taliban Δημ. February 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2018 Λογικά μιλάει για 28s η οποία είναι 6 android Sent from my 1+3T Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos196 Δημ. February 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2018 Εντυπώσεις και προβλήματα σε όσους έχουν την aicp 13.1...??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos196 Δημ. February 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2018 αν περάσω τη rom aicp 13.1. η τη rom του Χρήστου χάνετε η εγγύηση στο κινητό αν χρειαστεί ..η επανέρχεται και είσαι οκ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arist1976 Δημ. February 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2018 Ξαναπροσπάθησε.Εγω το εγκατεστησα αμέσως. ----- προσθήκη μηνύματος 33 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ευχαριστώ! Πρέπει να είμαι rooted; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
golum Δημ. February 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2018 Πρέπει να είμαι rooted;Όχι δεν είναι απαραίτητο. ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εντυπώσεις και προβλήματα σε όσους έχουν την aicp 13.1...???Αφού κατεβάσεις τη google camera προχωράς σε εγκατάσταση όπως κάθε άλλη εφαρμογή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arist1976 Δημ. February 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2018 Όχι δεν είναι απαραίτητο. ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αφού κατεβάσεις τη google camera προχωράς σε εγκατάσταση όπως κάθε άλλη εφαρμογή. Έχω κατεβάσει την εφαρμογή 10 φορές και πάντα βγαίνει corrupted. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Redtfsi Δημ. February 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2018 Παίδες τελικά η Leeco-Letv, το έκλεισε το μαναζι? Η αλήθεια είναι οτι ήλπιζα σε κάποιο επίσημο ΟΤΑ (έχω 20s) και αυτοί δεν έχουν καν site ούτε καν κινέζικο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
golum Δημ. February 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2018 Παίδες τελικά η Leeco-Letv, το έκλεισε το μαναζι? Η αλήθεια είναι οτι ήλπιζα σε κάποιο επίσημο ΟΤΑ (έχω 20s) και αυτοί δεν έχουν καν site ούτε καν κινέζικοΜπορείς να φλασαρεις τη rom του Χρήστου ή την aicp 13.1 για εμπειρία stock android 8.1. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos196 Δημ. February 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2018 Μπορείς να φλασαρεις τη rom του Χρήστου ή την aicp 13.1 για εμπειρία stock android 8.1. Καλημέρα !! Παρακολουθώ το forum XDA Developers και βλέπω ότι η AICP 13.1 έχει κάποια προβλήματα.., τα οποία προσπαθούν να τα λύσουν οι προγραμματιστές του XDA...Θα μπορούμε να κατεβάσουμε ενημερώσεις λογισμικού στη συσκευή η θα πρέπει να εγκαταστήσουμε πάλι τη διορθωμένη rom αν προκύψει ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. February 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2018 Καλημέρα !! Παρακολουθώ το forum XDA Developers και βλέπω ότι η AICP 13.1 έχει κάποια προβλήματα.., τα οποία προσπαθούν να τα λύσουν οι προγραμματιστές του XDA...Θα μπορούμε να κατεβάσουμε ενημερώσεις λογισμικού στη συσκευή η θα πρέπει να εγκαταστήσουμε πάλι τη διορθωμένη rom αν προκύψει ? Τα προβλήματα είναι "ελάχιστα" Και λύνονται Τέτοια παραμετροποίηση που έχεικαι τέτοια κοινότητα, είναι πραγματικα future promising το Χ722 Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos196 Δημ. February 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2018 Ok.. Το υπόσχομαι λοιπόν. Τελειώνω κάτι ΟΤΑ να δώσω στο max2 στην 28 s και κάτι updates στην EUI6 Nougat και στήνω για το Elite..;) Μένω με 20s (δεν με χαλάει..) περιμένω το Χρήστο να στήσει την νέα rom για να τη βάλω..έχω εμπιστοσύνη...!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex999 Δημ. February 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2018 Τα προβλήματα είναι "ελάχιστα" Και λύνονται Τέτοια παραμετροποίηση που έχεικαι τέτοια κοινότητα, είναι πραγματικα future promising το Χ722 Συμφωνώ και εγώ εξαιρετική δουλεια στην aicp 13.1 . Αν μου περίσευαν χρήματα θα επαιρνα σιγουρα 3-4 για όλη την οικογένεια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. February 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2018 Συμφωνώ και εγώ εξαιρετική δουλεια στην aicp 13.1 . Αν μου περίσευαν χρήματα θα επαιρνα σιγουρα 3-4 για όλη την οικογένεια Πολύ σωστά Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kriskou78 Δημ. February 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2018 Καλησπέρα και απο εμένα !!! Θα ήθελα μια μικρή βοήθεια!! Επειδή σκοπεύω να το αγοράσω και εγω υπάρχει κάτι που πρέπει να προσέξω με την έκδοση και απο που αυτήν την στιγμή συμφέρει !!! Ευχαρηστω!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. February 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2018 Καλησπέρα και απο εμένα !!! Θα ήθελα μια μικρή βοήθεια!! Επειδή σκοπεύω να το αγοράσω και εγω υπάρχει κάτι που πρέπει να προσέξω με την έκδοση και απο που αυτήν την στιγμή συμφέρει !!! Ευχαρηστω!!! από εδώ https://www.banggood.com/LeTV-Leeco-Le-Pro3-Elite-5_5-inch-4GB-RAM-32GB-ROM-Snapdragon-820-Quad-core-4G-Smartphone-p-1162406.html?utm_campaign=Kimo30&utm_content=Rosalia&p=QV2409786796201409DB&ID=232&cur_warehouse=HK με επιλογή αποστολής priority για αποφυγή επιπλέον χρεώσεων. Κάτι άλλο δεν έχεις να προσέξεις έως ότου φτασει στα χέρια σου Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kriskou78 Δημ. February 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2018 από εδώ https://www.banggood.com/LeTV-Leeco-Le-Pro3-Elite-5_5-inch-4GB-RAM-32GB-ROM-Snapdragon-820-Quad-core-4G-Smartphone-p-1162406.html?utm_campaign=Kimo30&utm_content=Rosalia&p=QV2409786796201409DB&ID=232&cur_warehouse=HK με επιλογή αποστολής priority για αποφυγή επιπλέον χρεώσεων. Κάτι άλλο δεν έχεις να προσέξεις έως ότου φτασει στα χέρια σου Σε ευχαρηστω πολυ!! Αναμένουμε λοιπόν !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. February 12, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2018 Μένω με 20s (δεν με χαλάει..) περιμένω το Χρήστο να στήσει την νέα rom για να τη βάλω..έχω εμπιστοσύνη...!!! Βάλε AICP θα αργήσει πολύ να φτάσει..... Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos196 Δημ. February 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2018 Βάλε AICP θα αργήσει πολύ να φτάσει..... Εντάξει Χρήστο, καλά που μου το είπες , θα βάλω AICP.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. February 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2018 Στη δική μου συσκευή, όταν μπαίνω στο Shazam, σταματάει να λειτουργεί η δόνηση και επανέρχεται 5 δεύτερα αφού βγω από την εφαρμογή. Συμβαίνει και σε άλλον; Μήπως κατά λάθος δεν έχω αποδεχθεί κάποιο Permission; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. February 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2018 Δυο κουλα που κάνει η συσκευή τις τελευταίες ημέρες είναι (είμαι με την ρομ του Cribal ): 1.Το στιγμιαίο πάγωμα του πληκτρολογίου, γράφεις κείμενο και πατάς γράμμα και η οθόνη δεν ανταποκρίνεται για ελάχιστο χρόνος,ίσως για 1'' max να πω την αλήθεια δεν έχω δοκιμάσει κάποιο άλλο ώστε να διαπιστώσω αν φταίει αυτό. 2.Αναβαθμίσεις εφαρμογών μέσω play store, ξεκινάει η εγκατάσταση, γυρνάει το κυκλάκι και ολοκληρώνεται στο 100% και σταματάει εκεί, αν βγω και ξαναμπώ η εφαρμογή έχει αναβαθμιστεί και 3ο κουλό ! Χτες το βράδυ στα καλά καθούμενα δεν λάμβανε ή έστελνε sms από καμία από τις δύο sim ( wind + cosmote ), μετά από εκκαθάριση της stock εφαρμογής κάποια στιγμή λειτούργησε αλλά για λίγο και μετά πάλι τα ίδια..... Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex999 Δημ. February 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2018 Tempered glass έχετε να μου προτείνετε και το δεύτερο που Μ έστειλαν από το banggod ήρθε σπασμένο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. February 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2018 Μετά από 4 μήνες ακριβώς :blink::blink::blink: παρέλαβα αυτή την μεμβράνη https://www.aliexpress.com/item/For-Letv-LeEco-Le-Pro-3-X720-Pro3-Elite-X722-Front-Slim-Full-Cover-Edge-to/32830859059.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.7YPzgC να πω την αλήθεια την είχα ξεχάσει και τώρα που είδα ξανά την σελίδα μάλλον ΄΄κλαίω΄΄ τα ψιλά που στοίχισε (βάσει feedback). Δεν την βάζω, στην καβάτζα έως ότου σπάσει το tempered που ήδη φοράει Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. February 13, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2018 και 3ο κουλό ! Χτες το βράδυ στα καλά καθούμενα δεν λάμβανε ή έστελνε sms από καμία από τις δύο sim ( wind + cosmote ), μετά από εκκαθάριση της stock εφαρμογής κάποια στιγμή λειτούργησε αλλά για λίγο και μετά πάλι τα ίδια..... Clear dalvik cache. Κάνουμε και κανένα clean που και που. Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. February 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2018 Clear dalvik cache. Κάνουμε και κανένα clean που και που. Nα κάνουμε, γιατί όχι ?????:) Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. February 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2018 Δυο κουλα που κάνει η συσκευή τις τελευταίες ημέρες είναι (είμαι με την ρομ του Cribal ): 1.Το στιγμιαίο πάγωμα του πληκτρολογίου, γράφεις κείμενο και πατάς γράμμα και η οθόνη δεν ανταποκρίνεται για ελάχιστο χρόνος,ίσως για 1'' max να πω την αλήθεια δεν έχω δοκιμάσει κάποιο άλλο ώστε να διαπιστώσω αν φταίει αυτό. 2.Αναβαθμίσεις εφαρμογών μέσω play store, ξεκινάει η εγκατάσταση, γυρνάει το κυκλάκι και ολοκληρώνεται στο 100% και σταματάει εκεί, αν βγω και ξαναμπώ η εφαρμογή έχει αναβαθμιστεί και 3ο κουλό ! Χτες το βράδυ στα καλά καθούμενα δεν λάμβανε ή έστελνε sms από καμία από τις δύο sim ( wind + cosmote ), μετά από εκκαθάριση της stock εφαρμογής κάποια στιγμή λειτούργησε αλλά για λίγο και μετά πάλι τα ίδια..... Clear dalvik cache. Κάνουμε και κανένα clean που και που. Eκανα λοιπόν clear dalvik & cashe Το 1ο μάλλον λύθηκε, το 2ο είχε λυθεί μόνο του, το 3ο παραμένει Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts