Jump to content

Κριτική καμερών κινητών

Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 8,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

πρωτον εχουμε περικοπες ξερεις ποσο εχουν δυο παξιμαδια;δευτερον ειναι οτι πρεπει για φωλιες για γατες ..συμπερασμα το εφτιαξαν φιλοζωοι..
Αυτό είναι καλό για τον χειμώνα! Βρέχει και δεν έχεις ομπρέλα; Κάθεσαι κάτω και βάζεις το κεφάλι μέσα! :D Ο,τι πρέπει είναι!

Αυτό είναι καλό για τον χειμώνα! Βρέχει και δεν έχεις ομπρέλα; Κάθεσαι κάτω και βάζεις το κεφάλι μέσα! :D Ο,τι πρέπει είναι!
αρκει να μην περασει κανενας ανωμαλιαρης αλλιως θα εχεις θεμα μετα:lol:

και εδω η ηρα με την γλιτσα auto ολαhttps://flic.kr/p/X3VV8t

Xiaomi mi max 2 Auto όλες

36544387920_4b8a28e6af_c.jpgIMG_20170831_163330 by Giwrgos Gkretsikos, on Flickr

36800785761_a754f8ebdb_c.jpgIMG_20170831_130932 by Giwrgos Gkretsikos, on Flickr

36769273992_c01f418f00_c.jpgIMG_20170831_125009 by Giwrgos Gkretsikos, on Flickr

Kατεβασε το sharpening γιωργο.Βαλτο στο κανονικο

Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB  + Watch 5 44mm

Kατεβασε το sharpening γιωργο.Βαλτο στο κανονικο
Είναι πολύ έντονο Γιάννη, αλλά το έβαλα στο τέρμα :p

Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Είναι πολύ έντονο Γιάννη, αλλά το έβαλα στο τέρμα :p

Κατεβασέ το τοτε :lol:

Αμα στο κανονικό σου φαίνεται λιγο μουντο ανέβασε και μια σκάλα το contrast. Σχεδόν σε όλα τα xiaomi το χω default εκτός από contrast που ειναι +1.

Κατεβασέ το τοτε :lol:

Αμα στο κανονικό σου φαίνεται λιγο μουντο ανέβασε και μια σκάλα το contrast. Σχεδόν σε όλα τα xiaomi το χω default εκτός από contrast που ειναι +1.

Τώρα το έχω +1 contrast και +1 sharpness,πριν το είχα στο +3 το sharpness :X

Τώρα το έχω +1 contrast και +1 sharpness,πριν το είχα στο +3 το sharpness :X

Εντάξει, άμα εσένα σου αρέσει το sharpness δεν μου πέφτει λόγος. :) Είναι και θέμα προτιμήσεων αυτά. Αλλα το ότι ήταν +3 τα πρώτα το καταλάβαμε :lol:

Ωραίο σκυλί! Φυλάει τα πρόβατα χωρίς τον τσοπάνη Χαχαχαχαχαχα

Πολύ κόκκινο το ματάκι. Δεν πιστεύω να κάπνισε κανα καλαματιανό :p

Πολύ κόκκινο το ματάκι. Δεν πιστεύω να κάπνισε κανα καλαματιανό :p
:lol:αυτην που την βλεπεις ολο το βραδυ φερνει βολτες πανω κατω ,μιλαμε για μοτερακι και το πρωι ειναι με κατι ματια πρησμενα και κοκκινα λες και βγηκε απο αλβανικο βαπορι:D

----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Ωραίο σκυλί! Φυλάει τα πρόβατα χωρίς τον τσοπάνη Χαχαχαχαχαχα
η γλιτσα ειναι δανεικη απο τον παππου μου για τις ανγκες της φωτογραφισης αυτο αν το βαλεις με προβατα το ποιο πιθανο ειναι να τα φαει αυτο παρα ο λυκος χαχαχα

Είπα κι εγώ, το Mix Max 2 μας μεταφορτώθηκε σε Lumia; :lol::lol::lol:

lumia και s8 μαζι :lol:

950 xl

36771465142_5e876faaf7_c.jpgWP_20170831_18_42_46_Pro by Nikos Manousakis, on Flickr

36771477982_36a7cfac5c_c.jpgWP_20170831_15_30_42_Pro by Nikos Manousakis, on Flickr

lumia και s8 μαζι :lol:

950 xl

Βασικά πλάκα έκανα έτσι που τσίτωσε τα χρώματα και μου θύμισαν το Lumia αλλά το Mi Max 2 φαίνεται όντως πολύ δυνατή κάμερα για την τιμή του. Αν ισχύει από το kimovil ότι φοράει IMX386 πολλά μπράβο, θα βγάλει τη διαδρομή με αναβαθμίσεις και devs εφόσον δεν αλλάξει την κάμερα στην πορεία όπως στο Redmi Note 4.

Edited by Vangelis_D9

Βασικά πλάκα έκανα έτσι που τσίτωσε τα χρώματα και μου θύμισαν το Lumia αλλά το Mi Max 2 φαίνεται όντως πολύ δυνατή κάμερα. Αν ισχύει από το kimovil ότι φοράει IMX386 πολλά μπράβο, θα βγάλει τη διαδρομή με αναβαθμίσεις και devs εφόσον δεν αλλάξει την κάμερα στην πορεία όπως στο Redmi Note 4.

Το Redmi Note 4X είναι redmi, δηλαδή οικονομική σειρά. Το mi max 2 ειναι σειρά mi, δηλαδή πιο πολυτελείας. Οπότε δεν πιστεύω να κάνουν χοντράδα. Άλλωστε και στο redmi note 4 βρίσκω υπερβολικο το κόσμο. Η διαφορά του sony από samsung ήταν πιο επιθετικό noise reduction και πιο ψυχρο (σωστότερο) wb.

Το Redmi Note 4X είναι redmi, δηλαδή οικονομική σειρά. Το mi max 2 ειναι σειρά mi, δηλαδή πιο πολυτελείας. Οπότε δεν πιστεύω να κάνουν χοντράδα. Άλλωστε και στο redmi note 4 βρίσκω υπερβολικο το κόσμο. Η διαφορά του sony από samsung ήταν πιο επιθετικό noise reduction και πιο ψυχρο (σωστότερο) wb.

Μακάρι Αντρέα, μου αρέσουν οι φωτό του MI MAX 2 για την τιμή του. Ικανοποιητικές πιο πάνω από το μέσο όρο στις ημερήσιες, στις βραδυνές έδωσε αξιόλογα δείγματα αλλά με τις παρατηρήσεις σας περιμένουμε περισσότερη βελτίωση σ' αυτές τις λήψεις από το Γιώργο. Μόνο κακό που είναι 6 ίντσες παντόφλα...

Μακάρι Αντρέα, μου αρέσουν οι φωτό του MI MAX 2 για την τιμή του. Ικανοποιητικές πιο πάνω από το μέσο όρο στις ημερήσιες, στις βραδυνές έδωσε αξιόλογα δείγματα αλλά με τις παρατηρήσεις σας περιμένουμε περισσότερη βελτίωση σ' αυτές τις λήψεις από το Γιώργο. Μόνο κακό που είναι 6 ίντσες παντόφλα...

Καλά αυτές που είδες σε νυχτερινές ήταν σε 1/4. Τα περισσότερα κινητά δίνουν αξιοπρεπή αποτελέσματα σε τέτοιες ταχύτητες. Ας το δούμε και auto. Άλλωστε 1/4 χωρίς ois δεν είναι και ότι ευκολότερο για χερατη φωτογραφία.

Καλά αυτές που είδες σε νυχτερινές ήταν σε 1/4. Τα περισσότερα κινητά δίνουν αξιοπρεπή αποτελέσματα σε τέτοιες ταχύτητες. Ας το δούμε και auto. Άλλωστε 1/4 χωρίς ois δεν είναι και ότι ευκολότερο για χερατη φωτογραφία.

Συν βέβαια που μάλλον δεν το ρούταρε (ακόμα) ώστε να δοκιμάσει Google Camera και τα συναφή οπότε δείχνει ότι έχει καλές δυνατότητες με το στοκ πρόγραμμα. Και δεν πήρα χαμπάρι ότι δεν έχει OIS, κάπου λογικό για τα παρόντα επίπεδα της Xiaomi αλλά ενδιαφέρον κι εδώ.

Πάντως εδώ βλέπω να διαφέρουν αρκετά mi 6 με mi max 2 παρότι έχουν ίδιο shutter speed. http://www.gsmarena.com/piccmp.php3?idType=5&idPhone1=8582&idPhone2=8507&idPhone3=8531

Οπότε μην περιμένετε παρόμοια αποτελέσματα. Λίγο καλύτερο από το redmi note 4 snapdragon δείχνει. Ενδεχομένως να βγάζει και ευκολότερα sharp φωτογραφίες λόγω υψηλότερου shutter speed, αλλά γενικά θα κράταγα μικρό καλάθι για τις νυχτερινές.

Edited by Antretng

Πάντως εδώ βλέπω να διαφέρουν αρκετά mi 6 με mi max 2 παρότι έχουν ίδιο shutter speed. http://www.gsmarena.com/piccmp.php3?idType=5&idPhone1=8582&idPhone2=8507&idPhone3=8531

Οπότε μην περιμένετε παρόμοια αποτελέσματα. Λίγο καλύτερο από το redmi note 4 snapdragon δείχνει. Ενδεχομένως να βγάζει και ευκολότερα sharp φωτογραφίες λόγω υψηλότερου shutter speed, αλλά γενικά θα κράταγα μικρό καλάθι για τις νυχτερινές.

Οι νυχτερινές θέλουν manual και δεδομένου της έλλειψης ois τα πράγματα γίνονται αρκετά δύσκολα.Το έχω πει 100 φορές η στοκ κάμερα έχει το χειρότερο auto που έχω δει σε κινητό και εχω αλλάξει πάρα πολλά.Θεωρω αυτονόητο ότι θα βελτιωθεί με κάποια μελλοντική αναβάθμιση, εκτός και αν έχει γίνει και επίτηδες σου λέει θες καλή κάμερα πάρε το Mi 6 ξέρω εγώ.Αν και αυτό που θέλει να πουλήσει με αυτό το κινητό ή xiaomi δεν είναι τίποτα άλλο από την μπαταρία, έχω ξεχάσει που άφησα τον φορτιστή.

Οι νυχτερινές θέλουν manual και δεδομένου της έλλειψης ois τα πράγματα γίνονται αρκετά δύσκολα.Το έχω πει 100 φορές η στοκ κάμερα έχει το χειρότερο auto που έχω δει σε κινητό και εχω αλλάξει πάρα πολλά.Θεωρω αυτονόητο ότι θα βελτιωθεί με κάποια μελλοντική αναβάθμιση, εκτός και αν έχει γίνει και επίτηδες σου λέει θες καλή κάμερα πάρε το Mi 6 ξέρω εγώ.Αν και αυτό που θέλει να πουλήσει με αυτό το κινητό ή xiaomi δεν είναι τίποτα άλλο από την μπαταρία, έχω ξεχάσει που άφησα τον φορτιστή.

Δηλαδή θα το λεγες χειρότερο απο Redmi Note 4 mtk? Αν θυμάμαι καλά είχες το mediatek που έχει λίγο κατώτερη κάμερα απο του snapdragon. Γιατί από αυτά που βλέπω στο gsmarena πρέπει να είναι λίγο καλύτερο απο το global.

Αν πιστεύεις ότι είναι θέμα λογισμικού, αν δεν σου είναι κόπος τράβα σε raw και ανέβασε κάπου να τις επεξεργαστώ. Είμαι σίγουρος ότι δεν φταίει τόσο το λογισμικό. Αν και θα μου πεις ότι το hht θα μπορούσε να κάνει διαφορά (multiframe nr).

Δηλαδή θα το λεγες χειρότερο απο Redmi Note 4 mtk? Αν θυμάμαι καλά είχες το mediatek που έχει λίγο κατώτερη κάμερα απο του snapdragon.

Αν πιστεύεις ότι είναι θέμα λογισμικού, αν δεν σου είναι κόπος τράβα σε raw και ανέβασε κάπου να τις επεξεργαστώ. Είμαι σίγουρος ότι δεν φταίει τόσο το λογισμικό. Αν και θα μου πεις ότι το hht θα μπορούσε να κάνει διαφορά (multiframe nr).

Ίδιος φακός είναι με το Mi 6 απλά κάνει πολύ κακή επεξεργασία έτσι πιστεύω άλλωστε με manual οι φωτογραφίες πολύ καλύτερες και την μέρα σε εσωτερικό χώρο,το HHT δεν καταλαβαίνω γιατί υπάρχει.

Ίδιος φακός είναι με το Mi 6 απλά κάνει πολύ κακή επεξεργασία έτσι πιστεύω άλλωστε με manual οι φωτογραφίες πολύ καλύτερες και την μέρα σε εσωτερικό χώρο,το HHT δεν καταλαβαίνω γιατί υπάρχει.

Με manual είναι πολύ καλύτερες γιατί από εκεί που θα τράβαγες σε 1/17 το ρίχνεις σε 1/4. Οποιοδήποτε κινητό αν έριχνες 2 στοπ το shutter speed θα είχε μεγάλη διαφορά. Τράβα αν θες manual ίδια ταχύτητα και πιστεύω ότι θα είναι το ίδιο ή και χειρότερο το αποτέλεσμα.

Το ότι έχει ίδιο αισθητήρα δεν σημαίνει ότι έχει και ίδιας ποιότητας φακό. Πόσο μάλλον το λογισμικό ;) Άλλωστε δεν έχει ois. Στα σκοτάδια το mi6 θα ρίχνει shutter σε 1/10 όταν το το Mi max 2 θα είναι 1/17, δηλαδή σχεδόν 1 στοπ διαφορά.

Με manual είναι πολύ καλύτερες γιατί από εκεί που θα τράβαγες σε 1/17 το ρίχνεις σε 1/4. Οποιοδήποτε κινητό αν έριχνες 2 στοπ το shutter speed θα είχε μεγάλη διαφορά. Τράβα αν θες manual ίδια ταχύτητα και πιστεύω ότι θα είναι το ίδιο ή και χειρότερο το αποτέλεσμα.

Το ότι έχει ίδιο αισθητήρα δεν σημαίνει ότι έχει και ίδιας ποιότητας φακό. Πόσο μάλλον το λογισμικό ;) Άλλωστε δεν έχει ois. Στα σκοτάδια το mi6 θα ρίχνει shutter σε 1/10 όταν το το Mi max 2 θα είναι 1/17, δηλαδή σχεδόν 1 στοπ διαφορά.

Σε γενικές γραμμές θα έλεγα ότι είναι μια μέτρια κάμερα,αλλά επιμένω ότι κυρίως φταίει το λογισμικό anyway.Aνεβάζω και μια στο αυτόματο σε χαμηλό φωτισμό με αυτές τις αρρωστιάρικες κιτρινιάρικες λάμπες.

36549153950_ce98235168_c.jpgXiaomi mi max 2 Auto by Giwrgos Gkretsikos, on Flickr

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...