arist1976 Δημ. December 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2017 Ανέβασε τα απλά σε κάποιο site, πχ Imgur και βάλε το λινκ εδώ. Όποιος θέλει το πατάει. :p Επειδή κατά λάθος έσβησα το χθεσινό screenshot,ανέβασα το σημερινό. Όποιος θέλει μπαίνει και βλέπει και περιμένω γνώμες για ΑΚΤ. https://imgur.com/a/FkfB8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. December 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2017 Driver's ,USB Debugging.. με ανοιχτό το usb debugging δεν το βλέπει,όταν το κλείνω και πατάω mtp το βλέπει κανονικά Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kawasaki123 Δημ. December 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2017 Οριστε κ απο μενα για την μπαταρια https://i.imgur.com/28by1Nj.jpg https://i.imgur.com/RceXX72.jpg Παράθεση Leeco Le Pro 3 Elite X722 CN 20s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arist1976 Δημ. December 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2017 Οριστε κ απο μενα για την μπαταρια https://i.imgur.com/28by1Nj.jpg https://i.imgur.com/RceXX72.jpg Μια χαρά σε βρίσκω. Αυτό είναι χωρίς το ΑΚΤ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. December 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2017 Οριστε κ απο μενα για την μπαταρια https://i.imgur.com/28by1Nj.jpg https://i.imgur.com/RceXX72.jpgΟθόνη 50% ?? Αφήνεις με κανένα πρόγραμμα συνέχεια την οθόνη ανοιχτή; Αυτό δεν είναι νορμάλ χρήση. Εύκολα συγκρίνεται και με τα διαγράμματα άλλων παιδιών. Unleashed by my rooted OP3T in 8.0 Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arist1976 Δημ. December 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2017 Οθόνη 50% ?? Αφήνεις με κανένα πρόγραμμα συνέχεια την οθόνη ανοιχτή; Αυτό δεν είναι νορμάλ χρήση. Εύκολα συγκρίνεται και με τα διαγράμματα άλλων παιδιών. Unleashed by my rooted OP3T in 8.0 Γιατι δεν είναι νορμάλ χρήση; Όταν το χρησιμοποιείς και σαν υπολογιστή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos1205 Δημ. December 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2017 Καλησπέρα συγγνώμη για το off topic μηπως βγήκε κανα κουπονάκι για το κινητό; Θα προτιμούσα BANgGood γιατί μόνο αυτό μου δίνει την δυνατότητα για priority mail . Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arist1976 Δημ. December 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2017 Καλησπέρα συγγνώμη για το off topic μηπως βγήκε κανα κουπονάκι για το κινητό; Θα προτιμούσα BANgGood γιατί μόνο αυτό μου δίνει την δυνατότητα για priority mail . Ευχαριστώ. Στο banggood το έχει 140€ με priority mail. Μια χαρά τιμή. Ίσως βγει κάνα κουπόνι αλλά πόσο να κατέβει ακόμη 10-15€ maximum. Χτύπα το. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos196 Δημ. December 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2017 (edited) Στα προιόντα που γράφουν την ετικέτα PROMO η VIP δεν ισχύει το κουπόνι, προσπάθησα αλλά δεν το δέχεται γιατί έχει ετικέτα promo.. Edited December 28, 2017 by panos196 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Redshift Δημ. December 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2017 στο insomnia ακουστηκε περιστατικο που μπηκε τελωνειο πακετο απο bangood με priority οποτε προσοχη Παράθεση Settings > Wi-Fi & Internet > Private DNS > dns.adguard.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. December 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2017 στο insomnia ακουστηκε περιστατικο που μπηκε τελωνειο πακετο απο bangood με priority οποτε προσοχη Τι ακριβώς να προσέξουμε ????? Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kawasaki123 Δημ. December 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2017 Μια χαρά σε βρίσκω. Αυτό είναι χωρίς το ΑΚΤ; Ναι χωρίς akt, μονο για μια φορα ηταν πάντως, γυρισαμε στα ίδια, οποτε παλι εχω πελαγώσει, οπως και να χει η μπαταρία μου βγαζει την μερα Παράθεση Leeco Le Pro 3 Elite X722 CN 20s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. December 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2017 Προ.λιγο είχα για 10 λεπτα σήμα 4G+..... Πολύ καλη είδηση αυτο Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arist1976 Δημ. December 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2017 Προ.λιγο είχα για 10 λεπτα σήμα 4G+..... Πολύ καλη είδηση αυτο Εγώ ακόμη δεν έχω δει. Στη Θεσσαλονίκη. Βασικά πίστευα ότι αφού δεν το έχει δει κανείς, δεν το υποστηρίζει. Πολύ καλά νέα. Αν το ξαναδείς, κάνε για πλάκα ένα speedtest να δούμε τι ταχύτητες πιάνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. December 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2017 Εγώ ακόμη δεν έχω δει. Στη Θεσσαλονίκη. Βασικά πίστευα ότι αφού δεν το έχει δει κανείς, δεν το υποστηρίζει. Πολύ καλά νέα. Αν το ξαναδείς, κάνε για πλάκα ένα speedtest να δούμε τι ταχύτητες πιάνει. speedtest με 4+ σημαίνει κατανάλωση πάνω από 100 mb Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. December 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2017 Προ.λιγο είχα για 10 λεπτα σήμα 4G+..... Πολύ καλη είδηση αυτο Τελικά παίζει το 4G+;; Σε ποιο πάροχο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. December 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2017 Τελικά παίζει το 4G+;; Σε ποιο πάροχο; Βοδιαφον Πάτρα Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arist1976 Δημ. December 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2017 speedtest με 4+ σημαίνει κατανάλωση πάνω από 100 mb Εγώ έχω μετρήσει μέχρι 70 σε 4g. Με Vodafone στη Θεσσαλονίκη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. December 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2017 με ανοιχτό το usb debugging δεν το βλέπει,όταν το κλείνω και πατάω mtp το βλέπει κανονικά Λοιπόν προσπάθησα και σε xp αλλά πάλι τα ίδια,παρόλο που το΄΄είδε΄΄ με το usb deb στο on. Μπήκα λοιπόν στον φάκελο και διαπίστωσα ότι δεν με αφήνει να αντιγράψω το 1o αρχείο boot.emmc.win ενώ κάποια άλλα με αφήνει, όπως τα επόμενα στην λίστα boot.emmc.win.md5 και data.ext4.win000 Ti στο @$% θα κάνω :mad: Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. December 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2017 Βοδιαφον Πάτρα Αν έχεις "Βόδιαφον", μπορείς να κάνεις και δωρεάν Speedtest με την εφαρμογή Net Perform. ;) https://play.google.com/store/apps/details?id=com.vodafone.netperform.full&hl=el&referrer=utm_source%3Dgoogle%26utm_medium%3Dorganic%26utm_term%3Dnet+perform&pcampaignid=APPU_1_jGdFWsL-EOab6ATexpqYCQ Μου έφτιαξες τη διάθεση με το μήνυμά σου, ότι το 4G+ τελικά παίζει. Είχα απογοητευτεί λίγο στην αρχή... Όταν μου έρθει κι εμένα το X722 "του χρόνου", θα κάνω πολλές δοκιμές και με τους 3 παρόχους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thermigr Δημ. December 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2017 Τι ακριβώς να προσέξουμε ????? Όταν ρώτησα το Bangood για τελωνείο στο priority, μου απάντησαν ότι καλύπτουν φόρο μέχρι 100δολ με την απόδειξη του τελωνείου. Μπορείτε να τους ζητήσετε να το επιβεβαιώσουν πριν παραγγείλετε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. December 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2017 Αν έχεις "Βόδιαφον", μπορείς να κάνεις και δωρεάν Speedtest με την εφαρμογή Net Perform. ;) https://play.google.com/store/apps/details?id=com.vodafone.netperform.full&hl=el&referrer=utm_source%3Dgoogle%26utm_medium%3Dorganic%26utm_term%3Dnet+perform&pcampaignid=APPU_1_jGdFWsL-EOab6ATexpqYCQ Μου έφτιαξες τη διάθεση με το μήνυμά σου, ότι το 4G+ τελικά παίζει. Είχα απογοητευτεί λίγο στην αρχή... Όταν μου έρθει κι εμένα το X722 "του χρόνου", θα κάνω πολλές δοκιμές και με τους 3 παρόχους. Δεν είναι διαθέσιμο για Ελλάδα λέει το γοογλη πλεη Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreenMob Δημ. December 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2017 (edited) Καλησπέρα, Έχει παραλάβει κανεις τεμάχιο που να έχει προβλήματα στη φόρτιση; Βασικά έχω στα χέρια μου ένα από κάποιον γνωστό μου. Μου είπε ότι του ήρθε φορτισμένο, φάνηκε μία να φορτίζει (παίζεται αυτό...) και μία όχι και τελικά αποφορτίστηκε πλήρως. Εγώ το πήρα στα χέρια μου πλήρως αποφορτισμένο. Δοκιμάζω με το δικό του καλώδιο, είτε μόνο του στη USB του laptop, είτε με το μετασχηματιστή του και το μετατροπέα του UK σε EU (και έναν άλλο μετατροπέα που είχα) από τοίχο. ΚΑΠΟΙΕΣ φορές αναβοσβήνει ένα κόκκινο φωτάκι 5-10 φορές σα να δείχνει ότι πάει να φορτίσει, αλλά μετά σιγή ασυρμάτου. Μόνο άλλο καλώδιο δεν έχω δοκιμάσει γιατί δεν έχω πρόχειρο USB Type C. Έχω γκουγκλάρει γενικά, αλλά λίγες πληροφορίες και ψιλο-σκόρπιες. Όχι κάτι πολύ συγκεκριμένο. Κάπου λένε για το software μετά από κάποιο update (αλλά εδώ δεν ανάβει καν!), κάποιοι για κακής ποιότητας καλώδιο... Καμμια εμπειρία;;; Επιβεβαιώνει κανείς ότι μπορεί να είναι όντως το καλώδιο; Καλά, τί φάση; Να δίνουν από τη μαμά τόσο χάλια ποιότητα; Είναι δυνατόν; Τόσο τσίπηδες; Edited December 29, 2017 by GreenMob Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagetore Δημ. December 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2017 (edited) Καλημερα, μόλις το παρήγγειλα, πολλά συγχαρητήρια CrisBal για τη δουλειά σου! Επειδή θα βάλω μια και καλή rom για καιρό ψάχνω κάτι από nougat και πάνω. Σε Screen On Time ποιά stable Nougat rom και kernel είναι καλύτερα, φυσικά να δουλεύουν fast charge nfc και τα πάντα; Συγγνώμη για τις ερωτήσεις. Edited December 29, 2017 by vagetore Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. December 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2017 (edited) Δεν είναι διαθέσιμο για Ελλάδα λέει το γοογλη πλεη Εγώ την έχω κανονικά. :wacko: Μπορείς να κάνεις και με το My Vodafone. Edited December 29, 2017 by MitsosDaBest13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts