x_vagos_x Δημ. August 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2017 Ουαου, βασικα. Ωραια λεπτομερεια ολες. Σε auto βραδυ; Instagram Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giwrgos_Gk Δημ. August 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2017 πλακα κανεις;πολυ καλες δεν το περιμενα απο την xiaomi να φτιαξει σωστη καμερα και να που την εφτιαξεΜε δυσκόλεψε λίγο η έλλειψη ois αλλά αν έχεις σταθερό χέρι κομπλέ είσαι στο 1/4 Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
x_vagos_x Δημ. August 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2017 Χερατη 1/4 δεν εχω βγαλει ακουνητη ΜΕ OIS, ποσω δε χωρίς :p Πρεπει να εχεις χερι αγαλμα Γιωργο :p Instagram Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. August 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2017 Πολυ καλες γιωργο!Ανεβασε και μερικες σε εσωτερικο χωρο κτλ. Χερατη 1/4 δεν εχω βγαλει ακουνητη ΜΕ OIS, ποσω δε χωρίς :p Πρεπει να εχεις χερι αγαλμα Γιωργο :p Βαγγελη χερατη μπορω να βγαλω και με 0.3 δευτερα χωρις να ειναι κουνημενη!!! :D Εχω και μαρτυρα τον bill_thess!!! :D Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giwrgos_Gk Δημ. August 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2017 Χερατη 1/4 δεν εχω βγαλει ακουνητη ΜΕ OIS, ποσω δε χωρίς :p Πρεπει να εχεις χερι αγαλμα Γιωργο :pΈβγαλα και εγώ κουνημενες αρκετές μην νομίζεις , αλλά αν δεις το auto βράδυ θα θες να γίνεις Οιδίπους :p Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highland1 Δημ. August 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2017 αν μπορεις βγαλε καμια σε ποιο σκοτεινο περιβαλον να δουμε και εκει πως τα παει απο θορυβο κλπ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giwrgos_Gk Δημ. August 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2017 αν μπορεις βγαλε καμια σε ποιο σκοτεινο περιβαλον να δουμε και εκει πως τα παει απο θορυβο κλπΕκεί θέλει μεγαλύτερο shutter speed προσπάθησα αλλά θέλει τρίποδο. Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
x_vagos_x Δημ. August 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2017 Έβγαλα και εγώ κουνημενες αρκετές μην νομίζεις , αλλά αν δεις το auto βράδυ θα θες να γίνεις Οιδίπους :p Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Κατα το: http://images.memes.com/meme/912372 Χαχαχαχαχα Instagram Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giwrgos_Gk Δημ. August 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2017 Κατα το: http://images.memes.com/meme/912372 ΧαχαχαχαχαΈτσι χαχα. Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xostel77 Δημ. August 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2017 950 xl wb Daylight WP_20170723_15_04_45_Pro by Nikos Manousakis, on Flickr Μανουσάκης Νίκος Xiaomi Mi 9T Pro http://www.monsterfish-greekfans.gr/forum http://www.facebook.com/nikos.manousakismariastavroulaki?ref=tn_tnmn http://www.youtube.com/user/xostel77?feature=mhee Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. August 30, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2017 πλακα κανεις;πολυ καλες δεν το περιμενα απο την xiaomi να φτιαξει σωστη καμερα και να που την εφτιαξε Μην το λες. Και το mi5s τούμπανο ήταν και μάλιστα στο auto (βλέπε ταχύτητες 1/50, 1/33 και 1/20 σε αυτές που εβαλα) . Δεν είναι όλα κακά IMG_20170729_213945 by Andreas L., on Flickr IMG_20170727_205811 by Andreas L., on Flickr IMG_20170716_022223 by Andreas L., on Flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. August 30, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2017 Ναι Νίκο δεν το πειράζω εννοείται αλλά αν ο δούλεύε η εφαρμογή καλό θα ήταν. Πο Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 17 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Και μερικές βραδινές,όλες είναι τραβηγμένες με shutter speed 1/4 και iso auto. Πολύ καλές Γιώργο. Θέλουμε όμως και μερικές στο auto. Φαντάζομαι ενεργοποιεί αυτόματα το hht. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
x_vagos_x Δημ. August 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2017 (edited) U11 auto hdr IMAG0308 by Vangelis Lasithiotakis, on Flickr Στεκομαι πανω απ την ριγε πολυθρονα στα αριστερα και τραβαω την εξης: IMAG0309 by Vangelis Lasithiotakis, on Flickr Φυσικα δεν μπορουσε να κανει κατι καλυτερο σε αυτοματο. Οποτε εβαλα τριποδακι και voilà: IMAG0315 by Vangelis Lasithiotakis, on Flickr Αυτή ειναι μια λήψη που δεν θα κατάφερνα ΠΟΤΕ με ενα S8+ ;) Edited August 30, 2017 by x_vagos_x Instagram Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giwrgos_Gk Δημ. August 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2017 Πολύ καλές Γιώργο. Θέλουμε όμως και μερικές στο auto. Φαντάζομαι ενεργοποιεί αυτόματα το hht.Είναι πολύ κακό το auto του ακόμα και την μέρα μερικές φορές, και το HTT δεν είδα να κάνει διαφορά, θα ανεβάσω όμως για πιο ολοκληρωμένη εικόνα. Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. August 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2017 Πρώτη απόπειρα lg g6 auto με ev. -1/22017-08-30_10-35-45 by Vagelis Kouzoglou, on Flickr Στάλθηκε από το LG-H870 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
x_vagos_x Δημ. August 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2017 Είναι πολύ κακό το auto του ακόμα και την μέρα μερικές φορές, και το HTT δεν είδα να κάνει διαφορά, θα ανεβάσω όμως για πιο ολοκληρωμένη εικόνα. Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Πλακα πλακα αν κρινω απο του Αντρεα όμως τις φωτο που ειδαμε με Google Camera hdr+, τα Xiaomi αυτα ειναι απο τα πλέον επωφελουμενα... ;) Λετε να δοκιμασω κι εγω Google Camera? Δεν θελω να rootαρω γ@μωτη. Πρώτη απόπειρα lg g6 auto με ev. -1/22017-08-30_10-35-45 by Vagelis Kouzoglou, on Flickr Στάλθηκε από το LG-H870 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Πώς σου φαινεται εν συγκρισει με το s7; Νομιζω ειναι στα ιδια επιπεδα. Instagram Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. August 30, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2017 Είναι πολύ κακό το auto του ακόμα και την μέρα μερικές φορές, και το HTT δεν είδα να κάνει διαφορά, θα ανεβάσω όμως για πιο ολοκληρωμένη εικόνα. Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ξέρεις γιατί το λέω; Αν δεν κάνω λάθος δεν έχει ois. Οπότε για μένα ταχύτητες όπως 1/4 δεν είναι τόσο εφικτές. Θα πρέπει να τραβάς πολλές, να έχεις καλό πιάσιμο και να έχεις και την πολυτέλεια της ηρεμίας και του χρόνου. Εδώ το 1/12 που έχουν ορισμένα κινητά χωρίς ois και θέλει λιγο προσοχή. Για αυτό και επιμένω να δούμε και μερικά δείγματα στο auto και από εκεί και πέρα βάλε και τρίποδο :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. August 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2017 Βαγγο θα προσπαθήσω να ανεβάζω φωτογραφίες,Πρώτη μέρα σήμερα και περιμένω να μου πείτε εσείς την γνώμη σας,είμαι μπερδεμένος ακόμα αν και βλέπω σίγουρα λιγότερη επεξεργασία,περίμενα χειρότερη κάμερα από αυτή που βλέπω και νομίζω είναι ανώτερη από την περσινή του g5 Στάλθηκε από το LG-H870 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. August 30, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2017 Πλακα πλακα αν κρινω απο του Αντρεα όμως τις φωτο που ειδαμε με Google Camera hdr+, τα Xiaomi αυτα ειναι απο τα πλέον επωφελουμενα... ;) Λετε να δοκιμασω κι εγω Google Camera? Δεν θελω να rootαρω γ@μωτη. Δεν νομίζω να αξίζει το root. Έχεις ois (οπότε τραβάς sharp σε 1/10) και καλό nr. Πιο πολύ επωφελούνται κινητά χωρίς ois και μέτριο nr. Σκέψου ότι το nexus 5x χωρίς hdr+ τραβάει σε 1/15, ενώ με hdr+ σε 1/10 οπότε μεγάλο μέρος του όφελους είναι και από το shutter speed. (μιλάω για σκοτάδια) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_thes Δημ. August 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2017 Βαγγελη χερατη μπορω να βγαλω και με 0.3 δευτερα χωρις να ειναι κουνημενη!!! :D Εχω και μαρτυρα τον bill_thess!!! :D ισχύει.. είσαι ενας τρίποδας με ψυχή! Πρώτη απόπειρα lg g6 auto με ev. -1/22017-08-30_10-35-45 by Vagelis Kouzoglou, on Flickr Στάλθηκε από το LG-H870 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk φίλε μου εγω απογοητευτηκα απο το G6 και το έδωσα την τρίτη μέρα.. πολυ κατώτερο απο G4/G5 έβγαλαν και το night mode και τα πράγματα είναι ακόμα χειρότερα στις νυχτερινές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giwrgos_Gk Δημ. August 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2017 Ξέρεις γιατί το λέω; Αν δεν κάνω λάθος δεν έχει ois. Οπότε για μένα ταχύτητες όπως 1/4 δεν είναι τόσο εφικτές. Θα πρέπει να τραβάς πολλές, να έχεις καλό πιάσιμο και να έχεις και την πολυτέλεια της ηρεμίας και του χρόνου. Εδώ το 1/12 που έχουν ορισμένα κινητά χωρίς ois και θέλει λιγο προσοχή. Για αυτό και επιμένω να δούμε και μερικά δείγματα στο auto και από εκεί και πέρα βάλε και τρίποδο :)Έχεις δίκιο Αντρέα αλλά αν δεις auto θα απογοητευτεις σε προειδοποιω :p Βγαίνουν πολύ soft οι φωτογραφίες δεν ξέρω γιατί, φαντάζομαι με μια αναβάθμιση μπορεί διορθωθεί (λέμε τώρα). Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. August 30, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2017 Έχεις δίκιο Αντρέα αλλά αν δεις auto θα απογοητευτεις σε προειδοποιω :p Βγαίνουν πολύ soft οι φωτογραφίες δεν ξέρω γιατί, φαντάζομαι με μια αναβάθμιση μπορεί διορθωθεί (λέμε τώρα). Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ε αμα έχει θόρυβο τι να κάνει και αυτό; Soft θα βγει μετα το nr. Τεσπα, ανέβασε και βλέπουμε. Θα το έλεγες πολύ χειρότερο απο το moto z play? Προσεξε είσαι και φρέσκος από g5 οπότε μια φρίκη ήταν αναμενόμενη :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. August 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2017 ισχύει.. είσαι ενας τρίποδας με ψυχή! φίλε μου εγω απογοητευτηκα απο το G6 και το έδωσα την τρίτη μέρα.. πολυ κατώτερο απο G4/G5 έβγαλαν και το night mode και τα πράγματα είναι ακόμα χειρότερα στις νυχτερινές Από το g5 με τίποτα δεν είναι κατώτερο από το g4 δεν θυμάμαι πανε χρόνια που το είχα,πρόλαβες το τελευταίο update στο xda γράφουν για ολική μετάλλαξη της κάμερας Στάλθηκε από το LG-H870 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
x_vagos_x Δημ. August 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2017 Βαγγελη καλοριζικο! Νομισα το ειχες απλα για δοκιμη :p Δωσε auto στο λαό. ;) Δεν ξερω για το G5, γιατι και μεγαλυτερο αισθητηρα ειχε, και περισσοτερη λεπτομερεια λογω αναλυσης εκεινο, σε σχεση με το G6. Εγω ως τωρα θεωρουσα το G6 ενα τσικ πιο πισω φωτογραφικα απο τις φετινες ναυαρχιδες (s8 u11 κτκ), και περισσοτερο εφαμιλλο του S7/htc10. Πλεον αναμενω το V30. Ελπιζω να μην ακολουθηθει η τακτικη των G4-v10 που ειχαν ιδιο αισθητηρα-φακους. Αντρεα περαν των shutter speeds εχει και αλγοριθμικα πλεονεκτηματα ομως. Γι' αυτο το σκεφτομαι... Instagram Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giwrgos_Gk Δημ. August 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2017 Ε αμα έχει θόρυβο τι να κάνει και αυτό; Soft θα βγει μετα το nr. Τεσπα, ανέβασε και βλέπουμε. Θα το έλεγες πολύ χειρότερο απο το moto z play? Προσεξε είσαι και φρέσκος από g5 οπότε μια φρίκη ήταν αναμενόμενη :lol:Το moto z play είχε πολύ θόρυβο αλλά κρατούσε την λεπτομέρεια, εδώ είναι πολύ επιθετική η επεξεργασία για την αφαίρεση τού θορύβου και γίνεται όλη η φωτογραφία άχρωμη και χωρίς λεπτομέρεια. Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts