CrisBal Δημ. November 6, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2018 edit ok άνοιξε, πέρασα κανονικά και το v2 και είμαι οκ ! Κάνε το v3 να μου πεις αν είναι όλα καλά... εγώ το έκανα.. αφού βρήκα τι χαζό χτυπούσε το Update...:lol: Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. November 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2018 Κάνε το v3 να μου πεις αν είναι όλα καλά... εγώ το έκανα.. αφού βρήκα τι χαζό χτυπούσε το Update...:lol: το βράδυ φίλε, το τηλ είναι της Κυράς :) Για πες τι ήταν ? Κάτι που πρέπει να γνωρίζουμε ώς χρήστες ? Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. November 6, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2018 το βράδυ φίλε, το τηλ είναι της Κυράς :) Για πες τι ήταν ? Κάτι που πρέπει να γνωρίζουμε ώς χρήστες ? Ναι... έδινα update για το package installer ενώ είχε αντικατασταθεί από τον Google installer με αποτέλεσμα boot.loop.. Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. November 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2018 Ερώτηση..αν περάσω την ρομ του Χρήστου(ευχαριστώ πολύ Χρήστο)..ξέρει κανείς τι γίνεται με volte κτλ του δικτύου? Στάλθηκε από το LEX722 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. November 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2018 Mία ερώτηση και από μένα (τώρα φορτίζω για να περάσω το update ) .....ενεργοποιώ 2ο account στο viber ? Εχω ανοίξει το tab στις ρυθμίσεις αλλά δεν μπορώ να καταλάβω πρέπει να κάνω μετά Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. November 6, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2018 Mία ερώτηση και από μένα (τώρα φορτίζω για να περάσω το update ) .....ενεργοποιώ 2ο account στο viber ? Εχω ανοίξει το tab στις ρυθμίσεις αλλά δεν μπορώ να καταλάβω πρέπει να κάνω μετά 2o account stock vuber? Τι είναι αυτό? Αν έκανες τα βήματα στο 1ο update και το έκανε αυτόματα δεν ξανακάνεις τίποτα..1 φορά τα κάνεις..γρανάζι κλείνεις ανοίγεις το κουμπί open recovery scripts μετ' πας κάτω εγκαταστήσετε τις προτιμήσεις σας.. μπαίνει μέσα . κλείνεις να 2 wipe βγαίνεις και κανείς το update.. Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. November 6, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2018 Ερώτηση..αν περάσω την ρομ του Χρήστου(ευχαριστώ πολύ Χρήστο)..ξέρει κανείς τι γίνεται με volte κτλ του δικτύου? Στάλθηκε από το LEX722 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk VoLte έχει κανονικά η ρομ αλλά δεν έχουμε Ελλάδα.. οπότε άχρηστα για εμάς.. Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. November 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2018 2o account stock vuber? Τι είναι αυτό? Αν έκανες τα βήματα στο 1ο update και το έκανε αυτόματα δεν ξανακάνεις τίποτα..1 φορά τα κάνεις..γρανάζι κλείνεις ανοίγεις το κουμπί open recovery scripts μετ' πας κάτω εγκαταστήσετε τις προτιμήσεις σας.. μπαίνει μέσα . κλείνεις να 2 wipe βγαίνεις και κανείς το update.. Ναι η ερώτηση είναι για το Viber. Θέλω να το έχω και στα δύο νούμερα, πως το ενεργοποιω μέσα από την ρύθμιση 'διπλές εφαρμογές' sent from my 1+3T Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. November 6, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2018 Ναι η ερώτηση είναι για το Viber. Θέλω να το έχω και στα δύο νούμερα, πως το ενεργοποιω μέσα από την ρύθμιση 'διπλές εφαρμογές' sent from my 1+3T Κάνεις λογαριασμό στο WeChat..αν και ποτέ δεν έχω κάνει..Dual apps app playstoreειναι σίγουρο και καλύτερο Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. November 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2018 Κάνεις λογαριασμό στο WeChat..αν και ποτέ δεν έχω κάνει..Dual apps app playstoreειναι σίγουρο και καλύτερο έλεγα ότι παίζει όπως στα 1+ πχ κατευθειαν δηλαδή χωρίς εφαρμογή τρίτου....τέλος πάντων ! Ολα οκ με την v3 , εύκολα και γρήγορα :) Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gwgos21 Δημ. November 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2018 Παίδες μια ερώτηση.Απο που κάνουμε ota update? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsigpan Δημ. November 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2018 (edited) Παίδες μια ερώτηση.Απο που κάνουμε ota update? Ρυθμίσεις/Ενημερώσεις συστήματος. Όταν λαμβάνω sms μου ανακοινώνει την λήψη νέου μηνύματος. Γνωρίζει κάποιος πως απενεργοποιειται(στην τελευταία ρομ του Χρήστου αναφέρομαι); Edited November 7, 2018 by tsigpan Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gwgos21 Δημ. November 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2018 Δεν μου εμφανίζει τέτοια ρύθμιση γι'αυτό ρωταω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. November 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2018 Ρυθμίσεις/Ενημερώσεις συστήματος. Όταν λαμβάνω sms μου ανακοινώνει την λήψη νέου μηνύματος. Γνωρίζει κάποιος πως απενεργοποιειται(στην τελευταία ρομ του Χρήστου αναφέρομαι); αλλάζεις τον ήχο μέσα από τις ρυθμίσεις ήχου sms Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsigpan Δημ. November 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2018 αλλάζεις τον ήχο μέσα από τις ρυθμίσεις ήχου sms Τόσο απλό ήταν, και έψαχνα για ώρες:D. Ευχαριστώ φίλε taliban. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. November 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2018 Δεν μου εμφανίζει τέτοια ρύθμιση γι'αυτό ρωταω αν δεν έχεις την ρομ του Cris δεν έχεις και αυτή την ρύθμιση Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gwgos21 Δημ. November 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2018 (edited) Αυτήν εχω.Οταν μπουταρει πρώτη φορά μου βγάζει ο διαχειριστής τηλεφώνου κρασαρει.και κάτι πάει να με συνδέσει στο google και δεν προχωράει.Κανω επανεκκίνηση και μετα μπαινει.Αλλα στις ρυθμίσεις δεν μου βγάζει για ενημερώσεις Edited November 7, 2018 by gwgos21 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. November 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2018 Αυτήν εχω.Οταν μπουταρει πρώτη φορά μου βγάζει ο διαχειριστής τηλεφώνου κρασαρει.και κάτι πάει να με συνδέσει στο google και δεν προχωράει.Κανω επανεκκίνηση και μετα μπαινει.Αλλα στις ρυθμίσεις δεν μου βγάζει για ενημερώσεις προχώρησε μέσ από το recovery με wipe dalvik & cashe ( μόνο αυτά τα 2 τικαρισμένα ) και προσπάθησε πάλι ( δεν σβήνει τίποτα ) Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. November 7, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2018 Παίδες μια ερώτηση.Απο που κάνουμε ota update? Εξαρτάται..σε ποια ρομ? Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gwgos21 Δημ. November 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2018 προχώρησε μέσ από το recovery με wipe dalvik & cashe ( μόνο αυτά τα 2 τικαρισμένα ) και προσπάθησε πάλι ( δεν σβήνει τίποτα ) Τπτ παλι.Σε ποια διαδρομή ειναι ακριβώς; ----- προσθήκη μηνύματος 57 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εξαρτάται..σε ποια ρομ? Στην Semicleaned Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. November 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2018 Τπτ παλι.Σε ποια διαδρομή ειναι ακριβώς; ----- προσθήκη μηνύματος 57 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Στην Semicleaned εγώ αναφερόμουν στην καθεαυτή (Mod) του Cris, όχι για της 2η Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. November 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2018 Πέρασα την Ρομ του Χρήστου εχθςς το βράδυ.. Την κατέβασα αλλες δυο φορες σήμερα ανοίγει και μου πετάει οτι κάτι απέτυχε στο encryption και ζητάει reboot..συνέχεια το ίδιο.. Ηταν η πρώτη που ανέβασε χωρίς τα leeco account ... 3 φορες την κατέβασα 3φορες τα ιδίαν.απο εχθες χωρίς τηλέφωνο Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. November 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2018 Πέρασα την Ρομ του Χρήστου εχθςς το βράδυ.. Την κατέβασα αλλες δυο φορες σήμερα ανοίγει και μου πετάει οτι κάτι απέτυχε στο encryption και ζητάει reboot..συνέχεια το ίδιο.. Ηταν η πρώτη που ανέβασε χωρίς τα leeco account ... 3 φορες την κατέβασα 3φορες τα ιδίαν.απο εχθες χωρίς τηλέφωνο για την mod λες ή για την semi ? Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. November 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2018 την πρωτη 30;αρα που ανεβασε Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. November 7, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2018 OTA Update v3 is on air... - CHANGELOG FOR UPDATE 30s-zl1-v3 - Added Full LetvLed adjustments under main settings - Added updated screen recorder under main settings - Added TTY support under Accessibility settings - Added HAC support under settings - Build.prop scripts updated... Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts