Socrates77 Δημ. December 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2017 απο ποιό κατάστημα το πήρες ?σε ποιά τιμή το πήρες , πλήρωσες τελωνείο? ενημέρωσε με παρακαλώ.. από bangood το πήρα 147 euro,(εγω δυστυχώς το πλήρωσα αρκετά:lol:), εαν βάλεις priority δεν πληρώνεις τελωνείο!!!!!!! Παράθεση iPad Pro 12.9 ZTE Axon 7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PetAthan Δημ. December 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2017 καλημέρα , Το παρέλαβα και εγώ σήμερα , 4/32 Μια ερώτηση για τον έλεγχο του bootloader απλά συνδέω το κινητό me to pc και τρέχω το tool για check bootloader ? Γιατι το tool λέει ότι πρέπει να έχω drivers installed ? σημείωση θα συνδεθώ με win 10 ευχαριστώ... Όλα βρίσκονται στην πρώτη σελίδα.. Εδώ MultiTool CheckUnlockBootloader και εγκ/σης TWRP- by CrisBal και μετά εδώ.. http://www.myphone.gr/foru...09#post6976109 οδηγός εγκατάστασης ADB & Fastboot.. Στα win 10 το usb debuggin πρέπει να είναι απενεργοποιημένο, έτσι δούλεψε σε εμένα αλλά και σε άλλους.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Socrates77 Δημ. December 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2017 (edited) Όλα βρίσκονται στην πρώτη σελίδα.. Εδώ MultiTool CheckUnlockBootloader και εγκ/σης TWRP- by CrisBal και μετά εδώ.. http://www.myphone.gr/foru...09#post6976109 οδηγός εγκατάστασης ADB & Fastboot.. Στα win 10 το usb debuggin πρέπει να είναι απενεργοποιημένο, έτσι δούλεψε σε εμένα αλλά και σε άλλους.... ευχαριστώ πολύ ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- απο ποιό κατάστημα το πήρες ?σε ποιά τιμή το πήρες , πλήρωσες τελωνείο? ενημέρωσε με παρακαλώ.. και για τους δύσπιστους αναφορικά με το priority (αν πληρώνουμε τελωνείο) σας παραθέτω μέρος συζήτησης από live chat bangood : 1. With priority shipping ...will I be safe from paying customs? 2. Do you provide eu charger ? in advance Thanx Sissy 12:24:35 pm let me check for you.wait a moment,thanks i have checked for you ,you can choose priority to your country , it is free tax, any tax problem you can contact us ,we will solve for you 12:25:25 pm https://www.banggood.com/LeTV-Leeco-Le-Pro3-Elite-5_5-inch-4GB-RAM-32GB-ROM-Snapdragon-820-Quad-core-4G-Smartphone-p-1162406.html?rmmds=cart_middle_products&ID=232&cur_warehouse=HK?dckf=o_Sissy Can you save this link?It is the same with the product page, but i will be much appreciated if you place order from this link later. Many thanks for your cooperation. Thank you so much ! Edited December 7, 2017 by Socrates77 Παράθεση iPad Pro 12.9 ZTE Axon 7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos196 Δημ. December 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2017 από bangood το πήρα 147 euro,(εγω δυστυχώς το πλήρωσα αρκετά:lol:), εαν βάλεις priority δεν πληρώνεις τελωνείο!!!!!!! σε ευχαριστώ πολύ.. με κουπόνι απο bagood το βρήκα στα 136 ευρώ περίπου με priority..λέω να το χτυπήσω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. December 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2017 σε ευχαριστώ πολύ.. με κουπόνι απο bagood το βρήκα στα 136 ευρώ περίπου με priority..λέω να το χτυπήσω.. Πάρτο Κανονική ναυαρχίδα Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arist1976 Δημ. December 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2017 σε ευχαριστώ πολύ.. με κουπόνι απο bagood το βρήκα στα 136 ευρώ περίπου με priority..λέω να το χτυπήσω.. Χτύπα το άφοβα. Σε αυτά τα λεφτά δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο. Αποκλείεται να το μετανιώσεις.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Socrates77 Δημ. December 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2017 (edited) Δυστυχώς μου ειρθε με μαμά 26ς , είναι ποιο πεδεμα να βάλω των παιδιών τη ρομ? Και δυο ακόμα ερωτήσεις 1 .ενω κατεβάζω από google play .....μου βγάζει ανά 5 λεπτά “google play services stopped’’’(πολύ σπαστικό) μπορεί να σκεφτεί κανείς για ποιο λόγο 2 το ποσοστό στη μπάραρια από που ενεργοποίηται ? Ευχαριστω ----- προσθήκη μηνύματος 15 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μάλλον το ένα το βρήκα “με ενημέρωση υπηρεσιών google’’ Και το %μπαταριας Edited December 7, 2017 by Socrates77 Παράθεση iPad Pro 12.9 ZTE Axon 7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. December 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2017 Δυστυχώς μου ειρθε με μαμά 26ς , είναι ποιο πεδεμα να βάλω των παιδιών τη ρομ? Και δυο ακόμα ερωτήσεις 1 .ενω κατεβάζω από google play .....μου βγάζει ανά 5 λεπτά “google play services stopped’’’(πολύ σπαστικό) μπορεί να σκεφτεί κανείς για ποιο λόγο 2 το ποσοστό στη μπάραρια από που ενεργοποίηται ? Ευχαριστω ----- προσθήκη μηνύματος 15 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μάλλον το ένα το βρήκα “με ενημέρωση υπηρεσιών google’’ Και το %μπαταριας Mπες μπαταρια---ποσοστο Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Socrates77 Δημ. December 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2017 Mπες μπαταρια---ποσοστο Thanx φιλε! Παράθεση iPad Pro 12.9 ZTE Axon 7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. December 7, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2017 Δυστυχώς μου ειρθε με μαμά 26ς , είναι ποιο πεδεμα να βάλω των παιδιών τη ρομ? Και δυο ακόμα ερωτήσεις 1 .ενω κατεβάζω από google play .....μου βγάζει ανά 5 λεπτά “google play services stopped’’’(πολύ σπαστικό) μπορεί να σκεφτεί κανείς για ποιο λόγο 2 το ποσοστό στη μπάραρια από που ενεργοποίηται ? Ευχαριστω ----- προσθήκη μηνύματος 15 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μάλλον το ένα το βρήκα “με ενημέρωση υπηρεσιών google’’ Και το %μπαταριας Μην δοκιμάσεις να την βάλεις από πάνω θα μπρικάρει πρέπει να περάσεις πρώτα την dev 019 και μετά TWRP και τελικά την ρομ. Τα άλλα στα απάντησαν τα παιδιά.. Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos196 Δημ. December 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2017 Εαν είχε sd slot, fm-radio και ψηφιακό σταθεροποιητή στη κάμερα, θα ήταν άπαιχτο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arist1976 Δημ. December 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2017 Εαν είχε sd slot, fm-radio και ψηφιακό σταθεροποιητή στη κάμερα, θα ήταν άπαιχτο.. Συμφωνώ.Ειδικά το ράδιο και το OIS ειναι απαραίτητα. Αλλά τι να κάνεις,μην είμαστε και πλεονέκτες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos196 Δημ. December 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2017 Συμφωνώ.Ειδικά το ράδιο και το OIS ειναι απαραίτητα. Αλλά τι να κάνεις,μην είμαστε και πλεονέκτες... τα 32g καλύπτουν κάπως? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arist1976 Δημ. December 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2017 Σημερα παρελαβε το τηλέφωνο του ενας φιλος που του βγηκε προβληματικο και το εστειλε πισω. και παρατήρησα στην εφαρμογη τς μπαταρίας, τις εφαρμογες που καταναλωναν τη μπαταρία είχε και μια 99916 και 99108 ή καπως έτσι τελος πάντων. Αντι για ονομα εφαρμογής είχε έναν αριθμό.Τι ακριβώς ειναι αυτά; Ξέρει κανείς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vision72 Δημ. December 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2017 Εγώ πάντως παράγγειλα μικρό otg γιατί με λίγα video σε 4K πρέπει να τα αποθέτεις σχετικά συχνά για να υπάρχει χώρος. 2 λεπτά video είναι γύρω στα 600Mb... Μια χαρά λύνεται το θέμα του χώρου. Παράθεση Leeco Cool1 4/64 Gold Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Socrates77 Δημ. December 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2017 Μην δοκιμάσεις να την βάλεις από πάνω θα μπρικάρει πρέπει να περάσεις πρώτα την dev 019 και μετά TWRP και τελικά την ρομ. Τα άλλα στα απάντησαν τα παιδιά.. Οκ ευχαριστώ!! Παράθεση iPad Pro 12.9 ZTE Axon 7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. December 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2017 Και εγώ πιστεύω πως είναι πολύ καλύτερο το elite για αυτό και επέλεξα αυτο Στάλθηκε από το W2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. December 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2017 το κινητο ειναι.....απαιχτο αλλα παλι τρωγομαι.... Χ722, ή Χ820?????????????????????????? 6/64? Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PetAthan Δημ. December 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2017 το κινητο ειναι.....απαιχτο αλλα παλι τρωγομαι.... Χ722, ή Χ820?????????????????????????? 6/64? Διακρίνω.. προδοσία.!!!!!!!!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. December 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2017 Iσως κρατήσω κ τα δυο τελικά.... Χαχαχαχα Τι έπαθε κ κλείνει η LeEco..... Κρίμα.... Με 1-2-3 προγραμματιστές σαν τα παιδιά εδώ οι συσκευές είναι εξωγήινες...... Κριμα Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex999 Δημ. December 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2017 Εγω λέω να πάρεις το Max :P χαχαχαχα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papg Δημ. December 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2017 (edited) Μην δοκιμάσεις να την βάλεις από πάνω θα μπρικάρει πρέπει να περάσεις πρώτα την dev 019 και μετά TWRP και τελικά την ρομ. Τα άλλα στα απάντησαν τα παιδιά.. Χρήστο αυτό δεν ισχύει για την 26; https://imgur.com/GzmlQ6R για την dev 019 που κοιτάμε; Edited December 8, 2017 by papg λαθος διατύπωση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
delliosgeo Δημ. December 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2017 Ουτε και σε εμενα δουλεύουν οι άλλες ir εφαρογές Ωχ! Σε εμένα (και κάποιον άλλο από εδω μέσα) γιατί δεν δουλεψε έτσι? Γιαααα να το ξαναδώ... ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Σε άλλες ειδήσεις: Σας έχει δουλέψει κανονικά το CloneIt, ShareIt, ES file explorer για μεταφορά peer to peer? Γιατί κανένα από τα 3 δεν μου δούλεψε και πρέπει να μεταφέρω 4,5G μέσω cloud... (otg καλώδιο για το 722 δεν εχω ακόμα) ----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ένα προβληματάκι με τη ROM και το recovery 3.1.1 του Chris. Όταν μπαίνω στο recovery δεν ανταποκρίνεται η οθόνη. Πρέπει να την κλειδώσω και να την ξεκλειδώσω για να λειτουργήσει. Το έχει αντιμετωπίσει και το λύσει κανείς; Το έκανα επανεγκατάσταση, αλλά τίποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. December 8, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2017 Ουτε και σε εμενα δουλεύουν οι άλλες ir εφαρογές ----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ένα προβληματάκι με τη ROM και το recovery 3.1.1 του Chris. Όταν μπαίνω στο recovery δεν ανταποκρίνεται η οθόνη. Πρέπει να την κλειδώσω και να την ξεκλειδώσω για να λειτουργήσει. Το έχει αντιμετωπίσει και το λύσει κανείς; Το έκανα επανεγκατάσταση, αλλά τίποτα. Συνήθως το κάνει στα 6/64 στα 4/32 αν έχει μπει σωστά δουλεύει. Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
delliosgeo Δημ. December 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2017 6/64 έχω. Υπάρχει λύση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts