Jump to content

LeEco Pro3 Elite (X722)

CrisBal
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 3,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Η aicp έχει ελληνικά? Και ακόμα έχει ota updates ή κάθε φορά σε καινούρια την περνάμε εκ νέου.

Στάλθηκε από το LEX722 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

TCe

Η aicp έχει ελληνικά? Και ακόμα έχει ota updates ή κάθε φορά σε καινούρια την περνάμε εκ νέου.

Ελληνικά φουλ.

Τα ΟΤΑ είναι πρακτικά.ολόκληρες νέες.Ρομ

Τις.περνάς dirty πια χωρις αλλη κινηση

Δε χάνεται τίποτα και δε θέλει νεο φλασαρισμα σε κάθε ΟΤΑ Για να εχεις ΡΟΥΤ, ΑΚΤ , magisk κτλ

Αυτά εως τωρα

In the down down of the writing we became robes...

όχι βρε την Bangood rom την δική μας...:lol::lol::p[/quote

Χρήστο... δεν έχει έρθει καμιά ενημέρωση....

Αν δεν τα έβαλες στην εγκατάσταση από Aroma ούτε θα έρθει...;)

LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest

Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14

Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX

Παιδες καλησπερα.

Εχω βαλει aicp και τωρα την εξερευνω. Επειδη το πρωι παρελαβα το κινητο και ακομα ξαχνομαι, ποια ειναι η επιλογη για 4G, εχει τοσες επιλογες δεν μπορω να βγαλω ακρη. Επισης πως μπορω να διαμορφωσω τους διακοπτες στην γραμμη καταστασης. πχ δεν βλεπω διακοπτη για ενεργοποιηση gps.

Οκ το βρηκα για τους διακοπτες της γραμμης καταστασης. Ο τυπος δικτυου για 4G ειναι LTE;

Edited by tsigpan

όχι βρε την Bangood rom την δική μας...:lol::lol::p

ναι ήρθε σε εμένα, την κατέβασα και μετά που ζητάει εγκατάσταση με περνάει σε twrp recovery, πατάω install αλλά δεν βλέπω που είναι το αρχείο για να κάνω εγκατάσταση

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ναι ήρθε σε εμένα, την κατέβασα και μετά που ζητάει εγκατάσταση με περνάει σε twrp recovery, πατάω install αλλά δεν βλέπω που είναι το αρχείο για να κάνω εγκατάσταση

Σε έμενα δεν περνάει σε twrp. Παταω εγκατάσταση και κρασαρει. Αν πατήσω το γρανάζι επανω ανοίγει μαύρη οθόνη και μένει εκει

Όσοι έχετε εγκαταστήσει το Android 8.1, έχετε δει 4G+; Ρωτάω γιατί βλέπω ότι η μπάρα επάνω μοιάζει με stock Android, αντί για LeEco...
LTE+ στη wind

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Καλησπέρα,

Κατέβασα την OTA ενημέρωση, TWRP το δικό σου, Wipe Dalvic/Cache, Cache, ;Installation Failed Error 7 update is for Le-X2

Μήπως πρέπει να γίνει αλλαγή στο updater-script "getprop("ro.product.device") == "le_x2" || getprop("ro.product.device") == "le_x2" || abort("This package is for \"le_x2\" devices; this is a \"" + getprop("ro.product.device") + "\".");"

Καλημερα.

Πρωτες εντυπωσεις απο το κινητο, εντυπωσιασμενος!!! Εβαλα την τελευταια aicp, βλεπω antutu χτυπαει 160αρια. Βεβαια ακομη δεν το εχω φορτωσει με πολλες εφαρμογες.

Το πρωτο σημαντικο για μενα προβλημα με την aicp και γενικα με τις oreo android rom ειναι οτι δεν παιζει το Igo. Αναμενουμε και την καινουργια ρομ του cris και τον ευχαριστούμε πολυ για την υποστηριξη.

Καλημερα.

Πρωτες εντυπωσεις απο το κινητο, εντυπωσιασμενος!!! Εβαλα την τελευταια aicp, βλεπω antutu χτυπαει 160αρια. Βεβαια ακομη δεν το εχω φορτωσει με πολλες εφαρμογες.

Το πρωτο σημαντικο για μενα προβλημα με την aicp και γενικα με τις oreo android rom ειναι οτι δεν παιζει το Igo. Αναμενουμε και την καινουργια ρομ του cris και τον ευχαριστούμε πολυ για την υποστηριξη.

Βάλε το HereWeGo και είσαι έτοιμος. Τι το θες το IGo ?

Βάλε το HereWeGo και είσαι έτοιμος. Τι το θες το IGo ?

Σωστος. Στο redmi note 3 το ειχα και ηταν μια χαρα. Οσο για το Igo μεχρι να βρεθει λυση και να παιζει σε opeo υπαρχει το nextgen.

Αν δεν τα έβαλες στην εγκατάσταση από Aroma ούτε θα έρθει...;)

Όλα εντάξει.. έκανα την εγκατάσταση της ενημέρωσης και βέβαια είχα βάλει OTA UPDATE..:happy:

Όλα εντάξει.. έκανα την εγκατάσταση της ενημέρωσης και βέβαια είχα βάλει OTA UPDATE..:happy:

πως την έκανε ? Αυτόματα ?

Κατέβηκε και μετά αφού πάτησες εγκατάσταση τι βήματα ακολούθησες ?

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Όταν πατάς install.. θα βρεις χαμηλά στην λίστα τον φάκελο ota update..

τον ανοίγεις και βρίσκεις την ενημέρωση...

Όταν πατάς install.. θα βρεις χαμηλά στην λίστα τον φάκελο ota update..

τον ανοίγεις και βρίσκεις την ενημέρωση...

μιλάς όταν πατάς install μέσα στο twrp , σωστά ?

Ακριβώς...

μυστήρια πράγματα...... εμένα εκεί έχει επιλογή μόνο UP LEVEL και mount αν θυμάμαι καλά.

Ποια έκδοση twrp έχεις ?

μυστήρια πράγματα...... εμένα εκεί έχει επιλογή μόνο UP LEVEL και mount αν θυμάμαι καλά.

Ποια έκδοση twrp έχεις ?

Πάτα το UP LEVEL και θα σου δείξει τους φακέλους.. την 3.1.1.0 έχω ακόμα.

Πάτα το UP LEVEL και θα σου δείξει τους φακέλους.. την 3.1.1.0 έχω ακόμα.

Θυμάμαι ότι το έψαξα και δεν βρήκα μέσα από το up level φάκελο ota update.

Θα το δω πάλι το βράδυ

3ο Μήνυμα...

Απο χθες προσπαθώ να εγκαταστήσω την ενημέρωση που ήλθε.

Το αρχείο 20s_V1.zip κατέβηκε στο /sdcard/OTAUpdates.

TWRP έχω το 3.1.1-0 By CrisBalGreece.

Install από την παραπάνω διαδρομή.

Μήνυμα σφάλματος 7 με την ένδειξη ότι η αναβάθμιση είναι γιά Le_X2 και όχι γιά Zl0 που είναι το 722.

Θυμάμαι ότι το έψαξα και δεν βρήκα μέσα από το up level φάκελο ota update.

Θα το δω πάλι το βράδυ

Κοίτα στο φάκελο sdcard.. θα το βρεις.. ψάξτο λίγο.!!!!!

change log έχουμε; τι έχει αλλάξει σε σχέση με την 1η του Chris;

Eίναι μικρό update , αναβάθμιση του adaway και κάτι άλλο που μου διαφεύγει τώρα αλλά νομίζω ότι έχει σχέση με το system

Στην 20s banggood δεν λειτουργούν τα δεδομένα στο mobile internet και μπαίνουν μετά από αναπάντητη απο το what's up. Έχει κανένας το ίδιο πρόβλημα; Καμιά ιδέα; Ευχαριστώ!

• The title was changed to LeEco Pro3 Elite (X722)