x_vagos_x Δημ. August 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2017 (edited) Μάριε με καπακώνεις φίλε; :P EDIT: ΤΩΡΑ ΘΑ ΔΕΙΣ ΣΕΝΤΟΝΑΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΟΣΤΑΡΩ. Edited August 30, 2017 by x_vagos_x Instagram Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. August 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2017 Μάριε με καπακώνεις φίλε; :P Μπα οχι ακομα, εξαρτάται απο την συμπεριφορά σου... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
x_vagos_x Δημ. August 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2017 ΗTC U11 εντελώς βράδυ, με μόνο φως τις κολώνες και την εικονιζόμενη λάμπα στην είσοδο του σπιτιού. Full auto βγάλτε-πυροβολήστε με hdr auto αν θυμάμαι καλά. 2017-08-29 20.44.45 by Vangelis Lasithiotakis, on Flickr 2017-08-29 20.44.35 by Vangelis Lasithiotakis, on Flickr 2017-08-29 20.44.23 by Vangelis Lasithiotakis, on Flickr 2017-08-29 20.44.14 by Vangelis Lasithiotakis, on Flickr 2017-08-29 20.43.55 by Vangelis Lasithiotakis, on Flickr 2017-08-29 20.44.57 by Vangelis Lasithiotakis, on Flickr 2017-08-29 20.43.39 by Vangelis Lasithiotakis, on Flickr ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ. :lol::lol::lol: Instagram Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. August 30, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2017 Βαγγέλη σε ορισμένες μου βγάζει "400 bad request" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
x_vagos_x Δημ. August 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2017 (edited) Μάλλον έχει λόξυγγα το Flickr. Σε 3 PC μου τις ανοίγει όλες, και σε Incognito. Τσέκαρε πάλι. ;) Edited August 30, 2017 by x_vagos_x Instagram Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. August 30, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2017 Σωστά. Τώρα με έβαλε. Στη πρώτη νομίζω ότι δεν έχει νετάρει. Βέβαια υποθέτω ότι πρέπει να ήταν πολύ σκοτεινά. Γενικά το έφερες στα όρια του. Το τελίκιασες το iso :). Πως κρίνεις την εμπειρία σου στις νυχτερινές σε σχέση με άλλα κινητά που έχεις πιάσει; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. August 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2017 Στο αυτόματο με το Α5 Φουλ ανάλυση https://postimg.org/image/bkc1geys5/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_thes Δημ. August 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2017 2017-08-29 20.43.39 by Vangelis Lasithiotakis, on Flickr ενω είναι σχετικά καλοφωτισμένη νυχτερινή, είναι τίγκα στο θόρυβο.. το S8 σίγουρα θα τα πήγαινε καλύτερα, ασε που δε θα ανέβαζε πάνω απο 1000-1200 iso με τίποτα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highland1 Δημ. August 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2017 U11 with HDR: with HDR by Vangelis Lasithiotakis, on Flickr U11 no HDR: no HDR by Vangelis Lasithiotakis, on Flickrσου εκαψε λιγο τον ουρανο χωρις hdr νομιζω ----- προσθήκη μηνύματος 77 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- S8+, επιλεκτική εστίαση, hdr off 20170826_182209 by marios86, on Flickrαξιοπρεπης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
x_vagos_x Δημ. August 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2017 Σωστά. Τώρα με έβαλε. Στη πρώτη νομίζω ότι δεν έχει νετάρει. Βέβαια υποθέτω ότι πρέπει να ήταν πολύ σκοτεινά. Γενικά το έφερες στα όρια του. Το τελίκιασες το iso :). Πως κρίνεις την εμπειρία σου στις νυχτερινές σε σχέση με άλλα κινητά που έχεις πιάσει; Όντως, δεν είχε κάνει κάτι σωστά, γι' αυτό κιόλας τράβηξα μια δεύτερη στο ίδιο σημείο λίγο μετά που ήταν πιο ισορροπημένο και το focus και η φωτομέτρηση. Ήταν παντού σκοτάδι, εκτός από τις κλασσικές non-led λάμπες στην κολώνα και την λάμπα του σπιτιού. Επίσης δεν έκανα ΚΑΝ tap to focus. Γενικώς είναι on par με τα υπόλοιπα γνωστά καμεροτηλέφωνα. Για auto νυχτερινό είναι όσο καλό ήταν το s8 μου που ποτέ μα ποτέ δεν είχα πρόβλημα. Η κυρίαρχη διαφορά u11 vs s8+ όπως θα πω και παρακάτω στον Βασίλη, είναι το noise reduction. Στα θετικά του είναι η χρωματική πιστότητα και η άπειρη λεπτομέρεια που δίνει σαν σύστημα φακών/σένσορα/whatever, και στα αρνητικά προσωπικά του καταλογίζω το μικρό dynamic range που με αναγκάζει να γυρνάω σε HDR μόνιμα on με το όποιο ghosting προκύπτει από κινήσεις θέματος ή χεριού κτλ κτλ. Κατά τ' άλλα είναι για μένα η μία ή η άλλη στο u11 vs s8+. ενω είναι σχετικά καλοφωτισμένη νυχτερινή, είναι τίγκα στο θόρυβο.. το S8 σίγουρα θα τα πήγαινε καλύτερα, ασε που δε θα ανέβαζε πάνω απο 1000-1200 iso με τίποτα Χωρίς να γνωρίζω πού θα πήγαινε το ISO (που δεν είναι και συγκρίσιμο μέγεθος), συμφωνώ πως έχει θόρυβο προφανώς. Διαφωνώ ότι το S8 θα τα πήγαινε καλύτερα. Αυτό που ξεκίνησα να λέω και στον Αντρέα, είναι πως το S8+ τείνει να κρύβει τον θόρυβο μέσω του έντονου sharpenning διά του επιθετικού jpeg engine του. Οπότε είτε έχεις ένα S8+ που ενώ τραβάει λεπτομερείς φωτογραφίες τις 'παραλείβει' κρύβοντας τον θόρυβό τους ΚΑΙ την fine λεπτομέρεια, είτε έχεις ένα u11 που αφήνει θόρυβο, αφήνει λεπτομέρεια, υπερεκθέτει για να φωτίσει ότι μπορεί να συγκαλύψει με συντηρητικό noise reduction. Σε ένα blind test σε full auto το S8+ θα έδειχνε καλύτερο, ναι. Σε pixel peeping επίπεδο όμως όχι. Ειδικά στις βραδινές το S8 μοιάζει να μην έχει κάνει focus πουθενά ή να έχει κουνηθεί, σαν αποτέλεσμα του noise reduction/sharpening. To u11 απλώς αφήνει μια λεπτομερή φωτογραφία με θόρυβο τόσο ώστε να μπορείς να τον "κρύψεις" με λίγο underexposing. Επί ίσοις όροις (ISO 800 shutter 1/20"), το U11 εντυπωσιάζει όπως και αν τα συγκρίνω. Χαζεύω δηλαδή τις φωτογραφίες μου και βλέπω νυχτερινές manual από τις διακοπές μου και δεν με ικανοποιεί αυτό που βλέπω από το S8+. Απόψε ίσως τραβήξω κάποιες νυχτερινές με τρίποδο για να ελέγξω τι παίζει. σου εκαψε λιγο τον ουρανο χωρις hdr νομιζω Ναι. Γενικά καίει πανεύκολα τα πάντα, ή μαυρίζει αντίστοιχα τις σκιές αν φωτομετρήσει τον ουρανό. Το HDR κατ' εμέ είναι απαραίτητο. Έχω καταλήξει όμως στα εξής, που είναι καλό: Μόνο και μόνιμα HDR=on για ημερίσιες, και είτε underexposed auto βραδινές είτε full manual. Instagram Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. August 30, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2017 Βαγγέλη αυτό που λες για το θόρυβο το είχα υποψιαστεί και από απλά δείγματα που ανεβάζατε. Το s8 φαινεται να έχει πιο επιθετικό nr. Οπότε είναι θέμα προτίμησης σε αυτό το τομέα (λεπτομέρια vs θορυβος). Δηλαδή στα μάτια μου έβλεπα παρόμοιο λόγο λεπτομέριας/θόρυβο. Προσωπικά στις raw μου φωτογραφίες δεν αφαιρώ το περισσότερο θόρυβο οπότε μάλλον το προτιμώ έτσι. Το dynamic range χειροτερεύει πολύ σε χαμηλό φωτισμό ή μόνο σε base iso δεν είναι εξίσου καλό με τα άλλα σου καμεροτηλέφωνα; Με προβλημάτισε λίγο αυτό που είχες γράψει για τα χρώματα. Εννοείς ότι υστερεί σε βάθος χρώματος ή απλά έχει μικρότερο vibrance η jpeg engine? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
x_vagos_x Δημ. August 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2017 Κι εγώ προτιμώ λεπτομέρεια και ανέχομαι θόρυβο γενικότερα, καθώς NR μπορείς να εφαρμόσεις after the fact. Ενώ λεπτομέρεια δεν μπορείς να... δημιουργήσεις ;) Δεν ξέρω πώς συμπεριφέρεται το dynamic range σε βραδινές με διαφορετικό φωτισμό. Θα το δοκιμάσω πάλι απόψε ή αύριο βράδυ. Ως τώρα σε base iso με αφήνει απογοητευμένο. Βράδυ από τα δείγματα που έβαλα φαίνεται να τα πηγαίνει καλά. Μου κάνει εντύπωση που ανεβάζει ISO 1500-3000 για πλάκα στις αυτόματες βραδινές, οπότε υποψιάζομαι πως είναι σε όλο το φάσμα μικρό το dynamic range. Στο τελευταίο νομίζω έχει μικρότερο vibrance. Το βάθος χρώματος είναι αρκετά καλό χωρίς να είναι Lumia 950xl... Instagram Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtf4270 Δημ. August 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2017 Htc u11 #best camera ever# auto exp -0.2 IMAG0466 by foxy4270, on Flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_thes Δημ. August 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2017 S8+, επιλεκτική εστίαση, hdr off 20170826_182209 by marios86, on Flickr καταπληκτική φωτογραφία.. με τρομερή λεπτομέρεια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. August 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2017 καταπληκτική φωτογραφία.. με τρομερή λεπτομέρεια Θενκς φίλε όντως έγραψε πολυ ωραία!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtf4270 Δημ. August 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2017 γιατι σβηστηκε το σχολιο μου? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. August 30, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2017 γιατι σβηστηκε το σχολιο μου? Γιατί είναι flame και αντίθετο στους όρους. Και αν δεν θες να ακολουθήσεις και εσύ παρακαλώ σταμάτα να το κάνεις. Δεν έχει περάσει ούτε μέρα από την στιγμή που τελείωσε το ban του τωρινού σου προφιλ. Είχες γράψει: Καποιοι εδω μεσα δεν αντεχουν την ανωτεροτητα του u11. Βλεπω επανειλημμενα ακριβως κατω απο φωτο του u11...μπαινουν αποκλειστικα κατοχοι του S8 και κανουν παραθεση κατι ασχετες φωτογραφιες απο galaxy S8... Για ποιο λογο? για να μην φαινονται οι φωτο απο το u11? τι θα κερδισετε με αυτο που κανετε? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
x_vagos_x Δημ. August 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2017 HTC U11 hdr auto: 2017-08-30 16.19.03 by Vangelis Lasithiotakis, on Flickr 2017-08-30 14.38.53 by Vangelis Lasithiotakis, on Flickr Instagram Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. August 30, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2017 HTC U11 hdr auto: 2017-08-30 16.19.03 by Vangelis Lasithiotakis, on Flickr Πολυ ωραία!!! :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
x_vagos_x Δημ. August 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2017 Σας μερσώ. Πάω να τη βάλω και στο άλλο topic, κ μένα μ' άρεσε. Instagram Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. August 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2017 Ωραία είναι Βαγγέλη ριχτην!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtf4270 Δημ. August 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2017 HTC U11 hdr auto: 2017-08-30 16.19.03 by Vangelis Lasithiotakis, on Flickr 2017-08-30 14.38.53 by Vangelis Lasithiotakis, on Flickr το touch auto exposure ...που το εχεις? on/off? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
x_vagos_x Δημ. August 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2017 Το έχω on. Instagram Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtf4270 Δημ. August 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2017 Το έχω on. on=spot metering off= center metering Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
x_vagos_x Δημ. August 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2017 Thanks. Καλό. Και έχεις την επιλογή και σε manual και σε auto. Nice. Instagram Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts