celtic1453 Δημ. January 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2018 Δεν μπορώ να φτι;ξω το ir. Πέρασα magisk, επελεξα selinux και το άνοιξα σε πρασινο, πέρασα το zip IR και τίποτα. Τα ίδια failed to initialize αφου το κανεις permisive απο κατω εχει το " persist across reboots" Το επελεξες? Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xasta11 Δημ. January 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2018 [/color]αφου το κανεις permisive απο κατω εχει το " persist across reboots" Το επελεξες? το επελεξα τωρα αλλα παλι τα ιδια Παράθεση Apple :rocket: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo307cc Δημ. January 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2018 [/color] το επελεξα τωρα αλλα παλι τα ιδιαΆνοιξε το magisk, πηγαίνε στον υπερχρηστη και δώσε δικαιώματα στο com.qti.service.colorservice! Δεν ξέρω αν βοηθήσει βέβαια.. Στάλθηκε από το LEX722 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xasta11 Δημ. January 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2018 Άνοιξε το magisk, πηγαίνε στον υπερχρηστη και δώσε δικαιώματα στο com.qti.service.colorservice! Δεν ξέρω αν βοηθήσει βέβαια.. Στάλθηκε από το LEX722 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk μόνο μία υπηρεσία εχει εκει και η οποια ειναι η com.qualcomm.timeservice.. τίποτα αλλο Παράθεση Apple :rocket: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo307cc Δημ. January 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2018 μόνο μία υπηρεσία εχει εκει και η οποια ειναι η com.qualcomm.timeservice.. τίποτα αλλοΤότε δεν ξέρω, συγγνώμη.. Στάλθηκε από το LEX722 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. January 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2018 μόνο μία υπηρεσία εχει εκει και η οποια ειναι η com.qualcomm.timeservice.. τίποτα αλλο Απεγκατεστησε το ΑΡΡ του IR Και ξανά περνά το μέσω TWRP ως ΖΙΡ. Έχει οδηγίες πιο πάνω Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xasta11 Δημ. January 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2018 Απεγκατεστησε το ΑΡΡ του IR Και ξανά περνά το μέσω TWRP ως ΖΙΡ. Έχει οδηγίες πιο πάνω πως να το κανω απεγκατασταση? το πέρασα ξανα το zip κατευθειαν και δε δουλευει πάλι Παράθεση Apple :rocket: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. January 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2018 πως να το κανω απεγκατασταση? το πέρασα ξανα το zip κατευθειαν και δε δουλευει πάλι Root uninstaller Και μετά το φλασαρεις ξανά μέσω twrp Και.μετα οτι βηματα.εκανες Δώσε Ρουτ περμισσιον στα παντα Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xasta11 Δημ. January 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2018 Root uninstaller Και μετά το φλασαρεις ξανά μέσω twrp Και.μετα οτι βηματα.εκανες Δώσε Ρουτ περμισσιον στα παντα τα ίδια δε λειτουργεί εκανα τα εξης βηματα 1. uninstal 2. reboot 3. reboot σε twrp 4. εγκατασταση zip 5. reboot στο system 6. Στο AICP Extras -> System Behavior εβαλα permissive και την απο κατω επιλογή on 7. Άνοιξα την εφαρμογη και γραφει failed to initialize και μετα δε μου εχει επιλογη να αλλαξω το control Παράθεση Apple :rocket: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. January 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2018 τα ίδια δε λειτουργεί εκανα τα εξης βηματα 1. uninstal 2. reboot 3. reboot σε twrp 4. εγκατασταση zip 5. reboot στο system 6. Στο AICP Extras -> System Behavior εβαλα permissive και την απο κατω επιλογή on 7. Άνοιξα την εφαρμογη και γραφει failed to initialize και μετα δε μου εχει επιλογη να αλλαξω το control Όταν μπηκες στα AICP EXTRAS σου ζήτησε δικαιώματα υπερχρήστη; Εχεις.βάλει ΡΟΟΤ Magisk? Magisk manager και ποιες; Εκδόσεις; Και ποια Ρομ Εχεις; Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. January 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2018 Με την AIXP 8.1 έχω SOT +1 ωρα από τι με τις αλλες Ρομ Περίπου 6+ ωρες SOT Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xasta11 Δημ. January 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2018 Όταν μπηκες στα AICP EXTRAS σου ζήτησε δικαιώματα υπερχρήστη; Εχεις.βάλει ΡΟΟΤ Magisk? Magisk manager και ποιες; Εκδόσεις; Και ποια Ρομ Εχεις; Λοιπον, αφου εγκατεστησα την AICP 13.1 φλασαρα το magisk 15.3 Παράθεση Apple :rocket: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. January 25, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2018 εχω προβληματιτει\\ Η ΡΟΜ ειναι εξαιρετικη δεν παιζει ομως με καμια κυβερνηση notification LED στο Viber lightflow κτλ ΜΕ ΤΠΤ καμια βοηθεια? Cris καμια ιδεα AICP 8.1.1 LightFlow σε AICP 8.1???Γιατί??Δεν έχει on board settings led?? Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo307cc Δημ. January 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2018 LightFlow σε AICP 8.1???Γιατί??Δεν έχει on board settings led?? Εχει κανονικα.Σε εμενα δουλευουν! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagetore Δημ. January 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2018 Κταστημα για να έχω spare μπαταρία για το μέλλον όταν φθαρεί αυτή ξέρει κανείς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Redshift Δημ. January 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2018 Κταστημα για να έχω spare μπαταρία για το μέλλον όταν φθαρεί αυτή ξέρει κανείς; δεν σε συμφερει να στοκαρεις μπαταρια απο τωρα οταν θα χρειαστει να του την αλλαξεις θα εχει χαλασει Παράθεση Settings > Wi-Fi & Internet > Private DNS > dns.adguard.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. January 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2018 LightFlow σε AICP 8.1???Γιατί??Δεν έχει on board settings led?? Κάτι Κολ λήμα είχε φαει Το.έφτιαξα Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. January 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2018 (edited) Eκανα μιαν λαλακια με. Mac address ghost Kαι δε μπορω να μπω πουθενα σε κανένα router, Password failed λέει σε ολα(!) Καμιαν ιδεα; Edited January 25, 2018 by celtic1453 Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. January 25, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2018 Eκανα μιαν λαλακια με. Mac address ghost Kαι δε μπορω να μπω πουθενα σε κανένα router, Password failed λέει σε ολα(!) Καμιαν ιδεα; Φλάσαρε μια την update rom μεσα απο το ζιπ στην αρχικη σελιδα που έχει το φουλ firmware update μεσα το μαμά.. Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagetore Δημ. January 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2018 δεν σε συμφερει να στοκαρεις μπαταρια απο τωρα οταν θα χρειαστει να του την αλλαξεις θα εχει χαλασει Το σκεφτόμουν, αλλα πρώτη φορά σέβομαι τη μπαταρία κινητού στο τροπο φορτιαης και θα κρατήσει 1.5 χρόνο χαλαρά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xasta11 Δημ. January 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2018 Λοιπον, αφου εγκατεστησα την AICP 13.1 φλασαρα το magisk 15.3 καποιος να βοηθησει για το IR? Παράθεση Apple :rocket: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. January 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2018 καποιος να βοηθησει για το IR? Εχεις σίγουρα το selinux σε permissive? --Σε custom Aicp εκλετκκη απενεργοποίηση των sim παιζει; Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. January 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2018 Λοιπόν ...μετά από αρκετές δοκιμές πιστεύω ότι πολύ καλά αποτελέσματα από την κάμερα παίρνουμε με την έκδοση GC_Android-6.0+_arm-arm64_C2API_maxParam.apk , όποιος θέλει ας την κατεβάσει από εδώ https://www.celsoazevedo.com/files/android/google-camera/ και ας γράψει εντυπώσεις Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsigpan Δημ. January 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2018 Παιδες καλησπερα. Επειδη πλεον μονο το 32αρι- 4gb υπαρχει σε αποθεμα και βλεπω να μενουν λιγα κομματια στο Banggood, ο καθαρος χωρος που απομενει για εγκατασταση εφαρμογων ειναι επαρκης για εναν απλό χρηστη; Το τηλεφωνο που εχω τωρα ειναι το redmi note 3 pro to 32αρι και μετα την εγκατασταση των εφαρμογων μου, εχει 13,5 gb ελευθερα. Στο note ομως με την καρτα sd, εχω βαλει να αποθηκευται το Titanium backup, συν τα αρχεια του TWRP backup. Στο LeEco Pro3 Elite μπορω να κανω το backup απευθειας σε εξωτερικη μοναδα αποθηκευσης και να επαναφερω(restore) απευθειας απο εκει; Ειναι λειτουργικό το τηλεφωνο με 10 gb ελευθερα ή θα ψαχνω σε κανενα 2μηνο να αδειασω εφαρμογες; Συμβιβαζομαι να μην αποθηκεύω φωτο-βιντεο στον εσωτερικο χωρο του κινητου(αφου ανα τακτα διαστηματα τα σωζω σε εξωτερικο δισκο), ετσι κανω και τωρα με το kenzo Απευθύνομαι κυριως στα παιδια που εχουν το 32αρι ποια ειναι η προσωπικη τους γνωμη; Απλα εχει μεινει η συζυγος χωρις τηλεφωνο και ελεγα να παραδωσω το αγαπημενο μου kenzo σ αυτη και να παω εγω σε note 4 αλλα προσωπικα το θεωρω downgread. Συγνωμη αν θεωρειται εκτος θεματος το ποστ μου. Ευχαριστω προκαταβολικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nommie21 Δημ. January 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2018 Καλησπέρα στην παρέα και από μένα... Μετά από 3 απροβληματιστα χρόνια με ένα αθάνατο Jiayu S3, με αφορμή τον πατέρα μου που θέλησε να του βρω ένα καλό vfm εισαγωγικό smartphone, μετά από αρκετό ψάξιμο έπεσα πάνω στα φοβερά χαρακτηριστικά και στους 140000+ πόντους του LeEco Pro3 Elite, αποφασίζοντας εκτουτου να του κάνω δώρο το παλιό S3 και να μου κάνω εμένα δώρο αυτό το εκπληκτικό για την τιμή του κινητό. Η παραγγελία έγινε μέσω του gearbest.de καθώς διαμένω στην Γερμανία, στην λίγο ακριβότερη τιμή των 142€ καθώς η παραγγελία μέσω Bangood δεν προέβλεπε expedited shipping. Η ερώτηση μου είναι η εξής: Υπάρχει κάποιος που να έχει παραλάβει από gearbest, να μου πει με ποια rom έρχεται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts