celtic1453 Δημ. November 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2017 (edited) Ρυθμισεις-εξιδεικευμενες ρυθμίσεις-led flash και αποτσεκαρεις ότι δεν θες για το flash. Για led έχει πάλι στις ρυθμίσεις - ρυθμίσεις χρωμάτων led. Στάλθηκε από το LEX722 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δε δούλεψε αδερφέ,ειδικά.το led... Καμιά άλλη ιδέα; ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Πας εξειδικευμένες ρυθμίσεις και στα led flash μπάινεις μέσα και τα απενεργοποιείς έξοδος save ok. Led.. Πας προβολή μπαίνεις μέσα στις ειδοποιήσεις multiled κατω μπαίνεις μέσα και ενεργοποιείς το τελευταίο...πας εφαρμογες βρίσκεις το lightFlow και μπαινεις μεσα δίνεις δικαιώματα ειδοποιήσεων βγάινεις έξω ρυθμίσεις πατάς στα led ρυθμίσεις ενεργοποιείς ρυθμίζεις χρώματα για κάθε εφαρμογή προσθέτεις αφαιρείς να αναβει η οθόνη να κανει κουκου κι ότι θες...:lol: Ωρε μάνα μου... Χαχχαα Edited November 8, 2017 by celtic1453 Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. November 8, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2017 Δε δούλεψε αδερφέ,ειδικά.το led... Ωρε μάνα μου... Χαχχαα Έτσι δουλέουν τα led στην EUI αν τα θες.... στην προβολή ενεργοποίηση και στις ρυθμίσεις τους προσαρμογή..:happy: Θα τα μάθετε....σιγά σιγά... Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MALACHASKOS Δημ. November 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2017 Έχω παρατηρήσει με τη μαμά ΡΟΜ αλλά και τώρα ότι όταν βλέπω ένα άρθρο ή ένα βίντεο στο fb δεν μου βγάζει την επιλογή να το στείλω ως μήνυμα αλλά μόνο να το κάνω κοινοποίηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. November 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2017 (edited) Έτσι δουλέουν τα led στην EUI αν τα θες.... στην προβολή ενεργοποίηση και στις ρυθμίσεις τους προσαρμογή..:happy: Θα τα μάθετε....σιγά σιγά... akoμα δεν καταφερα να ενεργοποιησω τα λαμπακια του λεντ-το notification led βγαινει το μπανερακι του λεντ φλας αλλα οχι δεν αναβει το φως!? Edited November 8, 2017 by celtic1453 Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MALACHASKOS Δημ. November 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2017 Νέο πρόβλημα Έκανα επαναφορά το backup που είχα για να πάρω κάτι αρχεία και τώρα δεν μου ξεκλειδώνει το τηλέφωνο ούτε με αποτύπωμα ούτε με το PIN... τί κάνουμε εδώ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. November 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2017 Σχετικά αδύναμο wifi, η κάνω λάθος; Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsospap Δημ. November 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2017 Νέο πρόβλημα Έκανα επαναφορά το backup που είχα για να πάρω κάτι αρχεία και τώρα δεν μου ξεκλειδώνει το τηλέφωνο ούτε με αποτύπωμα ούτε με το PIN... τί κάνουμε εδώ; Εγω συμφωνα με αυτον τον οδηγο τα ειχα καταφερει σε παρομοιο θεμα https://forums.oneplus.net/threads/fix-wrong-pin-pattern-when-restoring-twrp-nandroid-backup.452384/ ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Σχετικά αδύναμο wifi, η κάνω λάθος; Ναι το παρατηρησα και εγω οτι παιζει λιγο το σημα ενω ειμαι διπλα στο ρουτερ αλλα οταν απομακρυνομαι για να τεσταρω,στα ιδια με την στοκ ρομ ειναι. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Παντως φαινεται να δουλευει αψογα η ρομ,λιγο λαγκ παρατηρω αλλα μαλλον ειναι λογω του akt profile που εχω διαλεξει σε συνδιασμο με το spectrum στο balanced.Η μπαταρια τα παει πολυ καλα και θα στρωσει κ αλλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MALACHASKOS Δημ. November 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2017 Εγω συμφωνα με αυτον τον οδηγο τα ειχα καταφερει σε παρομοιο θεμα https://forums.oneplus.net/threads/fix-wrong-pin-pattern-when-restoring-twrp-nandroid-backup.452384/ . μου λέει οτι δεν υποστηρίζει το συγκεκριμένο κινητό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsospap Δημ. November 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2017 μου λέει οτι δεν υποστηρίζει το συγκεκριμένο κινητό Μεσα απο τον file manager του twrp πας και βρισκεις την διαδρομη /data/system και σβηνεις τα αρχεια που λεει.Το σφαλμα σε ποιο σημειο στο πεταει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. November 8, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2017 Νέο πρόβλημα Έκανα επαναφορά το backup που είχα για να πάρω κάτι αρχεία και τώρα δεν μου ξεκλειδώνει το τηλέφωνο ούτε με αποτύπωμα ούτε με το PIN... τί κάνουμε εδώ; Δεν είναι πρόβλημα..... Άγνοια είναι... Ποτέ μπακαπ με finger ενεργό.. θα μάθετε σιγά σιγά πήγαινε στο νήμα του lemax2 και φλασαρε το clear fingerprint. Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. November 8, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2017 μου λέει οτι δεν υποστηρίζει το συγκεκριμένο κινητό Σβήνεις τις σειρές asset getprop και την από κάτω ή υπομονή να ανέβει πάλι το βράδυ.. Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. November 8, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2017 akoμα δεν καταφερα να ενεργοποιησω τα λαμπακια του λεντ-το notification led βγαινει το μπανερακι του λεντ φλας αλλα οχι δεν αναβει το φως!? Πήγαινε στο νήμα του lemax2 και διάβασε ή κάνε ότι είπα ποίο πάνω.. Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MALACHASKOS Δημ. November 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2017 Μεσα απο τον file manager του twrp πας και βρισκεις την διαδρομη /data/system και σβηνεις τα αρχεια που λεει.Το σφαλμα σε ποιο σημειο στο πεταει? δεν μου βγάζει κάποιο σφαλμα απλά λέει οτι δεν υποστηρίζει απο την εφαρμογή η συγκεκριμένη συσκευή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MALACHASKOS Δημ. November 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2017 Δεν είναι πρόβλημα..... Άγνοια είναι... Ποτέ μπακαπ με finger ενεργό.. θα μάθετε σιγά σιγά πήγαινε στο νήμα του lemax2 και φλασαρε το clear fingerprint. τώρα το είδα ευχαριστώ.... το επανέφερα αφού στην αρχική ρομ έκανα απο πάνω ενα φλασαρισμα της δικιάς σου ρομ και μπήκα μέσα και απλά πήρα τα αρχεία και μετά εκανα καθαρή εγκατάσταση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. November 8, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2017 τώρα το είδα ευχαριστώ.... το επανέφερα αφού στην αρχική ρομ έκανα απο πάνω ενα φλασαρισμα της δικιάς σου ρομ και μπήκα μέσα και απλά πήρα τα αρχεία και μετά εκανα καθαρή εγκατάσταση... Κανένα πρόβλημα. Αν δεν είστε 100% σίγουροι για κάτι ρωτήστε για να μην τρέχετε μετά. είναι πολλά παιδιά που θα σας απαντήσουν.;) Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. November 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2017 (edited) Έως τώρα απροβληματιστη ΡΟΜ Μονο το wifi με έχει βάλει σε σκέψεις Φαίνεται "δυσκοιλιότητα", αργά reflex ΚΟΚ.... Υπάρχει κάνα tweek να το συνεφερουμε; Edited November 8, 2017 by celtic1453 Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. November 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2017 Έως τώρα απροβληματιστη ΡΟΜ Μονο το wifi με έχει βάλει σε σκέψεις Φαίνεται "δυσκοιλιότητα", αργά reflex ΚΟΚ.... Υπάρχει κάνα tweek να το συνεφερουμε; εγώ χτες το βράδυ που την πέρασα την rom είδα ταχύτατη σύνδεση και κανένα σκαμπανέβασμα , βέβαια δεν πήγασε άλλο δωμάτιο από εκεί που είναι το Modem μου αλλά κινιόμουν σε ενιαίο χώρο 45 m2 . Θα το τσεκάρω ξανά αργότερα Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. November 8, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2017 Έως τώρα απροβληματιστη ΡΟΜ Μονο το wifi με έχει βάλει σε σκέψεις Φαίνεται "δυσκοιλιότητα", αργά reflex ΚΟΚ.... Υπάρχει κάνα tweek να το συνεφερουμε; Εμενα πάλι πάει σφαίρα ακόμα και στην αυλή. Μάλλον έχεις αφήσει modem firmware out? Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. November 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2017 Εμενα πάλι πάει σφαίρα ακόμα και στην αυλή. Μάλλον έχεις αφήσει modem firmware out? Χμ Μπορεί. Πως διορθώνεται; Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. November 8, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2017 Χμ Μπορεί. Πως διορθώνεται; To modem firmware update το φλασαρες μέσα στον Aroma? Αν οχι θα φτιαξω ξεχωριστό ζιπ. Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. November 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2017 To modem firmware update το φλασαρες μέσα στον Aroma? Αν οχι θα φτιαξω ξεχωριστό ζιπ. Oxi.... Χρειάζεται zippaki Σε τρελαναμε.... Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arist1976 Δημ. November 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2017 Τι λέει παληκάρια η ρομαντική; Τελικά έχει θεματακι με το wifi; Από μπαταρία πως πάει; Περιμένω απάντηση για να φλασαρω και εγώ. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lalolalo Δημ. November 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2017 Να πούμε καταρχάς ένα μεγάλο ευχαριστώ στο παλικάρι που ασχολήθηκε για να κάνει την Rom.. Θέλω να ρωτήσω αν οι νέες εφαρμογές της κάμερας επιτρέπουν την καταγραφή βίντεο σε 1080p 60fps όπως το OnePlus 3T που έχει τον ίδιο αισθητήρα. Είδε κανένας; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. November 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2017 Να πούμε καταρχάς ένα μεγάλο ευχαριστώ στο παλικάρι που ασχολήθηκε για να κάνει την Rom.. Θέλω να ρωτήσω αν οι νέες εφαρμογές της κάμερας επιτρέπουν την καταγραφή βίντεο σε 1080p 60fps όπως το OnePlus 3T που έχει τον ίδιο αισθητήρα. Είδε κανένας; Η ρομ.του ειναι πραγματικα καλή Λειτουργικότητα Το WiFi μου φαίνεται ψοφιο, αλλά μαλλον ειναι θεμα κινητου hardware. Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. November 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2017 Η ρομ.του ειναι πραγματικα καλή Λειτουργικότητα Το WiFi μου φαίνεται ψοφιο, αλλά μαλλον ειναι θεμα κινητου hardware. Καλά, κάτσε να περάσεις το fix και μετά. Εγώ μόλις το τσέκαρα σε όλο το σπίτι με τοίχους ανάμεσα, μια χαρά είναι. Sent from my 1+3T Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts