hablando Δημ. May 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2019 Εδώ και 2 εβδομάδες τρέχω την AOSIP https://forum.xda-developers.com/le-pro3/development/rom-aosip-t3876679 ScreenOnTime με 4G, WiFi, GPS συνεχώς ανοικτά περίπου 4 ώρες με πολύ συχνή χρήση GPS και φωτογραφικής μηχανής. Στην περίπτωση μου, με την Banggood 20s που είχα περίπου 2 χρόνια και που με 4G ανοικτό το SOT ισα που έφτανε τις 2:30 ώρες (ενώ στην αρχή έφτανε και 5 ώρες...), βρήκα αυτή τη Rom μετά από πολύ ψάξιμο στα σχόλια των χρηστών της και μπορώ να παραθέσω θετικές εντυπώσεις. Στάλθηκε από το LEX722 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prodromosfan Δημ. May 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2019 τα ιδια και μενα με aicp14 μονο που εγω χρησιμοποιω πολλη whatsapp video call πλεον τη συνηθισα απο την 13 που ειχα και ηταν αστερι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. May 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2019 Εδώ και 2 εβδομάδες τρέχω την AOSIP https://forum.xda-developers.com/le-pro3/development/rom-aosip-t3876679 ScreenOnTime με 4G, WiFi, GPS συνεχώς ανοικτά περίπου 4 ώρες με πολύ συχνή χρήση GPS και φωτογραφικής μηχανής. Στην περίπτωση μου, με την Banggood 20s που είχα περίπου 2 χρόνια και που με 4G ανοικτό το SOT ισα που έφτανε τις 2:30 ώρες (ενώ στην αρχή έφτανε και 5 ώρες...), βρήκα αυτή τη Rom μετά από πολύ ψάξιμο στα σχόλια των χρηστών της και μπορώ να παραθέσω θετικές εντυπώσεις. Στάλθηκε από το LEX722 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Αυτή του Ισπανού με την κουκουβάγια χρησιμοποιώ κι εγώ, από τα τέλη του Δεκέμβρη. Αρκετά καλή ROM, με πολλές παραμετροποιησεις, ικανοποιητική διάρκεια σε μπαταρία, updates περίπου 1 φορά το μήνα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. May 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2019 Eπειδή η συσκευή πάει στα χέρια 12χρονου παιδιού, ποια ρομ εκτός treble ( για να μην μπλέκω με τα περίεργα twrp ) να περάσω ? Δεν με απασχολεί να είναι 8 ή 9 αρκεί να είναι σταθερή και να έχει καλό SOT Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. May 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2019 Eπειδή η συσκευή πάει στα χέρια 12χρονου παιδιού, ποια ρομ εκτός treble ( για να μην μπλέκω με τα περίεργα twrp ) να περάσω ? Δεν με απασχολεί να είναι 8 ή 9 αρκεί να είναι σταθερή και να έχει καλό SOT Εμένα αυτή η ROM (aosip), μου αναβάθμισε το TWRP στην τελευταία έκδοση από μόνη της. :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. May 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2019 Εμένα αυτή η ROM (aosip), μου αναβάθμισε το TWRP στην τελευταία έκδοση από μόνη της. :wacko: θυμάσαι με ποιο twrp πήγες σε αυτή την rom ? Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. May 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2019 θυμάσαι με ποιο twrp πήγες σε αυτή την rom ? Δυστυχώς όχι, αλλά κατέβασε την τελευταία έκδοση του TWRP, που ούτως ή άλλως θα παίζει με το τελευταίο update της aosip. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sxaxd Δημ. May 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2019 https://twrp.me/leeco/leecolepro3elite.html TWRP for 722 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. May 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2019 (edited) Για πάμε τώρα να μάθουμε πως περνάμε την ΑOSIP... Εχω φλασάρει καταρχάς την επίσημη έκδοση του twrp 3.3.0.1-ZL0.img έχω κατεβάσει τα : AOSiP-9.0-Pizza-zl1-20190502.zip.md5sum AOSiP-9.0-Pizza-zl1-20190502.zip open_gapps-arm64-9.0-nano-20190518.zip Magisk-v19.1.zip η σωστή διαδικασία είναι η γνωστή ? 1. Download the ROM and GApps and transfer them to your device. 2. Boot to recovery (TWRP recommended). 3. Wipe the System, Cache, Data and ART/Dalvik cache. 4. Flash the ROM Zipfile. 5. Flash the GApps (optional, needed for e.g. Google Playstore to work). 6. Flash the root solution of your choice (optional). 7. Reboot your device. Υπόψη ότι είμαι με την rom του Cris 6.0.030s Edited May 19, 2019 by taliban Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. May 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2019 Για πάμε τώρα να μάθουμε πως περνάμε την ΑOSIP... Εχω φλασάρει καταρχάς την επίσημη έκδοση του twrp 3.3.0.1-ZL0.img έχω κατεβάσει τα : AOSiP-9.0-Pizza-zl1-20190502.zip.md5sum AOSiP-9.0-Pizza-zl1-20190502.zip open_gapps-arm64-9.0-nano-20190518.zip Magisk-v19.1.zip η σωστή διαδικασία είναι η γνωστή ? 1. Download the ROM and GApps and transfer them to your device. 2. Boot to recovery (TWRP recommended). 3. Wipe the System, Cache, Data and ART/Dalvik cache. 4. Flash the ROM Zipfile. 5. Flash the GApps (optional, needed for e.g. Google Playstore to work). 6. Flash the root solution of your choice (optional). 7. Reboot your device. Υπόψη ότι είμαι με την rom του Cris 6.0.030s Η γνωστή διαδικασία είναι, αρκεί βέβαια να ξέρεις τι κάνεις... :p Όμως με την πρώτη εκκίνηση της ROM, μπορεί να πάρει και 10+ λεπτά για ν' ανοίξει (κάθεται και φορτώνει). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. May 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2019 Η γνωστή διαδικασία είναι, αρκεί βέβαια να ξέρεις τι κάνεις... :p Όμως με την πρώτη εκκίνηση της ROM, μπορεί να πάρει και 10+ λεπτά για ν' ανοίξει (κάθεται και φορτώνει). εχω φλασάρει ρομ σε διάφορες συσκευές δεκάδες φορές, απλά επειδή δεν έχω ασχοληθεί με project treble ( ούτε έχω διαβάσει παρά ελάχιστα πράγματα ) μπας και έχει κάποια διαφορά σε σχέση με τα κοινά φλασαρίσματα. Εμένα με ενδιαφέρει να ειναι άκρως λειτουργικό με την aosip , δεν με απασχολεί να έχω και άλλη ρομ ώς εναλλαγή Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. May 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2019 Πήγαν όλα οκ με την Aosip. Ποια έκδοση gcam βάζουμε ? Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. May 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2019 Πήγαν όλα οκ με την Aosip. Ποια έκδοση gcam βάζουμε ? Εγώ χρησιμοποιώ την κάμερα που έχει. Δεν έχω περάσει gcam. Ούτως ή άλλως, δε βγάζω πολλές φωτο. :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prodromosfan Δημ. May 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2019 αν εισαι ροοτ απεγκαθιστας την ενσωματωμενη καμερα και περνας αυτη με το αντιστοιχο xml Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. May 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2019 αν εισαι ροοτ απεγκαθιστας την ενσωματωμενη καμερα και περνας αυτη με το αντιστοιχο xml ωραία, θα την δοκιμάσω το βράδυ ! Thanks! Ενημερωτικά βρήκε update για την aosip σήμερα Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. May 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2019 ωραία, θα την δοκιμάσω το βράδυ ! Thanks! Ενημερωτικά βρήκε update για την aosip σήμερα Μόλις το έκανα το update και το κινητό μου έφριξε... :lol: Κάθεται στην οθόνη LeEco με τις ώρες και δεν προχωράει. Είναι η 2η φορά που μου συμβαίνει, μετά από update... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. May 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2019 Μόλις το έκανα το update και το κινητό μου έφριξε... :lol: Κάθεται στην οθόνη LeEco με τις ώρες και δεν προχωράει. Είναι η 2η φορά που μου συμβαίνει, μετά από update... χμ.....καθόλου καλό νέο........δεν στέλνεις ενημέρωση και στον dev της ρομ στο xda Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. May 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2019 χμ.....καθόλου καλό νέο........δεν στέλνεις ενημέρωση και στον dev της ρομ στο xda Τελικά την έκανα clean install και τώρα λειτουργεί. Αλλά πρέπει να περιμένω να κατεβάσει όλες τις εφαρμογές μου πάλι, συν τα log in που χρειάζεται να κάνω... :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. May 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2019 Τελικά την έκανα clean install και τώρα λειτουργεί. Αλλά πρέπει να περιμένω να κατεβάσει όλες τις εφαρμογές μου πάλι, συν τα log in που χρειάζεται να κάνω... :( ε καλά, με clean install λογικό είναι να λειτουργήσει. Κρίμα την ταλαιπωρία σου Ερώτηση, χτες που την πέρασα εγώ, στα wipe μου έβγαλε ένα ακόμα πεδίο με την ένδειξη vendor το οποίο δεν το κλίκαρα για wipe. Mετά όταν φλάσαρα το zip της ρομ μου έβγαλε 2 κόκκινες ενδείξεις σε κάτι που έχει σχέση με το vendor αλλά η ρομ φλασαρίστικε κανονικά. Κεσκεσέ vendor , τι ρόλο βαράει ? Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. May 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2019 ε καλά, με clean install λογικό είναι να λειτουργήσει. Κρίμα την ταλαιπωρία σου Ερώτηση, χτες που την πέρασα εγώ, στα wipe μου έβγαλε ένα ακόμα πεδίο με την ένδειξη vendor το οποίο δεν το κλίκαρα για wipe. Mετά όταν φλάσαρα το zip της ρομ μου έβγαλε 2 κόκκινες ενδείξεις σε κάτι που έχει σχέση με το vendor αλλά η ρομ φλασαρίστικε κανονικά. Κεσκεσέ vendor , τι ρόλο βαράει ? Δεν εχω ιδεα. Στην αρχη εκανα clean install την 1η rom, που βγηκε στις 18-12 νομιζω και τηβ ειχα ακομα μεσα. Ουτε με αυτην ανοιγε! Αναγκαστικα κατεβασα την τελευταια (το ειχα ανοιχτο σε twrp) απο υπολογιστη και με αυτην δουλεψε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
klaipelas Δημ. May 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2019 Εχουν δυο φιλοι μου το συγκεκριμενο κινητο με μαμα ρομ και λεω να τους περασω android 9 treble. Υπαρχει twrp που να υποστηριζει το treble οπως εχω στο δικο μου le max 2 η πρεπει να ακολουθησω το installation guide εδω https://forum.xda-developers.com/le-pro3/development/treble-project-treble-lepro3-x72x-t3820844. Επισης ποια ρομ προτεινεται ην τελευταια aicp 14; Καμια βοήθεια για το παραπάνω; Παράθεση Coolpad f1 (Great F1) - AEX MODDED LITE by jpower Leeco Le Max 2 X820 6gb - 64gb (RROS-Q-8.7.3-20210920-x2-20210920) 19/March/2020 by C.B.G.) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. May 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2019 Καμια βοήθεια για το παραπάνω; δες τα μηνύματα μου τις 2-3 τελευταίες ημέρες, εκτός από το error με το vendor που ούτε κατάλαβα τι αφορά αλλά ούτε και είδα κάποια διαφορά η συσκευή δουλεύει κανονικά. Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
klaipelas Δημ. May 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2019 Τα έχει διαβάσει για το πώς πέρασες την aosip. Απλά ρωτάω αν υπάρχει twrp ώστε να κάνεις treble το κινητό και συγκεκριμένα ποια έκδοση. Πχ η 3.3.0 κάνει; Παράθεση Coolpad f1 (Great F1) - AEX MODDED LITE by jpower Leeco Le Max 2 X820 6gb - 64gb (RROS-Q-8.7.3-20210920-x2-20210920) 19/March/2020 by C.B.G.) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. May 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2019 Τα έχει διαβάσει για το πώς πέρασες την aosip. Απλά ρωτάω αν υπάρχει twrp ώστε να κάνεις treble το κινητό και συγκεκριμένα ποια έκδοση. Πχ η 3.3.0 κάνει; εγώ την aosip την πέρασα με την τελευταία έκδοση twrp-3.3.0-1 που κατέβασα μέσω της επίσημου apk . H διαδικασία για να το κάνεις treble προϋποθέτει να κάνεις wipe στο vendor ή όχι ? Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
klaipelas Δημ. May 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2019 εγώ την aosip την πέρασα με την τελευταία έκδοση twrp-3.3.0-1 που κατέβασα μέσω της επίσημου apk . H διαδικασία για να το κάνεις treble προϋποθέτει να κάνεις wipe στο vendor ή όχι ? Ρωτω ποια ειναι η διαδικασια για να κανω το κινητο treble. Στο le max 2 που εχω υπαρχει twrp που το κανεις treble υπαρχει αντιστοιχο στο le pro 3 elite; Eσυ πως το εκανες treble; Παράθεση Coolpad f1 (Great F1) - AEX MODDED LITE by jpower Leeco Le Max 2 X820 6gb - 64gb (RROS-Q-8.7.3-20210920-x2-20210920) 19/March/2020 by C.B.G.) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts