Jump to content

LeEco Pro3 Elite (X722)

CrisBal
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εδώ και 2 εβδομάδες τρέχω την AOSIP

https://forum.xda-developers.com/le-pro3/development/rom-aosip-t3876679

ScreenOnTime με 4G, WiFi, GPS συνεχώς ανοικτά περίπου 4 ώρες με πολύ συχνή χρήση GPS και φωτογραφικής μηχανής.

Στην περίπτωση μου, με την Banggood 20s που είχα περίπου 2 χρόνια και που με 4G ανοικτό το SOT ισα που έφτανε τις 2:30 ώρες (ενώ στην αρχή έφτανε και 5 ώρες...), βρήκα αυτή τη Rom μετά από πολύ ψάξιμο στα σχόλια των χρηστών της και μπορώ να παραθέσω θετικές εντυπώσεις.

Στάλθηκε από το LEX722 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Απαντήσεις 3,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Εδώ και 2 εβδομάδες τρέχω την AOSIP

https://forum.xda-developers.com/le-pro3/development/rom-aosip-t3876679

ScreenOnTime με 4G, WiFi, GPS συνεχώς ανοικτά περίπου 4 ώρες με πολύ συχνή χρήση GPS και φωτογραφικής μηχανής.

Στην περίπτωση μου, με την Banggood 20s που είχα περίπου 2 χρόνια και που με 4G ανοικτό το SOT ισα που έφτανε τις 2:30 ώρες (ενώ στην αρχή έφτανε και 5 ώρες...), βρήκα αυτή τη Rom μετά από πολύ ψάξιμο στα σχόλια των χρηστών της και μπορώ να παραθέσω θετικές εντυπώσεις.

Στάλθηκε από το LEX722 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αυτή του Ισπανού με την κουκουβάγια χρησιμοποιώ κι εγώ, από τα τέλη του Δεκέμβρη.

Αρκετά καλή ROM, με πολλές παραμετροποιησεις, ικανοποιητική διάρκεια σε μπαταρία, updates περίπου 1 φορά το μήνα.

Eπειδή η συσκευή πάει στα χέρια 12χρονου παιδιού, ποια ρομ εκτός treble ( για να μην μπλέκω με τα περίεργα twrp ) να περάσω ? Δεν με απασχολεί να είναι 8 ή 9 αρκεί να είναι σταθερή και να έχει καλό SOT

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Eπειδή η συσκευή πάει στα χέρια 12χρονου παιδιού, ποια ρομ εκτός treble ( για να μην μπλέκω με τα περίεργα twrp ) να περάσω ? Δεν με απασχολεί να είναι 8 ή 9 αρκεί να είναι σταθερή και να έχει καλό SOT

Εμένα αυτή η ROM (aosip), μου αναβάθμισε το TWRP στην τελευταία έκδοση από μόνη της. :wacko:

Εμένα αυτή η ROM (aosip), μου αναβάθμισε το TWRP στην τελευταία έκδοση από μόνη της. :wacko:

θυμάσαι με ποιο twrp πήγες σε αυτή την rom ?

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

θυμάσαι με ποιο twrp πήγες σε αυτή την rom ?

Δυστυχώς όχι, αλλά κατέβασε την τελευταία έκδοση του TWRP, που ούτως ή άλλως θα παίζει με το τελευταίο update της aosip.

Για πάμε τώρα να μάθουμε πως περνάμε την ΑOSIP...

Εχω φλασάρει καταρχάς την επίσημη έκδοση του twrp 3.3.0.1-ZL0.img

έχω κατεβάσει τα :

AOSiP-9.0-Pizza-zl1-20190502.zip.md5sum

AOSiP-9.0-Pizza-zl1-20190502.zip

open_gapps-arm64-9.0-nano-20190518.zip

Magisk-v19.1.zip

η σωστή διαδικασία είναι η γνωστή ?

1. Download the ROM and GApps and transfer them to your device.

2. Boot to recovery (TWRP recommended).

3. Wipe the System, Cache, Data and ART/Dalvik cache.

4. Flash the ROM Zipfile.

5. Flash the GApps (optional, needed for e.g. Google Playstore to work).

6. Flash the root solution of your choice (optional).

7. Reboot your device.

Υπόψη ότι είμαι με την rom του Cris 6.0.030s

Edited by taliban

Για πάμε τώρα να μάθουμε πως περνάμε την ΑOSIP...

Εχω φλασάρει καταρχάς την επίσημη έκδοση του twrp 3.3.0.1-ZL0.img

έχω κατεβάσει τα :

AOSiP-9.0-Pizza-zl1-20190502.zip.md5sum

AOSiP-9.0-Pizza-zl1-20190502.zip

open_gapps-arm64-9.0-nano-20190518.zip

Magisk-v19.1.zip

η σωστή διαδικασία είναι η γνωστή ?

1. Download the ROM and GApps and transfer them to your device.

2. Boot to recovery (TWRP recommended).

3. Wipe the System, Cache, Data and ART/Dalvik cache.

4. Flash the ROM Zipfile.

5. Flash the GApps (optional, needed for e.g. Google Playstore to work).

6. Flash the root solution of your choice (optional).

7. Reboot your device.

Υπόψη ότι είμαι με την rom του Cris 6.0.030s

Η γνωστή διαδικασία είναι, αρκεί βέβαια να ξέρεις τι κάνεις... :p Όμως με την πρώτη εκκίνηση της ROM, μπορεί να πάρει και 10+ λεπτά για ν' ανοίξει (κάθεται και φορτώνει).

Η γνωστή διαδικασία είναι, αρκεί βέβαια να ξέρεις τι κάνεις... :p Όμως με την πρώτη εκκίνηση της ROM, μπορεί να πάρει και 10+ λεπτά για ν' ανοίξει (κάθεται και φορτώνει).

εχω φλασάρει ρομ σε διάφορες συσκευές δεκάδες φορές, απλά επειδή δεν έχω ασχοληθεί με project treble ( ούτε έχω διαβάσει παρά ελάχιστα πράγματα ) μπας και έχει κάποια διαφορά σε σχέση με τα κοινά φλασαρίσματα.

Εμένα με ενδιαφέρει να ειναι άκρως λειτουργικό με την aosip , δεν με απασχολεί να έχω και άλλη ρομ ώς εναλλαγή

Πήγαν όλα οκ με την Aosip.

Ποια έκδοση gcam βάζουμε ?

Πήγαν όλα οκ με την Aosip.

Ποια έκδοση gcam βάζουμε ?

Εγώ χρησιμοποιώ την κάμερα που έχει. Δεν έχω περάσει gcam. Ούτως ή άλλως, δε βγάζω πολλές φωτο. :p

αν εισαι ροοτ

απεγκαθιστας την ενσωματωμενη καμερα και περνας αυτη με το αντιστοιχο xml

ωραία, θα την δοκιμάσω το βράδυ ! Thanks!

Ενημερωτικά βρήκε update για την aosip σήμερα

ωραία, θα την δοκιμάσω το βράδυ ! Thanks!

Ενημερωτικά βρήκε update για την aosip σήμερα

Μόλις το έκανα το update και το κινητό μου έφριξε... :lol: Κάθεται στην οθόνη LeEco με τις ώρες και δεν προχωράει. Είναι η 2η φορά που μου συμβαίνει, μετά από update...

Μόλις το έκανα το update και το κινητό μου έφριξε... :lol: Κάθεται στην οθόνη LeEco με τις ώρες και δεν προχωράει. Είναι η 2η φορά που μου συμβαίνει, μετά από update...

χμ.....καθόλου καλό νέο........δεν στέλνεις ενημέρωση και στον dev της ρομ στο xda

χμ.....καθόλου καλό νέο........δεν στέλνεις ενημέρωση και στον dev της ρομ στο xda

Τελικά την έκανα clean install και τώρα λειτουργεί. Αλλά πρέπει να περιμένω να κατεβάσει όλες τις εφαρμογές μου πάλι, συν τα log in που χρειάζεται να κάνω... :(

Τελικά την έκανα clean install και τώρα λειτουργεί. Αλλά πρέπει να περιμένω να κατεβάσει όλες τις εφαρμογές μου πάλι, συν τα log in που χρειάζεται να κάνω... :(

ε καλά, με clean install λογικό είναι να λειτουργήσει. Κρίμα την ταλαιπωρία σου

Ερώτηση, χτες που την πέρασα εγώ, στα wipe μου έβγαλε ένα ακόμα πεδίο με την ένδειξη vendor το οποίο δεν το κλίκαρα για wipe.

Mετά όταν φλάσαρα το zip της ρομ μου έβγαλε 2 κόκκινες ενδείξεις σε κάτι που έχει σχέση με το vendor αλλά η ρομ φλασαρίστικε κανονικά.

Κεσκεσέ vendor , τι ρόλο βαράει ?

ε καλά, με clean install λογικό είναι να λειτουργήσει. Κρίμα την ταλαιπωρία σου

Ερώτηση, χτες που την πέρασα εγώ, στα wipe μου έβγαλε ένα ακόμα πεδίο με την ένδειξη vendor το οποίο δεν το κλίκαρα για wipe.

Mετά όταν φλάσαρα το zip της ρομ μου έβγαλε 2 κόκκινες ενδείξεις σε κάτι που έχει σχέση με το vendor αλλά η ρομ φλασαρίστικε κανονικά.

Κεσκεσέ vendor , τι ρόλο βαράει ?

Δεν εχω ιδεα.

Στην αρχη εκανα clean install την 1η rom, που βγηκε στις 18-12 νομιζω και τηβ ειχα ακομα μεσα. Ουτε με αυτην ανοιγε! Αναγκαστικα κατεβασα την τελευταια (το ειχα ανοιχτο σε twrp) απο υπολογιστη και με αυτην δουλεψε.

Εχουν δυο φιλοι μου το συγκεκριμενο κινητο με μαμα ρομ και λεω να τους περασω android 9 treble. Υπαρχει twrp που να υποστηριζει το treble οπως εχω στο δικο μου le max 2 η πρεπει να ακολουθησω το installation guide εδω https://forum.xda-developers.com/le-pro3/development/treble-project-treble-lepro3-x72x-t3820844. Επισης ποια ρομ προτεινεται ην τελευταια aicp 14;

Καμια βοήθεια για το παραπάνω;

Coolpad f1 (Great F1) - AEX MODDED LITE by jpower

Leeco Le Max 2 X820 6gb - 64gb (RROS-Q-8.7.3-20210920-x2-20210920)

19/March/2020 by C.B.G.)

Καμια βοήθεια για το παραπάνω;

δες τα μηνύματα μου τις 2-3 τελευταίες ημέρες, εκτός από το error με το vendor που ούτε κατάλαβα τι αφορά αλλά ούτε και είδα κάποια διαφορά η συσκευή δουλεύει κανονικά.

Τα έχει διαβάσει για το πώς πέρασες την aosip. Απλά ρωτάω αν υπάρχει twrp ώστε να κάνεις treble το κινητό και συγκεκριμένα ποια έκδοση. Πχ η 3.3.0 κάνει;

19/March/2020 by C.B.G.)

Τα έχει διαβάσει για το πώς πέρασες την aosip. Απλά ρωτάω αν υπάρχει twrp ώστε να κάνεις treble το κινητό και συγκεκριμένα ποια έκδοση. Πχ η 3.3.0 κάνει;

εγώ την aosip την πέρασα με την τελευταία έκδοση twrp-3.3.0-1 που κατέβασα μέσω της επίσημου apk .

H διαδικασία για να το κάνεις treble προϋποθέτει να κάνεις wipe στο vendor ή όχι ?

εγώ την aosip την πέρασα με την τελευταία έκδοση twrp-3.3.0-1 που κατέβασα μέσω της επίσημου apk .

H διαδικασία για να το κάνεις treble προϋποθέτει να κάνεις wipe στο vendor ή όχι ?

Ρωτω ποια ειναι η διαδικασια για να κανω το κινητο treble. Στο le max 2 που εχω υπαρχει twrp που το κανεις treble υπαρχει αντιστοιχο στο le pro 3 elite; Eσυ πως το εκανες treble;

19/March/2020 by C.B.G.)

• The title was changed to LeEco Pro3 Elite (X722)