματος. Βασικά δες τι φωτογραφίες τράβηξες με το mi5s και προσπάθησε να τραβήξεις σε παρόμοιες ώρες. Όχι τίποτα άλλο αλλά ενδιαφέρει και μένα το mi6 όταν πέσει λίγο η τιμή. Παρεμπιπτόντως, ένα review βίντεο που είδα του mi5x, στο βίντεο συμπεριφέρεται σαν redmi συσκευή (δηλαδή ρίχνει καρέ και κακός ήχος). Δεν βλέπω εγώ μεγάλη διαφορά μεταξύ τους !!!δες εδώ για καλύτερη άποψη!! Κατά τα άλλα είναι πολύ καλύτερη συσκευή από το mi5s σε όλα Αντρέα!! Και η μπαταρία του είναι σούπερ !!! Και γενικά μετα το nexus 6p όλα μου φαίνονται χειρότερα !!(και το s8 μου φάνηκε χειρότερη από το 6p όταν τα είχα και τα δύο!!!) Edited October 2, 2017 by manthosffvll Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babill2004 Δημ. October 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2017 Σχετικα με το hardware της καμερας του V30...διαθετει πολυ προηγμενα χαρακτηριστικα. 1. διαφραγμα f/1.6 2. 10-bit image sensor 3.φακος απο κρυσταλλο 4. 10-stops dynamic range...το ανθρωπινο ματι βλεπει 12 stops Οταν βάζει για κύριο sensor τον IMX 351 1/3.1"(!!!!!) οι νόμοι της φυσικής δεν θα παρακαμφθούν εύκολα από τα παραπάνω, τουλάχιστον όχι σε τέτοιο βαθμό που θα είναι ανταγωνιστικό των S8 & U11 στις εσωτερικές σκηνές και τις...... σουρουπωτές..... "Ο θόρυβος δεν αποδεικνύει τίποτα. Συχνά, η κότα που έκανε απλά ένα αβγό κακαρίζει λες και έχει γεννήσει έναν αστεροειδή." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtf4270 Δημ. October 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2017 Htc u11 auto IMAG0881 by foxy4270, on Flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mpaok7 Δημ. October 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2017 Htc u11 auto IMAG0881 by foxy4270, on Flickr Δυνατό πολύ... Το αποτέλεσμα της κάμερας. Ευχαριστω φιλε...να μια για σενα Htc u11 hdr IMAG1343 by foxy4270, on Flickr Σε ευχαριστώ πολύ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtf4270 Δημ. October 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2017 @gtf4270 καλώ ήρθες και πάλι και καλή διαμονή σου εύχομαι :p Πολύ δυνατές οι φωτό το U11. Χρωματικά μου θυμίζουν έντονα LG...και οι ημερήσιες και οι εσωτερικού χώρου. Αυτό το exp όμως που βλέπω οτι σκαλίζεις συνέχεια δεν είναι καλό. Έπρεπε να τα καταφέρνει μόνο του στο auto και να μην θέλει "χούφτωμα". @manthosffvll δεν μου άρεσαν οι νυχτερινές του Mi6. Δεν είναι κακές, αλλά είναι Xiaomi ρε φίλε. Κάνουν ΜΠΑΜ. Προσωπική άποψη. @ALL πρώτην φορά είναι που ερεθίζουν το άπειρο μάτι μου φωτογραφίες Samsung. Πραγματικά πολύ καλό το S8 σε ότι και αν ανεβαίνει. Και απλά ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ S7. ΚΑΜΙΑ όμως!!! Χτύπησε και την Mi σειρά η ασθένεια δηλαδή ε; Κατάλαβα. Δεν έπρεπε να την πειράξουν την Mi σειρά. Έχουν σκ@τώσει την Redmi με 100 μοντέλα τον χρόνο...την Mi τί ήθελαν και την πείραξαν; Έριξαν το κύρος της με τις τελευταίες συσκευές στην σειρά 5. Τέσπα...έχει ακόμα πολύ δρόμο αυτή η εταιρία. Μοιάζει με νήπιο που δεν ξέρει τί να πρωτοκάνεται. Τσαπατσούλα θα την χαρακτήριζα. καλως σε βρηκα φιλε...σχετικα με εκθεση και u11. Απο τη στιγμη που θακανεις φωτομετρηση με tap , η εκθεση θα μεταβληθει. Οποτε θα πρεπει να την προσαρμοσεις εσυ.Γενικα με την stock camera πρεπει να υποεκθεσεις.Οχι παντα και αναλογως τον φωτισμο. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. October 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2017 Δυνατό πολύ... Το αποτέλεσμα της κάμερας. Είσαι μεγάλη "λέρα" εσύ...!!! :lol: Καλοπροαίρετη όμως...:D iPhone 16 Pro - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. October 2, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2017 Χωρίς να χω προλάβει να πειραματιστώ με το σετάρισμα του hdr+... (πλέον ρυθμίζεις πάρα πολλά πράγματα όπως αριθμό λήψεων, αλγόριθμοι επεξεργασίας κλπ) Οι πρώτες μου απο le max 2 με google camera (ενεργό hdr+) IMG_20171002_204050 by Andreas L., on Flickr IMG_20171002_203956 by Andreas L., on Flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. October 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2017 ΩΧ! Πολύ ωραίες ρε συ!!!!! :shock: iPhone 16 Pro - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtf4270 Δημ. October 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2017 Χωρίς να χω προλάβει να πειραματιστώ με το σετάρισμα του hdr+... (πλέον ρυθμίζεις πάρα πολλά πράγματα όπως αριθμό λήψεων, αλγόριθμοι επεξεργασίας κλπ) Οι πρώτες μου απο le max 2 με google camera (ενεργό hdr+) r Βγαλε και μια με τη stock camera για να μπορεσουμε να συγκρινουμε Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. October 2, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2017 (edited) Καλά το ίδιο το software του le max 2 είναι για τα μπάζα. Χειρότερο από το redmi note 4x. Όμως η google camera κάθεται άψογα δεδομένου ότι δεν έχω προλάβει να την προσαρμόσω. Βέβαια αναγκάστικα να αλλάξω rom αφού η official δεν ήταν nougat που είναι αναγκαία για το port της google camera. Βγαλε και μια με τη stock camera για να μπορεσουμε να συγκρινουμε Δυστυχώς δεν υπάρχει stock αφού είμαι με lineage. Μπορώ όμως να σου βάλω άπερια συγκριτικά από διάφορες κάμερες. Αν θες ανεβάζω βέβαια και από open camera αλλά σίγουρα θα είναι χειρότερη από τη stock. Ορίστε η ίδια από moto x style, honor 8, mi5s και lg g5 IMG_20170429_211534099 by Andreas L., on Flickr IMG_20170712_215411 by Andreas L., on Flickr IMG_20170711_214034_HHT by Andreas L., on Flickr 20170902_220620 by Andreas L., on Flickr Edited October 2, 2017 by Antretng Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
x_vagos_x Δημ. October 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2017 Αντρεα σημερα διαβασα ενα ποστ σχετικα με το τελευταιο update στο port και εχω μεινει κι εγω αβοηθητος με με τα modes τους αλγοριθμους κτλ που μπορεις να παραμετροποιησεις :p Ε ρε κατι μηgnύσεις που θα πεσουν! ΥΓ: ενταξει, το καταλαβαμε, οι mods μπορουν και κανουν double και triple posts χωρις auto merge lol Instagram Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. October 2, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2017 Βαγγέλη έλα μια μέρα για καφέ να παίξουμε. Θέλει αρκετή δουλίτσα για να βρεις τις βέλτιστες ρυθμίσεις. Μηνύσεις; Άντε καλέ :p Υ.Γ. Αυτό είναι σπαστικό. Πρέπει να τα κάνω μόνος μου τα merge μετα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giwrgos_Gk Δημ. October 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2017 Χωρίς να χω προλάβει να πειραματιστώ με το σετάρισμα του hdr+... (πλέον ρυθμίζεις πάρα πολλά πράγματα όπως αριθμό λήψεων, αλγόριθμοι επεξεργασίας κλπ) Οι πρώτες μου απο le max 2 με google camera (ενεργό hdr+) IMG_20171002_204050 by Andreas L., on Flickr IMG_20171002_203956 by Andreas L., on FlickrΤο είχα το εργαλείο, καλό ήταν,το δακτυλικό χωλαινε μόνο.Για βραδινές καλές μου φαίνονται Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. October 2, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2017 Το είχα το εργαλείο, καλό ήταν,το δακτυλικό χωλαινε μόνο.Για βραδινές καλές μου φαίνονται Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Με το που είδα πόσο επιθετικο nr κάνει αμέσως του φλάσαρα άλλη rom. Δεν πρόλαβα καν να τραβήξω νυχτερινές με τη στοκ :lol: Με το δαχτυλικό μέχρι στιγμής όλα καλά. Ίσως βελτιώθηκε σε κάποιο firmware. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giwrgos_Gk Δημ. October 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2017 Με το που είδα πόσο επιθετικο nr κάνει αμέσως του φλάσαρα άλλη rom. Δεν πρόλαβα καν να τραβήξω νυχτερινές με τη στοκ :lol: Με το δαχτυλικό μέχρι στιγμής όλα καλά. Ίσως βελτιώθηκε σε κάποιο firmware. Εγώ δεν είχα πρόβλημα απλά ήταν λίγο αργό.Κάτσε να ανεβάσω νυχτερινές με στοκ Leeco le max 2 Auto by Giwrgos Gkretsikos, on Flickr Leeco max 2 auto by Giwrgos Gkretsikos, on Flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. October 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2017 (edited) HTC U11 auto 2017-10-02_09-59-56 by finn2k1, on Flickr 2017-10-02_10-02-17 by finn2k1, on Flickr 2017-10-02_10-01-05 by finn2k1, on Flickr 2017-10-02_09-59-12 by finn2k1, on Flickr Στάλθηκε από το HTC U11 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited October 2, 2017 by Finn http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtf4270 Δημ. October 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2017 Καλά το ίδιο το software του le max 2 είναι για τα μπάζα. Χειρότερο από το redmi note 4x. Όμως η google camera κάθεται άψογα δεδομένου ότι δεν έχω προλάβει να την προσαρμόσω. Βέβαια αναγκάστικα να αλλάξω rom αφού η official δεν ήταν nougat που είναι αναγκαία για το port της google camera. Δυστυχώς δεν υπάρχει stock αφού είμαι με lineage. Μπορώ όμως να σου βάλω άπερια συγκριτικά από διάφορες κάμερες. Αν θες ανεβάζω βέβαια και από open camera αλλά σίγουρα θα είναι χειρότερη από τη stock. r Σε επιπεδο χρωματων και white balance...καλυτερο ολων το hdr+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xostel77 Δημ. October 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2017 aptaliko για να μην τροφοδοτούμε και άλλη μια επικείμενη κόντρα, έχουμε πλέον τον όρο να λέμε αν πειράζουμε το exp ;) pavlidisc, το dynamic range έχει να κάνει με το πόσο "ανοιχτή" είναι η ψαλίδα ανάμεσα στο φωτεινότερο και το σκοτεινότερο κομμάτι της φωτογραφίας. Όσο μεγαλύτερο το dynamic range τόσο λιγότερα καμμένα φωτεινά και κατάμαυρα σκοτεινά σημεία θα έχουμε. Αυτό είναι ιδιότητα του αισθητήρα. Το βάθος χρωμάτων, τώρα, είναι αλληλένδετο με το dynamic range (και λέγεται tonal range νομίζω), και έχει να κάνει με τον τρόπο που το software (ISO-shutter-κτλ) χρησιμοποιεί το φακό και το jpeg engine για να παράξει την φωτογραφία. Όταν λοιπόν ένας σένσορας δεν μπορεί να καταγράψει μεγάλο dynamic range σε μια φωτογραφία, χρησιμοποιεί το jpeg engine για να αποζημιώσει αυτή την έλλειψη softwareικά. Είτε με επιθετικό είτε με χαλαρό HDR. Δεν νομίζω πως είναι πλεονέκτημα-μειονέκτημα, αλλά περισσότερο εξαρτάται από το κατά πόσο επιτυγχάνει να δώσει φυσικό look στην τελική φωτογραφία, πράγμα πολύ υποκειμενικό. Όπως άκουσα πρόσφατα, "επιτυχημένο HDR είναι ένα HDR που δεν καταλαβαίνεις πως είναι HDR". Σε εμένα στο 950 xl μονο μια δυο φορές κατάφερα να το κανω να ενεργοποιηθεί αυτόματα,ενα χρόνο σχεδόν που το εχω.....Οποτε το εχω συνεχώς απενεργοποιημένο. Μανουσάκης Νίκος Xiaomi Mi 9T Pro http://www.monsterfish-greekfans.gr/forum http://www.facebook.com/nikos.manousakismariastavroulaki?ref=tn_tnmn http://www.youtube.com/user/xostel77?feature=mhee Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtf4270 Δημ. October 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2017 Htc u11 Hdr+ | Long exposure hdr+le by foxy4270, on Flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts