GreenMob Δημ. July 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2019 (edited) Οκ, με λίγη ταλαιπωρία (σκουριασμένος...) εγκατέστησα twrp και AOSiP. Ψάχνω τώρα πως θα βάλω playstore (opengapps απ' ότι κατάλαβα), μετά gcam και τέλος να ρουτάρω... ΥΓ: Όχι ότι καίγομαι ιδιαίτερα, αλλά επιλογή για ελληνικά στο μενού έχει; Edited July 6, 2019 by GreenMob Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. July 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2019 Οκ, με λίγη ταλαιπωρία (σκουριασμένος...) εγκατέστησα twrp και AOSiP. Ψάχνω τώρα πως θα βάλω playstore (opengapps απ' ότι κατάλαβα), μετά gcam και τέλος να ρουτάρω... ΥΓ: Όχι ότι καίγομαι ιδιαίτερα, αλλά επιλογή για ελληνικά στο μενού έχει; τι ψάχνεις? Δεν φλάσαρες τα gapps μετά την εγκατάσταση της ρομ ? Ναι εχει κανονικά Ελληνικά Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreenMob Δημ. July 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2019 τι ψάχνεις? Δεν φλάσαρες τα gapps μετά την εγκατάσταση της ρομ ? Ναι εχει κανονικά Ελληνικά Ψάχνω εννοώ διαβάζω να δω πως γίνεται. Στο Open GApps Platform διαλέγω ARM64; Στα άλλα έβαλα 9.0 και stock. ----- προσθήκη μηνύματος 11 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Οκ, μάλλον έπρεπε να φλασάρω μαζί και το Open GApps απ' ότι βλέπω τώρα και μάλλον είναι καλό να το ξαναστήσω από την αρχή. Τα ελληνικά δεν τα βρίσκω πάντως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreenMob Δημ. July 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2019 (edited) Ξαναπέρασα AOSiP μαζί με Open GApps. Πέρασα και gcam με το xml. Απομένει το ρουτάρισμα... ΟΜΩΣ! - Στην αρχή μου φάνηκε πως υπερθερμαινόταν το τηλέφωνο, αλλά μάλλον δεν ισχύει. Θα το παρακολουθήσω. - Μου κράσαρε η κάμερα πριν βάλω gcam. Αλλά και με gcam παίζει ναι μεν η κάμερα και τραβάω φωτός, αλλά κρασάρει όταν πάω να τις δω. Και κρασάρει ΚΑΙ η εφαρμογή Photos. Προβληματίζομαι μήπως δοκιμάσω και AICP. Εκτός αν κάτι δεν "έκατσε" καλά; Edited July 7, 2019 by GreenMob Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreenMob Δημ. July 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2019 (edited) Κοιτάω το Lineage OS. Αρκετά διαδεδομένο βλέπω να είναι και μάλλον -στο σύνολο- από τα πιο ώριμα OS. Υπάρχουν επιχειρήματα εναντίον της επιλογής του συγκεκριμένου; Edited July 7, 2019 by GreenMob Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreenMob Δημ. July 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2019 Ξαναπέρασα AOSiP μαζί με Open GApps. Πέρασα και gcam με το xml. Απομένει το ρουτάρισμα... ΟΜΩΣ! - Στην αρχή μου φάνηκε πως υπερθερμαινόταν το τηλέφωνο, αλλά μάλλον δεν ισχύει. Θα το παρακολουθήσω. - Μου κράσαρε η κάμερα πριν βάλω gcam. Αλλά και με gcam παίζει ναι μεν η κάμερα και τραβάω φωτός, αλλά κρασάρει όταν πάω να τις δω. Και κρασάρει ΚΑΙ η εφαρμογή Photos. Προβληματίζομαι μήπως δοκιμάσω και AICP. Εκτός αν κάτι δεν "έκατσε" καλά; Τελικά όποια ROM και να βάλω (AOSIP, AICP, MOKEE) η εφαρμογή "Κάμερα" κρασάρει. Τις πταίει;;; Καμμια ιδέα; Το έχει συναντήσει κανείς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. July 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2019 Τελικά όποια ROM και να βάλω (AOSIP, AICP, MOKEE) η εφαρμογή "Κάμερα" κρασάρει. Τις πταίει;;; Καμμια ιδέα; Το έχει συναντήσει κανείς; εγώ απάντησει δεν μπορώ να δώσω, θα ήταν ίσως καλύτερα να ρωτούσες στο xda στα topics των ρομ μ Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
klaipelas Δημ. July 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2019 Μπορει καποιος να μου πει πως θα κανω το κινητο φιλου treble για να εγκαταστησω καποια απο τις τελευταιες ρομ; Απο το twrp του cris Υπαρχει αυτη η δυνατοτητα η οχι; Καμια βοηθεια για εδω; Παράθεση Coolpad f1 (Great F1) - AEX MODDED LITE by jpower Leeco Le Max 2 X820 6gb - 64gb (RROS-Q-8.7.3-20210920-x2-20210920) 19/March/2020 by C.B.G.) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. July 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2019 Καμια βοηθεια για εδω; την διαδικασία του treble εγώ δεν την έχω κάνει, νομίζω όμως ότι στο νήμα κάπου αναλύεται, ψάξε λίγο μπας και την βρεις. Από εκεί και πέρα στα τελευταία μηνύματα υπάρχει η διαδικασία με link για aicp και aosip Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreenMob Δημ. July 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2019 ρίχνεις και την έκδοση : Gcam_6.1.021_Advanced_V1.6.190614.0200.apk με το BadCluster_-_Best.xml και είσαι άρχοντας Έβαλα τη συγκεκριμένη έκδοση της gcam. Το HDR σου δουλεύει κανονικά; Εμένα έχω την εντύπωση πως όχι. Έχει 3 επιλογές. "HDR+ ανενεργό", "HDR+ ενεργό" και "Ενεργοποίηση HDR+". Δε βλέπω διαφορά στις φωτογραφίες μεταξύ τους. Εντωμεταξύ ποιά η διαφορά της 2ης από την 3η επιλογή; Το NightVision μου δουλεύει κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
klaipelas Δημ. July 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2019 την διαδικασία του treble εγώ δεν την έχω κάνει, νομίζω όμως ότι στο νήμα κάπου αναλύεται, ψάξε λίγο μπας και την βρεις. Από εκεί και πέρα στα τελευταία μηνύματα υπάρχει η διαδικασία με link για aicp και aosip Αφού διαβάζω ότι για εγκατάσταση πχ aicp στο νήμα του xda γράφει treble. Είναι δυνατόν να εγκατασταθεί χωρίς να κάνεις πρώτα τη συγκεκριμένη διαδικασία; Σου είναι εύκολο να πισταρεις τα link για τις Ρομ που αναφέρεις; Ευχαριστώ. Παράθεση Coolpad f1 (Great F1) - AEX MODDED LITE by jpower Leeco Le Max 2 X820 6gb - 64gb (RROS-Q-8.7.3-20210920-x2-20210920) 19/March/2020 by C.B.G.) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. July 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2019 Έβαλα τη συγκεκριμένη έκδοση της gcam. Το HDR σου δουλεύει κανονικά; Εμένα έχω την εντύπωση πως όχι. Έχει 3 επιλογές. "HDR+ ανενεργό", "HDR+ ενεργό" και "Ενεργοποίηση HDR+". Δε βλέπω διαφορά στις φωτογραφίες μεταξύ τους. Εντωμεταξύ ποιά η διαφορά της 2ης από την 3η επιλογή; Το NightVision μου δουλεύει κανονικά. δεν έχω δει διαφορά και εγώ, το έχω στο HDR+ενεργό Αφού διαβάζω ότι για εγκατάσταση πχ aicp στο νήμα του xda γράφει treble. Είναι δυνατόν να εγκατασταθεί χωρίς να κάνεις πρώτα τη συγκεκριμένη διαδικασία; Σου είναι εύκολο να πισταρεις τα link για τις Ρομ που αναφέρεις; Ευχαριστώ. για την aicp δεν ξέρω, εγώ έχω περάσει την aosip https://forum.xda-developers.com/le-pro3/development/rom-aosip-t3876679/page41 αν και πιστεύω ότι και οι δύο πάνω κάτω το ίδιο είναι, πάντως διαδικασία treble εγώ δεν έκανα και δεν έχω κάποια δυσλειτουργία Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreenMob Δημ. July 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2019 Τελικά όποια ROM και να βάλω (AOSIP, AICP, MOKEE) η εφαρμογή "Κάμερα" κρασάρει. Τις πταίει;;; Καμμια ιδέα; Το έχει συναντήσει κανείς; Λοιπόν, με την έκδοση AICP p14.0 της 11ης Ιουλίου, σταμάτησαν να κρασάρουν οι φωτογραφίες. Την native εφαρμογή της κάμερας την έσβησα πλέον, αλλά φαντάζομαι ότι κι εκείνη δε θα κράσαρε πλέον. taliban επίσης συνηδειτοποίησα τώρα ότι η έκδοση της gcam που μου πρότεινες δε μου αποθηκεύει RAW ενώ το έχω επιλέξει. Εσένα σου σώζει RAW αρχεία κανονικά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
klaipelas Δημ. August 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2019 Φίλος που έχει το συγκεκριμένο κινητό αποφάσισε να πάει σε androud 9. Από όλες τις Ρομ του xda όπως lineagos, aicp, aosip, rr ποια έχετε να μου προτείνεται; Θέλω να είναι σταθερή με καλή αναμονή μπαταρίας να δουλεύει η gcamera και αν έχει κάποια από αυτές ota. Εννοείται θα ακολουθήσω τα βήματα προηγούμενων σελίδων. Η εφαρμογή remote δουλεύει σε όλες; Σας ευχαριστώ πολύ. Παράθεση Coolpad f1 (Great F1) - AEX MODDED LITE by jpower Leeco Le Max 2 X820 6gb - 64gb (RROS-Q-8.7.3-20210920-x2-20210920) 19/March/2020 by C.B.G.) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. August 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2019 Φίλος που έχει το συγκεκριμένο κινητό αποφάσισε να πάει σε androud 9. Από όλες τις Ρομ του xda όπως lineagos, aicp, aosip, rr ποια έχετε να μου προτείνεται; Θέλω να είναι σταθερή με καλή αναμονή μπαταρίας να δουλεύει η gcamera και αν έχει κάποια από αυτές ota. Εννοείται θα ακολουθήσω τα βήματα προηγούμενων σελίδων. Η εφαρμογή remote δουλεύει σε όλες; Σας ευχαριστώ πολύ. Εγώ έχω την AoSiP, περίπου 1 χρόνο. Δεν έχω ιδιαίτερα προβλήματα, όλα παίζουν κανονικά. Απλά καμιά φορά η μπαταρία σε WiFi τελειώνει γρήγορα, ακόμα και αν δε χρησιμοποιώ το κινητό... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
klaipelas Δημ. August 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2019 Παω να τη κατεβασω απο εδω https://ota.zuk.qnsystem.com/download/zl1/ και σταματα συνεχως με σφαλμα. Υπαρχει καποιο link σε google η mega: Ποια gcamera να εγκαταστησω: Παράθεση Coolpad f1 (Great F1) - AEX MODDED LITE by jpower Leeco Le Max 2 X820 6gb - 64gb (RROS-Q-8.7.3-20210920-x2-20210920) 19/March/2020 by C.B.G.) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. August 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2019 Παω να τη κατεβασω απο εδω https://ota.zuk.qnsystem.com/download/zl1/ και σταματα συνεχως με σφαλμα. Υπαρχει καποιο link σε google η mega: Ποια gcamera να εγκαταστησω: η aosip η τελευταία έχει θέμα στο downloading εδώ και κάποιες μέρες, προισπάθησε μέσα από το link του topic στο xda (αν και δεν το βλέπω ούτε από εκεί να τα καταφέρνεις ) Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
klaipelas Δημ. August 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2019 Το remote control απο που μπορω να το κατεβασω: Mολις περασα την aosip. Παράθεση Coolpad f1 (Great F1) - AEX MODDED LITE by jpower Leeco Le Max 2 X820 6gb - 64gb (RROS-Q-8.7.3-20210920-x2-20210920) 19/March/2020 by C.B.G.) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. August 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2019 Το remote control απο που μπορω να το κατεβασω: Mολις περασα την aosip. Πάτα το link και θα κατέβει απευθείας. https://ota.zuk.qnsystem.com/leeco-ir/LetvRemoteControl.apk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
klaipelas Δημ. August 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2019 (edited) Ναι εχεις δικιο μου διεφυγε απο τη σελιδα. Σε ευχαριστω πολυ. Σου ειναι ευκολο αν γνωριζεις που μπορω να βρω ωστε να εγκαταστησω dolby και viper4: Edited August 9, 2019 by klaipelas Παράθεση Coolpad f1 (Great F1) - AEX MODDED LITE by jpower Leeco Le Max 2 X820 6gb - 64gb (RROS-Q-8.7.3-20210920-x2-20210920) 19/March/2020 by C.B.G.) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. August 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2019 Ναι εχεις δικιο μου διεφυγε απο τη σελιδα. Σε ευχαριστω πολυ. Σου ειναι ευκολο αν γνωριζεις που μπορω να βρω ωστε να εγκαταστησω dolby και viper4: To Dolby δεν το έχω, το άλλο δεν έχω ιδέα τι είναι. :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
klaipelas Δημ. August 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2019 Το viper4android εννοω https://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2191223 Παράθεση Coolpad f1 (Great F1) - AEX MODDED LITE by jpower Leeco Le Max 2 X820 6gb - 64gb (RROS-Q-8.7.3-20210920-x2-20210920) 19/March/2020 by C.B.G.) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
klaipelas Δημ. August 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2019 Οπως ανεφερα περασα επιτυχως την aosip. Παρατηρησα ομως μεγαλο battery drain μεσα σε 9-10 ωρες το βραδυ μεχρι το πρωι που το κοιταξα επεσε 18%!! Οσοι εχετε τη συγκεκριμενη ρομ η παρομοια ριξτε καμια συμβουλη για τη βελτιωση της καταστασης. Εννοειται οτι wifi, data,gps κτλ ηταν κλειστα κατα τη διαρκεια της νυχτας. Παράθεση Coolpad f1 (Great F1) - AEX MODDED LITE by jpower Leeco Le Max 2 X820 6gb - 64gb (RROS-Q-8.7.3-20210920-x2-20210920) 19/March/2020 by C.B.G.) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ysintos Δημ. August 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2019 Καλησπέρα, Επειδή έχω χάσει επεισόδια, μπορεί κάποιος να μου δώσει ένα link με οδηγό για να περάσω την AOSiP ? Ευχαριστώ πολύ !!! Παράθεση http://www.imagemag.gr/ http://www.mykarta.gr/ http://www.myprosklisi.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
klaipelas Δημ. August 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2019 Κοιτα εδω αναλυτικα τα βηματα http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=455915&page=239. Περνας τη ρομ και μετα τα gapps. Ανοιγει το κινητο κανωντας τις διαφορες ρυθμισεις και ενεργοποιωντας την επιλλογη για προγραμματιστες. Κανεις reboot recovery και φλασαρεις το magisk για ρουτ και οταν ανοιξει ξανα περνας το magiskmanager. Παράθεση Coolpad f1 (Great F1) - AEX MODDED LITE by jpower Leeco Le Max 2 X820 6gb - 64gb (RROS-Q-8.7.3-20210920-x2-20210920) 19/March/2020 by C.B.G.) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts