scorpio3 Δημ. August 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2017 Αntretng #345 αν ανατρέξω πιο πίσω υπάρχουν κι άλλα IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. August 21, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2017 Αntretng #345 αν ανατρέξω πιο πίσω υπάρχουν κι άλλα Τι σχεση εχει το σχολιο σου περι "χαλια φοντο" με το σχολιο για το υπερβολικο nr? Τα μηνυματα ορθα διεγραφησαν και αν δεν θελετε να ακολουθησετε και εσεις παρακαλω μεινετε ontopic χωρις ανουσιες κοντρες. Ευχαριστω. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highland1 Δημ. August 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2017 s8+ autοnoirhttps://flic.kr/p/XWPXcF Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. August 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2017 Τι σχεση εχει το σχολιο σου περι "χαλια φοντο" με το σχολιο για το υπερβολικο nr? Τα μηνυματα ορθα διεγραφησαν και αν δεν θελετε να ακολουθησετε και εσεις παρακαλω μεινετε ontopic χωρις ανουσιες κοντρες. Ευχαριστω.δεν εχω καμία διάθεση για κόντρα εκτός αν τον υποστηριζεις εσυ συγκεκριμένα... παντα ειναι εριστικός ο gtf470 μονο με samsung λες κ είμαστε μικρα παιδιά... να τα λεμε ολα εξω απο τα δόντια κ ξανασβηστο.. μιλαμε παντελονατα, αντρικια κ ηλεκτρονικά αλλα ετσι ειναι δεν κρυβόμαστε.. εδω βαζουμε φωτο ολοι δεν γινόμαστε εριστικοι οπως ο gtf470 μην κρυβόμαστε απο τις λέξεις μιληστε στα ίσια IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtf4270 Δημ. August 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2017 @Vlasismiriagos αυτη εχει λεπτομερεια στα φρυδια? πως τη βλεπεις? αμα εχεις να ανεβασεις κατι αντιστοιχο με S8...παρακαλω να το δουμε . Μεχρι τοτε αφηστε την κακοπροαιρετη κριτικη στην ακρη Htc u11 auto...exp -0.7 IMAG0409 by foxy4270, on Flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. August 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2017 δεν εχω καμία διάθεση για κόντρα εκτός αν τον υποστηριζεις εσυ συγκεκριμένα... παντα ειναι εριστικός ο gtf470 μονο με samsung λες κ είμαστε μικρα παιδιά... να τα λεμε ολα εξω απο τα δόντια κ ξανασβηστο.. μιλαμε παντελονατα, αντρικια κ ηλεκτρονικά αλλα ετσι ειναι δεν κρυβόμαστε.. εδω βαζουμε φωτο ολοι δεν γινόμαστε εριστικοι οπως ο gtf470 μην κρυβόμαστε απο τις λέξεις μιληστε στα ίσια Μα και η απάντηση του σε μένα ειρωνική και προσβλητική ήταν αλλά δεν είδα να σβήστηκε κάτι. Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. August 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2017 @Vlasismiriagos αυτη εχει λεπτομερεια στα φρυδια? πως τη βλεπεις? αμα εχεις να ανεβασεις κατι αντιστοιχο με S8...παρακαλω να το δουμε . αυτο δεν ειναι προκληση τωρα δηλαδη? ουτε κοντρα? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. August 21, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2017 (edited) Όταν ξεκίνησε το θέμα είχαμε προειδοποιήσει από την αρχή να μην κάνετε flame. Προσωπικά έστησα το συγκεκριμένο thread με επιπλέον κανόνες ώστε να μην υπήρχαν περιθώρια για εντάσεις. Από ότι βλέπω όμως δεν σέβεστε ούτε το thread ούτε τις συστάσεις μου ούτε τους συμφορουμίτες σας και επιπλέον με κατηγορείτε και για μεροληψία και "υποστήριξη". Για να μην μιλήσω για τα άπειρα pm που έχετε στείλει κατηγορώντας ο ένας τον άλλο ή ακόμα και εμένα. Το θέμα κλειδώνει μέχρι νεοτέρας. Εδώ θα κάνετε τεχνική ανάλυση των φωτογραφικών των κινητών σας. Θα ανεβάζετε τις φωτογραφίες χωρις καμια επεξεργασια σε site όπου φαίνεται το exif (πχ flickr) και από τα υπόλοιπα μέλη θα επιτρέπετε μόνο απλή ανάλυση (πχ θόρυβος, dynamic range κλπ). Δεν θα επιτρέπονται όμως σχόλια όπως "κακή κάμερα", "η Χ εταιρεία είναι χάλια" κλπ παρά μόνο ουσιαστική κριτική. Και πάνω από όλα δεν θα επιτρέπονται αρνητικά σχόλια προς τα μέλη πχ "εισαι κακός φωτογράφος", "είσαι στραβός" κλπ. Ακόμη, μολονότι θα φαίνονται και στο exif, θα πρέπει να αναγράφετε την έκθεση (πχ ev -1) αν τραβήξατε auto αν ενεργοποιήσατε hdr αν τραβήξατε με οποιονδηποτε τροπο manual mode (πχ πειράξατε το iso, shutter, wb ή focus) να μπορεί να φαίνεται το exif (πχ να έχει ανεβεί στο flickr ή google photos) Γίνεται μια προσπάθεια να γίνει ενα thread όπου αντι να προσπαθούμε να δείχνουμε τα δυνατότερα σημεία προτιμάμε να επισημαίνουμε τα αδύναμα τους στοιχεία. Εμμονές τόσο υπέρ όσο και κατά συσκεύων καλό θα ήταν να αποφευχθούν προκειμένου να μην κλειδωθεί όπως το προηγούμενο http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=430812. Χρήσιμη συμβουλή θα ήταν να αγνοείτε σχόλια ή μέλη που φαίνεται ότι θα ξεκινήσει αντιπαράθεση. Στη περίπτωση που δεν το σεβαστείτε και αυτο το thread θα κλειδωθεί οριστικά χωρίς την δημιουργία νέου στη θέση του. Edited August 21, 2017 by Antretng Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators ZZW30 Δημ. August 22, 2017 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2017 4 παιδιά θα τα ξαναδείτε σε 7 μέρες από σήμερα... Ειναι αμαρτία ένα τόσο όμορφο τοπικ με φωτογραφίες που αποτελεί υπόδειγμα για όλα τα ελληνικά fora να το χαλάτε με flames και προσωπικές διαφορες. Ειδικά ο paok χαριστικά έχει νέο λογαριασμό και γράφει, αλλά απ ότι φαίνεται δεν εκτιμά ούτε στο ελάχιστο την ανοχή μας. Παρακαλώ συνεχίστε με τις όμορφες φωτογραφίες και μη μας αναγκάζετε να κάνουμε bans. Ευχαριστω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xostel77 Δημ. August 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2017 (edited) Σας ξέφυγαν οπως παντα 1-2 άτομα ακόμα που επρεπε οπωσδήποτε να φάνε ban αλλά είπαμε, η δικαιοσυνη ειναι τυφλή... εδώ μέσα ειναι και επιλεκτική. Καλο θα ηταν αφού μπαίνετε στον κόπο να καθαρίσετε το θεμα να το κάνετε σωστά,αν δεν είστε αποφασισμένοι μην κάνετε ΤΊΠΟΤΑ. 950 xl auto WP_20170813_16_11_28_Pro by Nikos Manousakis, on Flickr WP_20170813_16_10_45_Pro by Nikos Manousakis, on Flickr Edited August 22, 2017 by xostel77 Μανουσάκης Νίκος Xiaomi Mi 9T Pro http://www.monsterfish-greekfans.gr/forum http://www.facebook.com/nikos.manousakismariastavroulaki?ref=tn_tnmn http://www.youtube.com/user/xostel77?feature=mhee Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
x_vagos_x Δημ. August 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2017 Σεληναρι. Πανεμορφο... Instagram Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. August 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2017 Σας ξέφυγαν οπως παντα 1-2 άτομα ακόμα που επρεπε οπωσδήποτε να φάνε ban αλλά είπαμε, η δικαιοσυνη ειναι τυφλή... εδώ μέσα ειναι και επιλεκτική. Καλο θα ηταν αφού μπαίνετε στον κόπο να καθαρίσετε το θεμα να το κάνετε σωστά,αν δεν είστε αποφασισμένοι μην κάνετε ΤΊΠΟΤΑ. 950 xl auto WP_20170813_16_11_28_Pro by Nikos Manousakis, on Flickr WP_20170813_16_10_45_Pro by Nikos Manousakis, on Flickr Ωραία χρώματα και λεπτομέρειες!! ----- προσθήκη μηνύματος 12 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- S8+, auto, hdr on 20170820_175859 by marios86, on Flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giwrgos_Gk Δημ. August 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2017 Lg g5 auto Στάλθηκε από το LG-H850 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarirs Δημ. August 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2017 καιρος ηταν.....πολυ κουραστικοι ηταν.....θα υσηχασουμε 7 μερες.... Για να χαζεψουμε φωτο........ειναι πανεμορφες...:rolleyes: android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxontas2323 Δημ. August 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2017 S7 edge auto...απλα πατησα στην εστιαση και εριξα τον φωτισμο...δεν ξέρω την ορολογία του... Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra iPad Pro M4 Garmin Fenix 7X Sapphire Solar Apple Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. August 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2017 S7 edge auto...απλα πατησα στην εστιαση και εριξα τον φωτισμο...δεν ξέρω την ορολογία του... Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ωραία σκηνή αν θες ανεβασε την στο φλικρ για να σε βοηθήσουμε με τα τεχνικά. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. August 23, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2017 Redmi Note 4X με hdr+. Οι σκηνες ειναι πολυ πιο σκοτεινες απο οσο υποδηλωνει το iso και shutter (με στοκ εχουν περιπου 2 στοπ διαφορα). Αυτο που βλεπω ειναι οτι πιανει καλη λεπτομερια αλλα εχει και θορυβο τυπου hot pixels (με photoshop αφαιρουνται τα περισσοτερα). IMG_20170822_224902 by Andreas L., on Flickr IMG_20170822_225600 by Andreas L., on Flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. August 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2017 Redmi Note 4X με hdr+. Οι σκηνες ειναι πολυ πιο σκοτεινες απο οσο υποδηλωνει το iso και shutter (με στοκ εχουν περιπου 2 στοπ διαφορα). Αυτο που βλεπω ειναι οτι πιανει καλη λεπτομερια αλλα εχει και θορυβο τυπου hot pixels (με photoshop αφαιρουνται τα περισσοτερα). IMG_20170822_224902 by Andreas L., on Flickr IMG_20170822_225600 by Andreas L., on FlickrΜε πιο κάμερα app είναι τραβηγμένες? Black Leather Htc 10 Power Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. August 23, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2017 Με πιο κάμερα app είναι τραβηγμένες? Black Leather Htc 10 Power Το port της google camera απο pixel. Επιτρεπει το hdr+. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. August 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2017 (edited) Ωραία. Αυτό πάντως το ειχα παρατήρησει και εγώ στο htc. Με άλλες εφαρμογές αμα τραβήξεις Manual με ίδιο iso και shutter speed ήταν πιο σκοτεινές οι φωτος σε σχέση με την stock κάμερα.. Black Leather Htc 10 Power Edited August 23, 2017 by johnnyman25 Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. August 23, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2017 Ναι. Ο λογος ειναι οτι δεν δουλευει οπως το κλασικο hdr. Τραβαει πολλαπλες φωτογραφιες ολες με ιδια μικροτερη εκθεση, επιλεγει την πιο sharp ως βαση, κανει multiframe noise reduction και επειτα την φωτιζει οσο χρειαζεται και οπου χρειαζεται. Παντως οταν ημουν με miui νομιζω ηταν ακομα καλυτερο το αποτελεσμα. Τωρα ειμαι με Lineage. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. August 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2017 Σε μένα που είμαι με purefusion os σε χαμηλό φωτισμό έχω ενα παράξενο noise pattern σαν κάθετες γραμμές... Black Leather Htc 10 Power Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. August 23, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2017 Οταν στο κανει, αν τραβαγες με στοκ καμερα (ή μαλλον απλα αλλη καμερα μιας και δεν εισαι στοκ) μηπως εβγαινε πιο σκοτεινη; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. August 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2017 Οταν στο κανει, αν τραβαγες με στοκ καμερα (ή μαλλον απλα αλλη καμερα μιας και δεν εισαι στοκ) μηπως εβγαινε πιο σκοτεινη;Και σε στοκ και σε aosp που ειμαι τωρα είναι πιο σκοτεινές οι φωτος σε σχέση σε σχέση με τον στοκ κάμερα της htc. Μιλάω πάντα για νυχτερινες. Black Leather Htc 10 Power Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxontas2323 Δημ. August 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2017 Ωραία σκηνή αν θες ανεβασε την στο φλικρ για να σε βοηθήσουμε με τα τεχνικά. Νομιζω τα εκανα σωστα Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra iPad Pro M4 Garmin Fenix 7X Sapphire Solar Apple Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts