sdaoulas Δημ. March 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2018 Δεν ξέρω τι άλλαξε ως τώρα. :lol: Το selfie video πάντως, πάλι δε λειτουργεί... Περασα και φω ΟΤΑ τη νεα weekly AICP 13.1 1) επιτελους δουλευει το slow motion video (ουαου) 2) Καποια πραγματα στο μενου που ηταν στα Αγγλικα, επιτελους εγιναν Ελληνικα 3) Ειδα αλλαγες προς το καλυτερο στο μενου του AICP για τον προγραματισμο των κουμπιων (απλο πατημα, διπλο πατημα, παρατεταμενο πατημα). Αυτα, την δουλευω και βλεπω τι αλλο εχει. Παράθεση TCe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos196 Δημ. March 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2018 εβαλα νέα aicp..αλλα δεν λειτουργεί η μπροστινή καμερα και δεν μπορώ να κάνω selfie.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prodromosfan Δημ. March 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2018 Δεν ξέρω τι άλλαξε ως τώρα. :lol: Το selfie video πάντως, πάλι δε λειτουργεί... μητσο η μπροστινη καμερα δουλεψε ποτε; ή ειναι θέμα που αντιμετωπισες μονο στην aicp σε ρωταω μηπως ειναι hardware προβλημα ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- εβαλα νέα aicp..αλλα δεν λειτουργεί η μπροστινή καμερα και δεν μπορώ να κάνω selfie.. κανε πληρη wipe και ξαναπερνα απο την αρχη ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- παιδια μετα την προηγουμενη aicp που ουσιαστικα καθαρισανε τη rom βγαζοντας akt profile και διαφορα αλλα για να γινει πιο σταθερη δεν αλλαζουν πολλα πραγματα οποτε αν δεν εχει προβλημα το κινητο σας μην το σκαλιζετε τοσο (εκτος κι αν το εχετε για 2ο οποτε πάσο) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos196 Δημ. March 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2018 μητσο η μπροστινη καμερα δουλεψε ποτε; ή ειναι θέμα που αντιμετωπισες μονο στην aicp σε ρωταω μηπως ειναι hardware προβλημα ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- κανε πληρη wipe και ξαναπερνα απο την αρχη ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- παιδια μετα την προηγουμενη aicp που ουσιαστικα καθαρισανε τη rom βγαζοντας akt profile και διαφορα αλλα για να γινει πιο σταθερη δεν αλλαζουν πολλα πραγματα οποτε αν δεν εχει προβλημα το κινητο σας μην το σκαλιζετε τοσο (εκτος κι αν το εχετε για 2ο οποτε πάσο) να κάνω επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων? η ξανά εγκατάσταση απο την αρχή? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prodromosfan Δημ. March 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2018 να κάνω επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων? η ξανά εγκατάσταση απο την αρχή? προσωπικα στη θεση σου θα εκανα εγκατασταση απο την αρχη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos196 Δημ. March 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2018 (edited) προσωπικα στη θεση σου θα εκανα εγκατασταση απο την αρχη θα προσπαθήσω.. μπας και διορθωθεί.... αλλιώς γυρίζω EUI 20s.........ΤΕΛΙΚΑ έκανα επανεκίνηση συσκευής, και το πρόβλημα λύθηκε.. Edited March 9, 2018 by panos196 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. March 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2018 μητσο η μπροστινη καμερα δουλεψε ποτε; ή ειναι θέμα που αντιμετωπισες μονο στην aicp σε ρωταω μηπως ειναι hardware προβλημα Νομίζω ότι με την 20s δούλευε κανονικά. Στην AICP βγάζει μόνο φωτογραφίες, στο βίντεο μου λέει ότι λείπει κάποιο αρχείο... ----- προσθήκη μηνύματος 91 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- θα προσπαθήσω.. μπας και διορθωθεί.... αλλιώς γυρίζω EUI 20s.........ΤΕΛΙΚΑ έκανα επανεκίνηση συσκευής, και το πρόβλημα λύθηκε.. Το selfie βίντεο δουλεύει; Κι εμένα με επανεκκίνηση φτιάχνει η μπροστινη καμερα, μέχρι να "χαλάσει" ξανά, μερικές ώρες αργότερα. Μερικές φορές μου "εξαφανίζει" ακόμα και το κουμπί, που ανοίγει η μπροστινη καμερα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
golum Δημ. March 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2018 Μπορεί κάποιος να βοηθήσει με το update της rom του Χρήστου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsigpan Δημ. March 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2018 Νομίζω ότι με την 20s δούλευε κανονικά. Στην AICP βγάζει μόνο φωτογραφίες, στο βίντεο μου λέει ότι λείπει κάποιο αρχείο... ----- προσθήκη μηνύματος 91 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Το selfie βίντεο δουλεύει; Κι εμένα με επανεκκίνηση φτιάχνει η μπροστινη καμερα, μέχρι να "χαλάσει" ξανά, μερικές ώρες αργότερα. Μερικές φορές μου "εξαφανίζει" ακόμα και το κουμπί, που ανοίγει η μπροστινη καμερα... Εμενα μου το εκανε απο την προηγούμενη official aicp ( nightly). Εφτιαχνε με καθαρισμο cache- dalvick cache, αλλα πολλες φορες μπορει να χρειαζεται και δυο συνεχομενους καθαρισμούς για να επανελθουν τα εικονιδια της μπροστινης καμερας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Redtfsi Δημ. March 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2018 Δεν ξέρω τι άλλαξε ως τώρα. :lol: Το selfie video πάντως, πάλι δε λειτουργεί... Το selfie video και γενικά η κάμερα φτιάχνει με το apk του google pixel (1000 φορές καλύτερη από της AICP) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. March 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2018 Είναι χαμηλότερη η ενταση του ηχείου ή είναι η εντύπωση μου; Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prodromosfan Δημ. March 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2018 Είναι χαμηλότερη η ενταση του ηχείου ή είναι η εντύπωση μου; Που ρε παιδιά; Λέτε και τη ρομ που είστε Στη aicp ναι είναι ελαφρά από τη εργοστασιακή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. March 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2018 Που ρε παιδιά; Λέτε και τη ρομ που είστε Στη aicp ναι είναι ελαφρά από τη εργοστασιακή AICP τα ίδια και στην Lineage Χαμηλότερη ενταση Ακόμα και απο προηγούμενο build.... Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prodromosfan Δημ. March 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2018 Εγώ έχω μείνει ακόμα στης προηγούμενης τέταρτης Ναι ο ήχος είναι χαμηλότερος αποσο λένε γιατί μικροφωνιζει στην ανοιχτή ακρόαση και στις κλήσεις καποιες φορες Επίσης σε ενσύρματο handsfree με τον ανταπτορα με ακούνε σαν απο πηγάδι Με bluetooth όλα καλά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xasta11 Δημ. March 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2018 (edited) υπαρχει mod για τον ηχο... Το Lineage OS ειναι καλυτερο? H ΡΟΜ που εχουν βγαλει? Edited March 9, 2018 by Xasta11 Παράθεση Apple :rocket: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. March 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2018 υπαρχει mod για τον ηχο... Mod? Ποιο; Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qwertyuiop2 Δημ. March 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2018 Ρε παιδιά, είναι φυσιολογικό να έχω 1,8 γιγα διαθέσιμη ραμ από τα 4; Και μόλις 2 αν κλείσω όλες τις παρασκηνιακές εφαρμογές; Έχω την 20s. Παράθεση We do not let our enemies to have guns, why should we let them have ideas? :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xasta11 Δημ. March 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2018 Mod? Ποιο; https://forum.xda-developers.com/le-pro3/themes/lepro3-sound-mod-clarity-bass-flashable-t3746497 Παράθεση Apple :rocket: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. March 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2018 https://forum.xda-developers.com/le-pro3/themes/lepro3-sound-mod-clarity-bass-flashable-t3746497 Έχει θέματα αυτό... Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannism01 Δημ. March 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2018 Καλημέρα.. Δυό πραγματάκια για την τελευταία AICP 13.1. Ο ήχος κατά την διάρκεια της κλήσης είναι χαμηλός, είπε ο Moshe ότι θα τον ανεβάσει στην επόμενη έκδοση. Πάντως χρησιμοποιώντας ένα ζευγάρι τελείως μάπα ακουστικά που έχω μαζί με τον αντάπτορα της μαμάς ο ήχος είναι καλός. Αν δεν έχετε μπροστινή κάμερα μπείτε Settings-Apps-Camera και clear data. Με την επανεκκίνηση επανέρχεται. Selfie video μόνο με την GCam. Χρησιμοποιώ την version 6 του Arnova με ρύθμιση Nexus 6P η οποία και λειτουργεί απροβλημάτιστα σε όλα. Κατά τα άλλα το τηλεφωνάκι πετάει και αξίζει κάθε δεκάρα που έχει πληρώσει κανείς γιαυτό! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos196 Δημ. March 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2018 (edited) Καλημέρα.. Δυό πραγματάκια για την τελευταία AICP 13.1. Ο ήχος κατά την διάρκεια της κλήσης είναι χαμηλός, είπε ο Moshe ότι θα τον ανεβάσει στην επόμενη έκδοση. Πάντως χρησιμοποιώντας ένα ζευγάρι τελείως μάπα ακουστικά που έχω μαζί με τον αντάπτορα της μαμάς ο ήχος είναι καλός. Αν δεν έχετε μπροστινή κάμερα μπείτε Settings-Apps-Camera και clear data. Με την επανεκκίνηση επανέρχεται. Selfie video μόνο με την GCam. Χρησιμοποιώ την version 6 του Arnova με ρύθμιση Nexus 6P η οποία και λειτουργεί απροβλημάτιστα σε όλα. Κατά τα άλλα το τηλεφωνάκι πετάει και αξίζει κάθε δεκάρα που έχει πληρώσει κανείς γιαυτό! συμφωνώ μαζί σου ..οπότε τα όποια προβλήματα ξεπερνιούνται .. η lineage os 15.1 τι λέει σε σχέση με aicp 13.1 ? Edited March 10, 2018 by panos196 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsigpan Δημ. March 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2018 (edited) Καλημέρα. Με το τελευταίο update της aicp όταν έχω ενεργοποιημένο δίκτυο μόνο lte δεν με αφήνει να κάνω κλήσεις. Όταν αλλαζω δίκτυο σε gsm δεν έχω πρόβλημα. Το έχει αντιμετωπίσει κάποιος; Edit:Τώρα που επελεξα gsm/wcdma/lte κάνω κανονικά κλήσεις. Έτσι πρέπει να δουλεύει ή καποιο πρόβλημα υπάρχει; Edited March 10, 2018 by tsigpan Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. March 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2018 Φυσιολογικό το lte δεν είναι δίκτυο φωνής...Μόνο δεδομένα..η ώρα σε γυρνάει σε 3g η 2g ...πρόσεχε γιατί ούτε κλήσεις θα δέχεσαι Στάλθηκε από το LEX722 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsigpan Δημ. March 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2018 Πραγματικά δεν το γνώριζα. Οποτε η σωστή επιλογή δικτύου για να εχεις 4g και να δέχεσαι κλήσεις ταυτόχρονα είναι gsm/wcdma/lte; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. March 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2018 Πραγματικά δεν το γνώριζα. Οποτε η σωστή επιλογή δικτύου για να εχεις 4g και να δέχεσαι κλήσεις ταυτόχρονα είναι gsm/wcdma/lte; Καλύτερα βάλε το σε αυτό που είχε εξαρχής, το Παγκόσμιο (Global). Το LTE είναι μόνο για δεδομένα, τουλάχιστον στη συγκεκριμένη συσκευή. Όταν κάνεις ή δέχεσαι κλήση, σε γυρίζει αυτόματα σε 2G (G,E) ή 3G (H,H+). Μόνο σε ακριβές επώνυμες λειτουργεί το VoLTE και μόνο με λογισμικό Cosmote. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts